Najneukusnija čestitka za Novu godinu (FOTO-VIDEO)

Nuklearna eksplozija
21 komentar

Svjetski čelnici su objavili svoje poruke i čestitke za Novu godinu, nadajući se poboljšanju situacije u njihovim zemljama 2019.

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Trump, u svojoj poruci povodom Nove godine je insistirao da Meksiko 2019. godine mora platiti izgradnju zida na granici i pozvao demokrate da se vrate s odmora i u Kongresu glasuju za njegov projekt. za kojeg su glasali. Nada se da će novi revidirani sporazum NAFTA donijeti korist Kanadi i Meksiku.

Predsjednik Rusije, Vladimir Putin, izrazio želju da u 2019. godini situacija i nacionalna ekonomija napreduju, pozivajući na jedinstvo svih građana i naroda Rusije za rješavanje problema.

Sa svoje strane, predsjednik Francuske Emmanuel Macron je priznao da razumije ljutnju građana, govoreći o protestima “Žutih prsluka”, ali je rekao kako u traženju svojih prava moraju poštivati i red Republika.

U Velikoj Britaniji je britanska premijerka Theresa May pozvala parlamentarce da premaše razlike i rade zajedno za dobrobit zemlje. Zamolila ih je da podrže njezin dogovor o Brexitu, kako bi Velika Britanija uspješno prošla ovu fazu i prevladala svoje podjele.

Čelnici Kine i Njemačke, predsjednik Xi Jinping i kancelarka Angela Merkel, su uvjereni da će 2019. biti godina u kojoj će se izazovi moći prevladati, kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini.

Naravno svoje novogodišnje poruke su uputili svi šefovi država i vlada, vjerski velikodostojnici, te vojni dužnosnici.

Američka vojska uputila najneukusniju poruku za sretnu Novu godinu

stratcom
FOTO – Foto iz isprike StratComa

Umoru poruka se ističe ona koju je za Novu godinu uputimo američko Strateško zapovjedništvo (StratCom), koje je na službenom Twitteru objavilo fotografiju bombardera i veliku eksploziju, kako bi proslavili dolazak Nove godine. Ubrzo su uvidjeli što su učinili, pokajali i ispričali, ali je pozdrav ostalo u internetskom bespuću i ne može se izbrisati.

Podsjetimo, StratCom je ključna struktura Pentagona, zadužena za nuklearne i svemirske snage. Na objavljenoj snimci se vidi 40 sekundi leta strateškog bombardera B-2 Spirit, koja na kraju završava eksplozijom sličnom onoj “majke svih bombi” koja je u travnju 2017. bačena na Afganistan.

“Tradicija na Times Squareu za Novu godinu je puštanje velike lopte”, piše o objavi na službenom Twitteru StratCom, opisujući tradiciju velike kristalne kugle u New Yorku.

“Ako ikad bude potrebno, spremni smo baciti nešto mnogo, mnogo veće”, dodao je Pentagon.

Objava je odmah dobila gotovo 2000 “lajkova” i podijeljena je oko 1000 puta, a korisnici interneta su uspjeli spremiti videozapis prije nego što je izbrisan.

Društvene mreže nisu dugo čekale reakciju, a većina korisnika je izrazila ogorčenje ovom porukom.

“Whisky Tango Foxtrot”, rekao je jedan korisnik interneta, naglašavajući prvo slovo svake riječi.

“Prijetnja bacanjem bombi zbog mira, kao što je ovaj novogodišnji pozdrav, je neprimjerena i nije zabavna. Ne treba nam bacanje bombi!”, dodao je drugi korisnik Twittera.

“Svatko tko je ovo objavio bi trebao biti podvrgnut disciplinskim mjerama, jer ne ostavlja dobar dojam o SAD-u”, rekao je jedan od korisnika, dok je drugi rekao da je ovo samo posljednja u nizu objava na Twitteru koje pokazuju da se službenici StratComa “ponašaju se kao napaljeni tinejdžeri”.

Sa svoje strane, Pentagon se brzo ispričao i uklonio objavu.

“Naš prethodni novogodišnji tweet bio je vrlo neukusan i ne odražava naše vrijednosti. Ispričavamo se, posvećeni smo sigurnosti SAD-a i naših saveznika”, navodi se u novoj poruci StratComa, vojnog odjela čiji je službeni slogan “Naša profesija je mir”.

stratcom
FOTO – “Pozdrav” za Novu godinu od StratComa

“Ako je taj tweet bio neukusan, što je s bombama koje su bačene nevine ljude širom svijeta? Ako je “profesija StratComa mir”, neka se povuče i prestane izazivati eskalacije i ratove, tada ćemo se osjećati mnogo sigurnije”, bio je odgovor na ispriku najneukusnije poruke za novu 2019. godinu.

VIDEO – “Čestitka” StratComa, kasnije izbrisana na Twitteru

NATOStratCom
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Segota
5 godine prije

Morbidno!!! Fuj!!

čokolino
5 godine prije

Da u pentagoni nisu baš najboljeg mentalnog zdravlja to znamo………..tako da nikakvo iznenađenje.
Nego, zaboravili ste na Kima:
https://www.youtube.com/watch?v=YLWqqDVWsXo

šok
5 godine prije

Sretna nova godina svima koliko vas ima!
Pa i njima.

Ivo
5 godine prije

Poput napaljenih tinejdžera, dobar opis. No, bude ih to prošlo brzo ako odluče zaratiti s nekim tko nije, po običaju, bespomoćna žrtva. Promptno će promijeniti svoj moto u Naša profesija je preživljavanje.

Helena
5 godine prije

Psihopate odlikuje odsustvo srama, savesti, osećanja empatije, radosti. .. Ovi su se samo zaneli i zaboravili da odglume te emocije. No, više mi bodu oči izdvojene reakcije nekih građana. Ne brinu se toliko što bombe ubijaju zbog ljudskih žrtava već jer narušavaju ugled SAD u svetu. To je takođe tipično za psihopatski poremećaj ličnosti.

Nije bitno tko
5 godine prije

I ovi američki patološki kreteni bi voljeli vladati celome svijetu?

davor
5 godine prije

Amerika nije rad i znoj, postoje hollywood i frenky boy, disneyland bejzbol i rock n roll.

Stjepan
5 godine prije

Klasična amerikanska prijetnja! Nema tu slučajnosti…! Čista kaubojština, zaostala kravarska bahatost!

spartak
5 godine prije

Usanska posla. Što drugo očekivati od kauboja

Emiliano Zapata
5 godine prije

pentagon je mjesto gdje se od zakona kriju serijski ubojice…

Ime amatera
5 godine prije

Psihipate bez sexa i ljubavi roditelja

Ime imena
5 godine prije

ODGOVOR…@ Emilio Zapata perfektno zapazanje. Cista petica.

dinaricus vulgaris
5 godine prije

sigurnosti sad i saveznika koji plačaju…siromašne darujemo turcima i ostalim krvolocima

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI