Državna škola u Washingtonu traži od četverogodišnjaka neka ”izbace” rasističke članove obitelji

Iznenadjeno djete
16 komentara

Učenici od četiri godine koji pohađaju osnovnu školu Janney u Washingtonu, nedavno su bili izloženi lekciji o “antirasizmu”, koja je uključivala upute o tome kako poniziti i omalovažiti vlastite “rasističke” članove obitelji.

Tekstovi koje je ovim studentima rečeno da pročitaju govore o tome: “Nisi ti kriv što imaš bjelački privilegij, ali je tvoja greška ako to odlučiš ignorirati” i postavljali su pitanja poput: “Gdje vidiš rasizam u sebi?”

Identificirajući skriveni unutarnji rasizam, tekstovi su dalje sugerirali, “zahtijeva istinsko ispitivanje duše”. Učenici samo trebaju biti “iskreni sa sobom”, izbjegavajući osjećaj krivnje i srama.

Što se tiče njihovih roditelja, međutim, učenicima je rečeno da je njihov rasizam izraženiji i da se njime treba pozabaviti.

“Tko u vašoj obitelji ima rasistička uvjerenja?” Bilo je jedno od postavljenih pitanja. “Misliš li da možeš promijeniti njihove načine? Koja je vaša strategija postupanja s njima?” Imajte na umu, neka djeca koja postavljaju ova pitanja toliko su mala da jedva znaju zavezati si cipele, a kako će tek onda znati smisleno razgovarati s vlastitim roditeljima o tome da su oni navodno “rasisti”.

Lekcija je potaknula aktivnu pobunu protiv vlastitih roditelja, koje je sustavno kategorizirala kao zle bijele supremaciste, s kojima se treba obračunati, ako razumijete na što mislim.

Prezentacija protiv rasizma u osnovnoj školi Janney traumatizirala je neke učenike

Prema Harbingers Dailyu, djeca su također bila izložena propagandnoj knjižici pod nazivom “Prva knjiga za djecu” Doyina Richardsa, autora koji je predstavio materijal ovim mališanima.

Richards je osnovao rasističku skupinu pod nazivom “Klub borbe protiv rasizma”, koja blati ljude s bijelom kožom dok podržava ljude tamne puti.

Mnoga djeca bila su uplašena Richardsovim izlaganjem, uključujući i jednu djevojčicu koja je morala spavati s upaljenim svjetlom i otvorenim vratima spavaće sobe, nakon što joj je bila izložena.

“Ne samo da je ova tema neprikladna za dob za malu djecu (posebno djecu u vrtićima), nego je i u osnovi pogrešna”, objašnjava Harbingers Daily. “To ne rješava rasizam: stvara krivnju, sram i (pogađate) zapravo potiče rasističke stavove.”

Osim toga, govoreći maloj bijeloj djeci da su oni i njihove obitelji zli samo zato što im je koža svijetla traumatizira ih, što se čini da je i cilj.

Antagoniziranje svega s predznakom bjelačkog i zamjena sa svim stvarima koje nisu bjelačke postalo je danas veliki dio nastavnog plana i programa javnih škola u Americi. Sljedećim generacijama se govori da je bijelo loše, a crno dobro, a tu ideologiju će mnogi od njih sada nositi sa sobom do kraja života.

Posljedice ovoga za društvo, a posebno za bijelce općenito, su zastrašujuće. Anti-bijeli fašizam stvara genocidan stav prema ljudima bijele kože, koji prijeti njihovoj daljnjoj egzistenciji.

Bijela djeca koja moraju odrastati u ovakvom okruženju će mrziti sebe i druge koji sliče na njih. Što im se više govori da bijela boja znači zlo, to će više početi kriviti sebe i članove svoje obitelji za svaku nesreću u društvu koja s njima nema apsolutno nikakve veze.

To je bolestan i uvrnut plan koji već daje svoje pokvarene plodove diljem ove zemlje. I dokle god Amerikanci nastave slati svoju djecu u ove demonske jazbine poznate kao javne škole, problem će se samo pogoršavati.

“Mnogi crnci su ljuti na Whiteyja, jer im je ispran mozak da misle da ih je Whitey porobio prije stotina godina”, napisao je netko na Natural News-u kao odgovor na članak o tome kako je anti-bijeli “službenik za raznolikost” sada među najbržima -rastuće karijere na LinkedInu.

“I pogodite što? Njima su isprali mozgove ljudi koji su ih porobili”.

rasizamSADSegregacijaŠkola
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
2 godine prije

Iz iskustva znam da sa dresurom psa treba započeti vrlo rano, inače ti poslije samo smeta u lovu.
Sa čovjekom je situacija ista….

da_se_zna_istina
2 godine prije

To se je dogodilo s Nijemcima u projektu “denacifikacije” nakon drugog velerata.
Nisu to mogli učiniti s generacijom koja je taj rat proživila, ali s njihovom djecom već jesu u 60-tim godinama, zato što roditelji više nisu odgajali svoju djecu nego su ih propustili školi i medijima.

Bobi
2 godine prije

Danasnji Kapitalizam:

1. Stavi materijalno zadovoljstvo na prvo mjesto i vodi se komformizmom

2. Obitelj je zlo, gledaj samo sebe

3. Vjera je zlo, ateizam je pozeljan

3. Osobna sloboda izbora po cijenu tudje nesrece i na stetu drugih je srz zivota

4. Djeca su prolazna faza zivota i odgoj treba da vodi kapitalisticki sistem

5. Musko i zensko kao rod vise ne postoji

6. Kontrola i poslusnost je za tvoje dobro

7. Vjeruj sta ti se kaze, vjeruj struci, ne mozes sebi zeljeti bolje nego sto ti sistem zeli

pravo glasa za 4g
2 godine prije

Oni žele da četverogodišnjaci dobiju pravo glasa na izborima.

Oni znaju da je četverogodišnjake najlakše izmanipulirati. Poznata je ona ped. o bombonima i djeci. Oni znaju kako “poučavaju” djecu.

Europa je još “dobra” kada to nudi 16-godišnjacima.

Bljuv, bljuv!

Гавран
2 godine prije

Dobro je što su javno i na vreme objavili da nas svode na milijardu. Ne znam da li i egzekutori ulaze u taj broj? No, јavno objavljen i naučno podržan genocid u svom sprovođenju ima sve idiotskije oblike.

Мунгос
2 godine prije

Иста метода пројекције је примењена на Косову још пре 50 година. Србима УГЊЕТЕНИМ од фаворизованих Шиптара, од стране Комунистичке партије и Закона, усађивано је у главу да размишљају да престану да малтретирају Шиптаре зато што Шиптари као и сви људи на свету (и црнци) имају своја људска права. Срби код којих се та метода успешно накалемила (Рада Трајковић например), касније су искоришћени за обављање прљавих послова у корист баш тих из Washingtona. Аутентичан назив за тако формиране људе (не мора да су Срби, могу да буду и амерички сорошоидни јаничари), јесте – АУТОШОВИНИСТИ. По овом чланку се види и очигледно је да је усред Washingtona формирана дечија школа сорошоидних јаничара, усађивањем код деце познатог јаничарског менталног склопа сопственог негирања, која би у савременом систему могла да се назове – производњом аутошовиниста. Код нас, такве школе имају леп сорошоидни назив „радионице“. „Lekcija je potaknula aktivnu pobunu protiv vlastitih roditelja, koje je… Čitaj više »

łedeno doba
2 godine prije

prije 4 godine u Njemačkoj, Zaklada “Antonio Amado”, je izdala neku sličnu brošuru, u kojoj se ispitivalo djecu, da li su im roditelji ili drugi članovi obitelji navodno desničarski, ekstremistički,. rasistički, itd orjentirani.. Da li govore protiv njemačke vlade, Merkelice, migracije, itd.. da li govore protiv rodne ideologije, dženderizma, LGBT družine itd.. Čak se provjeravalo djecu u nekim vrtićima. Ako bi djeca, posebno djevojčice, bile “konzervativno” obučene, to je bio znak da se provjerava djecu,- jesu li im roditelji vjerovatno “religiozni fundamentalisti”..

Zaklada je bliska Antifi, a financira se i od njemačke vlade i od Sorosa..
Ravnateljica Zaklade je Anette Kahane, koja je u bivšoj istočnoj Njemačkoj bila službenica STASI-ja (istočnonjemačka udba). Kahane je pripadnica izabranog naroda. Prezime Kahane je jedan od oblika poznatog aškenazi prezimena Cohen ili Kohen, ili Kohn ili Cohn

Max
2 godine prije

ludilo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI