Simulacija koju živimo! (drugi dio)

Dante 963

Električni svemir, kako je ovu simulaciju zvao Nikola Tesla, sastoji se od 10+1 nivoa za koje znamo ( i 1+1 za koje ne znamo). „User manual for DUMMIES” za ovu simulaciju je Danteova “Božanstvena komedija”. Pisana u 3 knjige ona opisuje 11 nivoa od kojih su neki podijeljeni na nekoliko dijelova.

  1. PAKAO – podijeljen u 9 krugova koji ukupno imaju 22 dijela! (Prvih 9 nivoa simulacije)
  2. PURGATORIJ – Čistilište podijeljeno u 10 dijelova! (Deseti nivo simulacije)
  3. PARADISO – odredište 11:11, novi početak! (Jedanaesti i zadnji nivo ovog dijela simulacije – 1)

Pakao – prva je knjiga Danteove „Božanstvene komedije” koja objašnjava simulacija od „Big Banga” pa do potpunog razvitka fetusa i poroda, a o tome ću dosta pisati. Isto tako u knjizi “Vodič za autostopere kroz Galaksiju” odgovor na pitanje što je smisao života, univerzuma i svega, odgovor je 42. Uvijek su najkompliciranija pitanja u stvari jednostavna, a odgovori još jednostavniji.

Devet krugova Danteova Pakla predstavlja točno 9 mjeseci trudnoće, a odgovor 42 iz knjige “Vodič za autostopere kroz Galaksiju” skriva tri, pa i više značenja tog broja koji će biti objašnjeni kasnije kroz knjigu. Za početak, 4+2 je 6, a to je broj čovjeka, no sa druge strane 42 tjedna traje puna trudnoća. 42 je logičan i točan odgovor kompjutera „DEEP THOUGHT” koji je prema knjizi “Vodič za autostopere kroz Galaksiju” i kreator kompjutera u čijoj se simulaciji nalazimo, a zove se Earth-Zemlja.

Smisao života, smisao svemira i svega je novi život, njegov kontinuitet i ono što je za njega potrebno, ljubav i plod ljubavi. Bez toga naši životi, niti svemir, niti Galaksija, baš ništa ne bi imalo smisla!

Oplodnja, te ono što se događa, nakon nje jedini je poznati BIG BANG koji se dešava u ovoj simulaciji, a fetus se razvija po Fibonaccijevom nizu koji je kao jedan od osnovnih algoritama ove simulacija utkan u gotovo svaki oblik koji je dio ove kreacije.

Zanimljivo je da Danteova „Božanstvena komedija” ima 100 pjevanja. 1-uvod + 33-Pakao + 33-Purgatorio + 33-Paradiso. Ako 33 gledamo kao 6, tada možemo doći do zaključka da je 1 6 6 6 prema kaldejskoj tabeli brojeva = I S U S.

Prema kaldejskoj numerološkoj tablica I=1, S=6 i U=6.

„666 …. uh, uh, uh…” rekli bi mnogi i zapitali se što to radi u imenu Isusa, no da li je 666 broj zvijeri, da li je zvijer stvarno zvijer ili samo stigmatizirani broj i entitet kojega se boje oni koji danas u ovoj simulaciji žive na brdima zlata u razvratu i kontroliraju simulaciju unutar PAKLA koju zovemo ZEMLJA? Za zapitati se, jer ovaj svemir, mrak u kojem živimo njihov je izvor moći i zar mislite da bi se oni toga samo tako odrekli ili bi nas konstantno navodili na krivi put. Pitanje je, koga u stvari oni služe ako smo u Paklu!

Prema drevnim tumačenjima, anđeli su sišli s neba zbog djeva zemaljskih i sa njima se množili. OK, otpala im krila… bla bla bla, ali hajde da to posložimo. Kroz portal-vaginu, ušli su spermiji (anđeli) i otpali im repići (krila). Ušlo ih je preko milijun kaže medicina, te su kao bijeli ocean zaokružili nju, djevu, baš kao da je otok. Nakon tog čina „SVETI” su se razlili po svijetu. Tako kažu stare Vede, a ovo lijepo prikazuje oplodnju.

Oplodnja je jedini znani trenutak “BIG BANGA” u ovoj simulaciji kada kreator sa „I” od „O” napravi „OIO” ili u ovoj našoj dimenziji “Earth-616”. Tada kreće i ekspanzija ploda s jedne strane etera, ali i ekspanzija svemira i Zemlje s druge strane etera. Nije trik u veličini, već u omjerima jer oko je svemir i svemir je oko.

Ludo, zar ne? Naravno, sve po “Duhu svetom”, jer je na svim starim kapelicama koje nose naziv duha svetoga oslikan je uterus. Ako je to analogija događaja onda se bez stresa i rasprave trudnički trbuh može nazvati i kupola ispod koje živimo, kupola koja raste kako raste plod i njegova svijest sa druge strane etera.

Doba je vodenjaka i mi živimo: „Age of Aquarius”, a Biblija kaže da će pod kraj vremena sve ovo proći kroz “trudove”, a oni dolaze kad pukne ni manje ni više nego vodenjak. Sve to će se u ovoj dimenziji/simulaciji manifestirati kao potresi, poplave, suše, krize, ratovi, smrt… Nemam puno što o tome pisati jer je sve opisano u drevnim knjigama i manje-više kraj i izlaz iz ove dimenzije je poznat jer je i on samo fraktalna refleksija. No kako će se to točno dogoditi pokušat ću opisati u nastavku knjige.

Kroz devet krugova plod se razvio, pa se pitamo, ako mi nismo plod, što smo? Odgovor je na početku dao NIKOLA TESLA! Ovo je električni svemir, a ja ću ga nazvati energetsko polje koje će se podijeliti u 12+X manjih energetskih polja prilikom prolaska kroz Purgatorio, a sve će završiti prolaskom kroz 11:11 u točki koju ću za sada nazivati „A09.2.01.001″, jer fraktalna refleksija u svakoj od „X” simulacija/dimenzija prenosi isti omjer realnosti po principu kako gore, tako i dolje, pa samim time tako i ovdje.

Istinu je Matrica sakrila vrlo lukavo. Istina se nalazi između religija, znanosti i lažirane povijesti. Bilo koje lutanje krajnostima navedenih odvodi nas u pogrešnom smjeru.

Mnogima se takvo razmišljanje neće dopasti, no tu i leži trik i tajna, jer istina je u malim bočicama ugrađena baš u sve, a jako malo ljudi može sagledati tako široku sliku.

Istina nam je pred nosom, no tisućljetno programiranje, ubrzavanje tempa života, nametanje novih tereta što smo više silazili prema dnu Pakla i skretanje pažnje sa bitnog samo su nam otežavali vidjeti i prepoznati pravu istinu.

Pod takvim pritiskom život nam nije dozvolio, bar ne mnogima, da se vidi istina ili da prepoznamo mrvice koje nam je simulacija ostavila putem prema dolje. Doduše, mnoge istina niti ne zanima, a većina se te istine i boji.

Zamislite ruske babuške, one su savršen prikaz fraktalne refleksije u kojoj se nalazimo. Dimenzija, simulacija, Matrica, Galaksija, sve je to „Ona”. Ona je Majka Zemlja, jer jedino žena u sebi može nositi svemir.

Svaki živi čovjek ima 12+X energetskih polja i zovu se čakre. Onoga trenutka kada se dogodi BIG BANG u utrobi Majke oko ploda koji se krene razvijati, u B-eteru majke stvori se i razvija jedno energetsko polje, novi svemir, u kojem se kroz ovu simulaciju trenira buduća životna energija novog bića. Ta energija će u trenutku prolaska kroz 11:11 biti raspoređena u energetska polja koje zovemo čakre. Sedam ih je u tijelu i pet je izvan tijela, ali svih 12-X u B-eteru, u slijedećoj dimenziji, koju plod kao niti mi sada svoje čakre, neće moći vidjeti.

Preko milijun spermija nosi komponentu duše, a duše su svijetlo/energija koje ulazi kroz portal. Samo jedan ili rijetko više njih odrade oplodnju i pokrenu stvaranje novog svemira, a svijetlo/energija ostalih ulazi u energetsko polje koje se počne razvijati paralelno uz plod. Kroz ekspanziju Zemlje i simulaciju evolucije došli smo do ove Zemlje danas koja ima sedam kontinenata, baš kao što svako tijelo ima sedam tjelesnih čakri kada se rodi. Kako će se i kada čakre aktivirati objasnit ću u nastavku knjige.

Na kraju za izlazak iz Pakla nakon desetog kruga – Purgatorija (koji je dio ove simulacije i Pakla) dolazi kao rješenje i APOPHIS kojem je NASA dala zanimljivi broj 99942. Možda je njegovo značenje 99999 ili 66699 ili 66666 ili 99966, a možda svi navedeni brojevi zaključuju isto, Reboot #99999 = APOPHIS = 00:000 = reset i novi početak. Pakao ima svoju geometriju i svoje prostorne dimenzije koje su duboko utkane u ovu simulaciju i stoje nam pred nosom, no iskreno, koliko Vas je to ikada proučavalo. Pakao ima geometriju uterusa, jer jedino tako može funkcionirati fraktalna refleksija u kojoj se iz smrti ulazi u život, iz noći u dan, a novi dan počinje u ponoć.

Nastavlja se…

Damir-Kristijan RoginasimulacijaŽivot
Pretplatiti se
Obavijesti o
153 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pajo
2 godine prije

Big pile of hot….

Metabaron
2 godine prije

Vidim kako covjek moze polako prsnut razmisljajuci o ovakvim stvarima …implikacije su stravicne …

Konspirator
2 godine prije

Prdnuo u čabar!

Hehehe…

gustr 33
2 godine prije

Gospodine autoru, duboko ne razumijete rad Nikole Tesle.
Nemojte se uvrijediti, ali mislim da niste ing elektrotehnike, kao nekakva obrazovna osnova za razumijevanje njegovog djela, a kamo li nešto više za soseći barem mali dio njegove genijalnosti….
Zatim, prema vedama, postoje sedam čakri u tijelu, dok vi u tekstu tvrdite da ih ima 12+x, što nije točno..

ratm
2 godine prije

Hladna piva mi uvijek bolje legne od hladne matematike.

... ....
2 godine prije

Ništa ne odbacujem ali.. ne bih rekao da autor razumije, vise gradi priču u hodu. Ništa empirijski nego kako najljepše pase za priču. Ovako sam povirio fes tv zadnje radove, i vidim priča sa djetetom o nloima, odmah ugasio. Kao da se namjerno blamira. Ili s onim iz cikaga koji kaže par interesantnih stvari a među svim tim neke svoje zaključke nadoda tako da to izgleda kao da su isto saznanja koja je dobio slušajući neke koje vozi dok se pravi da ne razumije. A nisu nego njegovo kićenje price, bar meni tako izgleda.

Tatjana Maričić
2 godine prije

Najveća tajna svemira je plodnost. (Aleister Crowley).

Brainstorm
2 godine prije

numerologija ima smisla jedino ako je dekadski brojevni sustav specijalan. je li?

RENEW
2 godine prije

Ne potrebujem ne boga in ne hudiča, ki smo ju prinesli iz pred muslimanske Perzije. Oba boga in hudiča smo si izmislili sami ljudje. Dolgo let sta služila nadzoru nad populacijo, zdaj je to vlogo prevzel mobitel in varnostne kamere. Tisti vesoljci, ki so nekaj kolovratili po Mezopotamiji, Egiptu in med ameriškimi Indijanci so itak odleteli nazaj. Burundijski in Tanzanijski predsednik sta bila načrtno ubita, tako kot prej Hugo Chavez. Naši krščanski ljudje so zločinsko uničili Libijo, Sirijo itd. Kurt Blome je bil vrhunski izdelovalec umetnih rakov. Sponka za papir je iz Nemčije odpeljala najhujše zločince v ZDA. Še japonski psihopatski znanstvenik jim je bil všeč. In jaz naj potem verjamem srbskemu Kurirju, da ženska z napumpanimi ustnicami laže? Jaz verjamem njej in vem, da za tistim tipom, ki ji je ponujal denar stoji še nekdo, mnogo močnejši in nevarnejši. Cel kup mrtvih homeopatskih zdravnikov in vračev ni naključje. Novak… Čitaj više »

2 godine prije

Polako dolazimo do razmisljanja koja sam, jedne zgode, ovdje podjelio, a kada smo diskutovali o postanku svemira i gluposti koju danasnja nauka uzima za aksiom, naime Big Bang. I evo i Damir je na istom tragu kada kaze “Oplodnja, te ono što se događa, nakon nje jedini je poznati BIG BANG” Da bi objasnili kako danasnji Svijet funkcionise, jedino sto trebamo je zaviriti u sebe i ja cu to probati objasniti bez brojeva koji zbunjuju. Za to je potrebna masta, ali i za razumjevanje Big Banga kako ga danasnja nauka objasnjava je potrebna masta. Kada se “nafuramo” i uronimo u sebe, sta vidimo? Prvo, vrijeme nije isto kao kada smo “van sebe”. Jedan izuzetno funkcionalan stroj koji radi bez prekida opsluzuju milijarde i milijarde organizama i struktura koje nas drze u pogonu. Zamislite se da posmatrate bubreg. Unutar samoga sebe ste i gledate kako bubreg funkcionise. Razni organizmi i strukture,… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Stock
Sony
2 godine prije

This is the story of LSD+MDMA➡️MIX 🤪

mislim
2 godine prije

i ja bi volio imat broj tvog čovika.
https://www.youtube.com/watch?v=ZifPw7kuyCg

radesumar
2 godine prije

Na koju foru ‘puna’ trudnoća traje 42 tjedna?!

Mog malog sam ja začeo 28. lipnja 2008. (znam dobro taj dan jer nisam pazio, a i nisam htio paziti, nisam dragu vidio skoro pola godine…), a rodio se 12. ožujka 2009.

To vam je 36 i po tjedana, rodio se u 17:05, imao 3550 grama mase i bio ružniji od onog najstarijeg i najnaboranijeg dede, pod utjecajem maksuzije, kojeg možeš sresti u životu…

Inače, danas mi je ponos i dika, i imam sreće da znam malo matematike i mogu otvoreno tvrditi da ovo kaj ste napisali je čista glupost…

Zagor
2 godine prije

Ovo me podsjeća na jedan roman Martija Misterije koji sam čitao davno (nažalost zaboravio naslov).
Znam da sam o tom romanu razmišljao danima, i još uvijek, makar jednom godišnje, pomislim o tome.
I taj roman je slijedio sličnu priču. Na kraju se protagonista te epizode (ne Marti ili Java) ponovnim rođenjem vratio u pakao – na Zemlju.

Boba Lazarević
2 godine prije

Nijedan od ovih mudraca koji sve znaju o funkcioniranju svijeta nije u stanju pogoditi parove za sljedeću subotu.

Stoga, uživaj, doktore, u svojoj pameti. Jer ja ne mogu.

Blaza
2 godine prije

Bilo je zabavno, kao na ringispilu 😂🙃🥴🤮

Zelinčanka
2 godine prije

Zvuči zanimljivo, ali kao da je u nekoj drugoj frekvenciji pisano. Možda bi bolje razumijeli uz aktivaciju dodatnih čakri? Čini se teško poput problema “koka ili pile”.

Eto i mene
2 godine prije

Slagali se mi s autorom ili ne, svakako je osvjezavajuce procitati nesto sto nema veze sa svakodnevnim temama,a i zanimljivo mi je vidjeti kako razmisljaju drugi ljudi. Na zalost, razgovori na ovu temu uvijek zavrse recenicom “slozit cemo se da se ne slazemo”, jer su svi koji objasnjenja nisu pronasli ni u religiji ni u znanosti razvili svoju neku teoriju, pa se zbog toga cesto takvi razgovori i izbjegavaju – jedni izbjegavaju raspravu, a drugi se boje iznijeti svoje vidjenje da ne dobiju komentare slicne ovima gore…
Samo jedna mala preporuka autoru – mrvicu poraditi na stilu pisanja, na momente mi je ovo bilo tesko za citanje…

bumbar
2 godine prije

Što je Zbilja, ako je ovo Simulacija?

Ua političari
2 godine prije

Preporučujem za čitanje knjigu “Mefisto i zlatokosa” gospodina Srđana Krstića.
Veoma zanimljivo štivo koje daje “malo” drugačiji pogled na svet oko nas od zvanične verzije, anđela i demona.

Lucija, prva
2 godine prije

“Neurolog Jeffrey Loeb sa Sveučilišta Illinois i njegovi kolege uočili su da ove stanice još satima nakon smrti tvrdoglavo stvaraju nove niti i obavljaju razne poslove. “Većina studija pretpostavlja da sve aktivnosti u mozgu prestaju kada srce prestane kucati, ali to nije tako”, rekao je Loeb. Glije postaju zombi stanice Mnogo informacija koje imamo o moždanim poremećajima poput autizma, Alzheimerove bolesti i shizofrenije potječe iz eksperimenata izvedenih na moždanim tkivima nakon smrti. Obično se analiziraju tkiva ljudi koji su umrli prije više od 12 sati, piše Science Alert. Nakon usporedbe ekspresije gena u svježim moždanim tkivima s gore spomenutim uzorcima mozga preminulih ljudi, Loeb i tim otkrili su zapanjujuće razlike koje nisu bile specifične za dob ni bolest. Iako je većina aktivnosti staničnih gena bila stabilna tijekom 24 satnog perioda nakon smrti, aktivnost velikog dijela stanica živčanog sustava je brzo propadala – osim GLIJA kod kojih je zabilježeno POVEĆANJE EKSPRESIJE… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Lucija, prva
TiranKonstant
2 godine prije

Pozdrav autoru. Interesantno. Samo pisite i dalje svak ima.pravo na prosvjetljenje i na svoj osoban pogled na isto. Ocekujem daljne nastavke

123
2 godine prije

Zbog ovakvih autora vam je cijeli portal neozbiljan. Ovo lutanje i zagrebavanje povrsine raznih misticnih ezoteriskih pojmova i doktrina te izvlacenje paralela ili jos najgore matematickih jednadzbi koje objasnjavaju neobjasnjivo. Zaludjenost fikciskim djelom vodic kroz galaksiju je u najmanju ruku djetinjasta te ne bi trebalo ukljucivati kao bilo kakvu premisu. Uglavnom cijeli portal zbog ovakvih bisera ide na unfollow.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI