‘Velika prevara’: Nova istraga AP-a otkriva zadivljujući obim prijevare COVID-a

Covid Prevara
115 komentara

Prevara koja je podržala “pandemiju” korona virusa u Wuhanu (Covid-19) toliko je duboka da čak i Associated Press (AP) sada priznaje da je čitava stvar bila velika prevara protiv američkog naroda i svijeta.

U stvari, AP je svoju novu istragu o covid prijevari nazvao “Velika prevara”, naglašavajući kako su Federalne rezerve usmjerile trilijune dolara u “stimulativne” troškove u blagajne lažnih kompanija i organizacija zaduženih za rješavanje “pandemije”.

Sve u svemu, isplaćeno je oko 4,2 trilijuna dolara “hitne pomoći”, što je toliko veliki iznos da ga, kada se prilagodi inflaciji, čini čak i skupljim od zloglasnog “New Deala” pokojnog Franklina Delana Roosevelta (FDR). “Prevaranti su koristili brojeve socijalnog osiguranja mrtvih ljudi i federalnih zatvorenika da bi dobili čekove za nezaposlenost”, otkriva AP o jednoj takvoj prijevari koja se proširila poput požara tijekom kovida.

“Prevaranti su ubirali te beneficije u više država. A podnosioci zahtjeva za federalni zajam nisu bili unakrsno provjereni u odnosu na bazu podataka Ministarstva financija koja bi izazvala crvenu zastavu u vezi s neodređenim zajmoprimcima. Sve je to dovelo do najveće prevare u povijesti SAD-a, s lopovima koji su opljačkali milijarde dolara federalne pomoći za COVID-19 namijenjenu borbi protiv najgore pandemije u jednom stoljeću i stabilizaciji ekonomije u slobodnom padu.”

Kao i obično, bogati su postali bogatiji, a siromašni siromašniji tijekom covida

Znamo da covid zapravo nije bio „najgora pandemija u jednom vijeku“, ali ovo je AP o kojem govorimo – medijski izvor pod kontrolom korporacije koji će uvijek sačuvati obraz. Usprkos tome, AP priznaje da covid nije ono što se činilo.

Najmanje 280 milijardi dolara ukrali su prevaranti tijekom Velikoe prevare, dok je još 123 milijarde bilo pogrešno potrošeno ili potrošeno. Konzervativne procjene govore da je više od 400 milijardi dolara potrošeno ili nepropisno potrošeno od strane lopova u Washingtonu, DC, dok su Amerikanci ostali zaglavljeni u svojim domovima gubeći posao. Analiza AP-a dalje procjenjuje da je 1 dolar od 10 dolara koje je vlada potrošila tijekom kovida ukradeno ili potrošeno. Jedini dio koji je zapravo funkcionirao kako je predviđeno bile su stimulativne provjere poslane pojedincima, koje su išle 99 posto prema planu.

Velike korporacije, neprofitne organizacije, pa čak i mega-crkve koje su se potpisivale za ogromne novčane reparacije, ako hoćete, zapravo nisu trebale novac. Državne i lokalne samouprave također su izvukle svoj dio. “U žurbi su spuštene zaštitne ograde za zaštitu federalnog novca”, navodi se u izvještaju AP-a o programima kredita koji su bili ponuđeni tijekom kovida.

„Potencijalnim zajmoprimcima je bilo dozvoljeno da ‘samopotvrde’ da su njihovi zahtjevi za kredit točni. Zakon o CARES-u također je zabranio SBA-u da pregleda transkripte poreznih prijava koji su mogli izbaciti nejasne ili nezaslužne podnosioce zahtjeva, a odluka je na kraju poništena krajem 2020.

Program naknada za nezaposlene nije bio mnogo bolji – bio je toliko loš, u stvari, da su čak i vladini zvaničnici priznali da je to „neka vrsta beskonačnog lonca novca kojem svako može pristupiti“. Vršilac dužnosti direktora za provođenje prijevara u vezi s COVID-19 u Ministarstvu pravosuđa (DOJ) također je priznao “neviđenu količinu prevare”.

„Ako otvorite prozor banke i kažete, dajte mi svoju prijavu i samo mi obećajte da ste zaista ono za što kažete da jeste, privući ćete mnogo prevaranta i to se ovdje dogodilo“, požalio se generalni inspektor DOJ-a Michael Horowitz.

Najveći prevarant od svih, naravno, su privatne Federalne rezerve i njihov beskrajni pohod na štampanje novca, koji se zaista povećao tijekom covida kako bi podupro Wall Street na račun vrijednih Amerikanaca. Kao rezultat svega tog štampanja novca, inflacija je sada preko krova.

CovidPrevaraSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
115 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Noppo
10 mjeseci prije

Možda je bila i vojna vežba. Ne znamo ili neko (država) pretio upotrebom pravog bio-oružja. Ako ne bude kako mi kažemo, bacit čemo to i ono kod vas. Mi imamo ljek ali vi ne.

JoeP
10 mjeseci prije

Ovde raskrinkavanje korone još traje. Tri godine pranja mozga s koronom. Neznam tko poslije tri godine ovolike tupine koronom može ostat normalan, a da skroz ne zatupi.

Šele
10 mjeseci prije

Nisu neprijatelji ovi što se spominju,meni su ovi što i danas imaju glavu u pijesku,što im je lakše metar u gu…u,nego u glavu,što ne može čovjek da ozbiljno progovori,a da oni nisu kontra,e ti u mojoj okolini su mi najveći neprijatelji

Valter
10 mjeseci prije

Sve je ovo bilo očito u ožujku 2020, a pogotovo u Hrvatskoj kad su uveli obavezne brnjice u ljetu, potpuno odbacujući sve etablirane procedure i sezonalnost prehlada.

Pored toga, signalizirali su lažnost pandemije sa mnogobrojnih kutova tako da i najvećem bedaku može biti jasno. Sve se to dogodilo prije prvog uboda.

Ja ne primam židovske naredbe pa sam to sve odbacio od početka.

Ili si ljigavi crv ili čovjek, a život ne traje vječno da imaš luksuz eksperimentiranja.

Gorki šećer
10 mjeseci prije

Obavezno pogledati video “The Covid-19 Pandemic and Synthetic Snake Venom Peptides.” na Odysse.com.

dis
10 mjeseci prije

Ako je ovako kako piše, pa čak da je i u pola manje istinito – gdje su u toj bjelosvjetskoj igri naši “stožeraši”?

Ivan
10 mjeseci prije

Jedino smrtne kazne masonske globalisticke prevarante mogu odvratiti od slijedeceg pokusaja obmane. Pocevsi od SZO na nize..

Zigi
10 mjeseci prije

Možda je moglo ovo biti napisano malo bolje , ovako je prilično nejasna priča!

10 mjeseci prije

Ono na šta ukazuju je odavno poznato… a sad svi odjednom “progledali”???
Što se tiče korone nije ostalo mnogo dilema ali ovo “progledavanje” zaslužuje ozbiljniju analizu.

Otac Zico
10 mjeseci prije

Najvazniji podatak o smrtnosti bio je dostupan vec na proljece 2020-te. Za bolest koja je opasna otprilike kao i gripa dizati toliku paniku. Odmah je bilo jasno da je rijec o prevari.

Samo U Prolazu
10 mjeseci prije

Kevin Sorbo(Herkul): Više se ne identificiram kao teoretičar zavjere. Sada me možete zvati “Taj tip je cijelo vrijeme bio u pravu.”

kaznitelj
10 mjeseci prije

Pročitah kod nekoliko ovih svojih Tipkovnica warriora da 15.07.2023. pokreću novu plandemiju u Engleskoj,a onda slijedi širenje na druge zemlje,naravno..I opet Jovo-nanovo..
Dakle,niti smo spremni,niti organizirani,niti smo skinuli bilo kome od odgovornih glavu,već se samo nastavilo piskarati po usranom fejsu i čitati ovakve crnjake po portalima..
I šta sad?

BlueZg
10 mjeseci prije

Ko da mi to nismo znali! Sve je zaudaralo na prevaru, laž, korupciju, satanizam, pedofiliju i pederastiju! Tko to nije vidio glup je ko top i nikad neće progledat!

ljena bitanga
10 mjeseci prije

Te vijesti iliti javne objave ništa ne znače!
Ovce slušaju, a ne čuju, gledaju, ali ne vide i svi drugi su im krivi za njihove probleme osim njih samih, međutim, toliko su pametne da se qurtze da znaju kako je kako je hodati u tuđim cipelama…

Jadranka S.
10 mjeseci prije

Samo cu napisati da se slazem sa komentarima gospodina JoeP i dodati da me tri tjedna zovu i nagovaraju da dodem raditi na posao koji sam napustila spasavajuci bratu zivot. Svojom energijom sustav hraniti necu. Tko voli neka izvoli.

The Who
10 mjeseci prije

To se lijepo kaže “pojeo vuk magare”

Ivek
10 mjeseci prije

Ima li tko za preporučit neku zemlju gdje otić, evo sad prijete u Hr tko neće cijepit djecu da ga treba kazneno gonit.
Ima li koja država koja ne cijepi djecu jer ove eu i usa su propale skroz, jedino šta taj sistem gura su novi useljenici iz sirotinjskih zemalja. Stari u tom sranju izumiru jer to nije sistem za čovjeka.

Max
10 mjeseci prije

To je bila prijevara ali i težak zločin protiv čovječnosti.

Mane
10 mjeseci prije

U srbiji medicinski radnici vec par nedelja pricaju da ce se tokom jula pojaviti novi virus

gargamel.
10 mjeseci prije

Predloženi “Digitalni certifikat Covid-19” Evropske komisije i Svjetske zdravstvene organizacije predstavlja se kao sredstvo za rješavanje globalnih zdravstvenih prijetnji, uključujući pandemije. Ali koje su stvarne posljedice takvih mjera?

 Postavlja se pitanje kako će država dalje proširiti svoju kontrolu nad našim svakodnevnim životima. Ako se trebamo pridržavati strogih pravila, kao što je boravak u našim “15-minutnim susjedstvima” i ograničavanje kupovine, kako će se ta ograničenja provoditi? To sugeriše da će nas kamere za prepoznavanje lica i napredne tehnologije nadzora pomno pratiti, dok se svaki oblik protivljenja može odmah registrovati.

Uznemirujuće je pomisliti da je naš svakodnevni život sve više pod lupom. Ideja da se naše kupovine mogu otkazati ako prekoračimo mjesečni budžet za ugljik, dočarava sliku totalitarnog društva u kojem su individualne slobode sve više ograničene. Ovo nije distopijska fantazija, već zastrašujuća stvarnost koja nas čeka.

Ivan Bgd
10 mjeseci prije

Bez obzira sto je sve prevara u Australiji je odobren zakon za obaveznu mRNA vakcinaciju stoke. Sada treba da sacekamo da vidimo koliko ce vremena proci dok im sva stoka poumire.
Satanisti rade svoj posao a mi mlatimo praznu slamu, nismo nista zaustavili ni sprecili, oni sprovode svoju agendu dalje i dalje.

Sardelino
10 mjeseci prije

Mada glavni akteri koji su sudjelovali u stvaranju i projektu realizacije korone sada nastoje svim silama zataškati svoj negativni doprinos, kao što je bilo, bilo je i nema se tu što više reći jer je to kao završena priča, sadašnjost a i budućnost neće im dati mira jer će ipak morati odgovarati za negativne posljedice koje izaziva ili će izazvati “otrovni” materijal koji su ugradili u veći dio čovječanstva.

Karma
10 mjeseci prije

Nosati varaju goyime vec 6000 godina

crodaemon1
10 mjeseci prije

Biljun, triljun, redovita greška u prijevodu. Molim ispravite. Hvala

Filozof 🙂
10 mjeseci prije

Đuro javi se 🙂

Lucija, prva
10 mjeseci prije

“youtu.be/ hHXICFnF- do

I prije nego oni sa IQom sobne temperature komentiraju, Dr. Campbell je vakser (barem je bio u početku, nisam siguran za sad, nakon što je otkrio sva ova sranja i nakon što su ga pokušali cancelat), doktor i cijeli život je posvetio liječenju drugih, objektivni profesionalac kojeg zanima samo istina – drugim riječima ‘nepodoban'”

“Kao pravi doktor i čovjek od znanosti, slijedio je dokaze i došao do toga da je sve to bila samo jedna velika farsa. I zato ga ljudi cijene i vjeruju mu. Kada bi pričao na hrvatskom, mnogi bi i ovdje shvatili o čemu je riječ. Nažalost, mi nemamo tako vjerodostojnih ljudi u javnom životu.

A imamo skoro četvrtinu stanovništva bez završene srednje škole. Tako da, kada dodaš taj minus na taj plus – zaključiš sa nulom zdravih informacija kod određene mase.”

Krle
10 mjeseci prije

Svaka kriza je ujedno i prilika za zaradu, i tu ne važe nikakva, pa ni moralna ograničenja. Članak je napisan o ljudima i metodama stjecanja koristi a ne analiza kako smo tu dospjeli. Svi smo mi, kao pojedinci, poduzeća ili čak država, tražili mogućnosti i način da i sami zaradimo. Ameri bi rekli da je to samo posao, ništa osobno. Kako i zašto se pojavila korona je već druga priča a vrijeme i mjesto pojave daje neke naznake kao temelj za izvesti zaključak.

tedi
10 mjeseci prije

Volim koronu, ona je pokazal;a paradigmu bilo koje vlasti, svijetske ili domace, da je sve prevara, nama ostaje da se ponasamo u skladu, zajebi drzavu gdje god mozes,od najmanje sitnice.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI