Simulacija koju živimo! Je li raj prijevara za kraj i jesu li emocije energija?

Raj za kraj

III. Da li je raj prijevara za kraj?

Stoljećima „lokalna” religija programira ljude kako nakon smrti odlazimo u Čistilište, a zatim nakon Čistilišta prema zaslugama, neki u Raj, a neki u Pakao! Toliko to dugo ponavljaju da su i zidovi u crkvama tu laž prihvatili kao istinu, problem je što je i ta „istina” dijelom prevara, Matrica je ta koja je takav pod-program ubacila u učenje crkve, te dovoljno dugo programirala duše da u to slijepo vjeruju. No istina o Paklu u simulaciji je sasvim drugačiji algoritam.

Od prvog dana kreacije prve svijesti unutar simulacije mi živimo u Paklu, a naše duše upakirane su u avatare koje između ostaloga koristimo kao sredstva kretanja ovim Paklom, ali uz aktivirane limitere da ne bismo spoznali odakle smo, gdje smo, tko smo i kamo idemo.

Što je Zemlja?

Zemlja je materijalna manifestacija unutar Pakla omeđena linearnim vremenom i prostornom prevarom, a mi tim Paklom, a unutar Zemlje putujemo reinkarnirajući se 64 puta. I Ching je precizna lista tereta koje dobijemo na svakom od 64 putovanja. Ching binarni je pod-program simulacije koji je baziran na 6-bitnom protokolu. Primitivno, jednostavno, a tako božanstveno i savršeno funkcionalno.

Sve ono što ne savladamo u pojedinom životu, pogriješimo ili zanemarimo tijekom svakog od 64 putovanja odrađujemo i popravljamo nakon smrti u prostoru Pakla izvan simulacije Zemlje gdje su vrijeme i prostor relativni. Tek kada smo savladali sve zadatke vraćamo se u Zemlju sa novim teretom/zadatkom koji nam je odredio I Ching algoritam. Zadnji 64-ti zadatak u stvari je istovremeno sladak kao šećer, a boli kao kada sol stavimo na otvorenu ranu. Zadnji 64-ti zadatak je buđenje i prihvaćanje realnosti u kojoj smo živjeli i živimo, te razumijevanje puta koji smo prošli!

Buđenje je unutar Zemlje, gdje se polako prvo osjetila harmonije/distorzije, naše duše, uznemire i uzbude, jer ne razumiju prevaru oko sebe. Prva faza je zbunjenost, druga revolt, a zadnja prihvaćanje i pravo buđenje sa spoznajom da smo određeni za nešto daleko veće i bitnije od loop-a “EAT-SHIT-SLEEP-REPEAT!”. Tek takvi, spremni, možemo dalje. Jer nakon što shvatimo značenje broja 42 moramo krenuti dalje i prihvatiti 66, barem oni kojima je to planirano od prvog dana ove simulacije.

Kamo dalje?

Nakon Pakla u kojem se nalazi Zemlja odlazimo u Purgatorio. Da, tek tada, jer u čistilištu je matura, a ne selekcija. Sve što smo u tih 64 putovanja naučili tamo moramo objediniti u ultimativno znanje, iskustvo i još jednom ispit položiti sa odličnim, maturirati. Tih 66 daleko je kraće od prvih devet krugova Pakla koji je 42, a i daleko se lakše nosimo sa teretima koje imamo u tom “nivou”. No i Purgatorio je još uvijek dio ovog Pakla!

A za kraj dolazi nagrada “111:111 – NOVI POČETAK” iako možemo to gledati i kao 11:11 koji je mnogima interesantan broj. Prevara je utkana tisućljećima u simulaciju, ali upravo sada duše se bude, upravo sada nam i sama matrica kroz Simulaciji daje impulse da prepoznamo prevaru.

Vrijeme je za veliki skok, vrijeme je za izlazak iz Pakla. Neće to biti na crvenom tepihu u skupim odijelima i haljinama. Bit će to pakleno, ali sa osmijehom na licu, jer nitko odavde ne odlazi živ.

Baš zato je sada vrijeme da naučimo manipulirati emocijama, jer emocije su energija, a ona će nam najviše trebati do 2029. godine. No pitam se da li se kraj zove Raj, da li je Raj bio na početku ili će biti na kraju ili možda Raj samo predstavlja zatvaranje punog kruga ove simulacije…?

Ta pitanje ostavljam za kasnije, jer bi Raj mogao biti samo prevara za kraj. Ipak je ovo simulacija prevare, a Pakao je naš eter, baš kao što smo mi eter onoj dimenziji čija smo fraktalna refleksija.

IV. Emocije su energija!

Sve što pišem i što ću pisati vezano uz brojeve, Matricu i simulaciju koju živimo neću na prvu objasniti do kraja i vjerojatno će mnogima ovi tekstovi u početku djelovati konfuzno. Sustav je jednostavan, ali tek kada shvatimo odakle smo, zašto smo ovdje i koja je svrha svega ovog. Shvaćanje počinje odvajanjem od ove dimenzije i onoga što ona nudi.

Kada shvatimo da je u ovoj dimenziji sve u službi prevare, distrakcije i manipulacije koje su u službi amplifikacije nadanja i strahova. Tek tada možemo početi savladati osobne strahove i nadanja i početi učiti kako manipulirati energijom. 

Nismo ovdje da bi bili u zatvorenom krugu: “eat-shit-sleep-repeat”. Imamo ciljeve! Ciljevi i svrha postojanja u ovoj dimenziji su jednostavni, a istovremeno izuzetno zakomplicirani nadanjima i strahovima. Nisu svi na istom nivou percepcije svega oko sebe, nisu svi spremni ni razmišljati o dimenziji u kojoj žive, a kamoli prihvatiti istinu koju možemo nazvati i novom, a moguće i posljednjom.

Isto tako, da bi svi mi shvatili tko smo i da bi mogli napraviti “skok” u slijedeći nivo, potrebno je početi prvenstveno vjerovati u sebe. Malo se zamislite kako je ova simulacija nekada najveće umove svijeta, ratnike, poduzetnike, velikane … dovela u situaciju da misle o sebi da su nebitni i da ništa ne mogu mijenjati. Kako im je lukavo izmijenila povijest i percepciju o sebi.

Zar nas jedna simulacija može nadmudriti i pobijediti?

Ne! Ne Može!

Pokušajte razmišljati u smjeru jezika koji govorimo i kako govorimo. Jedino nama Matrica unutar simulacije nije pobrkala riječi i jezik, jer kako pišemo tako i govorimo, i obratno. Pitajte se zašto? Živimo u državi koja ima oblik zmaja, ali ne samo iz jedne perspektive. Ima ih još! No korak po korak. Prvi preduvjet za to je kontrolirati emocije i tu energiju usmjeriti na pozitivne stvari. Baš zato potrebno je što prije tugu ugasiti, ljutnju kontrolirati, a ljubav podijeliti, jer emocije su najjače energije, usmjerimo li ih krivo, mi smo na gubitku, a ovaj Pakao na dobitku.

nastavlja se …

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
74 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Tera Torot

Kako ti to znas?

Samo istina

Pakao a što drugo…..

Tera Torot

Shopenhauer kaze da je zivot prevara i slazem se s njim : If you try to imagine, as nearly as you can, what an amount of misery,pain and suffering of every kind the sun shines upon in its course,you will admit that it would be much better if, on the… Pročitaj više »

... ....

Ako je pakao to je onda možda i objašnjenje, tj. odgovor na često pitanje zašto Bog dopusta ovo ono..

xxx

coece, vidis bananu, a mislis da je zmaj, dobar trip

ratm

U “zatvorenom krugu” o kojem pises nedostaje fu.k. 😉 . Ali u svakom slucaju,ovo je poprilicno provokativan ( u pozitivnom smislu) tekst.

Ime

Hebrejima 9:27
I kao što je ljudima određeno jednom umrijeti, a nakon toga slijedi sud,

mario

Zasad imamo slična iskustva, zemlja jest pakao, odavde se ne može na silu, školu treba položiti. Buđenje. Ipak, živ se ide odavde ali samo rijetki i možda prije 2029. Hvala na informacijama, znanju, svjetlosti

Vidimanemogunista

Alo,ima ko kakvih gljiva?

Stara kuka

“Stoljećima „lokalna” religija programira ljude kako nakon smrti odlazimo u Čistilište, a zatim nakon Čistilišta prema zaslugama, neki u Raj, a neki u Pakao! Toliko to dugo ponavljaju da su i zidovi u crkvama tu laž prihvatili kao istinu, problem je što je i ta „istina” dijelom prevara, Matrica je… Pročitaj više »

mario

“Nisu svi na istom nivou percepcije svega oko sebe, nisu svi spremni ni razmišljati o dimenziji u kojoj žive, a kamoli prihvatiti istinu koju možemo nazvati i novom, a moguće i posljednjom.”

mario

Ja osjećam da problem leži u tome što se tzv. probuđeni nisu probudili unutra, već samo izvana. Oni vide neprijatelja vani, vide kvarni svijet, ali ne vide kvarnost unutar sebe. Ali znano je da sistem ne postoji bez ljudi, pa je on samo odraz čovjekove svijesti. Ako je ona kvarna… Pročitaj više »

Netko

Tekstovi g.Rogine izazivaju svakakve reakcije ali mislim da bi ih primarno trebalo shvaćati kao filozofske tekstove ili filozofski rad kad izađe u obliku knjige. Teorije simulacije sve više uzimaju maha u znanosti ali ono što im je svima zajedničko je to da sve imaju različito objašnjenje koja je svrha te… Pročitaj više »

mario

Prava promjena i pravo buđenje je on u kojem razumiješ kako sistem igra igrice sa tobom i kako ti šalje misli i slike koje slijediš kao magarac mrkvu. Tada vidiš i da je sistem ogromna energije koja se brani od bilo koji drugih utjecaja i da će napraviti sve da… Pročitaj više »

Драгогост

Пост ковид генерације ће се клањати кипу Била Гејтса.
Пробудио нас је чаробном реченицом
“Izelice, sve ću da vas pobijem.”

mario

Cijelu povijest vjernici napadaju one koji ne vjeruju u njihove izmišljotine, zamijenio si žrtve sa nasilnicima

Ovca na grani

Ne znam, podjednako mi je vjerojatno da lik koristi Logicno.com za reklamu/promociju svoje knjige, koju inače valjda nitko nebi kupio, ili da se radi o amaterskom pripadniku tajne službe sa ciljem da unese malo konfuzije i kaosa na sajt. Sve u svemu, jedina korist od ovoga teksta je ona u… Pročitaj više »

Mrčikola

Je li raj prijevara za kraj…a pihzda će ga materina znat.
Jesu li emocije energija…jesu, najčišća moguća.

Lime

Dugujes nam informaciju kako ti znas sve to???

Blaza

Ne slažem se. Mislim da je istina daleko jednostavnija, toliko jednostavna da je može shvatiti dijete od 5-6 godina.
Autor mistificira i komplicira bespotrebno.

slobodan

prvo ste trebali naslov napisati pravilno, pa se onda dati u algoritamsko-psihodelične vode ch. darwina, lenjina & trockog, fr. bacona, marxa i druga mu friedricha…. + ji đing!?!

bauštelac

dante je rekao da je zemlja pakao na kojem ljudi demoni lutaju besciljno

Brainstorm

da je organizacija koja bi ovakvu pricu ponavljala 2000 godina mnogo ljudi bi ju prihvatilo.

mario

11 11 kod Buđenja

Tatjana Maričić

Bog je IZVAN POSTOJANJA!

I s tim se ne treba baviti. Nismo za to sposobni.

Meditirajte jednu jedinu stvar. Vlastito postojanje. Točnije – zamislite da ne postojiti ni u matrici ni izvan. To je sve.

POVEZANE VIJESTI