“Zovite nacionalnu gardu prije nego bude prekasno”, traži Trump

Donald Trump
175 komentara

Osoblje Nacionalne garde trebalo bi upotrijebiti za pomaganje u zaustavljanju nereda u gradovima i državama pod vodstvom demokrata, rekao je Donald Trump, upozoravajući da moraju djelovati sada prije nego što je “prekasno”

U kontekstu demonstracija koje pustoše američki grad Minneapolis nakon smrti Georgea Floyda, kao i druge gradove u zemlji, predsjednik Sjedinjenih Država nazvao je ostale gradove i američke države čiji su guverneri i gradonačelnici članovi Demokrata da aktiviraju Nacionalnu gardu prije nego što bude “prekasno”.

“Ostali gradovi i države pod vodstvom demokrata trebaju činiti sve da radikalni lijevi anarhisti u Minneapolisu budu potpuno zaustavljeni. Nacionalna garda učinila je dobar posao i trebala bi se koristiti u drugim državama prije nego što bude prekasno”, napisao je Donald Trump na Twitteru.

Val protesta, od kojih su neki eskalirali u nerede, u američkim je gradovima počeo nakon smrti Georgea Floyda, 46-godišnjeg Afroamerikanca, 25. svibnja, neposredno nakon što ga je policija uhitila.

Jedan od policajaca koji je nogom gušio Floyda tijekom njegovog uhićenja optužen je za ubojstvo. Ostali policajci koji su svjedočili ovoj tragediji, a ništa nisu poduzeli, su otpušteni.

Tijekom intervencije policajac je prikovao 46-godišnjaka za zemlji i držeći mu koljeno na vratu. Sudeći prema novom videu koji se pojavio 28. svibnja, ne jedan, već trojica policajaca su držala koljena na vratu ovog čovjeka koji je na kraju preminuo.

SADubojstvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
175 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
hogar strašni
3 godine prije

Ubačeni huškači da još više zapale rulju a omda čekamo prve mrtve i to je super scenarij za vojsku i policiju na ulici i tamo ostaju zauvjek. Jačanje pritiska policije i oduzimanje slobode narodu savršeno se ispunjava.

Armagedon
3 godine prije

Tramp je zadanja crta obrae, jedini presijednik koji se suprostavi dubokom drzavi , pozivam svih da dajdu podtsku Trampu
Svi mi u znak solidarnosti borbe protiv zla koje se naziva duboka drzava trebamo podrzat Presijednika Trampa
Ako Tramp pade pali smo svi , zato bi bilo dobro da se organiziramo i damo ovom covijeku Podrsku
Ako nismo sad shvatili i necemo vise , onfda nismo bolje ni zasluzili . ….toliko

Perun
3 godine prije

“Dajte mi konja! Dajem carstvo za konja!Konja, konja, dajem carstvo za konja” ….Trump doživljava stravične događaja uz osjećaj straha, a ponekad i tjeskobe, žalosti ili očaj…..P.S Trump ce ostati poznat kao jedan od najsvirepijih predsjednika i posle njegovog pada , njegov narod nece imati lijepo mišljenje niti sjećanje na njega

Starina
3 godine prije

Čiji je igrač Trump?!
Pogledajmo činjenice: Da li poziva vojsku na kontrolavirus širitelje straha koji na temelju laži pljačkaju cijelu naciju a ne da razbijaju par izloga?!
Da li je pozivao vojsku na banksterske pljačkaše koji dijele helikopterski novac ali samo bankama?
Da li poziva vojsku na sve one koji ukidaju osnovna ljudska i ustavna prava i žele potpunu vlast nad tuđim tijelom i tijelima njihove djece, ili najavljuje vojsku na nasilno udaranje vakcina?!
Čije je škole završio?!
Tko ga je podigao u milijardera i tajkuna?
Odgovore je on sam dao, I ne bih se zalijetao u nešto drugo..

Emiliano Zapata
3 godine prije

Vec postoje dokazi koji otkrivaju da je ubojstvo namjesteno s ciljem izazivanja nereda povodom kojega bi se izvela nacionalna garda na ulice, koja ima pravo bez sudenja ubijati gradane ako zatreba za “dobrobit” stanovnistva.
Kad jednom izadu onda vam je to kao s maskama, xray na airportima itd itd ostaju zauvijek jer nikad se nezna hoce li u buducnosti nekakav bioterorist odbit cjepljenje pa kad su vec na ulicama usput mogu i njih smaknuti, kao i sve one koji budu bacali zvake na pod, pljuckali, kasljucali, stucali i sl.

Bosanac
3 godine prije
Milanče
3 godine prije

Trump Kao Putin isli sú protiv vladara iž sjene, bankara, velikih firmi i zato ce platiti tu cjenu.Nitko nije dobro zavrsio Tko je isao protiv njih jer oni sú vlastníci Banská, firmi itd.Znaci, rusi se tramp i kinesko-ruski globalisti kojí sú imali za cilj preko Trumpa ovladati Amerikom a potom cjelim svjetom.Neustupi Tramp, gradjanski rat je neminovan u Americi a potom nastane ekonomski haos u cjelom svijetu na jesen.Velika igra, veliki ulozi.Mnogi tome nerazumiju.Mora se likvidirati kinesko-ruski utjecaj, to je konacni cilj a vladari iz sjene ce to napraviti bez obzira na zrtve.

Diogenes
3 godine prije

Dijeli li Victoria Nuland sendviče prosvjednicima??

Uff
3 godine prije

Molim Vas link videa gdje se vide tri koljena na jednom vratu? ??

Malo me zbunjuju tjelesne poroporcije Amerikanaca

Frodo
3 godine prije

Armagedon i Siniša ohladite se. Imat ćemo uskoro slične probleme

SystemFailure
3 godine prije

Americko proljece 😁

Perun
3 godine prije

Cestitke za Dan Demonstracija i tjedan Radosti i veselja u USA… Samo za Pompea i Trampa …P.S Sifra sjeti se Beograda ,Majdana i Pariza ….Pozdravima se pridruzuju i Zuti Prsluci kao i nekolicina potlacenih iz srednje klase u USA….Gdje ima dima i ima demostracija i prosvjeda ….

maksimsi
3 godine prije

Evo vam odgovor:
Obama adviser Susan Rice knows who’s responsible for the George Floyd riots. You guessed right, it’s RUSSIA!
/Sarcasm off

Crni osman
3 godine prije

Of an Armagedon as napusi u jutro a po podne we naloce broke

Siniša
3 godine prije

“Aktuelni protesti protiv vlasti u Americi u skoro svakoj drugoj zemlji doveli bi do smene vlasti, ali ne i u SAD, jer tamo nema ko da pruži potporu „majdanu“, izjavila je glavna urednica televizije RT i agencije Sputnjik Margarita Simonjan.

„U Americi majdan neće dovesti do smene vlasti, jer Amerika nema drugu Ameriku (drugu državu) koja bi pomogla tom majdanu. Tokom dugog niza godina ne mogu se setiti nijedne smene režima koja je prošla bez američke pomoći“, napisala je Simonjanova na telegramu.
Pritom, ona vidi problem u postojanju duboke države u Americi.”

Kažun
3 godine prije

Ma šta se svađate bez veze,ja sam jedini
koji radi za Fakograf.Namjestili mi lipu curu
u krevet,pa me ucjenjuju videom.Tko kaže
da je Epstein mrtav laže,bio je živ i osobno je snimao.
😎😎😎

bwe
3 godine prije

ne samo da salje vojsku na svoj narod nego prijeti i A-bombama cijelom svijetu.
On je gotov…GOTOV Narancasti nece biti izabran a poslije njega ce doci jos veci dr–ek.
Tako funkcionira amerika.

bwe
3 godine prije

Narancasti ce zavrsiti kao njemacki brko
kad mu nije uspjelo pokoriti cijeli svijet onda se narod okrene protiv samog vodje.
Narancasti slici i na Slobu.
Amerika ce biti ponovo slobodna a narancasti nek se sakrije u bunker
i nek zavrsi kao njemacki Fuhrer

aodfvnefvnijqewnvijqaejrcvqaerw
3 godine prije

Ne zove krempita naconalnu gardu, vojsku, policiju da se riješe krvopija koji ovo insceniraju iz sigurnosti svoje apsolutne, koje priće za malu djecu, tko ovo šipu nek samo nastavi…………

Max
3 godine prije

To je nasznaka kaosa. Naoružane postrojbe na ullicama Američkih gradova. Supersila a u takvom stanju.

Stjepan Cuković
3 godine prije

Ameriku stiže Božji sud. Bog je slao svoje sluge proroke koji su korili Ameriku i njene vođe,upozoravali ih na potpuno odvajanje od Boga i njegove riječi kojom se Amerika nekada dičila. Upozoravali su na hladnokrvno ubijanje milijuna ne rođene djece,na bahatost i preveliku oholost američkih vođa.Pozivali su pale kršćane da se vrate svojoj prvoj ljubavi ali skoro nitko nije mario. Amerika je postala rasadnik svake vrste zla i grijeha i sad je napunila mjeru. Uskoro će Amerika postati beznačajna država,država trećega svijeta koja će na kraju biti uništena atomskim oružjem od Rusije.

Bosanac
3 godine prije

Evo jedna karikatura kako neki opisuju situaciju u U.S. https://pbs.twimg.com/media/EZdOkG5XgAEdV_3?format=jpg&name=900×900

Ovdje mnogo ljudi mirno protestuje:
https://twitter.com/i/status/1267206283293331459
https://twitter.com/i/status/1267383140076736512

A evo sad nesto kao priprema za madmax 1 dio 🙂
https://twitter.com/i/status/1267234887477555200
https://twitter.com/i/status/1267232314502889476

Ovdje policajci hapse crnca, pa im on pokaze da je FBI 🙂
https://twitter.com/i/status/1267433405496557568

Armagedon
3 godine prije

Mozda sam bio pre agresivan i sa dosta izrecenih lose zvucucih rijeci , i zato se ispricavam komentatorima i urednistvu Logicng, koji su to trpili
ali posto sam bio sistemaski napadnut u prijasnom clanku i u ovom takoder , isfrustiriran napadima
(i od prije ) upotrebjava sam rijeci koje nisu primijerene u mojim komentarima braneci se od doticnih koji su me osudivali i ujedno upotrebljivali jos gore izraze .
odlucio sam se za taj nacin obrane jer sam vidio da jedino ih mozes tuci njihovim oruzijem a oda cvile i trazu pomoc ,
nadam se da vise necu doci u takvo iskusenje.
Hvala na Razumijevanju.
L.p.

error
3 godine prije

Čudno je to kako niko od demostranata nije okrivio bivše administracije i pacove iz duboke države što nisu isto NIŠTA učinili za pobošljanje prava crnaca i ostalih manjina. Svi do jednog su krivi za ovaj haos.

Perun
3 godine prije

Zovite nacionalnu gardu prije nego bude prekasno….. traži predsjednik Trump koji nema blage veze o politici i zakonima vlastite zemlje (ne zna ni rijeci himne vlastite zemlje)… P.S.Korisni idiot, korisna budala (engleski: Useful idiot; ruski: Полезный идиот) je izraz, u pravilu pežorativni, kojim se u političkom žargonu označava ličnost koja propagira stavove ili interese grupe ili ideologije koju u potpunosti
ne shvaća, i koja je u tom smislu cinično iskorištena u propagandne svrhe.

Armagedon
3 godine prije

Tramp je zadnja crta obrane , protiv jednoumlja mocvare i njezinih placenika koji su isplivali iz nje .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI