fbpx

Paolo Savona: “Njemačka nastavlja provoditi nacistički plan iz 1936.” (VIDEO)

Hitler

Nezaobilazni kamen spoticanja Vlade promjena zove se Paolo Savona, ministar gospodarstva kojeg je Matteo Salvini  i branio Luigi Di Maio, zbog kojeg je predsjednik Sergio Mattarella izvršio tihi državni udar i za mandatara nove vlade imenovao Carla Cottarellija, bivšeg izvršnog direktora MMF-a.

Sergio Mattarella je Paola Savonu odbio imenovati zbog njegove teorije “NoEuro” u kojoj se oštro suprotstavlja podređenom položaju Italije i ostalih europskih zemalja Njemačkoj, koja igra dominantnu ulogu u projektu “Ujedinjena Europa”.

Paolo Savona je o tome jasno govorio i emisiji Agora televizije Rai3 još u ožujku 2013. godine, kada je izjavio da je Njemačka danas, provedbom projekta “Ujedinjene Europe” i eurozone, ostvarila ono što su pokušavali Adolf Hitler i njegov ministar Walther Funk, koji je u početku bio ministar nacističke propagande, ali je ubrzo preuzeo resor ekonomije i bio guverner Reichsbanke do sloma Trećeg Reicha 1945. godine. Poslušajmo što je prije pet godina rekao Paolo Savona.

“Moji njemački prijatelji su se jako uznemirili, ali moraju uzeti u obzir činjenicu, … kasnije su me razumjeli, da u modelu ekonomije, slijedom toga i društva, kao što je detaljno objasnio Marx, ekonomija određuje politiku, Njemačka i dalje primjenjuje isti model plana Funk, ministra nacističke ekonomije 1936. Plan predviđa da Njemačka bude zemlja reda i da se sve valute moraju ponašati poput njemačke marke.

Kako treba funkcionirati industrija, znali su samo Nijemci, stoga je za njih bilo prirodno da oni napreduju i da se usavršavaju. Ostatak zemalja, uključujući Italiju, morao se posvetiti poljoprivredi, turizmu i osiguranju blagostanja za Nijemce“, rekao je nesuđeni ministar Paolo Savona.

“Duboka razlika, a ovdje imamo veliki iskorak političke kvalitete, je činjenica da su to prije htjeli nametnuti silom, … vojnom silom, dok su danas izumili drugi mehanizam, zvan “Ujedinjena Europa”, koji daje iste učinke i u kojem Nijemci imaju dominantan ideološki status”, 2013. je rekao Paolo Savona.

VIDEO – Paolo Savona: “Njemačka nastavlja provoditi nacistički plan iz 1936.”

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
56 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
zagi
Gost
zagi
2 godine prije

Švabe su sve isplanirale za 100 godina unaprijed. Ako ne prođe plan A = treći rajh, prolazi plan B = ujedinjena europa. Kaj ne?

NAPOLEON
Gost
NAPOLEON
2 godine prije
Reply to  zagi

Ma poklopio se plan vladara iz sjenke s njihovim interesima.

taKi
Gost
taKi
2 godine prije
Reply to  zagi

Ljudi rade i jos svi navalili za njemacku. Pa sta je sada Problem?? Ljencuge bi i ovce i novce. E nemere pajdo. Rvacka ima super uslove al rasproda i raseli narod. Kao i ostatak balkana.

Ivo Lola
Gost
Ivo Lola
2 godine prije
Reply to  zagi

Čuj, Zagi, možda će te iznenaditi, ali to nije bio plan nacističke Njemačke, to je bio, i dalje je, scenario britanske kraljevske familije i američkih bankara, a nacistima je bila namijenjena operativna uloga. Uloga onoga tko će poslije ponijeti stigmu krvnika. Danas, u ovoj novoj zapadnoj kolonijalnoj i imperijalnoj kampanji Njemačka ima ulogu logističara, a krvnici bi ili su trebali biti Poljaci, Ukrajinci i Gruzijci… o da, i mi Hrvati smo dali svoj mali obol, kao i Bugari, Crnogorci, Slovenci, Česi, Slovaci, evo ga sad daju i Makedonci, a i Moldavci se trude uhvatiti priključak za NATO vlak. Sve zapadni Slaveni. Zapadu treba odati priznanje na strategiji zabijanja klina među slavenske narode.

JurA
Gost
JurA
2 godine prije
Reply to  Ivo Lola

Najbolji komentar ikad

cogo
Gost
cogo
2 godine prije
Reply to  Ivo Lola

to si dobro slozijo na nasu zalost je to istina

Marko S.
Gost
Marko S.
2 godine prije
Reply to  zagi

EU = 4ti Rajh !

Ludiagresivan
Gost
Ludiagresivan
2 godine prije

Ordnung und Disziplin

Riddick
Gost
Riddick
2 godine prije
Reply to  Ludiagresivan

Arbeit macht frei , ja bih dodao , pošto je ovo sve isplanirano 1936.

taKi
Gost
taKi
2 godine prije
Reply to  Riddick

Naravno i ranije. Za vrijeme rimljana. Znali su oni da ce se rimsko carstvo raspast i napravili plan da izgube rat i onda ekonomski ovo danas naprave.Tako je i Tito bio los i kada nas ove danasnji demokrate oslobodise svi jedemo Sa goldene escajgom..

oddball
Gost
oddball
2 godine prije

Ok, nije prvi koji je sličnu teoriju plasirao, čak i ima rezona, pa valjda je svima jasno da Njemačka izvlači iz EU maksimalno za sebe, ali ne kužim koji je Talijanima problem EU i Njemačka, oni su svoju priliku rasuli, dok su plandovali sa Berlusconijem i doveli dug iznad 200% BDP-a niko se nije bunio protiv EU, sada kada je došao račun pila naopako, al stvarno, ja kupio prije par godina Alfu, svakih 2-3 mjeseca kvar od kilu dvije kuna, pa ti vidi, toliko od Talijana, sada vozim Japanca 😉

zlatan
Gost
zlatan
2 godine prije
Reply to  oddball

ODDBALLE, vanjski dug Italije je 130% bdp-a. Sa brojkama istinito i precizno, inače ispadamo bezveznjaci

Kile
Gost
Kile
2 godine prije
Reply to  oddball

Najbolja Alfa je susjedova Alfa, stara narodna 😉 Japanac = bog

147
Gost
147
2 godine prije
Reply to  oddball

svoju ne bih mjenjao ni za japanaca ni za njemaca! 😉

Good Old Rebel
Gost
Good Old Rebel
2 godine prije

Istina je da Njemačka zadaje u Evropi neke fiskalne i ekonomske parametre, ali se oni nisu u taj “program” sami upustili, nego ih je “netko moćniji” u tu rabotu ubacio i pri tome računao da se stigma nad Njemačkom pojača, odnosno reprogramira, te da dođe do “pobuna” ekonomski slabijih protiv Njemačke. Moje osobno mišljenje je da su se Nijemci polakomili i da im sadašnja situacija pogoduje, ali su ponovno stigmatizirani, te se mogu dovesti u izolaciju. U tom smjeru, ako razmišljamo, onda ćemo i otkriti tko je taj ekonomski smijer kreirao, a sa time i potkopao zamisao o “Evropi slobodnih i ravnopravnih naroda”. Takva političko-ekonomska situacija, nezadovoljstva kvari i odnose Evrope sa Rusijom. Pod firmom “suverenizma” neke Evropske države kompromitiraju Evropsku ideju općenito, te na taj način izazivaju i jednu nazovimo “opću opasnost” od Rusije. Ako sve naprijed akceptiramo otkrit ćemo glavnog scenografa “novog svjetskog poretka”.

Bear
Gost
Bear
2 godine prije
Reply to  Good Old Rebel

S kim se je Bormann dogovorio po zavsetku rata? Nacistickih 10-15 milijardi, jasno, pokradenih + Marshallow plan od 6 do 8 milijardi + Rotschild ….?

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  Bear

Borman otac moderne Njemacke!!!

zoran
Gost
zoran
2 godine prije
Reply to  Siniša

u pravu si,osnovao je preko 700 firmi sirom sveta sa pokradenim parama.taj je imao petlju

Good Old Rebel
Gost
Good Old Rebel
2 godine prije
Reply to  Bear

“Medo”, ne, ne mislim da stvari treba promatrati od kraja rata, već stvari treba promatrati kroz uzroke ta dva rata (1. i 2. svjetskog rata), odnosno treba uočiti tko je upravljao situacijom da se zaratilo 1914. i 1939. i što je bio isplanirani cilj onih koji su “kreirali situaciju”, upravljali i predvidjeli događaje. Bitno je zamijetiti da je 1916. 1. rat trebao završiti sa statusom kvo, ali “gospodarima prstenova” interes je bio poraz Njemačke i rušenje svih tadašnjih carstava. I bi tako. Na taj način stvorena je klima za 2. svjetski rat, za veliku predstavu međusobnog “genetskog” uništenja Nijemaca i Rusa i pri tom cilj je bio i porušiti njihove kapacitete. I bi tako Npr. 26 milijuna sovjeta, većinom Rusa, izgubljeno je za budućnost. Dakle 1. rat je uzrokovao i potakao dolazak na vlast u Njemačkoj nacional socijalista, a u Carskoj Rusiji komunista, (a Mitteleuropa je raskomadana, što i nije toliko bitno) što je uzrok nepomirljivog neprijateljstva 3. Reicha i SSSR-a. Međusobni obračun ta dva najveća Evropska naroda isplanirano je da netko iskoristi, kroz jačanje Amerike, čiji “narod, stanovništvo” je samo sredstvo “gospodarima prstenova”. Dakle, Borman tu nije bitan, a Rotschild jesu dio onih koji “kroje i režu”. Tko je… Pročitaj više »

Marko S.
Gost
Marko S.
2 godine prije
Reply to  Good Old Rebel

Deutschland uberales! 3ci Rajh je bio autentičan projekt pokrenut po Hitleru kojeg je kultivirao jezuit. NWO je samo kasnije sve iskoristila u svoje svrhe jer oni su oni koji povlače sve konce.

Marko S.
Gost
Marko S.
2 godine prije
Reply to  Good Old Rebel

EU = 4ti Rajh. Deutschland, Deutschland uberal.

bbbb
Gost
bbbb
2 godine prije

Lažeš Savona, švabe su vazali ko i talijani.

tak
Gost
tak
2 godine prije

znamo kako je razdjeljena i HR – telekomunikacije nijemcima i austrijancima, banke talijanima i austrijancima. sad se okrupnjuju vodovodi pa cemo vidjet kome.je dogovoreno to “predati”

palermo
Gost
palermo
2 godine prije
Reply to  tak

U bankarski sektor se ubacili kasnije i Mađari. U Telekom i Švedi. Turcima luke (Gaženica, Gruž…), ubacuju se u hotelijerstvo, pola marina na Jadranu je već njihovo (prošle godine je i Vanja Špiljak otvorio marinu kod Novog Vinodolskog – da ne ispadne da sve stranci uzimaju, tu je i uvijek spremna Služba). Agrokor su već zgrabili Rusi i Amerikanci (znači puste hektare plodnog tla kao i izvore vode), izvore vode Slovenci, Saudijci… Ne bih baš rekao da se Nijemcima sve podredilo – oni su i dalje pod okupacijom, a to sve nadoknađuju radišnošću i organiziranjem. To što smo mi izgubljeni slučaj, tj. država u pokušaju, e to je drugi par rukava.

nestrpljivi
Gost
nestrpljivi
2 godine prije
Reply to  palermo

Mene duša boli što imamo tako raznovrsnu zemlju i sve ono što nam pruža, ali i proklete političare koji rade za svoje TRENUTNE interese po DUGOROČNU štetu svoje zemlje i svog naroda…

Troglavski
Gost
Troglavski
2 godine prije

Imagine if, after the American election, the electoral collage decided to make Hillary president instead of Trump, despite Trump winning. Imagine further if it cited “protecting foreign investors” and “democracy” as reasons for doing so. This is happening in Italy right now.

Nil1
Gost
Nil1
2 godine prije

Lizing Firma A.I.M industrial montage Köln potražuje velik broj elektricara, bravara, tokara, varioca, soboslikara… Organiziran smjestaj, dobre plaće.. imaju top angebot ( ponudu) cak ako i nemas nikakvu skolu oni ce te skolovat i zaposlit o svom trosku.. Firma ima hrvatski kabinet gdje razgovarate a nasem… hrvatska i bosna su u kurcu bio sam rob sa 600 maraka ova firma me odma iscupala.. jos se ozenit i to je to ? ps tek sam 7 mj ovdje.. lip pozdrav.. A.I.M industrial montage Köln

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  Nil1

Lizing firma dobro placa,ti si bas sa “malo” zadovoljan.

Dino
Gost
Dino
2 godine prije
Reply to  Nil1

Kako si povrsan i glup.Citaj malo.

Vlastimir
Gost
Vlastimir
2 godine prije

Ništa to nije novo.To je samo savremen vid okupacije Evrope od strane Nemačke.Bez ijednog ispaljenog metka.Ali to neće ići tako lako.Nemačkoj polako preti katastrofa ,glave će im doći muslimanske izbegli ce i Turci.Kada sam pre devedesih godina prošlog veka putovao po Nemačkoj na ulicama nisam video ni jednog muslimana,sada ih svuda.Ima ih preko 10 miliona.Muslimani će im doći glave.Evo već su počeli da siluju žene,bacaju bombe i kolju i diluju drogu.Posebno su se istakli Šiptari u tome.Nemačka na čelu sa Genšerom i Kolom je bila glavni zagovornik rata protiv Srbije i Crne Gore.Prihvatili su Šiptare kao ugrožene od strane Srba a sada im Šiptari vraćaju dilovanjem droge i prostitucijom.Ništa na svetu nije bez posledica.Bog kažnjava kad tad.

Željko
Gost
Željko
2 godine prije
Reply to  Vlastimir

ADMIN @ Vlastimir – GOVOR MRŽNJE!!

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  Željko

Juce citam,tamo neki britanski novinar ekspresno osudjen na 13 mjeseci zatvora jer je izvjestavao o sudjenju organizovanoj grupi emigranata koja je cinila i organizovala silovanje djece,coveka uhapsili ispred sudnice dok je izvjestavao.
Tako cemo i mi naseg Zeljka na sud pa u apsanu,neka se nauci tolerirati nasilje nad sobom!!!!

PDVNK bre
Gost
PDVNK bre
2 godine prije
Reply to  Željko

Za Zeljka, govor mrznje je za tebe prozboriti istinu. Nevidim nista sto nije rekao da nije istina.

Vlastimir
Gost
Vlastimir
2 godine prije
Reply to  Željko

Željko,nije to govor mržnje samo realno sagledavanje povijesnih i religioznih činjenica.Nemci su načinili puno zla Slovenima i Jevrejima.Po zakonu KARME moraju da plate.To će se upravo sada dešavati.

stadion_karampuh
Gost
stadion_karampuh
2 godine prije
Reply to  Vlastimir

Malo si se zaigrao sa brojkama… 10 miliona je previše.
Za 2016 broj muslimanskog stanovništva iznosio je 4.9 miliona.

http://www.pewforum.org/essay/the-growth-of-germanys-muslim-population/

Vlastimir
Gost
Vlastimir
2 godine prije

Turaka ima samo 5 miliona a da ne govorimo o sadašnjem prilivu migranata.To što pišu Nemci da ih nema toliko je laž.

Marko S.
Gost
Marko S.
2 godine prije
Reply to  Vlastimir

EU = 4ti Rajh !

milivoje
Gost
milivoje
2 godine prije

ono sto nemacka nije uspela drugim svetskim ratom, da pokori prvo evropu a posle i ceo svet, uspeva sada, ekonomijom.

Bobi
Gost
Bobi
2 godine prije
Reply to  milivoje

A turci sapunicama ?

Vlastimir
Gost
Vlastimir
2 godine prije
Reply to  Bobi

Оva ti je bila dobra.

jaX
Gost
jaX
2 godine prije

vatikan kontrolira EU,vise nego ocigledno,a sada imaju problem u svom dvoristu. pogledajte samo svjetsku banku i MMF.svjetskoj banci su na celu USA,dok MMFu EU,a obovima upravlja vatikan.svaki covjek koji je postavljen da vodi te dvije bankarske kuce je postavljen od strane jezuita i ujedino je imenovan malteskim vitezom.imate na youtubeu mnogo koristan video od zene koja je radila u svjetskoj banci 20 godina koja sama kaze da je euro vatikanska tvorevina a da dan danas od 1814.svaki ostampani dolar zavrsava u V.Britaniji gdje ostaje 40% dolara,a ostalih 60% ide u vatikan. inace sam studiram ekonomiju i financije jer mi je to oduvijek fascinantno ko momku bilo,dok je otac digo kredit u francima da me toliko zanimalo kako se svijet manipulira valutama i stvara dug nemoguce otplativ..s italijom je stvar odmah u startu sprijecena jer svak zna da je italija tempirana bomba od koje moze krenit urusavanje danasnjeg financijskog sustava sto se nesmije dozvolit,bar ne jos

jaX
Gost
jaX
2 godine prije
Reply to  jaX

evo samo mali citat hitlera o svemu
Adolf Hitler (1889-1945; vođa nacista i kancelar Njemačke 1933-1945):

„Najviše sam naučio od jezuita, isto kao i Lenjin, koliko mi je poznato. Svijet nikada nije spoznao nešto tako veličanstveno poput hijerarhijske strukture (Rimo-) Katoličke crkve. Postoje i stvari koje sam jednostavno preuzeo od Jezuitskog reda i unio ih u svoju (nacističku) partiju.“

… Himlera (vođu nacističkog SS reda) vidim kao našeg Ignjacija Lojolu (osnivača Jezuitskog reda).“

zlatan
Gost
zlatan
2 godine prije
Reply to  jaX

JA X, nikada nigdje nisam pročitao da je Hitler to rekao, ali znam da je rekao, otprilike, da Slaveni (Rusi, Poljaci, Ukrajinci…….i ostali) moraju umrijeti, da bi Nijemci mogli živjeti. Koliko sam čitao o toj rasističkoj teoriji nacista, npr.Čehe su htjeli asimilirati, one Čehe koji se ne uklapaju, istjerati, istrijebiti. Podsjećam, da su sjeverni dio Slovenije (Maribor) uključili u sastavni dio Velike Njemačke, i Slovence su odmah stali tjerati. Već 1941. Barem 200 tisuća Slovenaca iz tog područja je protjerano odmah 1941. Na teritorij fantomske tvorevine NDH. Tada je u Zagreb iz rodnog Maribora, kao izgnanik sa roditeljima došao meni dragi glumac Bobi Marotti. Svi pamtimo slovenskog političara sa kraja SFRJ, kasnije i predsjednik samosatlne Slovenije. No, malo je onih koji znaju da je Kučan kao mala beba bio među onim izbjeglicama iz sjevernog dijela Slovenije…njegovi su bili u Srbiji, a Srbija je u ratu bila formalno i stvarno okupirana od njemačkih snaga. Hm, možda ga je ta huda sudba, odredila da postane nakon rata komunist? JA X, da, opet pišem da znam da je Hitler i nacistički režim to želio sa Slavenima. No, Staljin je već na početku rata i nakon rata rekao: Hitleri dolaze i odlaze, a njemački… Pročitaj više »

jaX
Gost
jaX
2 godine prije
Reply to  zlatan

Samo pogledaj s kim Je hitler ratovo i sve ti je jasno. Istrijebljeno je 20 milijona rusa,tj.pravoslavaca. u mojoj hrvatskoj su se nazalost ubijali svi ne-rimokatolici. Istina da hitler nije volio slavene,al hrvatibsu mu trebali bass radi toga,radi ubijanja nevjernika. Pa sama njemacka vojska u reichu je bila otpad,taki isti koji su ttebali bit poslani u smrt. Pogledaj zasto je franko u spanjolskoj ubijo svoj narod? Komunizam?kakav komunizam,opcepoznato svaka budala zna da su spanjolci protiv pape i vatikana. Sta je madridski kralj?malteski vitez naravno…bombardiranje dressdena? Sve je tsko jednostavno samo sto nezelimo da vidimo to tako jbg,svak ima pravo na misljenje. Ali to sto dns 99% ljudi upire u rotsilde itd,ima smisla,al oni su samo jedan mali dio te iste politike..moze on imat jp morgan,fed,ciu fbi i sve to,al jedna je vatikanska banka,jedna jedina koja pere smrdljivi nvac za sve njih…nemoj mislit da ameri imaju najvece zalihe zlata,oni imaju samo papir o zlatu,svo zlato generacijama i generacijama kopano je upravo u tom vatikanu

zlatan
Gost
zlatan
2 godine prije
Reply to  jaX

JAX, nije istrijebljeno 20 milijuna Rusa, već je Rusa, odnosno stanovnika Ruske SFSR poginulo i nestalo oko 15 milijuna. Cijeli SSSR je imao oko 26,6 milijuna, a sami Rusi su znači imali udjel u tome oko 57 do 58%. Srazmjerno je znatno više stradala Ukrajina, od predratnih 42 milijuna stanovnika Ukrajine, poginulo je 8 milijna, ili 20%. Najgore je prošla Bjelorusija. Od predratnih preko 9,5 milijuna, poginulo ih je preko 2,5 milijuna. Ili preko 25%, ponegdje piše čak oko 28% stanovništva predratne Bjelorusije.
Svi stanovnici SSSR-a nisu bili pravoslavci. Pravoslavlje je ionako samo dio KRŠĆANSTVA, a osim pravoslavnih kršćana u SSSR-e je bilo i KATOLIKA i PROTESTANATA.
SSSR je bio jedna od pet ili šest najvećih muslimanskih država Svijeta. I sunitskih i šijitskih muslimana. Plus Židovi, plus budisti i to budisti vađrajana, odnosno lamistički budisti.
Ponešto pročitati, pa tek onda škrabati….
Hitler ne da nije volio Slavene, želio ih je istrijebiti kao žohare.
Ma koji je ovo vrag, toliko branitelja i ljubitelja Hitlera, nacizma. Svi su vam krivi za rat, samo Nijemci, ili nacisti ili hitlerovci ili sam Hitler nije. Šta ste svi toliko nepismeni?

Baba Vanga
Gost
Baba Vanga
2 godine prije

Samo opusteno ipak nisu racunali sa Kinom i Rusijom (vojno)a u tandemu su mnogo jaki,Kinez kupuje sve redom vec je kupila glavnu firmu u Njemackoj za robotiku Kuka itd.

Vlastimir
Gost
Vlastimir
2 godine prije
Reply to  Baba Vanga

U filmu o Nostradamusu koji sam gledao pre više od 30 g prorečeno je da će žuta rasa da zavlada svetom.Evo sada se vidi da je Nostradamus bio u pravu.

zlatan
Gost
zlatan
2 godine prije
Reply to  Vlastimir

VLASTIMIRE, pa nećemo se spuštati na nivo bijedne rulje koja vjeruje u piz…arije, tipa proročanstva? Ja sam kao mlad slušao tamo još oko 1970-te godine, da je Nostradamus predvidio Treći svjetski rat 1984, potpuni smak Svijeta 1999. E jest moj klinac on prorekao. Evo već polovica 2018-te godina i ništa od tih gluposti…..
I daa, koja je tu žuta rasa i kako to vlada svijetom? Hm, SAD su i dalje najmoćnija zemlja, ali Svijet je oduvijek bio složen, pa i danas je takav. SAD ili sutra Kina, mogu biti najmoćniji, ali nikada nitko neće moći vladati samostalno Svijetom.

David
Gost
David
2 godine prije

Hitler je oduvijek htio Četvrti Reich, tj. EU pod njegovom (njemačkom) palicom. I sada je isto, potomci istih tih nacista stoluju Europom. Npr. JUNCKER – i djed i otac su mu bili žestoki zagovornici nacizma a djed bliski Hitlerov suradnik. Ništa nije slučajno. Demokracija ne postoji nigdje. I svi smo mi roblje. Na putu prema stanici bez imena.

Juri
Gost
Juri
2 godine prije

Znaci oni Vidosevic, Sanader, Todoric, Kutle,…itd to su ustvari sve Njemci. A bogami dobro su se maskirali.

Jasam
Gost
Jasam
2 godine prije
Reply to  Juri

Nisu njemci, samo su domači izdajice. Kao i oni koji su 41 predal pola zemlje fašistima i pobili nevine ljude.

Marko S.
Gost
Marko S.
2 godine prije
Reply to  Jasam

Pola zemlje su predali Karadjordjevici.

Srećko S.
Gost
Srećko S.
2 godine prije
Reply to  Jasam

Pola hrvatske zemlje su 1918 predal italianima Karadjordjevici!

marin
Gost
marin
2 godine prije

ko je drugima kriv što su im vlade pune lopova prvenstveno gledajući iz hrvatskog ugla ali i sire naravno. ako su oni dovoljno pametni i sposobni da budu prvi i zive u izobilju razlog vise za one koji se takvima smatraju da presele k njima i rade za plaće a ne kikiriki. s čime se naši poslodavci trude da zadrze radnike ? ljudi ovdje u njemačkoj prešao u novu firmu odma 30 dana godisnjeg radnička prava samo takva i plaća poštena. jasno oni za to očkuju trud zalaganje učenje napredovanje itd. u hr nakon 6 mjeseci naučiš čuda radit nitko te ne jebe za suhu sljivu ne pita te jel mozes doći u subotu nego ti kaze subota je radna, sretan si ako ti je plate.. ma nemojte srat o njemcima nego svoje vladare mjenjajte i zatvarajte otuđite im nepravedno stečenu imovinu itd. mi smo glup narod jer smo dopustili da nam lopovi pokradu drzavu i porobe braću i sestre. dok se to ne promjeni švabo je gospodin a mi smo čobani.

perun
Gost
perun
2 godine prije

Evropa kao kontinent proteze se do Urala i Kavkaza.Dio kontinenta organizian je ko ekonomska unija tj.EU.Politicka platforma ne postoji u EU. Ono sto treba shvatiti da price o ujedinjenju i prosirenju EU na istok Evropskog kontinenta su cista propaganda ,nazvao bih to evropsko evandjelje koje covjek poput mene ili neko drugi moze slusat a i nemora.Po analizama i statistikama stanovnistvo izumire a priliv radno sposobnog i zdravog dijela drustava u EU obezbjedjuju nove clanice sa istoka .Sto se tice price o Jesuitima, Opusu Dei ili recimo o Scientolozima nazovimo to jednim imenom vjerskim kibucima a EU nije nista drugo nego ekonomski kibuc. Trula bacva koju s vremena na vrijeme treba upotrijebiti jer u protivnom gubi svrhu i smisao.Netko pokusava u trulu bacvu nasut dobro vino , o rezultatu samo mozemo nagadjati .Kad ce se bacva rapast ili vino pokvarit. Jos uvijek razmisljam na Maternjem jeziku mada razumijem jos poneki od jezika koji su upotrebi u EU.Osobno smatram da je Napoleon Buonaparte bio najveci gov…r. poslije njega Adolf Hitler i tako dalje ,da ne nabrajamo .Hriscansko Bogovanje i Islamsko Bogovanje ostavlja tragove i posljedice.Nametanje imaginarnih vrijednosti iz proslosti i velicanje uloge nekih marginalaca u svrhu propagande Europskog Evandjelja je vec vidjena… Pročitaj više »

zoran
Gost
zoran
2 godine prije

profa je sto posto u pravu!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik