Ljevičarska Wikipedia uhvaćena kako mijenja definiciju ”recesije” kako bi zaštitila Joea Bidena

Biden - Wikipedia
17 komentara

Iako je već neko vrijeme općepoznato da je Wikipedia toliko politički kompromitirana da legitimni koledži i sveučilišta odbijaju dopustiti svojim studentima da je citiraju, platforma je prošli tjedan ponovo dokazala svoju ljevičarsku pristranost kako bi zaštitila jadni Bidenov režim i demokrate općenito.

Američki zaposlenici bili su uništeni ratom Joea Bidena protiv fosilnih goriva i povećanjem potrošnje u Kongresu pod kontrolom demokrata, a oboje je uvelike pridonijelo golemoj inflaciji koju vidimo u svim sektorima, a posebno u energetici, hrani i stanovanju.

Naime, inflacija je toliko porasla da je u prvom i drugom kvartalu ove godine zabilježen negativan gospodarski rast.

Desetljećima su dva uzastopna tromjesečja negativnog rasta bila definicija recesije, ali Wikipedijini ljevičarski ”istraživači” ”zaštitite demokrate i Bidena” promijenili su tu definiciju i zatim zaključali stranicu tako da se ne može vratiti, kao što je primijetio medij Benzinga.

“Wikipedia je promijenila definiciju recesije. Posljednji Waybackov snimak bio je 11. srpnja 2022. Na temelju Wikijevog dnevnika promjena, redak: ‘Nema globalnog konsenzusa o definiciji recesije’ dodan je 27. srpnja. Stranica je sada zaključana,” primijetio je Twitter račun Unusual Whales, dodajući snimku zaslona za sigurnosnu kopiju zahtjeva.

“U Sjedinjenim Državama to se definira kao ‘značajan pad ekonomske aktivnosti raširene na tržištu, koja traje više od nekoliko mjeseci, obično vidljiva u stvarnom BDP-u, stvarnom dohotku, zaposlenosti, industrijskoj proizvodnji i prodaji na veliko i malo’” rekla je stranica.

Opet, stranica Wikipedije je čista laž. U međuvremenu, ažurirana stranica Wikipedije u vezi s ”recesijom” obavještava čitatelje da bi stranica mogla biti “pogođena sljedećim trenutnim događajem: pojačanom političkom raspravom u Sjedinjenim Državama”. Stranica također upozorava gledatelje da je “zastarjela verzija ovog članka široko rasprostranjena.”

“U Sjedinjenim Američkim Državama, Nacionalni ured za ekonomska istraživanja (NBER) definira recesiju kao ‘značajan pad ekonomske aktivnosti raširen na tržištu, koji traje više od nekoliko mjeseci’”, kaže nova definicija, s izrazom: “Definicija recesije razlikuje se od zemlje do zemlje i znanstvenika.”

Ne, nije – ili barem nije bilo sve dok loša politika Bidena i demokrata nije proizvela dva uzastopna kvartala negativnog rasta. Da se to dogodilo predsjedniku Donaldu Trumpu, možete se kladiti da bi stranica na Wikipediji bila ažurirana samo da bi se na neki način spomenula “Trumpova ekonomija”.

Samo, naše je gospodarstvo skočilo pod Trumpom i republikanskom većinom u Kongresu, tako da se inflacija uopće ne bi dogodila.

Wikipedia je laž toliko očigledna da je čak privukla pozornost milijardera Elona Muska.

“Wikipedia gubi svoju objektivnost”, odgovorio je korisniku, rekavši da Wikipedia nije političko propagandno oružje, dok je u svojoj objavi označio suosnivača stranice, Jimmyja Walesa.

Naravno, Bidenov režim također laže o pravoj definiciji recesije, prema Benzingi:

U četvrtak je objavljeno da je američki bruto domaći proizvod (BDP) pao za 0,9 % u drugom tromjesečju, označavajući dva uzastopna kvartala pada.

Definicija recesije bila je tema o kojoj se mnogo raspravljalo posljednjih nekoliko tjedana.

Bijela kuća nedavno je ažurirala terminologiju za recesiju u postu na blogu pod naslovom “Kako ekonomisti određuju je li gospodarstvo u recesiji”.

U objavi se navodi da je malo vjerojatno da je SAD u recesiji čak i ako je BDP u drugom tromjesečju bio negativan.

“Iako neki tvrde da dva uzastopna tromjesečja pada realnog BDP-a predstavljaju recesiju, to nije ni službena definicija niti način na koji ekonomisti ocjenjuju stanje poslovnog ciklusa”, stoji u objavi.

Krajnja ljevica u Bidenovoj eri uništava jezik, kulturu, biologiju, znanost i svaku drugu tradicionalnu normu utemeljenu na činjenicama u očajničkom pokušaju da uništi našu zemlju. Moramo se nastaviti boriti.

joe bidenSADWikipedia
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
1 godina prije

Novogovor.
Sad ce proglasiti nestasicu za blagostanja i zapadne zemlje ce i dalje biti zemlje blagostanja.

Jednostavno receno
1 godina prije

Smješno je al upravo te definicije su i postavili oni koji ih i mjenjaju. Zašto se neka definicija postavlja? Pa jednostavno da s njom maltretiraš druge a kad ti ne paše promjeniš je. I to nije samo na ovu definiciju već na većini definicije koje ko fol nešto definiraju.

Zorule
1 godina prije

na Zarohedge stranici članak o rekordno niskom vodostaju Rajne i nemogućnosti plovidbe za teglenice. Čitatelji su ispravno zaključili da je u stvari problem u definiciji niskog vodostaja i da samo treba promjeniti definiciju.

nekoime
1 godina prije

Recesija je onda kada se Joe Biden SJEĆA kako je BDP padao dva tromjesečja zaredom. Ili kada Kamela to SHVATI.

bruegel the elder
1 godina prije

Wikipedia kaže da su dr.Malone i Kary Mullis,prevaranti i teoretičari zavjere,a
ono što su postigli,bio je timski rad,gdje su oni bili manje zaslužni – valjda ih
hvale samo “antivakseri i teoretičari zavjere”. 🙂

bruegel the elder
1 godina prije

Malone je “lagao o štetnosti spike proteina”,a Mullis “negira klimatske promjene.
A da ih crkva spali na lomači kao onoga teoretičara zavjere,17.2.1600. ?
Ispravljam,parkirao na krivo mjesto.

Max
1 godina prije

Ja se pirijavio na našu radi istraživanja , Dali mi lekturu. Ja napišem vojna operacija umjesto akcija oni izbrišu.

nessy
1 godina prije

Cinjenice postoje samo u prirodnim naukama. U drustvenim ‘naukama’, sve je stvar dogovora, i tocke gledista. Kako je netko rekao za statistiku npr., ‘mozes dokazati sto god hoces, ovisno kako poslozis podatke’. A sto se tice objektivnosti Wikipedije, svakom pismenom je jasno da tako nesto ne postoji. Ispravljati i dodavati podatke moze skoro svatko, i ne postoji neki univerzalni autoritet da to provjerava. A to se pogotovo odnosi na male jezike. Wiki HR se docepala grupa ‘entuzijasta’, koji su WWII i ustaski pokret prikazali sa ‘svog gledista’, toliko iskrivljenog da su reagirali iz centrale. Mozemo samo pretpostaviti koliko takvih devijacija ima. Nije ni cudo da ozbiljne kuce odbijaju citate iz Wiki.

nessy
1 godina prije

Ne bi me iznenadilo, da na zapadu odjednom zavlada blagostanje i nestane siromastvo. Samo treba promijeniti definiciju. Potezom pera, svi postanemo visoka srednja klasa i imucni. A ako se to ne slaze sa stvarnosti, to je njen problem.

Mek
1 godina prije

Mene više zanima vaša definicija ljevičara.

Star91
1 godina prije

Čuj nelogično do zadnjeg radnika će braniti rak ranu društva – kapitalizam. Ortodoksne megakapitaliste (Soroš,Gejts,Bajden i slični)proglašavaju ljevičarima.

Roccos
1 godina prije

Lijepo,ameri preuzeli onu našu čuvenu krilaticu”Statistika naša dika,što poželi to naslika”.

ANTIFŠISTA
1 godina prije

Dali Amerikenjci znaju još nešto osim lagati, varati o krasti. Potrebno je odmah zabraniti ulazak bilo koga od Amerikenjca u Hrvatsku.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI