fbpx

Zaustaviti spiralu „cijepljenja“ – 5. dio

Zaustavimo spiralu cijepljenja 5 dio
198 komentara
11,940

Koji je pravi motiv donošenja Rezolucije 2.361 Vijeća Europe, od 27. siječnja 2021. godine? Kome je namijenjena i koga bi zapravo trebala štititi?

Kome je namijenjena Rezolucija

Tekst Rezolucije br. 2.361 glasi: „Osigurati da su građani informirani da cijepljenje nije obavezno i da nitko ne vrši politički, socijalni ili drugi pritisak da se cijepe, ako to ne žele sami i osigurati da nitko ne bude diskriminiran radi toga što nije cijepljen zbog mogućih zdravstvenih rizika ili ne želi biti cijepljen.“ Za njezino provođenje Skupština Vijeća Europe odredila je parlamente država svojih članica.

Ali ukoliko pogledamo što prakticiraju vlade država, upravo oni koji su zaduženi za njezinu provedbu, postaje jasniji pravi razlog njenog donošenja. Tumačeći tekst ovog dokumenta u bliskoj budućnosti, naši nasljednici moći će utvrditi kako su se ljudi za „cijepljenje“ odlučili potpuno svojevoljno. Rezolucija, pošto nije obvezujuća, ne štiti pravo na slobodan izbor onih koji se ne žele „cijepiti“, već drugu stranu, upravo one koji danas progone i cenzuriraju, plaćaju milijarde za utjecaj na institucije na svjetskoj razini te psihološkim, političkim (i policijskim) igrama prisiljavaju na „cijepljenje“ pod svaku cijenu. A upravo će oni u budućnosti, pozivajući se na Rezoluciju br. 2.361 i perući ruke od odgovornosti, moći reći: „Nismo vas na ništa prisilili, odluku ste donijeli sami“.

„Cijepljenje“ odraslih pola je puta do „cijepljenja“ njihove djece

Dostupni podaci o očekivanim rizicima od „cijepljenja“ za malodobnu populaciju pokazali su kako je za određene kategorije maloljetnika rizik od „cijepljenja“ puno veći od rizika samog obolijevanja. Za kategoriju dječaka od 12 do 18 godina, rizik je do nevjerojatnih 200 puta veći od očekivanog (podaci CMC-a). Za 99,98 %  mlađih od 18 godina ne predviđaju se bilo kakve komplikacije, za njih je kod obolijevanja izgledan blagi tijek bolesti. Kao najčešća štetna posljedica „cijepljenja“ maloljetnika navodi se miokarditis. Ovo trajno oštećenje srčanog mišića, prilikom „cijepljenja“ najčešće se pojavljuje nekoliko dana nakon primitka druge doze, a u slučaju nepovoljnog razvoja bolesti uzrokuje teške zdravstvene, pa čak i smrtonosne posljedice. Nikakva logika, osim čiste demagogije, ne može se pronaći u forsiranju „cijepljenja“ maloljetnika. Zaista je nevjerojatno kako se liječnici djeci usude preporučiti eksperimentalno „cjepivo“ koje im nije potrebno, a s druge strane još je nevjerojatniji stav roditelja koji pristaju na ovaj ruski rulet „cijepljenja“ vlastite djece.  Je li riječ o neodgovornosti liječnika ili o neinformiranosti roditelja? Birajte.

Najsigurniji način kako roditelj može zaštititi vlastito dijete od „cijepljenja“ je da se i sam ne „cijepi“. Ukoliko roditelj popusti pritisku, te se „cijepi“ iz nemedicinskih razloga, bez obzira kako pokušao sam sebe opravdati, u budućnosti neće više imati kredibilitet svome djetetu preporučiti „necijepljenje“. Roditelj uči svojim primjerom. „Cijepljenje“ djece planirano je od početka, ne treba se zavaravati. Jer preporuke u mnogim zemljama već su izdane ili se „cijepljenje“ djece već provodi. „Necijepljenjem“ ili odbijanjem daljnjih doza (boostera) „cjepiva“ za sebe, roditelj direktno zaštićuje svoje dijete.

Imate li školarca?

Upravo je počela školska godina. Ministarstvo znanosti i obrazovanja dio odgovornosti u svezi s Covid mjerama prenijelo je na ravnatelje škola. Stoga se za zaštitu prava svoje djece pojedini roditelj može obratiti upravo njima. Školama bi na prvom mjestu trebala biti dobrobit djece. S obzirom na važnost teme, a posebno zato što je dio odgovornosti na njima, logično je da svaka škola donese interne akte kojima specificira opća postupanja vezana uz Covid mjere te ih prilagođuje svojim potrebama i mogućnostima. Sada aktualan primjer su maske, koje se ne moraju nositi ukoliko se može omogućiti razmak između osoba od 1,5 metra (osnovne škole). Primjena ovog naputka specifična je za svaku školu. Zahtijevajte od ravnatelja neka Vam predoči postojeće akte, a ukoliko oni ne postoje, zatražite da ih škola što hitnije donese. Interni akti škole moraju sadržavati  i način komuniciranja i pravodobnog informiranja u odnosu na roditelje, a u svezi s Covid politikom škole.

Preporučite ravnatelju da se, iz moralnih razloga, osobno informira o rizicima i štetnostima „cijepljenja“, bez obzira kakav o tome bio njegov osobni stav, čak i ako mu takvu obavezu poslodavac nije nametnuo. Ukoliko ste u prilici, predočite mu i dosad registrirane štetnosti „cijepljenja“ djece.

Ukoliko se pokaže potrebnim roditelji mogu organizirati i dežurstvo. Ovaj mali „stožer“ na dnevnoj bazi može preuzeti zadaću komunikacije s tajništvom škole i traženjem informacija o aktivnostima koje je škola poduzela ili kani poduzeti u vezi s Covid mjerama. Time bi se spriječile iznenadne neželjene aktivnosti „zastrašivanja“ djece. Ni nastavnici ni školski pedagog nemaju pravo „reklamirati cjepivo“, a svi izvannastavni sadržaji kojima bi to bio cilj, trebaju biti unaprijed najavljeni.

Ravnatelj škole dužan je odgovoriti na pitanja i očitovati se u svezi sa zahtjevima roditelja. O zahtjevima je također dužan izvijestiti i nadležne institucije. Što je veći pojedinačni interes roditelja, to će instituciji biti teže nastaviti  provođenje maltretiranja djece.

Pitanje za „cijepljene“ navedeno u prošlim nastavcima serijala glasi: „Hoćeš li se „cijepiti“ i treći puta?“ Sada se može i nadopuniti: „Hoćeš li pristati „cijepiti“ i svoje dijete?“

Gdje su nestali novinari?

Dobronamjerni građani, odgojeni u demokratski ustrojenim državama već se dulje vrijeme pitaju gdje je nestalo objektivno novinarstvo. Zašto se postavljaju isključivo jednoumna, a ne više i „neugodna“ pitanja?

Novinari velikih medijskih kuća podržavaju, ili točnije rečeno provode kampanju farmaceutskih moćnika te time sudjeluju u promociji „cijepljenja“ pod svaku cijenu. Urednici većine medija više ne poštuju svoje čitatelje i njihovu inteligenciju, ne pružajući im kompletnu informaciju, kako bi oni svoje zaključke mogli donositi samostalno.

Novinarstvo, časna profesija, ne izvještava više objektivno; ne trudi se saznati, „iskopati“, istražiti i informirati, a što je još važnije, izgubilo je svoju najznačajniju ulogu – korektora društa. Gdje nema kritičkih pitanja, nema ni objektivnog novinarstva.

Alati izvještavanja postali su jednostrani pristup, odsustvo kvalitetnih pitanja, onemogućivanje drugačijeg mišljenja i nedopuštanje konfrontacije u mišljenju, plasiranje dokazano netočnih informacija te naravno poticanje huškačkog govora. Osim toga tu je i popis zabranjenih novinarskih pitanja te mogućnost dobivanja akreditacije za tiskovne konferencije samo podobnima.

Na isti način kako su mnogi liječnici postali prodajni agenti farmaceutske industrije, tako su i mnogi novinari, udruženi s dijelom političke scene, postali puki (i blanalni) marketinški agenti. Između političara i  novinara sklopljen je brak u kojemu nema trzavica. I pitanje i odgovor djelo su istog autora. Gdje je nestalo novinarstvo?

Zašto novinari pristaju na ovakvo obešćašćenje svoje profesije? Radi li se o novcu, o pritisku poslodavca otkazom ili o nekom trećem razlogu? U vrlo skoroj budućnosti netko od novinara velikih medijskih kuća morat će istupiti, ispričati se i javno progovoriti o tome što se događa iznutra. Dok se to ne dogodi ne preostaje nam drugo nego ih „osuditi“ kao svjestan i važan dio mašinerije poluistina, neistina, smišljenih laži i uvoda u diktaturu. U usponu Nacionalsocijalističke stranke Njemačke najveću ulogu odigrali su upravo tadašnji mediji.

Ukoliko primijetite neobjektivan ili lažan prilog, pošaljite autoru argumentiran upit i zatražite komentar. Nitko se nema pravo skrivati iza uređivačke politike i tvrditi da samo radi svoj posao. Neobjektivni novinar ima svoje ime i prezime. Skrenite mu pozornost i kada primjetite da je u prilogu zastupljen govor mržnje. Upozorite ga da huškanje potiče netrpeljivost, napade i u budućnosti progon neistomišljenika, za što i on snosi odgovornost.

Svaki novinar, ukoliko se osobno ne slaže s uređivačkom politikom i nije mu dozvoljeno u vlastitom mediju pisati objektivno, a zbog vlastite egzistencije ne može pisati kako smatra da bi trebao, može pisati anonimno – za medije koji su spremni izvještavati s kritičkim pristupom. Tako da jednom, kada sav ovaj cirkus prođe, i on može sam sebe pogledati u ogledalo. U sljedećem nastavku serijala bit će riječi o liječnicima.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
198 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Dostantivaxterora
Gost
Dostantivaxterora
1 mjesec prije

Ocekujem clanak ili ekskluzivni video za portal logicno od gospodicne Jug, mislim da bi ta pametna zena imala stosta reci na ovu temu koja vas zaokupljuje.

Mislim da bi se super uklopila u tim logicno a mi citatelji bi dobili jos jedan blagorodni izvor informacija i obogatili svoja oskudna znanja.

Žvuž
Gost
Žvuž
1 mjesec prije

Nema potrebe, Mojmira i Šprajc aka Jovanović su nam sve objasnili.

Zagram
Gost
Zagram
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Mislim da Šprajc voli piti juice!

Perica
Gost
Perica
1 mjesec prije

Likovi poput Nade Jurincic, Bernarde Jug I sarlatana Osmanagica samo odmazu

Žvuž
Gost
Žvuž
1 mjesec prije
Reply to  Perica

Osmanagić šarlatan? Ajde sinko lovit rake, ni kopačke mu ne možeš čistiti.

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Vrhunski šarlatan ali meni simpatičan.
Sreli smo se u onim kanalima koje kopaju. Zna uzet pare i ima savršenu dikciju i mirnoću pripovjedanja. Samo da ne petlja bilo bi ga milina slušati.

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  Perica

Tebi i tebi slicnima, sigurno odmazu

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Bijedna ti je ironija

Lavanda
Gost
Lavanda
1 mjesec prije

Maleni, dobio si nocas specijal video od Project Veritasa…a dobit ces ih jos, ne brini.

Debeil đuro
Gost
Debeil đuro
1 mjesec prije

A bogati,tko si ti ,odakle dojaho i s koje planine sišo ???

L. R.
Admin
Famed Member
1 mjesec prije
Reply to  Debeil đuro

To je vaš kolega Žukov. 🙂

Debeil đuro
Gost
Debeil đuro
1 mjesec prije
Reply to  L. R.

Dajte nešto napravite da se izbjegne cirkus,ako je Žukiv,onda neka ostane,eto danas netko uzeo moj Nick i naveslao pi.darije,i što ćemo sad????

L. R.
Admin
Famed Member
1 mjesec prije
Reply to  Debeil đuro

Našem dragom Žukovu nema pomoći. Logično nije psihijatrija. Međutim, iako u Švicarskoj, zemlji u kojoj živi naš Žukov, postoji na stotine, ako ne i tisuće ustanova specijaliziranih za slične profile, on se ipak vraća Logičarima. Nešto smo mu dragi iako nas naziva balkanjerosima, barbarima i slično. Genetika je to. Čak… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  L. R.

Hahahaha,BRAVO!

BanOvan
Gost
BanOvan
1 mjesec prije
Reply to  L. R.

Rodila ga majka a Šwica zadojila

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije

Pametna zena koja se bori za prave ciljeve ali na potpuno krive nacine je od nedavno pukla ko kokica, pa bi bilo pametnije je malo pustiti da se ohladi…

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  Eto i mene

Pretjerala je sa onim audio monologom. Imala je super poteza kao kad je prekorila učenike zbog jednog učenika što je rekao da će biti zidar.
Pukla je na žalost.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

Kada Pilat vidje da ništa ne koristi, nego da biva sve veći metež, uzme vodu i opere ruke pred svjetinom govoreći:”Nevin sam od krvi ove! Vi se pazite!”

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Tako ce i ovi reci: sami ste se dobrovoljno vakcinisali, niko vas nije tjerao.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
1 mjesec prije

Cepaj bre, procijepiti i kokoši ako treba.Necijepljeni su opasnost.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Debeli Đuro

Na PMF 85 % balvana.Đuro,na vrijeme si zbrisao.
Ti nisi balvan. 🙂

Debeil đuro
Gost
Debeil đuro
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Pa vidiš da neka konjina uzela moje ime i što ću mu sada,piše pi.darije i što ću mu sada??

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  Debeil đuro

Registriraj se, riješen problem!

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Zigi

Nema Djuro povjerenje u institucije.

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  Debeli Đuro

Obrnuto. vakcinisani su opasnost. Dve bolnice u Bg koje su u kovid sitemu su pune vakcinisanih. Tek po neko ko nije vakcinisan. To su informacije od zaposlenih u tim bolnicama.

Lavanda
Gost
Lavanda
1 mjesec prije
Reply to  Iva

Da, i u RS-u. Znam pouzdano.

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  Lavanda

A lekari kod nas stalno apeluju na građane da se vakcinišu. Njima očigledno odgovara da su bolnice pune. U bolnicama jedino nema mesta za one koji su bolesni od drugih bolesti. I lekarima je to OK. Ni pre korone nisam imala neko mišljenje o lekarima, ali ovo sad je vrhunac… Pročitaj više »

Mrgud
Gost
Mrgud
1 mjesec prije
Reply to  Iva

Sada je došlo njihovih pet minuta. Ne mogu to propustiti.

Debeil đuro
Gost
Debeil đuro
1 mjesec prije
Reply to  Iva

Pobogu,kolegice i nisi primjetila da neki HAJVAN uzeo moj Nick i piše svinjarije !!! Zamisli da netko uzme tvoj i nalupa u tvoje ime krajnje glupe svinjarije !!!

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  Debeil đuro

Primetila sam da je neko uzeo Vaš nik. Ne dešava se to prvi put na portalu.

Zorule
Member
Zorule
1 mjesec prije
Reply to  Iva

Vidis, kod nas u HR samo “necijepljeni” umiru po bolnicama, “cijepljeni” toliko sad pucaju od zdravlja da su se farmaceutske kompanije prestravile da vise nece imati posla kad mi “necijepljeni” pomremo.

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  Zorule

Da skupimo dobrovoljni prilog za farmaceutske kompanije?:))

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Iva

Iva ako imas informacije kazi kako je iz kovid bolnice u Beogradu? Glavni doktori pricaju da su u kovid bolnici u Batajnici gotovo svi nevakcinisani pacijenti. Ali proverene info, kredibilan izvor iz same bolnice.

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Po rečima komšinice koja je lekar u Batajnici kaže da su većinom nevakcinisani u bolnici. Isto je i u Mišoviću. Ako lažu ovi koji su meni ovo rekli, onda lažem i ja.

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Iva

Iva jesu li vecinom vakcinisani ili nevakcinisani u Batajnici?

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Nevakcinisani, Dejane.

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Iva

Iva juce si napisala:
“Obrnuto. vakcinisani su opasnost. Dve bolnice u Bg koje su u kovid sitemu su pune vakcinisanih. Tek po neko ko nije vakcinisan. To su informacije od zaposlenih u tim bolnicama.”

A sad pises da su nevakcinisani u kovid bolnici.

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Izvinjavam se, greška. Vakcinisani su u bolnicama. Tako bar kažu.

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Iva

De bogati pročitaj svoje postove på se odluči.
Da li su vakcinisani ili nevakcinisani u bolnici.
Ili je do sortiranja komentara?

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Još jednom se izvinjavam zbog greške.

U bolnicama su uglavnom vakcinisani.

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Iva

Već sam primjetio da je sortiranje postova ispod svake kritike. Nemoguće pratiti hronološki. Hvala Ive na odgovoru. Ako stigneš ovo pročitati zamolio bi te i za odgovor na sljedeće… Kako te informacije koje ti dobijaš od poznanika dolaze do šire publike? Imate li neki portal, kao ovaj, ili kanal na… Pročitaj više »

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Stock, nije ovo bilo do sortiranja komentara. Ja sam pogrešila. Imala sam u glavi vakcinisane, a napisala sam nevakcinisani. Ovo što sam napisala sam saznala od ljudi koji rade u kovid sistemu – medicinska sestra i nekoliko lekara. Imam i par poznanika koji su moji istomišljenici i sa njima uglavnom… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Debeli Đuro

Jesi ti onaj sto je pisao da sam jurcao okolo s maminim biciklom?
Nemogu se sjetiti toga. Ajde molim te malo opisi bicikl, opisi mamu i reci koje si godiste da probam nekako izracunati pa se prisjetit te tvoje mame i njenog bicikla?

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije

Ne hrani trolčine

Debeil đuro
Gost
Debeil đuro
1 mjesec prije

Pisao kako ti jurcao okolo maminim biciklom ??? LJUDI ŠTO JE OVO DANAS,ŠTO JE VAMA SVIMA,POLUDIO NAROD !!! I još neka konjina uzela moj Nick !!!
LUDNICA !!!

Sticky fingers
Gost
Sticky fingers
1 mjesec prije
Reply to  Debeli Đuro

Ti nisi pravi Debeli Đuro. Gdje su ti velika slova i slicice zebre i konja? 🐴🐴🐴

Debeil đuro
Gost
Debeil đuro
1 mjesec prije
Reply to  Sticky fingers

BRAVO,BRAVO,vidiš ti znaš kako ja pišem,a ova konjina uzela moje ime i nalupala svašta u moje ime !!!

Debeil đuro
Gost
Debeil đuro
1 mjesec prije
Reply to  Debeli Đuro

Koji tujac,otkuda se ti dohebo,to sigurno onaj Realno uzeo moje ime ali vidi se da ne i pamet !!! Jest ti fora za popizdit !!!

Žao mi je
Gost
Žao mi je
1 mjesec prije
Reply to  Debeil đuro

Ne daj se Đuro, nitko ne može plagijat tvoje žuljeve od vinograda.

Žvuž
Gost
Žvuž
1 mjesec prije

ttps://rumble.com/vmp6md-nizozemska-1.5m-razmaka.html

Ovako se prosvjeduje.

Na transparentima piše 1,5 m razmaka. 🙂

Roccos
Gost
Roccos
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Zaustavi policajac Štefa,priđe njegovom autu pa kaže: Au gospodine pa vi gadno zaudarate na alkohol.Štef će: To vam je gospon policajac zato što ne držite razmak!

Žvuž
Gost
Žvuž
1 mjesec prije

ttps://rumble.com/vmp6uf-italija-ko-ne-skace.html

Ko ne skače, novinar je. 🙂

ttps://www.bitchute.com/video/AQKs2SKbCOSh/

Brazil. Tamo su počela hapšenja korona profitera, pali gradonačelnik i šef zdravstva jednog grada.

Otpor eksponencijalno raste.

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Volio bih kad bi to bilo tako, ali stvarnost je ta da su prošlotjedna zvijezda antikoronaštva mali Nikola i njegov otac ostali sami i morali popustiti pod pritiskom ludila. Otpor ja ne vidim. Mjere se poštuju. Ljudi se cijepe i testiraju kao mutavi kako bi mogli na putovanja koja su… Pročitaj više »

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Jer je bio sasvim sam.Ne mogu vjerovati da nitko iz razreda nije stao uz njega, niti jedna roditelj da nije rekao: ajmo sad svi bez maske pustiti klince u školu!Da su to napravili, ukinuli bi maske u cijeloj državi. Zagorci, svi ste vi alkoholizirane pi…!!!!

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Mali Nikola je dobar primjer kako virtuala nije isto što i stvarni život.
Virtualno je puno ljudi podržavalo malog Nikolu, a u stvarnosti nitko
Valjda shvaćaš i razinu važnosti ovih članaka i komentara na ovom portalu odnosno valjda shvaćaš razliku između virtuale i stvarnog života.

Zagram
Gost
Zagram
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Nemoj tako, kad sagledam činjenice sve više dolazim do zaključka da je to sa Nikolom u Zagorju ustvari propagandni program stožera -ljudoždera

Pozz!

frnjk frnjokula
Gost
frnjk frnjokula
1 mjesec prije
Reply to  Zagram

fala bogu neko ko misli. čim se spominju branitelji odma znam da je prevara

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Znam iz prve ruke da ima razreda u Zagrebu gdje su se roditelji peticijom izjasnili da ne zele da im djeca nose maske u skoli i to je usvojeno. Znaci ima nacina, ali na zalost, vecina roditelja je “zauzeta” vaznijim stvarima, pa se ne stignu organizirati i zastititi vlastitu djecu.… Pročitaj više »

Zagram
Gost
Zagram
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

Upravo tako Patricija, ima i postoji način. Uspio sam na sličan način zaštitit moje dijete, bez televizije, bez javnosti i bez buke i pompe, samo ravnatelj i ja. Od početka školske godine odmah. Nema maske niti pod satom ni pod odmorom. Niti pri ulasku i izlasku znači uopće ,i bez… Pročitaj više »

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Zagram

Cestitam na snalazljivosti. Kad se hoce, onda se i moze. Lp

Prle
Gost
Prle
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

A sta sam ja govorio u svojim komentarima neki dan?? Upravo to,da su svi odbili maske i ostale institucije bi to vidjele i napravile isto. Dobijao sam komentare tipa,pa kod nas u HR je zakon takav i takav. Ljudi u sebi imaju usadjen iskonski mentalitet roba i to vlastodrsci znaju.… Pročitaj više »

Žvuž
Gost
Žvuž
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Uz sav respekt malom Nikoli i ćaći – bitke treba birati. Ovu jednostavno nije mogao dobiti na ovaj način. Stvar je u tome da kad padne prva domina, a vjerujem da prije ili poslije hoće – kreće šou. Mala iskra požar skriva Kap do kapi rijeka biva. U Australiji su… Pročitaj više »

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Pa koliko vidim svi su izbirljivi kad su bitke u pitanju, malo tko se bori protiv vlastitog konformizma. Samo bitke koje se vode svaki dan sa samim sobom uživo mogu dati rezultata. Od virtuale ništa, sorry. Ne kažem kako ne treba gledati videa preko interneta, potrebno je i to, ali… Pročitaj više »

Žvuž
Gost
Žvuž
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Prouči umijeće ratovanja od Sun-Tzua. Ne možeš kopljem na tenk, ali možeš pričekati da nabaviš protutenkovsko oružje ili da se tenk pokvari. Uostalom, mi smo periferija ovog rata, nas nisu ni blizu stisli kao večinu drugih i nema nikakvog smisla da se mi prvi bacamo na glavu. Glavni boj se… Pročitaj više »

Lavanda
Gost
Lavanda
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Project Veritas, pogledajte video od jutros. Prvi dio sa zvizdacima, nadam se da je pocelo…

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Hajmo sačekati veljaču da vidimo učinke tog Blitzkrieg-a. Oni još nisu upotrijebili svoje najbolje igračke! Istina, možda su se i nadali proći brže i bez toga. Mukotrpno je ovo za njih, znaš. Vjerujem da kad su ugovarali posao s gazdama, nisu ni oni znali koliko će trajati i šta će… Pročitaj više »

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Kako mi se čini postao si žrtva psihološko propagandnog rata. Potpuno si previdio kako sam najprije napisao kako je potrebno boriti se sam sa sobom, a poslije borba ide prema vlastitoj situaciji i mogućnostima. Osim psihološko propagandnog rata ovo je i duhovni rat. Bez određenog stanja veze duha i uma… Pročitaj više »

frnjk frnjokula
Gost
frnjk frnjokula
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

pd ljudi koje poznajes koliko ih je cijepljeno u mom slucaju najmanje 75 posto

frnjk frnjokula
Gost
frnjk frnjokula
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

kakav trud ruptly i miljon drugih msm media izvjestavaju o tome. cilj nije cijepljenje nego rat iizmedju dva mentalna sklopa

Otpornik
Gost
Otpornik
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Mali Nikola i otac su očekivali da Hrvati nisu tolike piz** i da će im se netko pridružiti, ali kad su vidjeli da su sami, odustali su. Ne možeš sam protiv sistema. Svejedno, Nikoli i ocu čestitke na pokušaju i hrabrosti.

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Otpornik

Neznam što su oni očekivali, ali se vidjelo kako su se pokušali oduprijeti, a uz ostale pojedinačne slučajeve koji nisu bili u medijima, ja vidim činjenice. Također je činjenica kako je otac napravio to u prvom redu zbog svog djeteta, osim pojedinaca to nitko nije napravio. Moj zaključak je kako… Pročitaj više »

Otpornik
Gost
Otpornik
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Ne možeš se sam pod svjetlima reflektora oduprijeti sistemu. Oni imaju sve mehanzme sile na raspolaganju i ne oklijevaju ih upotrijebiti. Takav pojedinačni otpor je besmislen. Može se svatko od nas oduprijeti na način da čim manje hrani taj zločinački sistem. Da čim više toga kupuje bez računa, da im… Pročitaj više »

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Otpornik

Jedna je stvar opiranje sistemu, a potpuno je nešto drugo opiranje mehanizmu prisile tog sistema. Hraneći sistem energijon sistemu omogućava održavati i razvijati mehanizam prisile. Pa neću valjda nožem i ručnom bombom jurišati na policijsku postaju, pod reflektorima ili po mraku. Svaka naša važnija odluka u životu kao na primjer… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Otpornik

Pa zato i rade na ukidanju novca !

Jadranka S
Gost
Jadranka S
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Sloboda je moguca kad ste toliko cjeloviti da mozete preuzeti odgovornost da budete slobodni.
Svijet nije slobodan jer ljudi nisu zreli.

Covijek, takav kakav jest, nije dovoljan.
Moze biti vise od toga, neizmjerno vise.
Sto god je sada, to je samo sjeme. Ne zna kakav potencijal nosi u sebi.

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Jadranka S

Bez puno filozofije, za slobodu je potrebna žrtva, pa makar to bio novi smartphone, tv serija, pivo, utakmica ili šminka, niz je beskonačan.
Ako netko nije u stanju na redukciju i/ili ukidanje navedenog on je potpuno neslobodan.
Pusti nebo, cjelovitost, odgovornost, kozmičku ljubav, hologram, svijesnost i ostalo iz istog ormara.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Ove sto ste nabrajali je takoder zastupljeno u rijecima koje sam napisala, samo sto Vi niste shvatili, vec ste istinu nazvali filozofiranjem i kraju sto ste nabrajali/ dodali…… da je u ormaru/iz ormara, jer ocito ne shvacate sto govorim., dok vi govorite o djelicu ovom/ djelicu onom. Pitanje je kada… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Otpornik

A što ako je puno malih protiv sistema?
Gandhi je tako uspio u Indiji pobijediti Engleze.
Apsolutna neposlušnost je najveći prioritet protiv umrežene bande.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Bravo gospodine Legendarni Grk.

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Ali nece dok hoce. Tu ih se ceka.

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

Neznam, nemam kristalnu kuglu, gledam i komentiram što vidim da se oko mene događa, kako uživo, tako i virtualno.

Ante
Gost
Ante
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Da bitka je izgubljena ali rat još traje. A što se tiče onih koji su se cijepili mnogi od njih su izvršili samoubojstvo ili se cijeloživotno osakatili … Ali o sve će ipak više reći vrijeme koje dolazi ispred nas

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Prema vijestima familija je u pregovore uključila i odvjetnički par koji su im vjerojatno savjetovali da je zakonski situacija na strani zločinačke udruge koja ih i piše, te da nemaju izbora.

frnjk frnjokula
Gost
frnjk frnjokula
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

otkud ti da te snimke nisu slavlje nekakvog nogometnog uspjeha.

Nebitni Nick
Gost
Nebitni Nick
1 mjesec prije

ttps://youtu.be/cXTGgup_Yto “President of Croatia: We will not be vaccinated anymore”. Zoki je jučer za N1 rekao da se više ne treba cijepiti. Eto. 👍💪👌

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Nebitni Nick

E pa taj lik je najveći suncokret na ovim prostorima! 🙂
Da mi je samo znati koji mu to danas vjetar puše….

Žvuž
Gost
Žvuž
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Možda je shvatio da plandemijski narativ polako ali sigurno propada i da bi neki mogli završiti na banderama pa se svrstava na pravu stranu. Bit će još terora, bit će i gore nego je sada, mislim da riječnikom 2. svjetskog rata ulazimo u bitku za Staljingrad. Znamo kako je ona… Pročitaj više »

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Misliš da bira stranu koja pobjeđuje? Bilo bi to divno da je istina, ali bojim se da nije…nažalost. Njegova uloga je u sektoru za “sluđivanje naroda”, a iskreno, ja ne vidim boljeg aktera na našoj sceni od Zokija! Iskazao se već. Pa njemu ni pola onih koji bi mu željeli… Pročitaj više »

Neko ime
Gost
Neko ime
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Iako shvaćam što želiš reći, i dobra je usporedba sa bitkom za Staljingrad, ali Kursk je ipak bio daleko od rutine. Tu čak ni sovjeti ne mogu realno reći da su bili neupitni pobjednici…a s druge strane, nakon Kurska je nastupilo povlačenje nacista, koje se zaustavilo tek tamo gdje je… Pročitaj više »

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Neko ime

Evo sreća redakcija mi neće pustiti komentar jer bih ispao a šta drugo nego podržavatelj ” nacista”.Kada je međunarodna komisija ušla u Aušvic nije našla nikakve dokaze ubijanja plinom. niti dimnjak nije postojao( Stavili ga Rusi naknadno ). one famozne slike kostura su napravljene na kraju rata jer se umiralo… Pročitaj više »

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Pogledajte film. Last battle of Europe. Tu možete naći originalni snimak međunarodne komisije koja je bila u Aušvicu. Ti zaključci su za mene bili OTKRIĆE. Dakle sve je LAŽ. 2001 napad na tornjeve LAŽ. sad ova LAŽ. Oba svjetska rata LAŽ ( u smislu tko ih je izazvao). dakle zadnjih… Pročitaj više »

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  Hum

5+………

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Mr.T

APRIL 29, 1945 The 42nd and 45th Infantry Divisions and the 20th Armored Division of the US Army liberate approximately 32,000 prisoners at Dachau. On April 26, 1945, as American forces approached, there were 67,665 registered prisoners in Dachau and its subcamps; more than half of this number were in… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

“What they discovered instead would be seared into their memories for as long as they lived—piles of emaciated corpses, dozens of train cars filled with badly decomposed human remains, and perhaps most difficult to process, the thousands of “walking skeletons” who had managed to survive the horrors of Dachau, the… Pročitaj više »

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Lažu od kad postojimo……………..

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Pa lako ti je seljačiće varati…niti oni niti nitko njihov nisu bili ni u kakvom ratu.

Drugo, koncept znanstvene istine ne poznaju.
Prema tome…
Osobno, vjerujem očevidcima. Preživjelima i vojnicima.
Većina onih koji su prošli 2. svj.rat nikad nije pričala o nekim stvarima.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Hum

“Red Army soldiers also found 600 corpses, 370,000 men’s suits, 837,000 articles of women’s clothing, and seven tonnes (7.7 tons) of human hair.” Even as they waited to determine if a mass evacuation was needed, the Germans began to DESTROY EVIDENCE of their crimes. They murdered most of the Jews who… Pročitaj više »

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Hum
frnjk frnjokula
Gost
frnjk frnjokula
1 mjesec prije
Reply to  Hum

david irving sve to piše u svojim knjigama. jeine knjige koje su cenzu

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Ovako će jednog dana pričati potomcima cijepljenih sa 3 oka i 6nogu: “Ne, nije istina da su u logorima pobili sve necijepljene. Umrli su od virusa. Onog zadnjeg sa dvije ruke i noge su ubili u šumi i zemunici. A tamo se krio jer je bio tako nakazan”. Tko negira… Pročitaj više »

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Hvala ti na uvredama. Inače isti časnik koji je sastavio izvještaj o katinskoj šumi o ” pokolju poljaka od strane Nijemaca ” je sastavio izvještaj o Aušvicu. Inače nema dimnjaka prije Rusa. Postoje snimke i fotografije originalne kao i izvještaj komisije. Toliko od đubreta za tebe. To da su ljudi… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Ma ne samo što su nosili cigle sa sobom, Rusi (i Ameri isto, oni su oslobodili Dahau) su također nosili i 7.7 tona ljudske kose, 370 000 muških odijela i 837 000 komada ženske odjeće… Btw, ruski službeni izvještaji i ono objavljeno u novinama, pokazuju da oni u početku uopće… Pročitaj više »

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Prokužila si me čestitam.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Da je tada bio kraj “nacistima” , danas nebi imali ciovid19.
Samo su dresove presvukli.

frnjk frnjokula
Gost
frnjk frnjokula
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

da dansa imamo naciste nebi nas komunisti i homlići ovako zajebavali

frnjk frnjokula
Gost
frnjk frnjokula
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

das je staljingrad pao nebi bip ovok komunističko koronističkog terorizma i manje bi rusa poginulo

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Taj lik nije nikakav suncokret već vrlo vješt opsjenar kao i njegovi kolege, u prvom redu Plenković, pa i ostali.
Zamisli koliko je tebi zavrtio glavu kad od najobičnijeg opsjenara vidiš suncokret.

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Znam to Kornel!
Samo se više gadim i sama sebi “pljuvati vatru” po toj bagri! Tu svatko ima svoju ulogu i to tako treba i shvaćati.

dsvdfbv df
Gost
dsvdfbv df
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Ako ništa drugo bar je jednom rekao istinu za razliku od mnogih političara

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  dsvdfbv df

Sačekaj slijedeći ponedjeljak 🙂

Žvuž
Gost
Žvuž
1 mjesec prije
Reply to  dsvdfbv df

Milanović, kakav god bio, je izrazito inteligentan lik, a uz to, kao i svaki političar – vrlo tašt. Nije nemoguće da vidi sebe kao spasitelja Hrvatske i potencijalno veliku povijesnu ličnost, što bi i bio ako bude na pravoj strani povijesti. Ne mogu ništa tvrditi, možda igra igru, ali ovakve… Pročitaj više »

Tko tu koga...
Gost
Tko tu koga...
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Za razliku od nekih vrijedjanja, ova cijela linija postova, odgovor na odgovor ljudi koji razmisljaju svi pozitivci s malim razlikama u stavovima…ovo je bio gust citati. Svaka cast kolege i hvala svima. To su stvari zbog kojih citam komentare 🙂 uljepsali ste mi dan!

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Ma kakvu igru?

Jedino što je trebao jest odbiti potpisati promjene Zakona o zaraznim bolestima.
Je li to napravio? NE.

Je li se cjepio? DA. Sa čim, neznamo. Kraj priče. Ista pašta.
Da je “netko drugi”, niti bi bio premijer, niti predsjednik.

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  dsvdfbv df

Manipulacija je jedino učinkovita kad se u gomiu istine neprimjetno podmetne laž.
Ti očito živiš izvan ovog vremena pa imaš sat koji je dva puta na dan točan.

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Bipolarna osoba!

Mrgud
Gost
Mrgud
1 mjesec prije
Reply to  Nebitni Nick

Ne mogu da verujem!

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije

Tek sad bi se necijepljeni trebali cijepiti jer se razbolijevaju od cijepljenih 😀

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Misli na one koji se već zajebali. Zajebi se i ti. Budi solidaran s budalama. S kim si takav si.

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Pera Detlic

Između suza i smijeha tanka je linija. Stvar je i ozbiljna i opasna i malo zajebancije dobro mi dođe kad vidim sveopće nerazumijevanje stanja u kojem se kao pojedinci i zajednica nalazimo. Kako uživo tako i ovdje u virtuali. Jedan poznanik koji je od početka godine govorio kako se živ… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Pera Detlic

Hehehe-prosuo bi subaru.
Evo i vrapci na grani potvrđuku ono što smo pisali prije goinu u po’.

hop com hr/2021/09/21/pandemija-i-5g-ako-je-frekvencija-radio-valova-visa-to-je-antena-za-prijenos-istih-manja/

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Hehehe, baš sam to pročitao prije sat vremena………………

Lavanda
Gost
Lavanda
1 mjesec prije

Project Veritas je nocas izbacio prvi dio serijala sa zvizdacima i insiderima. Prva je medicinska sestra iz bolnice, bit ce svasta. Pogledajte i dijelite!
Ima li ljudi na nasim prostorima koji vi se bavili ovakvim stvarima?

Žvuž
Gost
Žvuž
1 mjesec prije
Reply to  Lavanda

Upravo o tome pišem. Otpor evidentno jača, mnogi medicinari su se okuražili reći kako stvari stoje iako su i dalje brutalno cenzurirani, ali vide se pukotine u plandemijskoj agendi i svakim danom sve su veće.

Lavanda
Gost
Lavanda
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Nadam se, morali bismo imati ovakve stvari i na nasim prostorima, ljudi vise nemaju sta izgubiti. Mozda da prevedemo ovo ili da ovdje napisu clanak za pocetak?!

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Žvuž, onima “koji vide” ne trebaju nikakve pukotine u agendi da bi vidjeli o čemu se radi. Njima je već nakon onih pizhdarija s broda D.P , vojnih kamiona “s korona žrtvama” iz Bergama, masovnih pokopa s onog otočića Hart pored N.Y. i unisonog i sinhroniziranog izvještavanja msm-a na globalnom… Pročitaj više »

Jadranka S
Gost
Jadranka S
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Majstori, kako ih vi nazivate, su postigli da bude tako nacinom upravljanja masama,sustavnim unistavanjem i zatiranjem ljutskog duha i slobodne misli. Tim sustavom vladajuca el-ita utiskuje u drustvo vlastite deluzijske svijetonazore. A prije toga drustvo za “ubojstvo uma” pripremaju namjernim sijanjem straha i nametanjem drustvene izolacije.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Jadranka S

Jadranka, stoji da su to mehanizmi i metode kojima se majstori od početka ovog ciklusa “civilizacije” koriste za manipulaciju i “gospodarenje ljudskim resursima” i sve su to komentatori ovdje iznosili i usuglasili se oko toga ali premalo je to za objasniti ovaj grandiozni “rezultat”, tj. ovoliko korona zamantanje.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Od početka civilizacije sigurno nisu.
Jer ovdje ne bi bilo nikoga da piše o tome.
A kamoli da bi imali što jest i gdje spavati.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Starim civilizacijama su upravljali kraljevi i ratnici.

I u EU isto.
Do 16. st.

Metabaron
Gost
Metabaron
1 mjesec prije
Reply to  Lavanda

Pogledao sam video I podijelio ga hrpi ljudi, valjda ce ponetko I progledati ili barem odustati of igle ..

Lavanda
Gost
Lavanda
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

Ovo je vec formu kulta primilo, ljudi i pored svih dokaza ne zele progledati i povezati stvari.
Milgramov i Ashov eksperiment na globalnoj skali, ljudi slijepo prate naredbe i ne zele se isticati i biti drugaciji.

Dostantivaxterora
Gost
Dostantivaxterora
1 mjesec prije
Reply to  Lavanda

Project Veritas, project velebit, project bratulica, project zeljka markic, project bujica, project domovinski pokret, project bulj, project sada domazet losa, project hasanbeg, project cetinski”cjepite si mamu”, projest festival slobode…… sve projekti do moga,dok je takvih projekata hdz mirno spava.

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  Lavanda

Što da pogledam i dijelim dalje ,, gdje je link ili kakav info ?

Lavanda
Gost
Lavanda
1 mjesec prije
Reply to  Zigi
BordoDNK
Gost
BordoDNK
1 mjesec prije

Jasno i glasno se suprotstaviti nametnutim mjerama. Iznositi svoj stav bez straha, kao što i sam činim. Ali, to potvrditi i u praksi. Ja svakom javno kažem da se ne želim cijepiti, i objasnim zašto. Masku ne nosim nigdje, u prodavnici, na radnom mjestu, tramvaju, trolejbusu., bez obzira na mjere.… Pročitaj više »

Jadranka S
Gost
Jadranka S
1 mjesec prije
Reply to  BordoDNK

Bravo, nesuradnja u svemu jedino je RIJESENJE!

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  BordoDNK

Ti u Sarajevu ako se ne varam..ja u Zg..tako treba! Svaka cast!
Hvala, lp

neznanje
Gost
neznanje
1 mjesec prije

h t t p s : / / net.hr/magazin/zdravlje/ovako-se-rasturaju-dezinfomacije-o-cjepivu-i-pandemiji-brojke-su-neumoljive-sad-cu-vam-objasniti-c3553d62-1ab2-11ec-afe4-f2452e733d1d

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  neznanje

Evo jedan odlomak iz ove bljuvotine koju si linkao : “Ovo cjepivo je toliko prirodno i organsko da od njega možete napraviti bakin kolač”, zaključila je Stanković.” 🤮🤮🤮
Ovakvu propagandu nebi popustila cak ni moja stara susjeda Katica koja je ovisna o presicama stozera

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Mr.T

Nemam ja ništa protiv da “neznanje” vjeruje u te bljuvotine ali da nas ili bilo koga drugoga uvjerava da je to istina je vrlo ružno od njega i zaslužuje jednu zidarsku.

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

Slažem se, odgojna zidarska za pocetak, ako ne bude pomaka, onda 2 ili 3 booster zidarske. Pa necemo ga valjda ostaviti u neznanju

Žao mi je
Gost
Žao mi je
1 mjesec prije
Reply to  neznanje

E moj Dragane, a baš si tudum….

Zorule
Member
Zorule
1 mjesec prije

Ne znam zasto mi je komentar maknut nakon validacije, ali bacite oko na objavu projekta Veritas, zvizdac iz HHS , ima video na telegram grupi zajednica

Lavanda
Gost
Lavanda
1 mjesec prije
Reply to  Zorule

I ja sam pisala o Veritasu gdje sam stigla. Nadam se da ce sto vise pogledati i dijeliti. Ovo im je samo prvi dio, pocetak …

Zorule
Member
Zorule
1 mjesec prije
Reply to  Lavanda

Ti bi trebao portal obraditi, informacija se stvarno tesko probija

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije

Bivši podpredsjednik Pheizera je u svom 59 minutnom izlaganju sve objasnio i najavio sto ce se događati. Ko ne vjeruje neka jos jedanput pogleda njegova izlaganja i neka danas uporedi što je rekao i dosadasnje događaje u vezi sa ovom prevarom odkad svijet postoji. Sve teče po scenariju o kojem… Pročitaj više »

frnjk frnjokula
Gost
frnjk frnjokula
1 mjesec prije
Reply to  Jery

samp lud vjeruje podprdsjednoko fajzera

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije

Prevod na slovenskom ali mislim da postoje i prijevodi na hrvatskom jeziku!

Logični-Petar
Gost
Logični-Petar
1 mjesec prije
L. R.
Admin
Famed Member
1 mjesec prije
Reply to  Logični-Petar

Poštovani ne bavimo se crnom kronikom, što smo lijepo naveli na stranici O nama: https://www.logicno.com/o-nama

Logični-Petar
Gost
Logični-Petar
1 mjesec prije
Reply to  L. R.

Nisam bio upucen, izvinjavam se.
Od sada primljeno na znanje.
Pozdrav.

ad astra
Gost
ad astra
1 mjesec prije
Reply to  L. R.

Niste naveli ona svoja famozna načela. Dajte budite frendovi i još ih jedanput napišite. Legendarna načela.

Scorpiorex
Gost
Scorpiorex
1 mjesec prije
Reply to  Logični-Petar

Student radio na benz pumoi. Rekao covjeku 49god ne moze 6× bez maske,ovaj otišao u auto stavio masku,mali mu onda rekao moras pravilno,preko nosa,ohladio decka20god u trenu. Ljudi su ovdje u njemackoj tako napeti,kratak fitilj,a niko to i ne prati. Svaki dan vidim eskalacijuu,parking mjesto,kojom stranom vozi,radno vrijeme,sibaju se radi… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije
Reply to  Scorpiorex

Razumljivo je, svi zive pod konstantnim stresom vec godinu ipo dana i sto je najgore, ne nazire se kraj. Osjecaj nemoci je svakim danom sve veci. Jedni zele da ih se konacno pusti na miru, ne zelimo trpiti ovaj teror koji nikakve veze sa zdravljem nema. Drugi zele da se… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Eto i mene

Vrlo jednostavno, kreatore tog “drugog pa trečeg” treba identificirati, locirati i dezinficirati tj. likvidirati. Nakon toga normalan život.

frnjk frnjokula
Gost
frnjk frnjokula
1 mjesec prije
Reply to  Logični-Petar

false flag

ad astra
Gost
ad astra
1 mjesec prije

Nešto si razmišljam o padu dnevno cijepljenih ljudi. Proizvedena velika količina čipova i sad ih ne mogu ugraditi. Rješenje je distribuirati ih stomatolozima. Kad ti stavlja lijek ili ispunu u zub a ono tamo i čip. Zato da bi to prevenirali ne idite stomatolozima. Trpite bol u cilju sprečavanja čipiranja.… Pročitaj više »

Sticky fingers
Gost
Sticky fingers
1 mjesec prije
Reply to  ad astra

Bas citam neki dan intervju s dr. Nelom Srsen. Na pitanje novinarke je li se cijepila, kaze da nije jer jos nije stigla(!!!). Dobila je zbog toga i 2 opomene na poslu. Isto tako kaze da se njena prijateljica, koja je patolog, ne zeli cijepiti…pitam se zasto🤔

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije
Reply to  Sticky fingers

“Stigla je” nakon toga intrevjua, odmah sutradan… Vjerojatno nakon mora uvreda od strane normalnih ljudi i opomena nadredenih da se to ne govori u medijima. Nego, kad vec pratimo cijenjenu dr, da li je itko vidio jucerasnji intervju? Nesto kaze da 30.12.sluzbeno zavrsava pandemijska kriza… ttps://vijesti.hrt.hr/eu/nela-srsen-o-covid-mjerama-u-italiji-2973377 Odnosi li se to… Pročitaj više »

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Eto i mene

To sam se i ja pitao..bas mi upalo u oko. I nista vise od toga nije rekla, tako da se zbilja pitam sto joj to trebalo znacit..?

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Eto i mene

Kraj testiranja je za godinu i pol, po Fajzerovim papirima.

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  Sticky fingers

To je bilo prije, sada se zalaže za 100% cijepljenje . Kaže da je samo to riješenje ove krize , te nam sljede višekratna cijepljenja svake godine. Stislo je nešto pa sad krči ko stara ploča.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Sticky fingers

Nema žena vremena, jel to lijepo objasnila, dajte ljudi shvatite da tko puno i odgovorno radi nema vremena za gluposti !

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  ad astra

hop com hr/2021/09/21/pandemija-i-5g-ako-je-frekvencija-radio-valova-visa-to-je-antena-za-prijenos-istih-manja/
Evo ti .malo-pa preleti sokole…
Tebi bi posle takvog vica u balkanskoj krčmi trebao zubar,ili grobar.

ad astra
Gost
ad astra
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Ma nemoj se jaditi. Ja sam se cijepio ali imao sam malih problema. Već sam ranije pisao o tome. Kad sam došao na red nestalo cjepiva s čipovima i oni mi ušpricali nekakve elektronske lampe, PL 500 i PCL 82. Ali tu nije sve stalo. Te lampe trebaju napajanje tako… Pročitaj više »

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  ad astra

Cekamo da primis cetvrtu.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  ad astra

Hehehe. Moraćeš prvo “per aspera do 6 doze”-pa ćemo onda pričat -Antenmanu.

Vidimo se u kasnu jesen2022,ili ne.

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  ad astra

Možda su ti ugradili PL500(koliko se sjećam iz VN dijela TV-a, PCL82 tonski dio)
ali su ti izvadili neki vitalni dio kad daješ ovakve izjave. Natrag u garažu na popravak.

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  ad astra

Kud se ti žuriš ? To je u njihovom programu, ali izvest će to majstorski tako da većina vas (vaxera)opet neće ništa shvatiti. Idu oni korak po korak po agendi ništa se ti ne brini.

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  ad astra

Cekamo da primis cetvrtu.

aga cija
Gost
aga cija
1 mjesec prije

evo, upravo sam razgovarao sa sestricnom iz Melburna, tocno u 13,45 sati po nasem vremenu i eto sta mi kaze.:” ovdje ti je ludnica, prevrcu policijske aute, bacaju na njih sta god stignu. Stvar se dogadja kod West gate bridge di je, ( kako sam shvatio ) sjediste sindikata. Vec… Pročitaj više »

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  aga cija

Prema vijestima na Novom Zelandu love ljude koji idu u nabavku brze hrane i slikaju kao da su uhvatili kartel na dijelu.

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Zigi

Vidio..da nije zalosno bilo bi smijesno.

Ante
Gost
Ante
1 mjesec prije

U Hrvatskoj samo je jedan ( 1 ) roditelj pokušao zaštiti svoje dijete da ne nosi masku, masku koja šteti a ne štiti.
O čemu dalje pričati

Max
Member
Max
1 mjesec prije

A oni čine suprrotno i prijete puku “učini trreba itd

Max
Member
Max
1 mjesec prije

51 posto je spašeno

Tojeto
Gost
Tojeto
1 mjesec prije

Kome još nije jasno

ttps://dokumentarac.hr/covid-19/direktor-pogrebnog-poduzeca-upozorio-na-prevaru/

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  Tojeto

Stavio je netko skoro ovo ali neka, treba novim pokazati……………..human ovaj pogrebnik……….

Ivo Patijera
Gost
Ivo Patijera
1 mjesec prije

Može li mi netko pojasniti kako posluje ovaj portal, navodno se zalaže za ljude i da se ne cijepe i pokušava razotkriti laž zvana plandemija i onda kada ja stavim link gdje s emože kupiti jeftino i naručiti lijek Hydroxychloroquine on ne stavi moj post?Zbilja mi admine nisi jasan.

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije
Reply to  Ivo Patijera

Kada stavljas linkove, obrisi ono prvo slovo “h” ili ga nekako odvoji, tako da forma za komentare “ne prepozna” link kao link. Ali s vremenom bi trebao proci, na kraju ipak linkovi prodju, samo treba cekati…

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  Ivo Patijera

Ponovi , to je dobra informacija!

Ivo Patijera
Gost
Ivo Patijera
1 mjesec prije
Reply to  Zigi

Onda evo link
h ttp s ://www.getonlinemedicine.com/pharmacy-dropshipper.html#hcqs-tablet-hydroxychloroquine

Greven
Gost
Greven
1 mjesec prije
Reply to  Ivo Patijera

Ovako je jednostavnije.

getonlinemedicine.com/pharmacy-dropshipper.html#hcqs-tablet-hydroxychloroquine

Markiras cijelu adresu, pa copy/paste.

Tojeto
Gost
Tojeto
1 mjesec prije

Ima li ko komentar na ovo:

“Pravica do necepljenja ne obstaja”
Po mnenju Pirc Musar pravica do necepljenja ne obstaja.

zeus
Gost
zeus
1 mjesec prije
Reply to  Tojeto

U prevodu to znači : ne obstaja pravo do vlastitog razmišljanja koji je jedini puti do prave slobode – znači ljudi nemaju pravo do slobode . Pirc Musar time ,,otvara put,, kapitalističnom totalitarnom redu koji preko politike, medija i klerikalista porobljava narod . sve je super isplanirano ….

Greven
Gost
Greven
1 mjesec prije
Reply to  zeus

Posljedice klasnog drustvenog uredjenja.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije

A kaj ti to znači antivaxer ? opet neko sranije zapadno ?

Greven
Gost
Greven
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

“Antivaxer” je svako ko nije teledirigovana, poslušna ovca bez mozga.

Pravi antivaxeri su oni što su protiv svih vakcina, onih pravih, tradicionalnih, i ove nove, genetski manipulirajuće

Realno
Gost
Realno
1 mjesec prije

Meeeeeeeee meeee meeeee me me?

Драгогост 屋
Gost
Драгогост 屋
1 mjesec prije

Нови подаци од др Несторовића.

tps://www.republika.rs/vesti/drustvo/309571/dr-branimir-nestorovic-tvrdi-ko-prelezi-koronu-miran-je-deset-godina

Greven
Gost
Greven
1 mjesec prije

Na pitanje novinara o žrtvama pelcovanja, aussie premijer mu odgovorio da su sami krivi što se nisu informisali, i da pelcovanje nije prisilno.

>>> SCOTT MORRISON BLAMES VACCINE INJURED PERSON SAYING HE IS RESPONSIBLE FOR HIS OWN INFORMED CONSENT <<<

bitchute.com/video/akoZsBcu6rX1/

POVEZANE VIJESTI

Izbornik