Disney otkriva novi program o djevojčici koja nasljeđuje kult krvopije, zajedno s ritualnim ubojstvom i ljudskim žrtvama

Disney kultna serija Praise Petey
47 komentara

Nova Disneyjeva serija pod nazivom “Praise Petey” trebala bi biti premijerno prikazana 21. srpnja na Freeformu i Huluu, a to je upravo onakva prljavština koju smo očekivali od nekada pouzdanog Disneyjevog carstva.

Prema izvješćima, “Praise Petey” govori o mladoj djevojci koja nasljeđuje “kult žrtvovanja ljudi, krvopije čiji logo ima svevideće oko”, kako citiramo jedan izvor.

Proizvod 20. televizijske animacije Disney Television Studios, “Praise Petey” je nešto što roditelji neće htjeti da njihova djeca gledaju, unatoč tome što nosi naziv robne marke Disney.

The Hollywood Reporter opisao je kao “animiranu komediju za odrasle”, “Praise Petey” prikazuje djevojku koja se mora preseliti iz velikog grada u “mjesto zvano Nova Utopija” gdje je zadužena za brigu o kultu ritualnog ubojstva svog preminulog oca.

“To je zajednica koju je osnovao njezin otac, samo što nije kao većina”, opisao je Reporter. “Ovdje su svi dio kulta. Još gore? Vjeruju da je Petey njihov prorečeni spasitelj.”

“Ti što si ovdje znači da se proročanstvo o povratku velike kćeri ispunilo”, kaže jedan od likova, kojemu je glas posudio glumac John Cho s lažnim južnjačkim naglaskom, u dvominutnom teaseru serije.

“Je li ovaj grad dobro?” lik Petey zatim pita prije nego što drugi lik, kojem je glas posudila Kiersey Clemons, odgovori s: “Ne, umiremo od gladi.”

Osnaživanje žena je naravno istaknuta tema u “Praise Petey”

Kako bi ispunila proročanstvo kulta svog oca, Petey se treba vratiti u grad u kojem njegov kult ima moć. Petey to ipak ne želi učiniti i umjesto toga izabire “djevojačku šeficu” kako bi se izvukla iz toga.

Kao i obično, Petey je predstavljena kao neovisna, osnažena žena koja prkosi patrijarhatu, što je doduše zlo u kontekstu premise serije. Petey preuzima na sebe uklanjanje kultnih elemenata iz grada svog oca i daje zajednici drugačiji put naprijed.

“Nema više ljudskih žrtvi”, kaže Petey, odjevena u “haljinu od cvijeća poput midsommara”, članovima zajednice New Utopia nakon što je dobila moć. “Imam viziju za Novu Utopiju, i ona je svijetla!”

Drugim riječima, zli patrijarhat rušio je Novu Utopiju, pa je morala ući žena i promijeniti sve kako bi se pretvorilo u raj.

“Disney je sranje”, napisao je jedan komentator, jasno i jednostavno.

“Zapravo, Disney je u ovom trenutku jasna korporacija za zlostavljanje djece”, odgovorio je drugi. “Gdje je policija?”

Kao i ostatak korporativno kontroliranog medijskog stroja, Disney se otvoreno protivi novom filmu “Sound of Freedom” u kojem glumi Jim Caviezel iz “Pasije Kristove”, čak i dok istovremeno promiče banalnu prljavštinu poput “Praise Petey”.

“Nije ni čudo što pokušavaju odbaciti ‘Sound of Freedom'”, napisao je drugi komentator o Disneyju, koji otvoreno podržava dotjerivanje, transrodnost i druge oblike LGBT pedofilije i perverzije.

“Ovo je samo još jedan dokaz koji nam pokazuje koliko su američka i zapadna kultura postale bolesne.”

Brojni drugi komentatori istaknuli su da će pristojni roditelji posvuda prestati dopuštati svojoj djeci da konzumiraju Disneyev program.

“Roditelji ne žele svoju djecu u blizini ovih homoseksualnih pedofila zlostavljača djece”, rekao je jedan. “Disneyjev svijet u Orlandu pati. Evo ga, skoro je sredina srpnja, škole ne rade, obitelji su na odmoru, a ulice Disneyja gotovo su prazne!”

DisneyDjecakultPraise Petey
Pretplatiti se
Obavijesti o
47 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Trsje
7 mjeseci prije

Kako je lako svemu tome stati na kraj –
ne gledati njihove bolesne uratke, ignoriranjem ih uništiti, igrati se s djecom i kroz igru im prenositi vječne vrijednosti! Jednostavno, zar ne?

Max
7 mjeseci prije

Čisti sotonizam.

Grdi
7 mjeseci prije

Disney je mrtva institucija …. toliko su zaglibili u blatu idiotizma …..
Upravo su imali gubitak od 900 miljuna dolara !! …..

Santa Klaus Schwab
7 mjeseci prije

NE DAM VIŠE!
Ne damo više unucima da gledaju te opačine.
Davno smo otkazali Disney. YT premium i YT kids blokirano kod mene i kod sve moje djece. Dao sam si truda poslije jedne grooozne scene koje sam vidio na svoje oči. Naime, na YT kids, uslijed nekog crtića za klince uzrasta do tri godine, iskoči neka reklama ili što li je; doslovno lice vraga koje se unosi u ekran uz neke grozne krikove. Meni se sledila krv u žilama, doslovno od straha. Gledam dijete, kao da nije ništa, najvjerojatnije ne vidi taj sotonizam prvi puta.

Dajte si truda, blokirajte ih ili dajte nekom tko zna. Zaštitite mališane.

I još jednom:
NE DAM VIŠE!

tatamata
7 mjeseci prije

kod naseg mladena svevidece oko se otvara kad se nagne

nepoželjni
7 mjeseci prije

…kada je žena prvi put ušla u Raj od tada se svijet pretvorio u pakao…

… pa mi ova Diznijeva “pouka” ne drži vodu, naročito što već dugo pratim i zamjećujem da tamo gdje žena dođe na odgovorne pozicije društva, tu više ništa ne cvjeta.
Ali, jasno mi je i da taj Diznijev uradak podupire agendu rušenja produktivnog života i reda koji je egzistirao prije ženske emancipacije i daje doprinos degradaciji porodice a sa time – poticaj depopulaciji.

Ivan Bgd
7 mjeseci prije

Maske sve vise padaju, sve je jasnije da to nije samo zastupanje seksualnih sloboda (tacnije izopacenosti), vec da iza svega stoje satanisti koji zele potpuno da uniste ljude.

Slow Motion
7 mjeseci prije

Ignorirati ih naravno..osim njihovih nekretnina po svijetu. Njih popaliti..

tihobl
7 mjeseci prije

Naslov teme: Kako uzgojiti move mlade Hilari.

anik
7 mjeseci prije

Sadašnja hollywood produkcija je skoro sama ološ. Neki naduvani super junaci, barem dva na mjesec. I to mjesec za mjesecem i godinu po godinu. A Disniyu svaka čast, oni su bili posljednji koji su klecnuli. Crtani film “Owl House” (2020) je bio zabranjem i u nekim europskim zemljama zbog karaktera koji je tjekom epizoda sve više postao LGBT.

Valter
7 mjeseci prije

Od pamtivijeka, u svim religijskim spisima ima referenci na ljudsko stado i pastire.

Implikacija toga je da većina ljudi ima nisku razinu svijesti, djelujući kao apsorpcijske spužve.

Sljedeća implikacija je da židovski svjetski mediji izbacuju proljev koji se absorbira.
Zato se židovi, isto od pamtivijeka, referiraju kao Sinagoge od Sotone, tj. inverteri stvarnosti.

Sve što se događa, izvrnuće stvarnosti u svim sferama, je posljedica židovske kolonizacije kritičnih institucija nakon što su porazili Zapadnu civilizaciju u drugom svjetskom ratu, s Njemačkom kao središtem otpora protiv njihove beskonačne subverzije i brutalnosti.

ljena bitanga
7 mjeseci prije

Petey – žensko . Tracy – muško(nevezano za uradak nego općenito, itd.)! Počeli sa ime/prezime, prezime/ime! Zatim, svako društvo je imalo židova u početku(serije ponaprije, pa filmovi, sitcomi…), pa crnca, pa pedera, pa lezbu, et cetera…
Stari Disney je bio pedofil ! Svi Disney-evi crtići imaju subiminalne seksualne poruke(simbole)!
Pad zarade?! No biggie, sve buju porezni obveznici riješili; SHOW MUST GO ON!!

Mrdomir
7 mjeseci prije

USA je ogromno, globalno zlo. Ta je zločinačka tvorevina u startu nastala na genocidu, pljački i otimačini.

Crni Golf 4 vrata
7 mjeseci prije

Walt Disney – mason ’33’ stupnja…. Sve rečeno… imate u logou tri šestice…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI