Dokumentacija stara 50 godina pokazuje da američka vlada ima sposobnost manipulirati uraganima

23 komentara

Vjerovali ili ne, postoje dokazi koji upućuju na to da vlada Sjedinjenih Država ili barem oni koji su je preuzeli i sada je kontroliraju, ima sposobnost kreirati i upravljati vremenskim prilikama, uključujući uragane. Edukatorica i aktivistica Peggy Hall prenijela je video u kojem je govorila o tome što je uspjela otkriti iz vladinih arhiva. Dokumenti koji datiraju od prije 50 ili više godina ukazuju na tehnologije s kapacitetom manipuliranja velikim olujama.

Ministarstvo mornarice, Ministarstvo zračnih snaga i General Electric svi imaju udjela u tome, tvrdi Hall. Rad koji je objavio General Electric pod naslovom “Povijest projekta Cirrus od 1947. do 1952.” opisuje kako se čestice oblaka i modifikacije koriste za djelovanje na uragane.

Hall često govori o geoinženjeringu i chemtrailsima na svom kanalu, kao i o šumskim požarima, za koje tvrdi da se nekima od njih manipulira korištenjem usmjerenog energetskog oružja ili DEW-a.

U ovom konkretnom videu ona objašnjava da se vladina manipulacija vremenskim prilikama koristi za ulijevanje straha, neizvjesnosti i teškoća ljudima kako bi ih stavili pod kontrolu Savezne agencije za upravljanje hitnim situacijama (FEMA). U nekim slučajevima, vlada bi čak mogla usmjeriti uragane prema određenim područjima kao političku odmazdu. Može li to biti razlog zašto je uragan Ian pogodio Floridu, državu koja se suprotstavila prijevari vezanoj za koronavirus (Covid-19), uključujući takozvana “cjepiva”? Nekoliko dodatnih poveznica za više informacija o projektu Cirrus i drugim vladinim programima za promjenu vremena može se pronaći na NeedToKnow.news.

Čini se da se manipulacija vremenom događa širom svijeta

Zasijavanje oblaka i ubrizgavanje aerosola u nebo nešto je što sve više zauzima središnje mjesto, čak i u službenim izvješćima iz glavnih izvora. Nedavno smo izvijestili o tome kako je Svjetski ekonomski forum (WEF) uhvaćen kako se hvali operacijama “Chemtraila”, zasijavanja oblaka u komunističkoj Kini.

Ranije ove godine izvijestili smo o tome kako se u Novom Meksiku provode domaće operacije zasijavanja oblaka kako bi se pokušalo stvoriti više kiše iznad kopna. Nije na odmet zaključiti da ako su moćnici sposobni sve to učiniti da su sposobni i pojačati ili čak oslabiti oluje, ili ih usmjeriti na određena mjesta.

Možda postoji čak i vremensko oružje koje jedna zemlja koristi protiv druge u svrhe ratovanja. Umjesto lansiranja projektila ili kopnenih napada kao u davna vremena, možda se današnje moderno oružje koristi za uskraćivanje kiše ciljanoj naciji za njezine usjeve i rezervoare ili možda za uzrokovanja pada previše padalina kiša, kako bi se izazvale poplave.

“Mislim da mogu upravljati uraganom taktičkim sijanjem određenih kvadranata oluje”, napisao je komentator u nagađanju. “Mogu ga natjerati da skrene lijevo ili desno i donekle ga zaustaviti.”

“Navodno je američka vojska to radila Vietkongu u sezoni monsuna, kako bi na njih preko staze izlila nevjerojatne količine kiše. Nisu mogli stvoriti monsun, ali su ga mogli natjerati da baca kišu gdje su htjeli.” Drugi je napisao da postoji sposobnost i upravljanja i stvaranja oluja pomoću srebrnog oksida, i da je to bilo moguće barem zadnjih 50 godina; to su sve samo nagađanja, naravno.

“Javna je tajna: 2005. godine uragan Katrina ojačao je zbog hladnije vode”, napisao je drugi komentator.

“Većina klimatologa zna da postoji tehnologija za manipuliranje vremenom”, napisao je treći komentator.

Međutim, ne vjeruju svi da je sve to istina. Jedna je osoba izrazila skepticizam prema vladinim naizgled “svemoćnim” tehnologijama, sugerirajući da bi to mogla biti samo prijevara za održavanje kontrole nad masama pomoću moći sugestije.

Manipulisanje vremenomSADuragani
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tata mata
1 godina prije

kad su se poceli ljudi javljati sa snimkama odjednom su nestali tragovi po nebu ,evo vec tjedan dana ne vidi se niti jedan trag ,kao slucajno

Schwarze Hunderte
1 godina prije

E onda bas mrze – sebe 😁 . Prije , nesto jace od tjedna , stuklo State of Florida – GORE no Putin Ukraince ! Trebat ce tu vremena i silna novca sada za sve to dovjesti u red ….

Zsphere
1 godina prije

Nije to nista cudno, imate u knjizi Nikole Tesle “Moji izumi” covjek opisao kako je napravio tehnologiju za te stvari još u predproslom stoljeću. Pretpostavljam da je imao dobre namjere u smislu navodnjavanje pustinje i slicno.

hogar strašni
1 godina prije

znači još jedan dokaz da su klimatske promjene teška laž.

DobrotaJeIzbor
1 godina prije

Pa ipak se nađe onaj dokument Američko Ratnog Zrakoplovstva, iz ’96. Naslov je nešto poput: posjedovanje vremena u svrhu naoružanja do 2025. godine

eks
1 godina prije

Imperija zla ima dug spisak podlosti i pakosti koje koristi protiv čovečanstva. Američke psihopate su spremne na sve najmonstruoznije poteze radi ostvarenja svojih namera – porobljavanje čovečanstva. U poslednjih 12 meseci zabeleženo je bezbroj požara u celom svetu, iza kojih stoji primena klimatskog oružja. Vladari Amerike – psihopate su najveće zlo i opasnost po čovečanstvo .

tihobl
1 godina prije

Kakve su ovo teorije zavjere da Bajden salje uragane na SAD, kad znamo da je prosli uragan bio putinova osveta za Izjum.
Isto tako znamo svi da Putin prijeti nuklearnim oruzjem, a ne ameri koji u Evropu prebacuju B-2 i B-52.

Max
1 godina prije

Dugo se govori o tome a sad je i službeno.

MKD
1 godina prije

To znaju i vrapci

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Odavno sam shvatio da SVA ZLA SVIJETA DOLAZE IZ NACISTIČKE JAMERIKE.

1 godina prije

HAARP sustavi nam kvare vremenske uvjete u zadnjih 75 godina – najmanje!

Dokurčilomi
1 godina prije

To je bilo na Nationa Geographicu documentirano prije 15 godina. Znači možemo samo zamišljati koliko su prije toga stvarno mogli to raditi.

1 godina prije

Ima sposobnost manipulirati s guposonima iz eu..I to je sve..

Poslednjikorak
1 godina prije

Nemezis, solarni minimum I.Oortov oblak..

alexosijek
1 godina prije

Znači zato je Biden onom tipu na Floridi sada nedavno rekao ¨Nobody is f**k with Biden¨. Znači ipak on dobro zna što priča sa vremena na vrijeme – Biden, gospodar uragana.

Mamitta
1 godina prije

Govori se ,zna se…a sto se poduzima u vezi toga? Nista i nista ne mozemo promijeniti….

Fabijan
1 godina prije

Informacija je već poznata više od 15 godina. Također je to ruski izum koji je jelcin prodao da bi se financijski popravio.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI