Roditelji u Njujorku bijesni – grad je bez njihovog znanja slao transvestite u školu da djeci drže predavanja o spolnim temama

Drag queen u skolama
30 komentara

New York je potrošio više od 200.000 na slanje drag queena (transvestita) u svoje javne osnovne škole. Samo prošli mjesec, zapisi pokazuju da je grad platio 46.000 dolara za program Drag Story Hour NYC javnim školama, knjižnicama i uličnim festivalima, navodi New York Post. U tim programima, transvestiti djeci čitaju iz svojih slikovnica i objašnjavaju rodno fluidne teme.

Neki roditelji kažu da su programi rezervirani bez njihovog pristanka, dok su gradski dužnosnici reagirali s ogorčenjem, navodi Post. Vijest dolazi dok se diljem zemlje vode rasprave o tome kako bi rodni identitet i mala djeca trebali biti u interakciji.

”Kroz zabavna i nevjerojatna obrazovna iskustva, naši programi slave rodnu raznolikost i sve oblike različitosti kako bi izgradili empatiju i dali djeci samopouzdanje da se izraze kako god se osjećaju ugodno”, stoji na web stranici.

Slike s stranice prikazuju ljude odjevene u zaslijepljene haljine, svjetlucave perike i jaka sjenila za oči, kako čitaju maloj djeci u učionici, pa čak i pomažu djeci da se sami šminkaju.

Izvođači pokazuje neke od knjiga koje se čitaju djeci na drag događajima u javnim školama. Knjige su obično o rodno fluidnim temama.

Tvrtka je od 2018. primila 207.000 dolara od poreznih obveznika, pokazuju zapisi. Od toga je 50.000 dolara došlo od Državnog vijeća za umjetnost New Yorka, a ostalih 157.000 dolara od NYC Department of Education, Department of Youth and Community Development, Department of Transport and Cultural Affairs.

Sredstva su osigurali članovi gradskog vijeća, pri čemu je samo 2022. za drag programe dodijeljeno 80.000 dolara – što je više od tri puta više nego što je 2020. osigurano za drag programe.

»Ne mogu vjerovati u ovo. Šokirana sam”, rekla je za Post Helen Qiu, majka učenika srednje škole s Manhattana, ”Bila bih bijesna jer je ovo bez mog pristanka. Ovo nije dio nastavnog plana i programa.”

No, neki roditelji kažu da su se programi prevlačenja odvijali bez njihovog pristanka, te da su za njih saznali tek nakon što su njihova djeca došla iz škole i spomenula ih.

”Nisam dobio nikakvu obavijest, moja kći je zapravo došla kući i rekla mi da je drag queen (transvestit) došao u školu”, rekla je Reese Harrington, roditelj PS 191. ”Osjećam da bi bilo bolje da se taj razgovor dogodi kod kuće.”

Storm Neverson, roditelj devetogodišnjih i šestogodišnjih djevojčica na STAR akademiji, izrazio je zabrinutost zbog toga što škole izlažu malu djecu drag queenima.

”Da su u srednjoj ili srednjoj školi, bio bih u redu s tim jer smatram da bi imali malo više razumijevanja”, rekao je Neverson. ”U to vrijeme djeca su bila malo premlada.”

Neverson je rekla da joj je rečeno da se program događa, ali da je nisu pitali misli li da je to u redu.

Članica gradskog vijeća Queensa Vicki Paladino odgovorila je bijesno zbog vijesti o gradskim troškovima drag queena.

”Razmišljam o povlačenju sredstava za bilo koju školu u svom okrugu koja provodi ovaj program”, rekla je Paladino, ”Izvlačimo stotine tisuća dolara iz džepova vrijednih njujorških poreznih obveznika… za financiranje programa koji podučava malu djecu o njihovoj rodnoj fluidnosti? Ne mogu to gledati.”

Ministarstvo obrazovanja branilo je gradske troškove za nastupe drag queen u školama, okarakterizirajući ih kao pomoć u sprječavanju nasilja nad transrodnim osobama.

”Prošle godine je 50 transrodnih ili rodno nekonformnih osoba ubijeno u Sjedinjenim Državama zbog njihovog identiteta”, rekla je glasnogovornica Suzan Sumer za Post. ”Vjerujemo da naše škole igraju ključnu ulogu u pomaganju mladima da uče i poštuju ljude koji bi mogli biti drugačiji od njih.”

Vijesti o programu dolaze dok se diljem zemlje kovitlaju rasprave i kontroverze o ulozi otkrivanja rodnog identiteta i obrazovanja djece.

Baš prošli tjedan, gay bar u Dallasu priredio je događaj mjeseca ponosa koji je pozvao djecu da se pridruže drag queenima na pozornici ispod ružičastog neonskog natpisa s natpisom “Neće se sam polizati”.

Izvor dailymail.co.uk

Drag QueenSADTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
30 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lucija, prva
1 godina prije

“Članica gradskog vijeća Queensa Vicki Paladino ….

”Razmišljam o POVLAČENJU SREDSTAVA za bilo koju školu u svom okrugu koja provodi ovaj program”, rekla je Paladino,
”Izvlačimo stotine tisuća dolara iz džepova vrijednih njujorških poreznih obveznika… za financiranje programa koji podučava malu djecu o njihovoj rodnoj fluidnosti? Ne mogu to gledati.””

Ovo je rješenje.
Plus mijenjanje uprave škole.
I opet nema imena. Tko iz ministarstva izvidi ovakve trikove? Nema biti imena ministra, ni saveznog ni u NY.

Btw, Vicki, ako ovo ne dovedeš do kraja, gotova si. Kao i ona povjerenica što je provalila Ursulju (navodno je brisano i na serveru !!!).
Nećeš više biti ni u gradskom vijeću Queens a… Ni nigdje drugdje.

1 godina prije

Nekad ih je sustav liječio, kad bi se “osjećali” te time identificirali kao npr, “Napoleon”, ma pogledajte ovaj dokumentarac:
https://odysee.com/@Eratosten:f/index:e

Damir
1 godina prije

Super, ljudi bi na neki način trebali shvatiti svijet oko sebe, način na koji funkcionira i zašto baš tako funkcionira i temeljem te spoznaje svojom Bogom danom slobodnom voljom, odrediti smjer i tijek vlastitog života za kojeg su isključivo sami odgovorni.
Neki to lakše i brže shvaćaju, a nekima je potrebno crtati, crtati i crtati….

U prolazu
1 godina prije

Svakako savjetujem pogledati dokumentarni film “What is a woman?” Matt Walsh razotkriva zastrašujuće činjenice o rodnoj ideologiji i njenim posljedicama.

tihobl
1 godina prije

Ovde se toliko pisalo o Davosu, o zabi Svabu, a ni rijec o psihodelicnoj sobi.
A to je bila glavna tema Davosa ove godine. Dogovorili su se oko legalizacije psihodelika. Marihuana izlazi iz mode, trandze izlaze iz mode. Na jesen ce po skolama izi raspale narkomancine i upoznavati djecu sa carima LSD.

Vedran
1 godina prije

Onda se cude kad takvi pocmu pucat po gradu…
U skoli ih uce da budu pederi, roditelji zive u Halloween svijetu a, jedu plastiku iz plastike

Priholog
1 godina prije

Svaka agresivna kampanja dugorocno gledano proizvodi kontraefekt. Isprva polucuje rezultat, ali kako vrijeme bude odmicalo, bice sve gore i gore dok ne eksplodira.

Mladen
1 godina prije

Jedan od predavača je i Dane Đujić samozvani glittery ili šljokičasti praunuk od vojvode i popa Momčila Đujića

Davko
1 godina prije

A što drugo radi Tomašević

borjana
1 godina prije

Svaki brak, odnosno braćna zajednica muškarca i žene, rezultirati će u ca.90% slućajeva produljenjem vrste, odnosno mladim naraštajem, odnosno djecom. Svaka zajednica između ljudskih, zatim između ljudskih i životinjskih polnih jedinica, van zajednice muškarca i žene kao priprodne i neophodne za produljenje vrste, rezultirati će obrnutom proporcijom, znači više od 90% takvih zajednica ostaje bez prirodnog naraštaja, odnsono bez djece. Sva današnja ciljana ulaganja filantropa u ovaj naćin održive depopulacije, dugoroćno po usvajanju i proturanju agende kao normalne i društveno, ne prihvaćene, nego poželjne, postaje isplativa. Ako se prisjetimo 70/80-ih godina zapadne mode jednoga djeteta, gdje su se brakovi sa troje i više djece gledali kao asocijalni, ovo je samo jedan u nizu, filantropskih projekata depopulaciije sa razlikom što je lgbt agenda,agresivnog, invazivnog i zakonom obvezujućeg nastupanja i treba je se promtrati kroz prizmu kao jednog integralnog djela agende covid-19. U vezi sa gore navedenim, u sasvim bliskoj budućnosti za… Čitaj više »

Nena
1 godina prije

Narode motke u šake krajnje je vreme da se rasteruju prljave hijene

Max
1 godina prije

Pederko umjesto odmorka.

Ahmat sila
1 godina prije

Amerika je šejtansko gnezdo.

antinato
1 godina prije

Roditelji u Njujorku bijesni – grad je bez njihovog znanja slao transvestite u školu da djeci drže predavanja o spolnim temama
A da je USA poslala transvestite u naše škole, Amerikanci bi to pozdravili i odobravali kao višu civilizacijsku normu.
Zločest je to narod.

antinato
1 godina prije

Još malo i u vašim školama…
Sve što je američko je napredno, dobro i frajerski….
Budi frajer, budi gay…..

pirat sa kariba
1 godina prije

eto dobili smo i frustrirane ucitelje koji po cijeli dan misle i citav im se zivot vrti oko toga sto imaju izmedu nogu ,Interesantno je to da takvim osobama ne treba psiho test a rade sa nasim najmilijima

goran
1 godina prije

bilo bi pametnije da vratite u učionice YAHUAH i YAHUSHU i da im pričate o njima a ne o jebenim pederčinama koji imaju velik problem u svojim glavama.
ako su sami odlučili biti to što jesu,ne moraju djecu učiti tome

Rimtutituki
1 godina prije

Navalili da depenaliziraju pedose pa smorise,otac ih jebo

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI