H. Clinton: “Helsinški summit je napad na američku demokraciju i Putin neće stati”

Hillary Clinton
89 komentara

U nedavno objavljenoj kolumni je internetski časopis The American Thinker upozorio javnost da od kada je izgubila predsjedničke izbore Hillary Clinton nastavlja voditi izbornu kampanju, kako je prate i podržavaju vodeći američki mediji, te brojni utjecajni krugovi u američkom Kongresu i na razini saveznih država. Sve ovo su znakovi da će se Hillary Clinton ponovo kandidirati za mjesto u Bijeloj kući na izborima 2020.

U međuvremenu je Hillary Clinton aktivna u kampanji za izbore za Kongres koji će se održati 6. studenog ove godine. Naime, tada se bira svih 435 zastupnika u Predstavničkom domu Sjedinjenih Američkih Država, 35 od 100 zastupnika u Senatu, te državni i oblasni guvernera i brojni drugi državni i lokalni dužnosnici.

Govoreći na OzyFestu, poznatom festivalu razgovora i glazbe u subotu u Central Parku u New Yorku, Hillary Clinton je pred mnoštvom rekla “kako Moskva namjerava napasti predstojeće američke izbore u studenom s ciljem potkopavanja američke demokracije”. Tijekom nastupa na festivalu OzyFest u New Yorku, prema njezinim riječima, “ruski agenti mogu provesti udarna servere i uređaje za glasanje i brojanje glasova”.

“Susret Putina i Trumpa u Helsinkiju je također napad na demokraciju, jer na kraju summita Amerikanci nisu sigurni kakve stavove ima njihov predsjednik”, rekla je Clinton.

Hillary Clinton je kritizirala ponašanje Donalda Trumpa na summitu u Helsinkiju, optužujući ga što Vladimira Putina nije oštro kritizirao zbog “ruske intervencije” na američkim  predsjedničkim izborima 2016. godine, prenosi John Mulholland, dopisnik The Guardiana iz New Yorka .

Govoreći na OzyFestu u New Yorku, Clinton je također rekla da će “ruski agenti” intervenirati u predstojećim izborima u SAD-u u studenom, jer žele “potkopati američku demokraciju”.

“Napad mogu provesti hakiranjem servera kojima se šalju izborni rezultati  i uređaja za glasovanje i brojanje glasova”, rekla je Hillary Clinton.

Prema “gospođi” Hillary Clinton, 2016. godine je Moskva počinila “vrlo širok i uspješan kibernetički napad na američki izborni sustav”.

“Ovaj napad je bio udar u srce naše demokracije. Zašto predsjednik nije stao u obranu naše zemlje, to je velika tajna”, istaknula je čelnica demokrata i ikona američke “progresivne” javnosti.

“Ovi uznemirujući napadi bi trebali zanimati svakog Amerikanca”, rekla je Clinton i zatražila “transparentnost o sadržaju razgovora Trumpa i Putina tijekom njihova susreta u Helsinkiju”.

“Putin govori cijelom svijetu o pregovorima, ali Bijela kuća šuti. Nemojte sumnjati, ovo je izravni napad na našu demokraciju. Činjenica da nismo sigurni u stavove našeg predsjednika je vrlo uznemirujuća”, rekla je Hillary Clinton.

“Vladimir Putin ima vrlo jasnu strategiju. On zna kako gledati osobu, on je gospodar manipuliranja ljudima. Gotovo nitko tko vjeruje u slobodu ne susreće se s njim. Trump se želi družiti s njim zbog razloga koje još uvijek pokušavamo otkriti”, nastavila je grmjeti Hillary Clinton s bine OzyFesta.

“Putin želi podijeliti NATO i EU. Želi demontirati arhitekturu poslijeratnog svijeta. On je uspješan u sukobima. Njegovi napadi na naš izborni sustav bili su presudna pomoć Trumpu”, zaključila je Hillary Clinton u još jednom od neslužbenih govora pred publikom, koji su posljednje vrijeme sve češći.

Ako 2020. pobijedi H. Clinton, SAD možda nikada neće imati slobodne izbore

Američki kongresamerički senatBijela kuća
Pretplatiti se
Obavijesti o
89 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bajdo
5 godine prije

Sudbina Donalda Trumpa ovisi o izborima za Predstavnički dom i Senat koji će se održati 6. studenog 2018. godine. Naime, tada se bira svih 435 zastupnika u Predstavničkom domu Sjedinjenih Američkih Država, 35 od 100 zastupnika u Senatu.

Umpah Pah
5 godine prije

Pas mater!

Alen
5 godine prije

Ovako zvuci imperija u nestajanju… Ocajno…

Veliki je sok to za njih.. Stvari su se jako brzo odigrale i vec su u situaciji da moraju sjesti za stol i razgovarati…
Dosta njih u usa to jos ne moze da svari tu novu realnost…

Miki
5 godine prije

Samo da ga ne koknu.

tuf
5 godine prije

Američka obavještajna zajednica je službeno potvrdila da nije bilo ozbiljnih napada, a još manje učinaka, na elektronički sustav glasovanja. Dakle, Hillary, lažeš.
“Napad na demokraciju” bio je ni manje ni više nego whistleblowing, objava nedemokratskih i korupcijskih praksi amerićke demokratske stranke, od čijih objava američki birači mogu samo profitirati. Dakle, Hillary, lažeš.
Obrana zemlje podrazumijeva provođenje djela koja rezultiraju benefitima za državljane te zemlje. Podržavanje terorizma, antidemokratska borba protiv konkurencije, nekontrolirano i mahnito upravljanje obavještajnim i medijskim sektorom, te katastrofalno povećanje vanjskoga duga rezultati su politike tvojeg saveznika Obame i njegovih (a i tvojih) nalogodavaca. Dakle, Hillary, lažeš.

IVE IZ PECALBE
5 godine prije

Tko o cemu; kurve o postenju i SAD politicari o demokraciji. Zar u SAD postoji demokracija, ako demokratska prava pojedinca ovise o kolicini kapitala sa kojom raspolaze.

Đuro
5 godine prije
Riddick
5 godine prije

Putin vrsi napad na Americku dvopartijsku izbusenu lobijima i deep state akterima i cionistima “demokratiju”.
Da bi neko napao vasu demokratiju Amerika bi prvo morala da bude demokratija.

wetzer maja
5 godine prije

prema fisa-dokumentu – najkasnije vec tada, bez one e-mail i pedo-afere, ta zena je vec morala sjediti u zatvoru. ali prema nekim izvjestajima ona sjedi u istom klubu sa trampom. sto se helsinkija tice – to su se dva velikana dogovorila o podjeli biznisa sa naftom i plinom. usa ga ima sad vise od saudije i rusije, pa se mora dogovoriti. evropa je bas u sredini u zrvnju i pitat ce – koliko ce smjeti platiti. to je sve.

Marko S.
5 godine prije

Da, jer će i Putin dati dodatne informacije o korupciji i malverzacijama Clintonove fondacije. Pohlepa Klintonovih je dozvolila infiltraciju stranog uticaja u USA politiku i vjerovatno će biti vise nego dovoljno dokaza da ih se doživotno osudi.

Sergej
5 godine prije

ta ženska je čisti psihopat!

Globalista
5 godine prije

bez ljutnje komentatori i iz vasih komentara mogu primjetiti da vi blage veze o geopoltickoj situaciji nemate a ja sam vec jednom pisao o svemu tome,ulozi Trumpa u Americi,planovi globalista za ameriku itd..Nemam namjeru objasnjavati vise nikome jer ionako vi mislite d aja pisem gluposti a sve je to sasvim puno drugacije nego sto razni tzv.analiticari ,novinari pisu,puno drugacije i sve ide prema planu globalista a ove i iduce godine biti ce jako zanimljivih situacija na globalnom planu.Razne americke,evropske drzavne elite poceti ce plakati,kricati,berecati na sva usta jer se radi o njima koje globalisti sve redom odpisuju kao globalne igrace.Sto se tice crkve kora,bez ljutnje premalo ti o svemu tome znas,sve je to jedna globalna igra u kojoj sama crkva je ukljucena a dolaskom pape u ameriku,uloga sionista u americi je srusena i njihova s emoc rusi.Znam,da je moje pisanje za tebe gluparije a da bi sve to shvatio moras… Čitaj više »

Štefica
5 godine prije

Sada kad ih Rusi roknu u glavu više se neće oporaviti

Zadranin
5 godine prije

Isusa ti, zar je ovo histerično žensko biće još među živima?! Ma koja budaletna njoj i njenim izjavama pridaje važnost?

Pljuc i na nju i na tu budaletnu/budaletne.

Eto ga.

Sandy
5 godine prije

Boze dragi, dosadna si vec odavna! Nestani! Ne moze covik virovat da jos nije prizalila I prihvatila poraz na izborima! Psihopata.

Oko
5 godine prije

Zastitnica zena 🙂
Branila pedofila I smejala se sto ga je odbranila iako je bio kriv. Muz cigaretama przio grudi potcinjenih zena,lagao FBI,ovi usli u Belu Kucu,osoblje reklo “pitajte Moniku” ova rekla “pitajte Paolu” I FBI dobio nalog da zapleni SVU ODECU SVIH ZAPOSLENIH ZENA I posalje na dnk analizu. Najveca bruka u istoriji, kao bastenskim crevom da je prskao kad su morali svu odecu svih zena da analiziraju.
Hilari ga drzala za ruku pred odborom I branila iz petnih zila

Dan Dare
5 godine prije

Ako niste, pogledajte film “Sedam dana u svibnju” (“Seven Days in May”) iz 1964. godine s Kirkom Douglasom u glavnoj ulozi. Nikada nije bio aktualniji nego danas.

davor
5 godine prije

Jedini faktor koji može utjecati na američke izbore u takvoj mjeri je Izrael. Očigledno je da Hillary ima ozbiljnih problema u komunikaciji sa cionistima. A to da Rusija prijeti EU i NATO je čista ludorija. Čim je Bill Clinton nagovorio Izraelske čelnike na potpisivanje Oslo II, cionisti odani projektu Veliki Izrael su roknuli svog vlastitog premijera Y.Rabina i lansirali Monicu Lewinsky među predsjedničko osoblje. Zaista između demokrata i republikanaca nema velikih razlika osim što možda demokrati malo manje vjeruju Izraelskoj politici iako što se tiče ratova u izraelskom susjedstvu ne zaostaju ništa. Svakako Hillary premda cijenjena među obje strane političkog spektra u Americi neprekidno izjavljuje ludorije vezane za Rusiju, EU i NATO i arapske države. Ako joj je ta propaganda vrijednija od predsjedništva onda joj je izborna sudbina zapečaćena. Sljedeći kandidat demokrata bi po svemu sudeći trebao biti George Clooney, veliki mecena White Helmetsa. Ali i od njega profesionalnog glumca… Čitaj više »

Klump
5 godine prije

Trump če pobjedit 2020 ,WalkAway u Usa pamet se dogaja Demokrati prestopajo k republikancom ha ha hilarii

Johanes
5 godine prije

Koje nakaze od ludjaka vode divnu zemlju ameriku. Koja demokracija hihihi
Wall street bossovi. Papirici glasaca totalno nebitno. Non stop stvaranje kriza I ratova.

Koko
5 godine prije

Pricaju price iz crtanih filmova. Uvesti psihotestove u ameriku za visoke politicare. Cijeli svijet pati od mentalnog poremecaja osobe.

Fii
5 godine prije

Moniku za presjednicu !!!!

Robi
5 godine prije

hm….da nije opasno , vjerojatno bi bilo smiješno…ovako me prolazi jeza kad gđa. Clinton govori.

Saddam Panonski
5 godine prije

Ovo besmisleno baljezganje ne bi bilo nikakav problem kad ne bi dolazio iz usta buduće pretsjednice. Jer porpilično je jasno da ovo uporno odbijanje establishmenta da tu ženu penzionira ne može biti slučajna. Samo će te 2020. godine (ili ranije, ako uspiju impeachat Trumpa), neće bit nikakve sumnje da će pobijedit, pošto je očito da će svaki glas koji nije za nju predstavljati glas za demona Putina.

palermo
5 godine prije

Na pitanje “cui bono” od dolaska narančastog pavijana, jedini za koga se može reći je IzraHELL. Naravno, Hitlerycu ne smeta što je Hazaristan bio glavna tema summita. Zanimljivo, republikanci se usmejere na Kinu i Iran, demokrate na Rusiju – uglavnom, “divide et impera”. E nećete razbojnici!

rodoljub
5 godine prije

Americku demokraciju ? To ne postoji. Sve je iluzija koju stvaraju liberali globalisti – korporativna mafija, vojno-industrijski kompleks i korumpirani kongresmeni i senatori . Hudini je mala beba za ove “demokrate” .

Neko ime
5 godine prije

U sezoni kiselih krastavaca i zbog sve manjeg lebensrauma za oporbene aktiviste, Jihadi Perica se latio tviter-tramp afera i prenosenja zabrinutosti slobodarskog svijeta i jadanja nad sudbom kletom…ah, portalska koro kruha, od 7 kora li si sacinjena…

valentin
5 godine prije

Sotono, zaveži već jednom

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI