Paolo Savona: “Njemačka nastavlja provoditi nacistički plan iz 1936.” (VIDEO)

Hitler

Nezaobilazni kamen spoticanja Vlade promjena zove se Paolo Savona, ministar gospodarstva kojeg je Matteo Salvini  i branio Luigi Di Maio, zbog kojeg je predsjednik Sergio Mattarella izvršio tihi državni udar i za mandatara nove vlade imenovao Carla Cottarellija, bivšeg izvršnog direktora MMF-a.

Sergio Mattarella je Paola Savonu odbio imenovati zbog njegove teorije “NoEuro” u kojoj se oštro suprotstavlja podređenom položaju Italije i ostalih europskih zemalja Njemačkoj, koja igra dominantnu ulogu u projektu “Ujedinjena Europa”.

Paolo Savona je o tome jasno govorio i emisiji Agora televizije Rai3 još u ožujku 2013. godine, kada je izjavio da je Njemačka danas, provedbom projekta “Ujedinjene Europe” i eurozone, ostvarila ono što su pokušavali Adolf Hitler i njegov ministar Walther Funk, koji je u početku bio ministar nacističke propagande, ali je ubrzo preuzeo resor ekonomije i bio guverner Reichsbanke do sloma Trećeg Reicha 1945. godine. Poslušajmo što je prije pet godina rekao Paolo Savona.

“Moji njemački prijatelji su se jako uznemirili, ali moraju uzeti u obzir činjenicu, … kasnije su me razumjeli, da u modelu ekonomije, slijedom toga i društva, kao što je detaljno objasnio Marx, ekonomija određuje politiku, Njemačka i dalje primjenjuje isti model plana Funk, ministra nacističke ekonomije 1936. Plan predviđa da Njemačka bude zemlja reda i da se sve valute moraju ponašati poput njemačke marke.

Kako treba funkcionirati industrija, znali su samo Nijemci, stoga je za njih bilo prirodno da oni napreduju i da se usavršavaju. Ostatak zemalja, uključujući Italiju, morao se posvetiti poljoprivredi, turizmu i osiguranju blagostanja za Nijemce“, rekao je nesuđeni ministar Paolo Savona.

“Duboka razlika, a ovdje imamo veliki iskorak političke kvalitete, je činjenica da su to prije htjeli nametnuti silom, … vojnom silom, dok su danas izumili drugi mehanizam, zvan “Ujedinjena Europa”, koji daje iste učinke i u kojem Nijemci imaju dominantan ideološki status”, 2013. je rekao Paolo Savona.

VIDEO – Paolo Savona: “Njemačka nastavlja provoditi nacistički plan iz 1936.”

Adolf HitlerCarla CottarelliMatteo SalviniMMFNoEuroPaolo SavonaUjedinjena EuropaWalther Funk
Pretplatiti se
Obavijesti o
54 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
zagi
5 godine prije

Švabe su sve isplanirale za 100 godina unaprijed. Ako ne prođe plan A = treći rajh, prolazi plan B = ujedinjena europa. Kaj ne?

Ludiagresivan
5 godine prije

Ordnung und Disziplin

Good Old Rebel
5 godine prije

Istina je da Njemačka zadaje u Evropi neke fiskalne i ekonomske parametre, ali se oni nisu u taj “program” sami upustili, nego ih je “netko moćniji” u tu rabotu ubacio i pri tome računao da se stigma nad Njemačkom pojača, odnosno reprogramira, te da dođe do “pobuna” ekonomski slabijih protiv Njemačke. Moje osobno mišljenje je da su se Nijemci polakomili i da im sadašnja situacija pogoduje, ali su ponovno stigmatizirani, te se mogu dovesti u izolaciju. U tom smjeru, ako razmišljamo, onda ćemo i otkriti tko je taj ekonomski smijer kreirao, a sa time i potkopao zamisao o “Evropi slobodnih i ravnopravnih naroda”. Takva političko-ekonomska situacija, nezadovoljstva kvari i odnose Evrope sa Rusijom. Pod firmom “suverenizma” neke Evropske države kompromitiraju Evropsku ideju općenito, te na taj način izazivaju i jednu nazovimo “opću opasnost” od Rusije. Ako sve naprijed akceptiramo otkrit ćemo glavnog scenografa “novog svjetskog poretka”.

bbbb
5 godine prije

Lažeš Savona, švabe su vazali ko i talijani.

tak
5 godine prije

znamo kako je razdjeljena i HR – telekomunikacije nijemcima i austrijancima, banke talijanima i austrijancima. sad se okrupnjuju vodovodi pa cemo vidjet kome.je dogovoreno to “predati”

Troglavski
5 godine prije

Imagine if, after the American election, the electoral collage decided to make Hillary president instead of Trump, despite Trump winning. Imagine further if it cited “protecting foreign investors” and “democracy” as reasons for doing so. This is happening in Italy right now.

Nil1
5 godine prije

Lizing Firma A.I.M industrial montage Köln potražuje velik broj elektricara, bravara, tokara, varioca, soboslikara… Organiziran smjestaj, dobre plaće.. imaju top angebot ( ponudu) cak ako i nemas nikakvu skolu oni ce te skolovat i zaposlit o svom trosku.. Firma ima hrvatski kabinet gdje razgovarate a nasem… hrvatska i bosna su u kurcu bio sam rob sa 600 maraka ova firma me odma iscupala.. jos se ozenit i to je to ? ps tek sam 7 mj ovdje.. lip pozdrav.. A.I.M industrial montage Köln

Vlastimir
5 godine prije

Ništa to nije novo.To je samo savremen vid okupacije Evrope od strane Nemačke.Bez ijednog ispaljenog metka.Ali to neće ići tako lako.Nemačkoj polako preti katastrofa ,glave će im doći muslimanske izbegli ce i Turci.Kada sam pre devedesih godina prošlog veka putovao po Nemačkoj na ulicama nisam video ni jednog muslimana,sada ih svuda.Ima ih preko 10 miliona.Muslimani će im doći glave.Evo već su počeli da siluju žene,bacaju bombe i kolju i diluju drogu.Posebno su se istakli Šiptari u tome.Nemačka na čelu sa Genšerom i Kolom je bila glavni zagovornik rata protiv Srbije i Crne Gore.Prihvatili su Šiptare kao ugrožene od strane Srba a sada im Šiptari vraćaju dilovanjem droge i prostitucijom.Ništa na svetu nije bez posledica.Bog kažnjava kad tad.

milivoje
5 godine prije

ono sto nemacka nije uspela drugim svetskim ratom, da pokori prvo evropu a posle i ceo svet, uspeva sada, ekonomijom.

jaX
5 godine prije

vatikan kontrolira EU,vise nego ocigledno,a sada imaju problem u svom dvoristu. pogledajte samo svjetsku banku i MMF.svjetskoj banci su na celu USA,dok MMFu EU,a obovima upravlja vatikan.svaki covjek koji je postavljen da vodi te dvije bankarske kuce je postavljen od strane jezuita i ujedino je imenovan malteskim vitezom.imate na youtubeu mnogo koristan video od zene koja je radila u svjetskoj banci 20 godina koja sama kaze da je euro vatikanska tvorevina a da dan danas od 1814.svaki ostampani dolar zavrsava u V.Britaniji gdje ostaje 40% dolara,a ostalih 60% ide u vatikan. inace sam studiram ekonomiju i financije jer mi je to oduvijek fascinantno ko momku bilo,dok je otac digo kredit u francima da me toliko zanimalo kako se svijet manipulira valutama i stvara dug nemoguce otplativ..s italijom je stvar odmah u startu sprijecena jer svak zna da je italija tempirana bomba od koje moze krenit urusavanje danasnjeg financijskog sustava sto… Čitaj više »

Baba Vanga
5 godine prije

Samo opusteno ipak nisu racunali sa Kinom i Rusijom (vojno)a u tandemu su mnogo jaki,Kinez kupuje sve redom vec je kupila glavnu firmu u Njemackoj za robotiku Kuka itd.

David
5 godine prije

Hitler je oduvijek htio Četvrti Reich, tj. EU pod njegovom (njemačkom) palicom. I sada je isto, potomci istih tih nacista stoluju Europom. Npr. JUNCKER – i djed i otac su mu bili žestoki zagovornici nacizma a djed bliski Hitlerov suradnik. Ništa nije slučajno. Demokracija ne postoji nigdje. I svi smo mi roblje. Na putu prema stanici bez imena.

Juri
5 godine prije

Znaci oni Vidosevic, Sanader, Todoric, Kutle,…itd to su ustvari sve Njemci. A bogami dobro su se maskirali.

marin
5 godine prije

ko je drugima kriv što su im vlade pune lopova prvenstveno gledajući iz hrvatskog ugla ali i sire naravno. ako su oni dovoljno pametni i sposobni da budu prvi i zive u izobilju razlog vise za one koji se takvima smatraju da presele k njima i rade za plaće a ne kikiriki. s čime se naši poslodavci trude da zadrze radnike ? ljudi ovdje u njemačkoj prešao u novu firmu odma 30 dana godisnjeg radnička prava samo takva i plaća poštena. jasno oni za to očkuju trud zalaganje učenje napredovanje itd. u hr nakon 6 mjeseci naučiš čuda radit nitko te ne jebe za suhu sljivu ne pita te jel mozes doći u subotu nego ti kaze subota je radna, sretan si ako ti je plate.. ma nemojte srat o njemcima nego svoje vladare mjenjajte i zatvarajte otuđite im nepravedno stečenu imovinu itd. mi smo glup narod jer smo dopustili… Čitaj više »

perun
5 godine prije

Evropa kao kontinent proteze se do Urala i Kavkaza.Dio kontinenta organizian je ko ekonomska unija tj.EU.Politicka platforma ne postoji u EU. Ono sto treba shvatiti da price o ujedinjenju i prosirenju EU na istok Evropskog kontinenta su cista propaganda ,nazvao bih to evropsko evandjelje koje covjek poput mene ili neko drugi moze slusat a i nemora.Po analizama i statistikama stanovnistvo izumire a priliv radno sposobnog i zdravog dijela drustava u EU obezbjedjuju nove clanice sa istoka .Sto se tice price o Jesuitima, Opusu Dei ili recimo o Scientolozima nazovimo to jednim imenom vjerskim kibucima a EU nije nista drugo nego ekonomski kibuc. Trula bacva koju s vremena na vrijeme treba upotrijebiti jer u protivnom gubi svrhu i smisao.Netko pokusava u trulu bacvu nasut dobro vino , o rezultatu samo mozemo nagadjati .Kad ce se bacva rapast ili vino pokvarit. Jos uvijek razmisljam na Maternjem jeziku mada razumijem jos poneki od… Čitaj više »

zoran
5 godine prije

profa je sto posto u pravu!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI