Video-isječak prikazuje na desetke tinejdžera kako okružuju i napadaju vozila s medicinskim oznakama u New Yorku

New York
10 komentara

Burne snimke iz New Yorka raširile su se internetom, prikazujući kako velika skupina tinejdžera napada zaustavljeni automobil, a zatim slijedi vozilo na biciklima koje im pokušava pobjeći.

Videozapisi, podijeljeni u srijedu, prikazuju više od desetak tinejdžera koji na biciklima okružuju terenac koji ima medicinske, registracijske oznake. Neki od njih potom su nastavili udarati vanjštinu automobila i prozore, drugi su na automobil nasrnuli i biciklima. Nekoliko je mladih skočilo na haubu automobila, nakon čega su počeli udarati vozilo.

Incident je kulminirao tako što je jedan od napadača skočio na vjetrobransko staklo automobila, nakon čega je s obje noge udario svom snagom u vjetrobransko staklo, razbivši ga.

BMW je tada iskoristio mogućnost bijega i odjurio. Neki videozapisi pokazuju kako se automobil nedugo nakon toga zaustavio, a većina napadača prošla je pored njega, no ipak su neki od tinejdžera nastavili kružiti oko vozila, uz izgovaranje pogrdnih riječi ljudima u vozilu.

Trenutno nije jasno što je dovelo do takvog ponašanja tinejdžera. Nisu identificirane ni žrtve ni napadači.

Prema jednom od komentatora, psihologu Danielu Winaricku, u incidentu je sudjelovalo više od 25 tinejdžera koji su se u početku igrali na biciklima. “Dvoje se uhvate za automobil koji vozi pored da bi ih automobil vukao”, napisao je Winarick. “Vozač zakoči i jedan od biciklista se zaleti u nešto, što rezultira ozljedama.”

new yorkoptužbe
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tvrtko
3 godine prije

Zato pod sicem auta treba imati pol metra tanjeg (2-3cm) podzemnog kabela, izađeš van, opališ njih par gdi stineš i svi će nestati u sekundi.
Ako ga slučajno policajac nađe, kažeš da je to uzorak kabela koji moraš kupiti.

3 godine prije zadnji put uredio Tvrtko
Emiliano Zapata
3 godine prije

Youtuberi postaju sve ocajniji za subscribima pa se namjerno ozljeduju nebi li dobili koji komentar i dolar.
Uz to su svijesni da su im zivoti ionako odbrojani otrovom u cjepivima…

3 godine prije zadnji put uredio Emiliano Zapata
Mladen
3 godine prije

Ovo je adutomobil od lokalnog dilera loše graševine.

Stara kuka
3 godine prije

Iz naslova bi se moglo zaključiti da je napdanje medicinskih vozila postala nekakva raširena pojava. A onda vidimo da se radi o jednom jedinom slučaju a vozilo još k tome i ne djeluje kao medicinsko.

Herc
3 godine prije

Vidi se po njima da se radi o glasačima ili simpatizerima tzv stranke demokrata puna degenerika a takav im je i gradonačelnik Jednom sam ima sličan slučaj u taxiju kad nas je opkolilo 5-6 njih preplanulih
ali kad je šofer pokazao kroz prozor Colt brzo su se razbježali.Ovdje ga nije imao ili nije imao cojones.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI