Ukrajinski operater bio-laboratorija Metabiota povezan je s Eco Health Allianceom, Svjetskim ekonomskim forumom i Jeffreyjem Epsteinom

Bio laboratorija
9 komentara

Nedavno je otkriveno da je tvrtka Metabiota zadužena za upravljanje laboratorijima za biološko oružje koje vodi Pentagon u Ukrajini, Africi i drugdje. Sada znamo da je osnivač Metabiote Nathan Wolfe također povezan sa zloglasnom Eco Health Allianceom, kao i Global Virome Projectom (GVP), Svjetskim ekonomskim forumom i pedofilom Jeffreyjem Epsteinom.

Ispostavilo se da je GVP sestrinska “neprofitna” grupa Metabiote, a također je financiraju niz podružnica Ministarstva obrane (DoD). Također ga financiraju Rosemont Seneca Huntera Bidena i tvrtka rizičnog kapitala In-Q-Tel Središnje obavještajne agencije (CIA), a “ovo je samo ”grebanje po površini” onih koji podržavaju bio-laboratorije u Ukrajini”, izvijestio je Daily Exposé.

Trenutačni vodeći investitor Metabiote je Pilot Growth Management, koji je suosnivač Neil Callahan, njegov trenutni izvršni direktor. Callahan također sjedi u odboru savjetnika u Metabioti, budući da je suosnivač i ranije radio kao izvršni direktor u Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP).

Callahanovo se ime pojavljuje mnogo puta na zloglasnom prijenosnom računalu Huntera Bidena, što ima smisla jer su RosemontSenecaPartners i RosemontRealty oba izdanaka RosemontCapitala, investicijskog fonda kojeg su 2009. osnovali Hunter Biden i Christopher Heinz, posinak Johna Kerryja.

Metabiota je bila podizvođač za Black &Veach, koji je potpisao ugovore za izgradnju i rad bio-laboratorija u Ukrajini, Gruziji i drugdje. Google je također bio uključen, uključivši se s najmanje milijun dolara.

Čini se da su svi zli igrači povezani s ovom stvari

Wolfe je mladi svjetski vođa Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), pokazalo se (kao i Ivanka Trump). Godine 2021. WEF je nagradio Metabiotu kao „Začetnika u tehnologiji“.

Također je sjedio u uredničkom odboru Eco Health Alliancea, kao i u Vijeću za obrambena znanstvena istraživanja (DSRC) Agencije za napredne istraživačke projekte (DARPA).

Wolfe je dobio više od 20 milijuna dolara vrijednih sredstava od Google.org, The Skoll Foundation, Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH), National Science Foundation, Bill&Melinda Gates Foundation, National Geographic Society, Merck Research Laboratories i raznih ogranci Ministarstva obrane.

Dva ključna partnera u USAID-ovom projektu PREDICT, koji je uključivao stvaranje sustava ranog upozoravanja na nove bolesti i bolesti u nastajanju u 21 zemlji, uključujući koronaviruse koje šire šišmiši, bili su nitko drugi do Eco Health i Metabiota, a Wolfe je bio jedan od koautora projekta.

S Peterom Daszakom, Wolfe je sastavio ono što će postati studija o koronavirusima kod šišmiša koja je objavljena 2017. upravo u vrijeme kada je Donald Trump postao predsjednik.

“PREDICT je bio prethodnik ambicioznijeg Global Virome projekta”, izvijestio je Exposé, dodajući da je GVP jedan od osnivača Trinity Challengea, koji je pokrenut u suradnji s Tedrosom Adhanomom Ghebreyesusom iz Svjetske zdravstvene organizacije (WHO).

“Iako je Wolfe bio jedan od inicijatora GVP-a 2018., na njihovoj web stranici nije prikazan kao izravno umiješan”, dalje je otkrio Exposé. “Međutim, Edward Rubin, glavni znanstveni direktor Metabiote, član je odbora GVP-a. Rubin je bio taj koji je 2016. s Daszakom nazočio forumu Zaklade Rockefeller kako bi raspravljali o GVP-u.”

Vijesti su dodale: “U zanimljivoj twitter niti, povezujući Wolfea i Metabiotu s Eco Healthom, DARPA-om, Wuhanskim institutom za virologiju i Svjetskim ekonomskim forumom, Hash Tigre je podijelio sliku stranice iz knjige koju je Wolfe napisao 2012. pod naslovom ‘Virusni Oluja: Zora novog doba pandemije’, gdje je zahvalio prijateljima uključujući preminulog pedofila Jeffreyja Epsteina i biotehnološkog rizičnog kapitalista Borisa Nikolića.”

Nikolić je po Epsteinovoj oporuci imenovan kao “rezervni egzekutor”, a Wolfe je uočen na fotografijama kako se druži s Ghislaine Maxwell.

“Uvijek je lijepo vidjeti ime tvrtke Metabiota, suradnika Epsteina/Maxwella Nathana Wolfea, koju financira CIA, kao prvo ime u članku koji se odnosi na taktike/istraživanja opasnih virusa u Kini”, napisao je HashTigre na Twitteru.

bio laboratorijeBio oružjeBiološko ratovanjeukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Marsovac
2 godine prije

Ma da li je moguce…takvi dobrotvori da su umijesani…Da li ce sad ovo nazvati dezinformacijom ili malinformacijom

2 godine prije

bas je neogranicena ta americka ljubav koja staje u obranu ti demonstranata u Rusiji , a na drugu stranu experimentiraju kako ih selektivno zaraziti i potamaniti sa eksperimentima koje provode u Ukraini

hope
2 godine prije

trenutno u punom zamahu,vlada najgori svjetski olos,smrad i primitivizam!pocelo mi se sve gaditi a najvise dvonosci koji nastanjuju ovaj prelijep planet!

Rimtutituki
2 godine prije

Okle Nikolić s njima,jebo majku svoju.

ANTIFASHISTA
2 godine prije

Svako NAZI FASISTICKO zlo koje se pojavi na svjertu kreirano je u SAD,

Max
2 godine prije

Ukrajina je čini se bila eldorado za američke biooperacije.

Mir
2 godine prije

U naslovu fali Bill Gates

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI