Zelenski posjetio ukrajinskog neonacističkog vođu

Zelenski sastanak sa neonacistima
86 komentara

Ukrajinski predsjednik sastao se s osnivačem Azova Bileckim u bunkeru negdje u Donbasu

Ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski obišao je nekoliko vojnih postrojbi postavljenih na frontu u Donjecku, uključujući ozloglašeni ‘Azov’ i ‘Aidar’. U videu objavljenom na njegovim društvenim mrežama u ponedjeljak, Zelenski se može vidjeti kako se sastaje s osnivačem Azova i neonacistom Andrejom Biletskim unutar bunkera.

U službenom priopćenju njegova ureda kaže se da je Zelensky posjetio niz jedinica, uključujući 5. zasebnu jurišnu brigadu i 3. zasebnu jurišnu brigadu, u sklopu radnog posjeta “sektoru Soledar”. Sam grad Soledar je u ruskim rukama od siječnja, a obližnji Artjomovsk (aka Bakhmut) od svibnja.

3. SAB osnovana je u rujnu 2022. od ostataka izvorne bojne Azov, razorene u borbama za Mariupolj ranije te godine. Biletsky, koji je nestao iz javnosti krajem 2019., postao je zapovjednik “Taktičke skupine Azov”. U videu od 45 sekundi koji je Zelensky objavio na svojim društvenim mrežama, Biletsky se može vidjeti kako informira predsjednika i nekoliko drugih časnika.

Biletsky je bio naširoko prepoznat kao bijeli rasist i neonacist prije nego što su zapadni mediji zabijelili ‘Azov’ nakon eskalacije neprijateljstava s Rusijom u veljači 2022. Članak časopisa TIME iz siječnja 2021. opisao je njegovu organizaciju ‘Patriot Ukrajine’ kao “neonacističku terorističku skupinu”, čiji “manifest kao da je izvukao svoju priču ravno iz nacističke ideologije”. Skupina bi se pretvorila u “dobrovoljački bataljun Azov” dok je Ukrajina krenula u slamanje neistomišljenika u Donbasu nakon puča 2014. koji su poduprli SAD.

Sam Biletsky je još 2014. izjavio za taj list da je osobno odabrao simbole Azova jer su ih “nijemci koristili” u Drugom svjetskom ratu. Wolfsangel kojeg je odabrao bio je na štitu 2. SS Panzer divizije ‘Das Reich’, dok Crno sunce dolazi s mozaika koji je naručio vođa SS-a Heinrich Himmler za svoj dvorac.

Godine 2018. Guardian je opisao Biletskog kao “ultranacionalističkog zastupnika” koji je 2010. izjavio da je misija Ukrajinaca “predvoditi bijele rase svijeta u konačnom križarskom ratu… protiv Untermenschena [podljudi] koje vode Semiti.”

Na pola videa koji je objavio Zelensky, kamera se zadržava na bradatom bojniku, na čijoj je kapi oznaka američke zastave. Čini se da je to Svjatoslav ‘Kalina’ Palamar, koji se predao u Azovstalu u svibnju prošle godine i poslan je u Tursku u sklopu razmjene zarobljenika u rujnu.

Prošlog mjeseca, on i četiri druga zapovjednika Azova, koji su trebali ostati u Turskoj do kraja neprijateljstava, vratili su se u Ukrajinu kršeći dogovor. Palamar je u to vrijeme imao čin kapetana, ali se čini da je od tada unaprijeđen, sudeći po njegovim oznakama.

Ranije tog dana, Zelensky je posjetio 5. SAB, osnovan u veljači da uključi “24. jurišni bataljun Aidar”. Dragovoljačka postrojba tog naziva također se borila u Donbasu 2014. godine i bila je optužena za ratne zločine. Formalno je rasformirana 2015., nakon što su njeni pripadnici počeli terorizirati stanovništvo lojalno Kijevu, i ponovno je ustrojena kao 24. AB, izvorno dodijeljena 10. brdsko-jurišnoj brigadi ‘Edelweiss’.

AzovneonacistiukrajinaZelenski
Pretplatiti se
Obavijesti o
86 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
hiber
8 mjeseci prije

Mogao je obići i Wagner. Ah, da, Wagner otisao a sa njima i ruska ofanziva. Sada ono sto je Wagner osvajao sest mjeseci, Azov oslobodio u 2 mjeseca u Bahmutu.

Ziv je Geza
8 mjeseci prije

Dali mu je donio zapadni pistolj i jedan metak kojim ce si prosvirati naci mozak, kad mu crveno armejac pokuca na vrata bunkera.

eks
8 mjeseci prije

Narko Firer je trebao i tebe povesti u posetu tvojim idolima .

Miko
8 mjeseci prije

Rasprave o nacistima su besmislene. Židovi po cijelom svijetu proganjaju naciste, a u Ukrajini ih uzgajaju.
Možda bi trebalo promjenit način razmišljanja i pristup temi nacizma jer ovako sve izgleda kao distrakcija odnosno zabava za mase šta se inače radi sa svim globalnim temama koje se redovito izmjenjuju pa su svi zaokupljeni sa islamskim teroristima, migrantima, klimom, virusima i cijepivima protiv njih, brašnom od insekata, Gatesovim biftecina, a i tema o vanzemaljcima se povremeno, sve kao da neće, otvara.

Mrčikola
8 mjeseci prije

Sastali se “negdje u Donbasu”..?…ako jesu, onda su Rusima morali dostavit precizan plan puta, mjesto i vrijeme sastanka…da se mogu ispoštovat navodne garancije za Volodimirovu sigurnost date NATO-u od strane Rusa.😁

tihobl
8 mjeseci prije

Zanimljivo – gdje god dodje Zelenski i objavi fotke i klipove po njegovom odlasku stizu kindzali, kalibri i geranji. Kako niko ne vidi da je to ruski spijun, vec ga pustaju da neometano fotka baze NATO.

Pero
8 mjeseci prije

Ovdje se radi samo o zajedničkom interesu jer i Židovi i nacisti strahovito mrze Ruse.

Tjeskoban Jelačić
8 mjeseci prije

Ovi se nalaze po bunkerima kao Hitler sa ekipom, tako će i proći.

Amater
8 mjeseci prije

Velika nesreća … kako kaže Balašević “ zao mi konja “

Mrdomir
8 mjeseci prije

Ma Zelenski je ruski agent. Druži se sa retardiranin nacistima, glumi im saveznika, a masovno ih šalje u smrt. I debilima, poput Debelog Đure, je jasno da nemaju šansi da prežive napade na dobro utvrđene Ruse, ali nacisti su gori debili od standardnih debila.

Bez ruskog agenta Zelenskog, specijalna kazneno vaspitna operacija demilitarizacije i denacifikacije bivše Ukrajine bi bila mnogo sporija.

Darko
8 mjeseci prije

Što nisu Rusi spržili bagru kada je na okupu? Zašto ih štede?

Max
8 mjeseci prije

Sve ista sorta, nacisti.

Petar
8 mjeseci prije

Bilecki i Zelenko ne mogu biti u istom mestu,Ili su oba hibridi.
Jedan je krivi a cak obadva.

Biti-ili-ne-biti
8 mjeseci prije

Vidi se po opisu i njihovom licu da su to sve neki “plemeniti ljudi” koji ne bi mrava zgazili.

zoran
8 mjeseci prije

Kako sada to nacista i kriminalac, a informira jevreja. Vidi se da rade zajedno.

Ivek
8 mjeseci prije

To su sve glumci. U pozadini upravlja sila čistig zla.

Karma
8 mjeseci prije

Ovo je neki vic? Zidovi i nacisti u istom bunkeru haha

onaj najglu...Dalton
8 mjeseci prije

Biletsky: Ovo ovdje je grmlje i malo drveće… Gotovo cijeli arboretum!
Zelensky: A gdje ste planirali one plantaže konoplje?!

Karma
8 mjeseci prije

Spojit kanalizaciju i evo idealna septicka jama

goran
8 mjeseci prije

ma šta njemu to vrijedi kad je izgubio rat i državu

Nena
8 mjeseci prije

Još malo pa će se u paklu posećivati..

Biti-ili-ne-biti
8 mjeseci prije

Od ChatGPT, do virtualne djevojke – niz čudnih i prekrasnih chatbota pojavio se posljednjih mjeseci usred širenja umjetne inteligencije.
Ali najnovija aplikacija koja se temelji na umjetnoj inteligenciji nedvojbeno je najbizarnija dosad.
Aplikacija, nazvana Text With Jesus, dizajnirana je za ‘odane kršćane koji traže dublju vezu s najznamenitijim likovima Biblije’, prema njezinim programerima.

Kao što ime sugerira, korisnici mogu ‘razmjenjivati ​​poruke’ s Isusom, kao i brojnim drugim likovima uključujući Mariju, Josipa, Petra i Mateja.
I dok je osnovna aplikacija besplatna, korisnici mogu odlučiti platiti 2,99 USD mjesečno (2,35 GBP mjesečno) za razgovor sa Sotonom.

kcjhabsdljkcg83247tr08
8 mjeseci prije

izvadak iz nove emisije Alex Jones+Judy Mikovits SV40 CANCER VIRUSES IN VACCINES> 50% ubrizgana je placebo slana otopina,40% je dobilo razrijeđenu dozu otrova a 5-10% (ovisno o veličini nacije) je dobilo jack pot…jaku dozu…

šparoga
8 mjeseci prije

Ukraina što to je : treba projasniti i saznaniti što su to Rusini. što je Rutenija,Transilvanija,Galicija.
Koja je uloga Sasa (njemaca) u oživotvorenju nacističke ideologije u Ukraini (ukrainski nacisti kao i Hitler za jedinstvenu Europa bez Slavena) za uništenje Rusa i rusofobiju odnosno propagandu da su Rusi podljudi-neljudi kao narod—- u globalističkoj agendi depopulacije Slaveni bi trebali prvi nestati kao narod i nacija-
 

Crni Golf 4 vrata
8 mjeseci prije

.. logično je da Khazar mrzi Židove i da ih želi istrijebiti………

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI