fbpx

APOPHIS – koliko je slučajnosti potrebno da bi shvatili da u energetskom polju (električnom svemiru) slučajnosti ne postoje.

Apophis

Samo dan nakon 8. 4. 2020. (dan kada sam svijet oko sebe počeo gledati drugačije) rekao sam da velika promjena dolazi za malo manje od 9 godina. Nije poanta pisati odakle mi ta informacija i da li sam puko pa pišem gluposti. Poanta je tražiti dokaze, verificirati svaku informaciju i kada se nakupi dovoljno “slučajnosti” koje u simulaciji nisu moguće osim ako Matrica koja kontrolira ovu simulaciju nije tako odredila, tada mogu o ovakvim temama javno i argumentirano.

Prije nego počnem o „KAŠINI“ da se razumijemo, ja samo prenosim ono što sam dobio i provjerio, pa provjerio, pa opet provjerio… Ako nisam u pravu, kao da je bitna jedna budala manje ili više, ali ako jesam valja znati što budućnost nosi pogotovo u ova neobična vremena.

Čak je i NASA publicirala „FLY-BY EVENT“ asteroida Apophis 13.4.2029-te.  NASA mu je dala i broj: 99942. Taj broj u sebi skriva i dvije dosta bitne informacije.

U dijametralnoj projekciji 999 je 666. To je stigmatizirani broj u ovoj dimenziji koji znači nešto sasvim drugo od onoga što su nama programirali u glave, jer to i je poanta u simulaciji prevare, iako je to samo jedna od kvantnih projekcija toga broja.

42 je odgovor na pitanje “Što je smisao života, galaksije, svega…” iz ” vodiča za autostopere kroz Galaksiju”, koji je simulacija iskoristila da sakrije nekoliko odgovora i ostavi mrvice za one koji će ih trebati vidjeli u određenom trenutku vremena.

Točno 42 godine nakon što je knjiga prvi puta izdana došao sam do rješenje prvog koraka dešifriranja odgovora. 42=66, a i objasnio sam to u jednom od slijedećih tekstova u knjizi. Heksadecimalni broj 42 pretvoren u decimalni je 66, a u dijametralnoj dimenziji, ovdje, to je 99. No ovdje smo da otkrijemo pitanje na koje je 66 ili 99 odgovor, no uvijek je odgovora više zbog kvantne projekcije brojeva, a kvantna percepcija i svijest stanje su uma, tako da mnogi neće razumjeti dokle god nisu aktivirani i funkcioniraju na starom potrošenom operativnom sistemu.

Drugim riječima Apophis nosi brojeve 999:99, 666:99, 999:66… 000:00 (Za one koji razumiju 42=3,14). Zapamtite i da 9+9+9+4+2 = 33, vrlo moćan broj, ne neki „slučajno“ izabrani broj, jer u simulaciji sve je povezano.

Datum kada dolazi Apophis je 13.04.2029. Zbroj brojeva datuma: 1+3+4+2+2+9 = 21. “Slučajnost” je da taj datum pada na Petak 13-ti, koji svoju legendu vuče od Templara koji su ubijeni na petak 13.

Ubojstvo templara na petak 13.

Zanimljivo je da je taj templarski red osnovan u Jerusalem-u 1118. godine, a ako od 2029 oduzmemo 1118 dobijemo 911 (for GAD call 911).  Nadalje, 13. 04. 2029. pada na Veliki Petak. 1999+ godina nakon što je Isus osuđen od naroda i zabijen na križ umro. Ja osobno ne vjerujem da je Isus imao 33 godine kada je ubijen, ali to nije tema ovog dijela knjige.

No vratimo se malo na Apophis-a koji je u Egipatskoj mitologiji bio Bog razaranja kojeg je u 6-tom krugu Bog sunca RA otjerao od Zemlje. RA je tada žrtvovao svoje lijevo oko i potrošio energetske akumulatore (algoritam).

Apophis je zmija

Apophis je zmija (koju između ostalog i Shiva nosi oko vrata), Kob-RA koja na svojim leđima ima nešto što zovemo naočale – kobra naočarka u stvari ima objašnjen (predictive programming) prolaz iz 3-će u 4-tu dimenziju i prikazuje kako uz Q izaći iz ove dimenzije gdje mrtvi mrtve zakapaju. Kobra je inače poznata da njen otrov odvaja dušu od tijela na jedan specifičan način. Apophis ima i svoje drevno ime i legendu u Americi gdje Hopi indijanci imaju priču o zvijezdi/asteroidu koja dolazi na kraju vremena, ima plavi dugi rep i zovu je Blue Star Kacina (KAŠINA). Kob-RA na leđima nosi znak Omege!

Exodus

Još malo “slučajnosti”:

99942 = (33) / 13.04.2029. = (21)………. 33:21 = Agenda 21

Nakon što AGENDA 21 stoji na stranicama UN gotovo 25 godina. Bilo bi dobro da je malo proučite, jer Hrvatska je potpisnica i Agende 21 i Agende 2030. Ja samo mogu zaključiti, to što tamo piše sve je istina, ali nema veze nema sa onime što nam predstavljaju kao budućnost.

Same “slučajnosti” koje u matrici/simulaciji ne postoje. Ovo je savršena kreacija, a kreator nije dozvolio ni najmanju pogrešku, čak i ono što mislimo da su gličevi u ovoj simulaciji kao recimo Deja-vu, to su namjerne subliminalne poruke da shvatimo gdje smo i ukazuju da je vrijeme za next level.

Matrica ima svoj kodni niz ili program i na njoj je kako i iz kojeg kuta gleda brojeve. 99942 = 99966 = 99999, a to su samo o neke od kvantnih projekcija broja 99942…

A zadnje programska linija je:

#99999 error/reboot = POWER DOWN SYSTEM! (PWRDWNSYS) komanda. 

GASI PILU! Naravno taj vatromet za kraj bit će, uh, opak, jer iz devetog kruga ne izlazi se po crvenom tepihu u skupim odijelima i haljinama. GREAT RESET nazivaju taj event MMF, WEFORUM i mnogi koji taj plan iza ove plandemije uspješno sprovode.

Samo bez straha, svaki kraj novi je početak i tome se treba veseliti, a prije toga malo bacite oko na Wikipediju i savršene brojeve vezane uz sam Apophis i njegovu geometriju, rotaciju, brzinu i pravac gibanja!

Još uvijek vjerujete u slučajnosti? 

Prvi slijed nakon velikog reseta i broja 99:999 je 000:000.  Dodavanje novog, šestog broja, i tada ulazimo u novi početak.  IS-US = 1666 / “dolazi” 1999 nakon uskrsnuća. Onih 999 iz koda Apophis-a nije slučajno!

Zar još vjerujete da dolazi u bijeloj halji i na bijelom konju, dajte-najte. Svijetlo uzima oblik koji želi, elektroni u elektronskom svemiru / simulaciji odraditi će to točno onako kako ne očekujete, jer to ne piše u drevnim knjigama, već je informacija utkana u matricu koja to kroz simulaciju koju živimo gotovo svaki dan drži pred nosom. Rekao sam vam, istina vam je pred nosom, ali preblizu je da je vidite jer se bavite problemima koje vam svakodnevno ova simulacija amplificira, a prema 2029 ta amplifikacija ide eksponencijalno. Ili će te puknuti ili joj pokazati srednji prst i tada ćete vidjeti ono što vam je pred nosom.

2029 = 2 x 2+9 = 2×11 = 11:11 jer sa jedne strane etera RESET je na 11:11, a sa druge početak na 00:000. Naime ova simulacija odbrojava, a samim time kraj je na najmanjoj brojki Teslinog vorteksa koji nema nula.

Nekoliko mjeseci postavljam si pitanje. Lažu li nas da je Apophis 99942 asteroid ili je možda ipak kometa? I u posljednje vrijeme viđam sve više „Kometa“ kroz reklame na TV-u. Poruka nam je pred nosom.

Točno vrijeme u koje dolazi zla KOB-RA zvana Apophis upisano je u kalendar brojevima koji govore svojom energijom da dolazi do tranzicije. 13. 4. 2029 mladi mjesec rađa se u 23:42. Baš tako završava mističan niz brojeva iz serije LOST: 4.8.15.16.23.42. (108 = 18), koji je sam po sebi zanimljiv pa sam mu posvetio jedan cijeli tekst.

Samo 18 minuta prije ponoći i potpunog prosvjetljenja u datumu 14.4. (144) te najavljenog vrhunca zabave u ovoj dimenziji koji neće biti onakav kakvoga zamišljaju programirani mozgovi, jer osnova svega u ovoj dimenziji je reći iskrivljenu istinu i to duboko upisati u BIOS avatara.

Ovo su samo neke projekcije onoga što dolazi zna kraju i što je taj event bliže, to ćemo sve više primjećivati mrvice koje nam je simulacija ostavila da se organiziramo za ono što dolazi, a neizbježno je.

Komet

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
95 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
roberto
Gost
roberto
13 dana prije

Naravno da slučajnosti ne postoje!
To što mi nemamo dovoljno informacija,zbog čeg nam, se nešto dogodilo u životu,pa to nazivamo slučajnošću,to ne znači da to stvarno i jest slučajnost.Svako ko ne vjeruje da sinkronicitet ne postoji,svako ko misli da se nešto dogodilo samo tako..je u krivu.

nimo
Gost
nimo
13 dana prije
Reply to  roberto

Naučna hipoteza o električnom svemiru je odbačena sedamdesetih godina.

TiranKonstant
Gost
TiranKonstant
13 dana prije
Reply to  nimo

Ko je tocno odbacio i zasto i izvor informacija

roberto
Gost
roberto
13 dana prije
Reply to  nimo

I Fljarmurtari je ispao u niži rang natjecanja,ne znam koje godine;);)

lekcija
Gost
lekcija
12 dana prije
Reply to  roberto

hahahahaha pozdrav ako navijas za fljamurtari

roberto
Gost
roberto
11 dana prije
Reply to  lekcija

hehehe..kompa,a šta drugo da mu velim..nemoj da mu nabrojim prvu postavu spačve…iz 84..hehe

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
13 dana prije
Reply to  roberto

…isto mislim i to uvijek imam na umu.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
13 dana prije

Takvom matematikom mozemo doci da je serijski broj na ves masini, znak za dolazak nove poplave, ledenog doba, kuge, ili ti sta vec kome odgovara

Toni
Gost
Toni
13 dana prije

Vidim da je stihoklepac čitao Adamsa. Al ga, brate, totalno nije shvatio. A gdje su dupini?

Blaza
Gost
Blaza
13 dana prije

Ovo je sigurno komentator iiiiissssstiiiina

Neka ga
Gost
Neka ga
13 dana prije

tko ne razumije, nemora se ni sprdat.
ja ne razumijem. ali ni ne sprdam.
Postat će g. Rogina premijer pa će vam se osvećivat..

KISIK
Gost
KISIK
13 dana prije
Reply to  Neka ga

Dobarrr…

nessy
Gost
nessy
13 dana prije
Reply to  Neka ga

Knjiga je zafrkancija, a iz nje izvlaciti vrhunaravske poruke…? To znaci promasiti smisao i bit knjige.

TiranKonstant
Gost
TiranKonstant
13 dana prije
Reply to  nessy

Procitaj sve clanke po redu pa ces vidit da sinhronicitet kaze u svakoj sali pola istine

roberto
Gost
roberto
13 dana prije

Nažalost,vidim da ovdje ljudi..onak i nemaju baš lijepe komentare,pa samim tim i degradiraju onog koji je napisao članak gore.Moje iskrene isprike,autoru članka.Ja ću uć u neke općenite stvari što se nama svima događaju(sinkronicitet,čudne podudarnosti i sl.).Iskreno,trenutno mi je malo previše da,idem iščitavat “šta je pisac htio reći”,ali nikako to ne bi nazvao,nekakvim niskim nivoom,ko što to nazivaju komentatori dole,svojim razmišljanjima.

TiranKonstant
Gost
TiranKonstant
13 dana prije
Reply to  roberto

Naaravno kad covjek nesto ne razumje onda mu je to smijesno. Zato im je smjesno kad neko prica kineski kineska imena ili kako takozvani divljeci plesu oko vatre a taj ples okao vatre je vatreno oko koje promatra ono nebesko i s njim komunicira

mario
Gost
mario
13 dana prije

Hvala Damire, znam za prelazak u višu dimenziju za neke, drugi ponavljaju ciklus, ipak oni koji odlaze, odlaze u trenutku uništenja, ne dočekavši uništenje. Pozdrav

Eto i mene
Gost
Eto i mene
13 dana prije

Na kraju se sve svodi na to da je subaru bio u pravu – stize asteroid i aj bog….
Samo jedno pitanjce + ispravak (numerologija mi nije nesto napeta ali matematiku cak nesto i kuzim) – kako smo dosli do ovoga? 2029 = 2 x 2+9 = 2×11 = 11:11 ako znamo da prvo treba mnoziti i dijeliti, pa onda zbrajati i oduzimati (2×2+9=4+9=13)? Jer, slazem se s tim da slucajnosti ne postoje, da se dogadja nesto cudno i da je sve sto su nas do sad naucili bila laz i da bismo svi trebali traziti istinu, ali ne mozemo brojeve nastelavati kako nam odgovara…
I zanima me ostatak, pa se nadam sto prije procitati sto onda dolazi nakon ovoga… Po mom misljenju, vjerojatno – nista. I to i jest poruka i smisao svega (bar po meni) – smisao ovog putovanja jest samo putovanje, ne ceka nas nista iza njega i zato mozda i jest vazno da “proputujemo” sretni, puni ljubavi i cesto se zaustavimo pomirisati ruze, jer kad srignemo do cilja, onda je gotovo…

mislim
Gost
mislim
13 dana prije
Reply to  Eto i mene

slazem se s tim da slucajnosti ne postoje, da se dogadja nesto cudno i da je sve sto su nas do sad naucili bila laz i da bismo svi trebali traziti istinu
Goran Bare kaže, nepostoji nešto što nepostoji.
iz tog možemo izvuči da laž ne postoji, samo istina.!

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
13 dana prije
Reply to  mislim

Oho.
Napredujemo. Brzo pogledati što su “ontologija” i “gnoseologija”. 😌

Stock
Member
Famed Member
Stock
13 dana prije
Reply to  Eto i mene

 2 x 2+9 = 2×11 = 11:11
Mislim da Damir ide na ovo 2x(2+9) i da 11:11 nije 11podjeljeno sa 11, niti 11 naprema 11, nego jednostavno kao neki sat koji ima samo 11 sati i 11 minuta.
Meni nije jasno ovo:
” jer sa jedne strane etera RESET je na 11:11, a sa druge početak na 00:000. Naime ova simulacija odbrojava, a samim time kraj je na najmanjoj brojki Teslinog vorteksa koji nema nula.”
Kako je pocetak sa nulama, ako nema nula?

#66
Gost
#66
12 dana prije
Reply to  Stock

Jednostavno je, s obzirom da odbrojavamo od 99:99 prema 11:11, da bi skocili u “next level” potrebno je iz centra vorteksa dodati jos jednu nulu u sistem countera. Konkretno nakon 11:11 potrebno je dodati 8 bita na desnu stranu i dobiti xx:xxx, a taj zadnji X nula je novog pocetka i tada se counter resetira na 99:999 ili 00:000 i okrece smjer kretanja prema 11:111. Možda je konfuzno, ali ako razmisljamo da smo u Paklu, tada bi trebali obdrojavati do izlaska, a to nam nitko nije rekao, jer ovo je dimenzija prevare. A ta NULA u kvantu pojavljuje se samo na pocetku kao ishodišna točka i na kraju koji je uvijek novi početak.

Stock
Member
Famed Member
Stock
12 dana prije
Reply to  #66

Hvala na trudu, ali meni svejedno nije jasno to sa nulama.
No, nije ni važno pošto to i nije moja furka.
Ja to objašnjavam drugačije, kroz zakonitosti našeg vlastitog mikrolosmosa.
O tome, drugom zgodom (ako je bude)

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
12 dana prije
Reply to  #66

Moram priznati da me ova spika zbunjuje. Ok quanti, spinovi, orbitale. Ne razumijem da li “kokošimo” čisto binarne brojeve ili binarnu prezentaciju nečeg drugog. 8 bita meni izgleda kao xxxxxxxx. Sad malo ti bitovi u vremenskoj domeni pa evo nas vec klizimo negdje. Moj prijedlog je da to malo konzistentnije se predstavi. Ako pričamo o nekom vidu napredne tehnologije fraktalnog holodecka tada i mi moramo biti jednako kodirani kako bi mogli biti u interakciji s holodeckom. Mogu pojmiti i matricu koja kodira različite holodecke, ali najbitnija stvar je sam sebi pokazati i dokazati mind over matter. Neki tvrde da je misao skalarni val. Načini i tehnike uvida i podizanja svijesnosti i nadasve uspostava samokontrole koja riješava puno stvari. Za razumijevanje je potreban koder/ dekoder u kompletu. Samo jedno moze promijeniti percepciju, ali ne i shvaćanje. Uglavnom dotakli ste super temu i samo nastavite. Pomogli bi i neki linkovi da lakse pratimo temu jer ovo je prekratak tekst da bi se bilo što pokopčalo. Osobno jako sam radoznao i nije moj problem sto sam tako “nasađen” i dajem sam sebi za pravo da razmisljam kako hoću i razmotrim i najčudnije teorije. Katolibanstva i njegove iluzije i dogme sam se odavna oslobodio.… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
13 dana prije

Dobro, obrisali ste mi upis, točnije sliku. Zašto? Jesam li možda uvrijedio ovog vašeg lakrdijaša i gomilu nebuloza koju je opet nadrobio?

Poštovano uredništvo, nemojte zamjeriti, ali jedan ovakav idiotski članak napravi vašem ugledu i vjerodostojnosti toliko štete da deset kvalitetnih ne može neutralizirati. Kako da vas itko shvati ozbiljno kad ovakvim čudacima dopuštate objavljivati njihove psihodelične besmislice na vašem portalu?

roberto
Gost
roberto
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Slažem se sa tobom,da nije u redu da su ti obrisali post.
Ali zašto čovjeka nazivat lakrdijašem,mi isto tako nije jasno.
Bez uvrede,prijatelju.

Eto i mene
Gost
Eto i mene
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Ne podrzavam brisanje kometara (slika ili cega god) – ali zasto ti smeta ovakav clanak? Da je netko napisao da je ovo djelo kanta, descartesa ili nekog treceg filozofa kojeg nam se nije dalo citati – neki bi se slozili, neki bi rekli da trabunja i gotova prica,nitko se ne bi pretjerano uzbudjivao oko objavljenog… Covjek je stao svojim imenom i prezimenom iza onog sto je napisao – on tako vidi stvari i ima na to pravo. Ti napisi svoje vidjenje, mozda se slozimo, mozda ne, ali necemo te popljuvati sto si ga podijelio s nama…

roberto
Gost
roberto
13 dana prije
Reply to  Eto i mene

++

L. R.
Admin
Famed Member
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Poštovani,

Čak i u vašem pitanju dajete razlog da vas se briše.

Ako nešto ne razumijete ili pak težite pozitivizmnu i materijalizmu, to ne znači da drugi mora biti kao vi.

Svatko ima pravo na svoju misao, pa čak i ako se radi o, kako vi kažete, “nebulozama”.

Međutim i pored toga što nas iznenadite kvalitetom svojih komentaria, bude tu i razočarenja kao što je ovo sada.

Čovjek nije samo materija i njegov smisao se ne svodi na brojanje atoma i elektrona. Čak i među tim atomima i elektronima vlada čudan sklad kojeg ne vidite.

Jeste li znali da u njima pronalazimo slijed primarnih brojeva? Čudna slučajnost.

Pietro Bongo, Numerorum mysteria

Stara kuka
Gost
Stara kuka
13 dana prije
Reply to  L. R.

Poštovani

Iako to nikad ne biste rekli, meni diplomatičnost i suzdržavanje nisu baš najjača strana. Pogotovo sam osjetljiv na gluposti. A članci koje piše ovaj čovjek su jednostavno sramotni ne samo za njega nego i za Vaš portal. Kad bi ih on pisao na svom blogu, ni pol muke. Ali objavljivanje ovakvih bedastoća ovdje daje cijelom ovom portalu nezasluženi čudački i lakrdijaški štih. Mogu samo reći kad bi ovaj članak bio prvi koji pročitam na portalu nikad više ne bih ni pomislio otvoriti ovu stranicu.

I to nije pitanje pozitvizma, materijalizma ili pogleda na svijet uopće. Bez obzira kakav bio nečiji pogled na svijet, ovaj članak je uvreda za inteligenciju, isto kao što je bila nedavna “trilogija” istog autora. Što može slijediti poslije ovoga? Tumačenje tarot karata? Horoskopi i to po mogućnostineki egzotični,možda kineski ili majanski? Ili lutajući planet Nibiru Hoće li vaš slijedeći autor biti možda Vidoviti Milan koji će nam u svojim člancima analizirati auru? Jer ovo što ovaj čovjek ovdje piše je ta razina.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Moja podrska.

L. R.
Admin
Famed Member
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Poštovani, Nedostatak diplomatičnosti, uvrede pri razgovorima i davanje lekcije drugima nisu načela našeg portala. Da ste samo malo zakopali po literaturi, shvatiti biste koliko griješite. Na to imate pravo. Nije čudo što nam se sve ovo događa, jer pogledi većine su binarni. Organizator kaosa to dobro zna i računa na ovu ljudsku ahilovu petu. Zato vas molimo da se informirate, prije nego kritizirate. Tragovi numeričkog sklada u prirodi su svuda oko nas. Prenošenja poruka putem simbolike brojeva nije nešto strano. Mi smo društvena bića. Sve što radimo, ne vrijedi ako nema interakcije. Manipulatori imaju potrebu komunicirati što rade. Često koriste brojeve pri svojoj komunikaciji. Čak se i Christina Lagarde pokušala našaliti, ali je u tom momentu prenosila poruku. https://www.youtube.com/watch?v=9_BTX-KNZJ4 Pošto ste ignorirali Pietro Bongoa, evo vam drugi znanstvenik Euklid, čije radove trebate proučiti, jer što danas znamo, temelji se na njegovim radovima: https://hr.wikipedia.org/wiki/Euklid Nakon toga proučite Leonarda Fibonaccia: https://en.wikipedia.org/wiki/Fibonacci_number Kada ste sve to pogledali, potražite vezu između brojeva i prirode. Ako se potrudite, strašno ćete se iznenaditi. I na kraju. Često kritiziramo Masone za koje smatramo da stoje iza svega. Znate li da oni najviše analiziraju simboliku brojeva o kojima piše Damir? Kupite si na Amazonu par knjiga i pročitajte.… Pročitaj više »

Ingerman
Gost
Ingerman
13 dana prije
Reply to  L. R.

Gospodari kaosa gospodara kaosa nas žele uvjeriti da je priroda neprirodna jer je u skladu s matematikom. Cool redakcija .Invert od Index.yu

mario
Gost
mario
13 dana prije
Reply to  Ingerman

😋

Stara kuka
Gost
Stara kuka
13 dana prije
Reply to  L. R.

Poštovani Hajdemo prije svega razjasniti jednu stvar. Koliko god se vama ili nekom drugom ne sviđao način na koji ja iznosim svoje mišljenje ili se vi ne slagali s njim, moji upisi nikad nisu zlonamjerni. Pa tako ni ovo što sam ovdje napisao. Ovaj portal je jedno od rijetkih mjesta na ovom našem internetskom prostoru gdje se još može uz relativno malu količinu cenzure iznijeti mišljenje koje nije od vladajućih struktura prihvaćeno i odobreno. Vaš portal se naziva Logično i pretpostavljam da ste ga tako nazvali jer ste željeli da to bude prostor logike, zdravog razuma, kritičkog razmišljanja preispitivanja pojava i argumentiranog suprotstavljanja različitih gledišta na jedan slobodan, demokratski način. Dobrim dijelom ste i uspjeli i ovdje se zaista može pronaći vrlo zanimljivih stvar koje se u drugim medijima guše i ušutkavaju. Na taj način vi ste postali jedna od rijetkih točaka otpora tiraniji vladajućih psihopatskih struktura i jedno od rijetkih mjesta gdje se slobodno misleći ljudi mogu uvjeriti da ipak nisu tako sami i usamljeni kako nam se to u životu često čini. Na ovakvim mjestima mi ipak vidimo da nas još ima takvih jer svugdje dtugdje nas ušutkavaju i praktično osim na portalima imedijima kao ovaj mi nemamo… Pročitaj više »

L. R.
Admin
Famed Member
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Poštovani,

Sve što ste napisali, mogli ste napisati bez etiketa i sve bi bilo dobro.

Znate li vi kako djeluje etiketa kao reakcija na nečije razmišljanje? Ne samo razmišljanje autora, nego i čitatelja. Vrlo destruktivno. Sada zamislite koliko je kvalitetnih ideja i razmišljanja uništeno u startu jer ih je netko stigmatizirao.

Dozvoljavamo da svatko može pogriješiti, ali upravo je to odlična prilika za jednu zdravu polemiku koja će nam omogućiti napredak.

Polemika pretrpana etiketama i ojačana egom, ne vodi napretku, nego nas vraća unazad.

Očistite vaše kvalitetne kritike od etiketa i vidjet ćete kako će sve leći na svoje mjesto.

Lp

Redakcija

mario
Gost
mario
13 dana prije
Reply to  L. R.

😋😋

Stara kuka
Gost
Stara kuka
13 dana prije
Reply to  L. R.

Poštovani Pa s kim mi to ovdje imamo posla? S odraslim ljudima ili s hiperosjetljivim pahuljicama koje pretrpe fatalni pshički šok na svaku malo oštriju riječ? Oprostite, ali ako se ja mogu nositi s etiketama i uvredama koje sam masu puta doživio u životu, pa i na ovom portalu onda mislim da bi trebali moći i drugi. Zar ne mislite da je takva hiperosjetljivost na svaku izgovorenu ili napisanu riječ znak psihičke nestabilnosti? Mi se danas susrećemo sa strašnim prijetnjama našim elementarnim slobodama i pravima. Stvarnost prijeti da se pretvori u distopijski košmar. To je sasvim realna prijetnja. A protiv toga bi se treba boriti tko? Nježnahne mimoze koje se šokiraju i rasplaču na svaku oštriju riječ ili uvredu napisanu od nekog nepoznatog im čovjeka na Internetu? Protiv strahovite sveobuhvatne i nemilosrdne sile kabalističke globalne mafije bi se trebali boriti “snowflakesi” na čije razmišljanje etikete djeluju “destruktivno”? Budite sigurni da je s takvim ljudima na svojoj strani poraz zagarantiran. Kad pogledate društvene mreže i općenito cyber prostor, gdje se ljudi ponašaju slobodnije nego u stvarnom životu vidite pravu sliku situacije. Vidite neprijatelja koj ne preza apsolutno od ničega, Vidite horde lobotomičara ispunjene patološkom mržnjom koji svaku pristojnost ili gestu dobre… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
13 dana prije
Reply to  L. R.

Podrška logičarima, naravno da nećete ograničiti textove po stanju svijesti pojedinih komrntatora

#3#
Gost
#3#
12 dana prije
Reply to  L. R.

Cooll…L.P.

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

#”Ovaj portal je jedno od rijetkih mjesta na ovom našem internetskom prostoru gdje se još može uz relativno malu količinu cenzure iznijeti mišljenje koje nije od vladajućih struktura prihvaćeno i odobreno.”

#”Na ovakvim mjestima mi ipak vidimo da nas još ima takvih jer svugdje dtugdje nas ušutkavaju i praktično osim na portalima imedijima kao ovaj mi nemamo svoj glas.”

Mda.
Logično.

Ili ipak samo – slatkoriječivo?
Dočim se propovijeda svoju viziju kao istinu neprikosnovenu, a ostale proglašava čudacima. I išće cenzura. Za ostale, naravno…
Logično?!?

Ma…
Bolje biti pijan…ups…čudak nego star…

Stara kuka
Gost
Stara kuka
13 dana prije

Osobne nedostatke nije zdravo projecirati na druge. Ako si sama sklona prijetvornoj satkorječivosti ne znači da smo i mi ostali takvi. Ja se ne libim kritizirati i vrijeđati, ali isto tako ni pohvaliti kad je to zasluženo. To što ti takvo ponašanje tumačiš kao slatkorječivost govori više o tebi nego o meni. I nemoj misliti da kad govorim o ljudima “kao ja” ne mislim baš na sve koji se ovdje okupljaju. Tebe recimo ne računam takve i ne smatram te istomišljenikom i saveznikom, ali istini za volju ni neprijateljem. A da iza svojeg mišljenja čvrsto stojim to je istina. Jer mišljenje pažljivo formiram na osnovi puno informacijai razmišljanja a ne naprečac. Ipak ne mislim da je ono neprikosnoveno i spreman sam svaku kritiku ili neslaganje razmotriti i prihvatiti ako se pokaže opravdana. Samo što se vrlo rijetko varam i gotovo uvijek sam u pravu što se na kraju i pokaže. Cenzuru ne da ne zazivam nego ne podnosim. Ali kritizirati i tražiti uklanjanje notornih bedastoća koje djeluju kontrproduktivno i destruktivno na nešto što podržavam nije cenzura nego stvar mentane higijene ali i znak zdravog razuma. Jer ukloniti nešto što nanosi štetu je najnormalnije i najrazumije što možeš učiniti. Ukratko ovo… Pročitaj više »

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

@Stara kuka

Nije li kontradikcija u slatkoriječivom hvalospjevu platforme slobodoumlja i istovremenom zahtjevu za neobjavljivanjem pisanija etiketiranog čudaka očita diskrapancija???

Gdje je tu – zloba?

Bolje biti pijan/čudak, nego star je parafrazirani pjesmuljak i odnosi se – na mene.
Naime, osobno biram radije biti čudak negoli – rigidni namćor.

Nevermind.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
13 dana prije

Naime, osobno biram radije biti čudak..

I dobro ti ide.

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Znam.
Hvala na komplimentu.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
12 dana prije
Reply to  Stara kuka

Ne mogu reći da se naprežem da razumijem tekst jer ga u potpunosti ne razumijem. Matematika ima svojih zanimljivosti. Meni je tekst zanimljiv baš zato jer ne mogu pohvatati konce. Vjerujem da će autor pred kraj izaći s pravom “žvakom” i na kraju cu downloadati knjigu i žvakati od početka. Do tada tekstovi neka se kisele u podsvijesti. Sve je povezano, isprepleteno i fraktalno, a po tome se najmanje “dere” u debilanama. Meni je ovo zanimljivo i rado ću pratiti do kraja. Nije mi problem razmatrati bilo što. Naletio sam negdje gdje ljudi pričaju o služenju npr. 15 godina u bazi na Marsu i 5 godina na Mjesecu kao da pričaju o Kiki bombonima. Čitam jadan što se zbiva sjekira u vodi pliva. Neka treba bit slobodan i izaci izvan okvira. Ne treba zabranjivati misao ma kakva ona bila. Jedno je sigurno: živimo u simulaciji nečijem holodecku.

Histrion
Gost
Histrion
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Slažem se, Stara Kuko.

mario
Gost
mario
13 dana prije
Reply to  Histrion

Ne slažemo se

mario
Gost
mario
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Članak je odličan, unikatan i jedinstven, skriveno znanje dostupno samo eliti. Mi vama probudjeni samo na vanjske aspekte ne branimo textove, nemojte ni vi nama

Mikojan
Gost
Mikojan
12 dana prije
Reply to  Stara kuka

Dovoljno si star kad se sam tako nazivaš da te takvi tekstovi ne bi smjeli smetati. Zašto David Icke piše o ljudima gušterima? Misliš da vjeruje da postoje ili iz nekog drugog razloga?
Vjerujem da bi mnogi željeli da se ovaj portal ugasi, zabrani, nestane a ovakvi tekstovi ga spašavaju a ne omalovažavaju, razmisli.

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
12 dana prije
Reply to  Mikojan

“Zašto David Icke piše o ljudima gušterima? Misliš da vjeruje da postoje ili iz nekog drugog razloga?”

On ne vjeruje da postoje, on zna da postoje, isto kao i mnogo drugih.

Tatjana Maričić
Gost
Tatjana Maričić
12 dana prije
Reply to  Stara kuka

Samo se pjeni.

No – nemoj ni slučajno da vidim kako si to istresao u odvod.

Zaštita okoliša!

Istinozborac
Gost
Istinozborac
13 dana prije
Reply to  L. R.

“Svako ima pravo na svoju misao …”
Da ima … osim nas za koje vi zaključite da nemamo to pravo pa nas brišete, validirate, forbbid-ate …
Ali imate vi i ime za nas. Manipulatori kažete. Znate tko najlakše prepozna manipulatora ? Drugi manipulator. Zato nam i ne dajete pravo da iznesemo svoju misao. Jer tako lakše manipulirate. Lijep pozdrav.

L. R.
Admin
Famed Member
13 dana prije
Reply to  Istinozborac

Poštovani Istinobrzac,

Nikada ne brišemo komentare, nego etikete. Velika je to razlika, koju neki zbog svog ega ne žele vidjeti.

Lp

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
12 dana prije
Reply to  L. R.

Štovani trebalo bi napraviti strogu distinkciju od osobnog mišljenja i etikete. Npr. ako netko razmatra nesto iz medicine, a ovaj drugi mu “ljepi” da je ravnozemljaš onda je to etiketa. Međutim kad ja za malog Billa napišem da je eugenični šupak i nesposoban, ali družba Pere Kvržice ga gura onda to ne smatram etiketom. Pri tome treba shvatiti nejednakost anus šupak jer je to moralna karakteristika dotičnog i takva jest moja percepcija dotičnog. Zakleo se bumbar u cvijet i u med da će na livadi da napravi red. Ostaje da se vidi cijena uspostave reda.

Venator
Gost
Venator
12 dana prije
Reply to  L. R.

Čudno je, onima koji ne razumiju.

TiranKonstant
Gost
TiranKonstant
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Pa.sta ti moras procitat bas svaki clanak na ovom portal. Uledni komentator stara kuka se buni jer portal logicni objavljivanjem ovako zanimljivih i nesvakidasnjij tekstova kvari njeguvu kolotecinu u kojoj se osjeca sigurno. a posto ovakve tekstive ne razumje to ugrozava njego zakljucan mentalni sklop kojem perfektno odgovaraju lockdown teme. Zakcio si se sa kukom za metriks i dok ti ruzina ne pojede kuku neces ga otpustit

mario
Gost
mario
13 dana prije
Reply to  TiranKonstant

Točno

mario
Gost
mario
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Ne trebaš vrijeđati ono što ne razumiješ, broj pi podijeli sa prostim brojevima koji su zbroj dva prethodna zbrojena broja i vidi odnose

mario
Gost
mario
13 dana prije
Reply to  mario

Ne proste nego primarne

Toni
Gost
Toni
13 dana prije
Reply to  mario

Može i rezultat?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
13 dana prije
Reply to  mario

Broj pi ne možeš podijeliti s ničim jer nitko ne zna koliko je on točno. Do sada je izračunat na preko milijardu znamenki iza decimalnog zareza, a to nije kraj. Tako da te odnose nitko ne može točno izračunati. A sve da i može kako ti to može bilo gdje u stvarnom svijetu i životu biti od koristi?

I da, shvatio sam da misliš na primarne brojeve.

Toni
Gost
Toni
13 dana prije
Reply to  Stara kuka

Upravo tako. I bilo bi normalno da većina zna da pi nije izračunat na konačan broj decimala. Ali, onda se netko postavi iznad znanog i normalnog i postavi blesavo pitanje o nemogućem dijeljenju pi i kvazi tajnim odnosima. Nadalje, to bi onda trebao biti i tajni ključ nekakvog životnog šifrarnika, što li već!? I ko je onda tu lud? Fali samo još Zaphod Biblbrox.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
13 dana prije
Reply to  mario

ajde, to je matematika. vidi kako je newton izracunao pi, eulerovu formulu.
sto si ti dobio, nesto oko 1.6? zlatni ratio?

Stock
Member
Famed Member
Stock
12 dana prije
Reply to  Brainstorm

Možda Mario misli na Fibonnachieve brojeve?

Brainstorm
Gost
Brainstorm
13 dana prije
Reply to  mario

mozes ti to pojasniti jer bih zelio provjeriti?
pi podjeliti sa npr. 11.
taj 11 da bude zbroj … , cega, dva prethodno zbrojena broja? koja to dva “prethodno zbrojena broja”? koje brojeve zbrajas da dobijes “prethodno zbrojeni broj”?

Tatjana Maričić
Gost
Tatjana Maričić
12 dana prije
Reply to  Stara kuka

Stari, daj poruči gazdi – reptilu koji te kontrolira – da je bolje da se sam javi onaj koji mi je nogu slomio, nego da ga ja tražim. Zaravnaću sve što stignem.
Znam da nemaju muda, ni fizički ni figurativno…….. ali karmu imamo za odraditi.

NE da me NIJE blokirao, već se VRAĆAM po njega. JASNO?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 dana prije

Ne znam kakva je tebi to terapija prepisana, ali očigledno ima jako negativne nuspojave.

Ime
Gost
Ime
13 dana prije

Bog i dalje vlada, njegova će biti zadnja!

Dragačevac
Member
Active Member
Dragačevac
13 dana prije
Reply to  Ime

Amin!

Dragačevac
Member
Active Member
Dragačevac
13 dana prije

Mnogo ste se zaigrali sa brojkama, a i matematika vam nije jača strana kao ni logika.
Izvini ali ja tako vidim ovaj tekst.

Ingerman
Gost
Ingerman
13 dana prije

C20H25N3O=√45+777=88x¥+√π=err&0r=HDZ
Smak je neizbježan

Histrion
Gost
Histrion
13 dana prije
Reply to  Ingerman

😀

Gogolj
Gost
Gogolj
11 dana prije
Reply to  Ingerman

+

Драгогост
Member
Драгогост
13 dana prije

За једну змију два је назива у зависности од правца у коме се креће. Кобра је кундалини која уздиже човека ка божанском. Буда медитира у сенци коју му прави кобра. Апеп је обрнута кундалини која разара. Озакоњење Апепа је управо у току у многим земљама западно од велике међе.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
13 dana prije

Apophis je simbol kaosa …iz sujevjerja neću koristiti ime koje vi koristite…nisu previše ni Egipćani. Čak su se bojali simbole raditi.
Svakodnevno ratuje sa bogom sunca Ra, koji je naravno zastupnik Mast.
Ra je prikazan i kao mačkau borbi sa zmijom.
Ono što je zanimljivo: gdje je Apophis? Na zapadnom horizontu, ili negdje tamo otkud dolazi zora ?
Mic po mic …postao je zmija koja okružuje, opasuje svijet.

E. To nas dovodi do …?
Midgardske zmije. One iz nordijskih mitova. Zar nije ovo zgodno?

Stari Egipćani su bili nekako povezani sa Nordijcima. Faraon Keops je bio R1B i crvenokos

Na dan Ragnaroka, Tor će ubiti ovu zmiju, ali će njoj ipak kapnuti otrov koji će ubiti Tora.

Samo o ovakvim mitovima imalo bi se što pričati…a ne trt-mrt

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
13 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Zmija oko Shivinog vrata je Vasuki, kralj zmija.
Nema ništa zajedničko s zmijom iz naslova…

I u budizmu, naga- Kralj se isto pojavljuje…u poznatoj sceni kad štiti Budu.
I dalje, u Japanu, se spominje…

Brainstorm
Gost
Brainstorm
13 dana prije

666 i 999. zlo i naopako.

Histrion
Gost
Histrion
13 dana prije
Reply to  Brainstorm

😀

Jomla
Gost
Jomla
13 dana prije
Reply to  Brainstorm

E ovo je dobro!

First Last
Gost
First Last
13 dana prije
Reply to  Brainstorm

Kad se napiše 1747 i 1232 odmah djeluje manje zlosutno.

Meštar
Gost
Meštar
13 dana prije

Ako je rabin iz Nazareta prije dvije tisuće godina lažno svjedočio o sebi ovaj tekst ima smisla. Ako je rabin iz Nazareta govorio istinu, onda je ovaj tekst govno na kiši

Brainstorm
Gost
Brainstorm
13 dana prije

samo da ne bude kao heaven’s gate, kad je hale-bopp prolazio.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
13 dana prije

samo da ne zavrsi kao heaven’s gate, kad je hale-bopp prolazio.

Slonica
Gost
Slonica
13 dana prije

“13 4 2029 pada na Veliki Petak”
Ne pada

mali jere
Gost
mali jere
13 dana prije

,, dan zdnji ne znam ni ja,zna samo Otac,,prema tome godinu koja dolazi ne zna ni pisac gore ….

#3#
Gost
#3#
12 dana prije

Nikako ne mogu da prihvatim ne mogu opravdati interakcioni odnos; biti i polaziti iz..nekog mjesta! Vjerovatno ide o smisljenu logicku podvalu@ Bird fenix come, originates from henhouse. 😀 😀 😀

Venator
Gost
Venator
12 dana prije

Napisati ću Vam ukratko, pa možete slobodno razmisliti o tome i donijeti svoje zaključke. Kao prvo, izbjeći ću komentiranje bilo kakvih vjerskih ikona, simbolizama prošlosti ili slično.
“Slučajnost” je riječ koju koristi veliki dio pučanstva u svom neshvaćanju uzročno-posljedičnih veza Svemira, koju najviše opisuju fizika, kemija, matematika, astrofizika, astronomija i povezane znanosti. “Slučajnost” je zapravo produkt uzročno-posljedičnih djelovanja sila u Svemiru.
Ono što prkosi standardnim reakcijama Svemira je svijest. Svako živo biće koje postane svjesno svojeg postojanja i svojih akcija, aktivno može djelovati na ishod posljedica, upravo zato što takvo biće može djelovati na uzroke, svojevoljno.
Svijest je ono što može promijeniti ono što većina zove “slučajnosti”, a to su zapravo, točnije rečeno, “posljedice”.
Prirodne procese koji ovise isključivo o procesima u kojima svijest/mozak nisu uključeni, ostavimo po strani, to nikad neće biti slučajno, odn. to će i dalje funkcionirati po vibracijskim odn. čestičnim pravilima Svemira koja traju milijardama godina, a vjerojatno i beskonačno duže.

LP

roberto
Gost
roberto
12 dana prije
Reply to  Venator

+

Tatjana Maričić
Gost
Tatjana Maričić
12 dana prije

Našlo nas je drugo “pleme”. Spajamo se.
Jasno reptilčad će odgovoriti vrlo agresivnim mjerama zatvaranja. Ovoga se boje najviše.

Tko ne vidi kako gerijatrija žudi za pokoljom MLADIH, taj je budala. Ne bi li očuvali svoje šake lijekova i produžili vijek trajanja materiji u kojoj obitavaju.

Matrica je razorena, drugo pleme kontrolira potrese, neće više biti 7-ica i 6-ica. Unatoč lockdownu kada sve pošaljemo van na cestu. 🙂

Budući da je kapitalni ZAKON svemira – zabrana kršenja tuđe VOLJE u zoni SLOBODNE VOLJE……….

draga reptilčadi – izgubili ste kapitalnu bitku, spajamo se. Komunikacija 5 dimenzija, vi ste 4-a.

Ugodan dan! 🙂

Molim zaostale da pričekaju u kanalu “između jave i sna”, doći ćemo po njih.

Tatjana Maričić
Gost
Tatjana Maričić
12 dana prije

Glede umiranja Isusa.
Jest, umro je u 33-oj godini. 33 ima značenje u muškim polovicama.

Uskrs!

I ja sam umrla, ne u 33-oj i vratila se – nastavila svojim Putem sa ogromnim znanjem o Besmrtnosti, Istini, Putu i Životu.
To sve skupa traje kako za koga. Netko par dana, netko nekoliko minuta koliko sam bila “mrtva”.

Danas, ako me netko zajebava brnjicama, uredno kažem: “Umrla sam od Kurcone prije godinu dana, ako me vidiš, već si u mojem svijetu. MRTVA SAM!”
Gerijatrija se odmah razbježi! 🙂

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik