Homoseksualci u školama znak nadolazećeg sudnjeg dana

LGBT
21 komentar

Američka kultura je toliko “izopačena” da bi nacija mogla biti kažnjena za “naše kolektivne grijehe”, navodno je stajalo u e-poruci za prikupljanje sredstava

U e-poruci za prikupljanje sredstava koju je navodno poslao predsjednik Zastupničkog doma američkog Kongresa Mike Johnson svojim pristašama navodi se sve veći broj LGBTQ učenika kao simptom “izopačene kulture” u zemlji.

U poruci koja je distribuirana u nedjelju, a koju je prvi objavio Punchbowl News, Johnson se plaši da bi “Amerika mogla biti izvan iskušenja” i želi pitati glasače misle li da naciji treba “više Boga”.

Nazvao je pad broja posjećivanja crkve “zastrašujućim” i primijetio: “1 od 4 učenika srednje škole identificira se kao nešto drugo nego hetero – što ih uče u školi?”

U izvješću koje su Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) objavili u travnju, a koje se temelji na podacima iz 2021. godine, navodi se da se samo 75,5% srednjoškolaca u SAD-u izjasnilo kao heteroseksualno. Ostale kategorije uključivale su 12,2% biseksualaca, 5,2% ispitanika, 3,9% ostalih, 3,2% homoseksualaca ili lezbijki i 1,8% onih koji su rekli da ne razumiju pitanje.

Udio nestrejt studenata porastao je s 11% u 2015. na 26% u 2021., primijetio je CDC. Dodalo se da se porast može djelomično pripisati promjenama u formulaciji anketnih pitanja.

Anketa Sveučilišta Brown u srpnju pokazala je da je LGBTQ identifikacija skočila među studentima Ivy League u posljednjem desetljeću, pri čemu ih je 38% tvrdilo da spada u tu kategoriju, u usporedbi s 14% u 2010. godini.

Tumačenje takvih anketnih podataka predmet je političke rasprave u SAD-u, a konzervativni stručnjaci to pripisuju “društvenoj kontaminaciji”, a ne velikoj promjeni u seksualnim preferencijama mladih Amerikanaca. Čini se da je Johnson, samoopisani “kršćanin koji vjeruje u Bibliju”, iznosio isti argument.

“Priznajmo – živimo u izopačenoj kulturi”, glasio je njegov e-mail. “Bojim se da bi Bog mogao dopustiti da naša nacija uđe u vrijeme suda za naše kolektivne grijehe.”

Kritičari predsjedavajućeg, koji je izabran na sadašnju poziciju u listopadu, optužili su ga za ekstremne stavove o LGBTQ pitanjima, na temelju njegovog prošlog pisanja i pravnog rada za Alliance Defending Freedom, konzervativnu kršćansku zagovaračku skupinu.

Kelley Robinson, predsjednica lobističke organizacije Human Rights Campaign koja se zalaže za ravnopravnost seksualnih manjina, oštro je osudila Johnsona u utorak. Optužila je govornika za prikupljanje sredstava “na temelju svoje žestoke anti-LGBTQ+ ideologije” i “vodi paradu mržnje diljem zemlje umjesto da radi svoj posao”.

LGBTQSADŠkolasudnji dan
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan Bgd
2 mjeseci prije

Preko 30% ucenika u americi nije sigurna u vezi svog pola i seksualne orjentacije!!!
LGBTQ+ pokret vredno radi na tom projektu vec pola veka i rezultati su vidljivi, ali nece stati, njima je cilj 100%.
Jedan covek je dobro postavio pitanje: Ne treba da raspravljamo da li deca predskolskog uzrasta i pocetnih razreda skole treba da prisustvuju i gledaju predstave transrodnih i homoseksualnih osoba, vec treba da se zapitamo zasto te transrodne i lgbt osobe toliko zele da drze predstave maloj deci!!!!

A kad su pevali pesmu “Dolazimo po vasu decu!” svi su smejali, kao dobar stos, totalno bezazleno i duhovito, zar ne?
Ali ovce su gIoope i ne shvataju nista sta se desava, ne veruju u teorije zavera, zasto bi, nema razloga za tako nesto… gIoopost je nepobediva!

Darko
2 mjeseci prije

Ameri su se zgadili cijelom svijetu..

Schwarze Hunderte
2 mjeseci prije

Kasno im sad za bilo što … Polako će i oni krijenut u sve vijećem broju , tražiti sebi , mjesta pod suncem na nekim , drugim šarama , međ nekim drugim narodima …. U budućnosti to više neće bit toliko određivao kao do sad – novcem jer se i onako sve krijeće ka nekoj vrsti unificiranosti uz ne u prosijeku , drastične razlike te će se sve više ljudi orijentirati ka ” bliskosti svjetonazora ” kao PRIMARNOM mjerilu za život te obitelj te tamo i odlaziti … Oni , kojima taj liberaški svjetonazor godi i to BEZ ostatka , kao i do sad … Odlaziće na zapad … Ovi .. Tradicionalisti – prema Iztoku sa tim što će se jaz izmeđ ta dva POLA sve više produbljivati te će i sami Iztok tu doživjeti i religijskih promjena jer će novopristigli , svakako , donijet i svojih , vlastitih ,… Čitaj više »

Max
2 mjeseci prije

Ima tu nešto.

Karma
2 mjeseci prije

Cionisticka razaranja americke drzave koja je isto nastala na kla

ime
2 mjeseci prije

reci ti nama adriana, da se “svjetlo nalazi unutra i samo ga treba pustit van…”

Emiliano Zapata
2 mjeseci prije

E sad zamislite spoj Kineskog nadzora i ovog ispiranja mozga!!??

Samo U Prolazu
2 mjeseci prije

Ja cu se pred mirovinu izjasniti kao zena(da mogu ranije u mirovinu)! 😛

goran
2 mjeseci prije

sotona ih okreće od Oca i Sina Nebeskog i uspijeva u tome.
a sve to zahvaljuljuči liberalnim idiotima to jest samih ljudi.
užas

Goran
2 mjeseci prije

Bolesnici nek ostanu doma,a kome je do federisanja nek se p.ederiše doma

Jadranka S.
2 mjeseci prije

Posvuda po svijetu nastavljate prebacivati ono čega se želite rješiti na Boga, sudbinu, usud. To su zamo različiti nazivi za nepostojeće stvari. Naravno da svoje smeće nemožete prebaciti na nekoga tko je stvarno tu. Svako strpljenje ima svoje granice. Pokušajte samo prebaciti svoje smeće na teren vašeg susjeda. Možda taj prvi dan neće ništa reći, možda će šutjeti i drugi dan – ali koliko dugo? Prije ili kasnije zgrabit će vas za vrat i viknuti:”Ja postojim! Nesmiješ bacati svoje smeće u moje dvorište.” Ali ako u toj kući nitko ne živi, možete bacati smeće u susjedno dvorište koliko god dugo želite. Nitko vam se neće usprotiviti, nitko neće izaći i reći: “Što se to događa? Zar nemate ni trunke pristojnosti? ” Bog, sudbina, usud – sve su to lažne riječi, bljezgarije, ništa više od toga. Potpuno ih odbacite jer ćete tim odbacivanjem postati osoba potpuno odgovorna za svoja djela. Ne… Čitaj više »

DEDA
1 mjesec prije

JOŠ VIŠE VJERONAUKE U ŠKOLI.VELEČASNI BUDE TO LEPO OBJASNIL NAMA NEZNALICAMA.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI