fbpx

“SODOMA – Istraga u srcu Vatikana” – Knjiga koja otkriva najveću tajnu uplašenog Vatikana…

Knjiga Sodoma - Vatikan

Za nekoliko dana svjetlo dana će ugledati knjiga Frédérica Martela, o najvećoj homoseksualnoj mreži unutar Vatikana. Rezultat je to četverogodišnjeg istraživačkog rada i 1500 razgovora, a sve pretočeno na 630 stranica knjige koja argumentirano raskrinkava najveću tajnu Vatikana. Sodoma će biti objavljena u 20 zemalja i na 8 jezika. Frédéric Martel je doktor društvenih znanosti, sociolog i novinar rođen u Francuskoj 1967. godine. Frédéric je deklarirani homoseksualac.

“Knjiga je istraživački rad s ciljem da otkrije državnu tajnu Vatikana. Tajnu Vatikana znaju mnogi, ali nitko se do sada nije usudio o tome otvoreno pisati. Novinari specijalizirani za Vatikan se boje za svoj kruh. Ako ste Talijan, onda vas je malo strah. Ako ste heteroseksualac, ne poznajete kod homoseksualaca. A ako ste homoseksualac, u većini slučajeva ne volite Vatikan, tako da su vam ove informacije nepoznate. Zbog svega ovog, nitko do sada nije napisao sličnu knjigu.”, započinje svoju priču Frédéric Martel.

Frédéric Martel - Sodoma

Frédéric Martel – Sodoma

“Odlučio sam napisati ovu knjigu zbog odluka Vatikana koje su utjecale na sudbine mnogih u svijetu i na sam život unutar Crkve. Svega toga je svjestan i Papa Franjo. Ova knjiga nema za cilj otkrivati nominalno tko je homoseksualac, a tko heteroseksualac unutar Vatikana. Pogotovo ne žive kardinale koji još vrše funkciju ili svećenike koji već imaju dosta problema oko prikrivanja svojih malih tajni koje utječu na cijeli svijet.

Naslov Sodoma sam odabrao jer se radi o imenu grada koji se spominje u Bibliji, a kojeg je Bog navodno uništio zbog toga što su u njemu živjeli samo homoseksualci. Naravno radi se mitu, jer praktično ne postoji nigdje u svijetu mjesto gdje žive samo homoseksualci.”, nastavlja Martel.

Frédéric Martel se tijekom četiri godine susreo i razgovarao s 40 kardinala, 50 biskupa, 45 veleposlanika Pape i 200 svećenika koji su mu vrlo rado i otvoreno pričali o svemu. Čak što više, u tim razgovorima je dolazilo i do neke vrste zavođenja od strane sugovornika, a što Martel ne krije jer je i sâm homoseksualac.

“Nisam otkrivao sadašnje vatikanske dužnosnike i njihovu homoseksualnost, ali sam otkrio Vatikan kao državu. Četiri bliska suradnika Pape su točno znali što radim, čak što više oni su me ohrabrivali. 27 svećenika homoseksualne orijentacije su bili u stalnom kontaktu sa mnom i informirali su me detaljno o svemu. Istraživao sam otvoreno i svi su znali tko sam, kako se zovem i što radim. Znali su da sam homoseksualac kao i oni.”, tvrdi Martel.

“Vatikan je procentualno mjesto gdje se nalazi najviše homoseksualaca na svijetu. Čak više nego u San Francisku u četvrti Castro. U Vatikanu se organiziraju specijalne večeri homoseksualaca gdje se upražnjava seks i konzumira droga, o čemu su već pisali mainstream mediji u Italiji. Znam mjesta gdje su se te orgije održavale i svećenike koji su participirali, kao i jednog kardinala.”, otkriva Martel.

“Mnogi svećenicu su žrtve, pa čak i Papa Franjo traži objašnjena, a koji dobro zna što se dešava unutar Vatikana. Papa Franjo je vjerojatno heteroseksualac i žrtva onih koji žive dupli život. Papa nije među vukovima, nego među luđacima”, otvoreno tvrdi Martel.

“Ova knjiga nije protiv Crkve, nego protiv lobija koji je već odavno u Vatikanu. Knjiga je kritika mojih tj. homoseksualaca… Nije moguće nastaviti s takvim lažima. Slučajevi pedofilije su vezani za ovaj lobi. Da budemo jasni, homoseksualnost nema veze s pedofilijom koja se najčešće događa u školama i obiteljima. U Vatikanu su gotovo svi muškarci i tamo mrze žene. Čak je i većina tajnika muškog roda. Kardinali čije su tajnice žene, vjerojatno su heteroseksualci, a što je moram priznati vrlo rijetko”, iskreno govori Frédéric Martel.

“Treba završiti s ovom praksom. Zašto bi netko štitio svećenika pedofila? Štiteći svećenika pedofila, osoba vjerojatno štiti svoju tajnu tj. sebe. Dok ovo ne shvatimo, ništa nećemo shvatiti. I dalje ćemo imati slučajeve pedofilije kao u SAD-u, Austriji, Argentini, Čiliju, Kubi,…”

“Knjiga je konačno potvrdila ono što su ljudi već odavno razumjeli”, završava Frédéric Martel.


Žene koje idu u posjetu Papi moraju nositi maramu, što ne vrijedi za osobe s donjeg videa koje su samo par dana ranije participirale na jednog gay paradi.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
171 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
kardinale
Gost
kardinale
2 godine prije

Ukiniti celibat da bude vise katolika i manje ovoga u guzu.

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  kardinale

sitan pamflet kakvih ima more o bilo kojoj religiji
soroševi prsti

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  Šok

treba se sjetiti kako su prošlog papu racingera potjerali klanovi homoseksualaca kroz orkestrirane medije, pogotovo anglosaksinse naručito engleske jer je papa bio njemac, oni su stvorili sliku pedofilije o vatikanu, sada se osvećuju za protjerivanje homoseksualaca iz crkvenih struktura gdje su našli uporište i gdje im nije mjesto, zato ovakvi pamfleti a biti će ih još jer je to veoma jak lobi pogotovo u medijima. sjetimo se kako je hrvatska mijenjala ustav i ustavne zakone zbog tri četri homo para. celibat je službeno uveden u 11 stoljeću i to da se smanji paraliza društva, ali postoje crkveno osoblje koje normalno… Pročitaj više »

Kora
Gost
Kora
2 godine prije
Reply to  Šok

Pedofile i homoseksualce koji su se uvukli među katoličko svećenstvo i k tome zasjeli na visoke hijerarhijske pozicije svakako treba prokazati i “laicizirati” budući da oni po svom opredjeljenju tj. habitusu nisu ni katolici ni svećenici, nego bezbožnici i manipulatori. Međutim, svima koji su na bilo koji način doprinijeli pokušaju uništenja Svete Crkve na ovako sablazan način, sav “trud” vratit će se natrag kao bumerang, a na zaprepaštenje mnogih koji trenutno likuju jer je Sveta Crkva izvrgnuta svjetskom ruglu, zaboravljajući da Bog sve vidi i sve zna, te da Njegovoj pravdi i sudu nije moguće izmaknuti.

tedi
Gost
tedi
2 godine prije
Reply to  Šok

Da,u pozadini ovog pamfleta je borba za moć nad vatikanom i kontrola njegovog ZLATA, zato su ovakvi napadi redoviti i orkestrirani”

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  tedi

89. Bosnia and Herzegovina 3.0

bosna ima 3 tone zlata i nalazi se na 89. mjestu
vatikan nema ZLATA
kao ni hrvatska

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije

Neću da kažem da među Pravoslavnim sveštenicima nema takvih devijacija ali da bi se izbjegle ovakve masovnosti upravo je dopušteno da se sveštenici žene i imaju porodice, čak kad neko završi bogosloviju ne može dobiti parohiju sve dok se ne oženi;postoje manastiri gdje budu monasi i monahinje u kojoma se praktikuje celibet i ne daj Bože da se tu useli razvrat a vjerujem da tu trpe ogromna izkušenja.

Alen
Gost
Alen
2 godine prije
Reply to  Siniša

Taj celibat nije od Boga , vec upravo suprotno… Nije ni cudno sta im se dogadja…

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  Alen

Hm…stvar je u prevelikom opterećenju i izloženosti “običnog” paroha sveštenika koji je konstantno u dodiru sa prohijanima za razliku od Mnastira koji imaju svoj red i poredak i koji su po pravilu izdvojeni od naroda i gdje se monasi mogu osamiti i izdvojiti od svih za razliku od paroha koji nema taj “komoditet”;celibet je stvar izbora i volje/snage onoga koji taj put izabere a bome taj je put vjerujem težak.

Alen
Gost
Alen
2 godine prije
Reply to  Siniša

Ma sve ok, snaga volje i ro , ali cemu ta besmislica nije mi jasno…

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  Alen

Xahaxa nije besmislica, laik sam i bojim se da ne kažem nešto pogrešno…stvar je žrtve i borbe samog insana sa svojim porivima;ta je žrtva Bogu ugodna i samim tim stičeš Božiju milost ali i veća iskušenja, više neprijatelja. Monasi se na takav život odlučuju da bi bili bliže Bogu, njihova vjera i ljubav ka Bogu je tolika da se osamljuju da bi lakše sa Bogom “pričali”, da bi više istine saznali a sav uticaj “s vana” im u tome smeta. Ima monaha sa svakakvom prošlosti, kada se primaju u red nije bitno ko si i šta si bio već tu… Pročitaj više »

MiLo
Gost
MiLo
2 godine prije
Reply to  Siniša

Ma koja ljubav prema Bogu to je ljubav prema moci i novcu. Hrist je kao nevino dijete prema ovim popovima i vladikama(pisem o pravoslavnim jer mislim da imam vece pravo da kritikujem svestenstvo religije kojoj ne svojom voljom prripadam-zato sto sam rodjen u pravoslavnoj porodici). U pravoslavlju su vladike do prije nekih 200g bile zenjene a ovi danas kao monasi a sve pedofili i razvratnici. Jedan skoro izjavi da je 21 vijek i nije valjda da ce vladika ici na magarcu mora kao dzip ,ma vidi bogati a Hrist mogao na magaretu a a on ne moze ne ide sramota.… Pročitaj više »

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  MiLo

Pretpostavljam da si nekada bio u nekom Manastiru pa tako pričaš, ako si bio reci nam šta si tražio tamo i molim te gdje si to našao o ženidbi monaha?

Alanis
Gost
Alanis
2 godine prije
Reply to  Alen

Alen @ Besmislica celibata?
Uveden je upravo zbog raznoraznih razvratnih Papa (Borgie, Bonifacio, etc.). Prije njih je bilo normalno da se Pape žene.

Piretis
Member
Piretis
2 godine prije
Reply to  Alanis

@Alanis- Pitanje celibata je kompleksno i nemoguće ga je svesti na pitanje razvrata. Razlozi zašto je uveden u ranu crkvu (još u IV st. na koncilu u Elviri i Kartagi) su materijalne i duhovne prirode. Svećenici koji nemaju obitelj nemaju ni svoju privatnu imovinu (osim zanemarive), ne moraju financijski brinuti o kućenju ili djeci pa nakon njih ne ostaju ostavinski repovi tj sva je imovina i dalje crkvena. Drugo, postoji teorija da onaj koji nema obitelj ima više vremena za posao, u ovom slučaju za crkvu, pa je samim tim bolji i predaniji kao zaposlenik. O teološkim opravdanjama celibata ovaj… Pročitaj više »

Odisea
Gost
Odisea
2 godine prije
Reply to  Piretis

Kako neoženjen može shvatiti šta je porodica i shvate probleme
Možeš sanjati da piješ vodu ali ne i utoliti žeđ

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Piretis

@Piretis:
Jednom sam veću grupu svećenika vozio u FAP-u (žutom) !
Nije sve crno-bijelo !

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  Piretis

Baš sam danas negdje napisala da su bankari bili eunusi u staroj Kini…

Alanis
Gost
Alanis
2 godine prije
Reply to  Piretis

Piretis @ Nisam ja rekla da je besmislica – skuži upitnik na kraju prve rečenice, nego sam odgovarala na post Alena: “Ma sve ok, snaga volje i ro , ali cemu ta besmislica nije mi jasno…”.
Moje mišljenje je da je pravoslavna vjera puno bliže ljudima, jednim dijelom i zbog tog pravila o celibatu, jer sex po Maslowu spada u osnovne fiziološke potrebe, kako zbog potrebe po reprodukciji, tako i zbog same potrebe.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Alanis

@Alanis:
Papa Burgia je bio jako potentan?

Alanis
Gost
Alanis
2 godine prije
Reply to  Umpah Pah

Umpah Pah @ kakve to veze ima koliko je on bio potentan? Od vlastite kćeri je napravio svoju ljubavnicu, koja je onda i bratu bila ljubavnica (pored svog ostalog razvrata, bluda, nepotizma, nemorala, ubojstava koji su se širili oko njih). Ako incest nije amoralan, onda ne znam što je. Nemaju svi potrebe imati djecu, ali svako od nas ima potrebu po sexu, sad veću ili manju, to je individualno.

Imam dojam kao da pišem na turkmenistanskom.

Roko
Gost
Roko
2 godine prije
Reply to  Alanis

To ipak ima sa crkvom veze, a nikako sa Bogom.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Roko

@Roko:
Samo fali Tomos ?

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Alanis

@Alanis:
Ne budi bluda
da im vjeruješ !
Razvratnom Bonifaciju su ključaonice na vratima služile za zadovoljavanje pohote,a jednom je i vratom zaglavio u kardinalskoj guzi koji mu je snažnim prdcem spasio život?
Imam dojam da odlično razumijem tvoj turkmenistanski?

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  Alanis

Alanis
celiblat je uveden zbog nepotizma i paralize društva u 11 stoljeću, jedna je vrsta društvene reforme da se smanji uticaj crkve na društvo u cjelini

Miki maus
Gost
Miki maus
2 godine prije
Reply to  Alen

Zbog ekonomije, odnosno novaca. Ozenjeni svecenik se nebi mogao potpuno posvetiti crkvi, morao bi se brinuti i za obitelj. Jasno, gledao bi i da obitelj osigura financijski, a ovako sve ostaje crkvi. Vjera nema veze sa time, cista ekonomija.

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  Miki maus

Ma nije tako, Pravoslavni sveštenici su perfektno podređeni svome poslu i obavezi prema svojim parohijanima;mislim da su Katolički sveštenici preuzeli preveliku žrtvu na sebe, nema to veze sa ekonomijom jer sveštenstvo živi od svojih parohijana a ne od oranja njiva i uzgoja krava.

Piretis
Member
Piretis
2 godine prije
Reply to  Siniša

@Siniša- Ima jedna apsurdna stvar. Mi, djeca svećanika, bili pravoslavnih ili protestantskih, uglavnom imamo razumijevanje za celibat. Naime, kako smo odrasli uz svećenika koji nije imao radno vrijeme, puno nepradviđenih obaveza, zavidili smo djeci čiji su očevi imali “normalno” zanimanje. Jednostavno naši očevi su premalo bili s nama kada su nam bili najpotrebniji. Bili smo, otprilike, poput djece pomoraca ili gastarbajtera.
Zato sam ranije rekao da sama ideja (celibata) nije loša. Loše je to što neki misle da će moći živjeti u skladu s obavezama i odricanjima ali se poslije uspostavi da to nije lako ili izvodivo.

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  Piretis

Težak izbor.

Savio
Gost
Savio
2 godine prije
Reply to  Alen

Nije to besmislica. Za svestenike je to pogresno, jer zive medju ljudima, ali postoje ljudi, monasi, koji zele u potpunosti da se predaju Bogu, da ih na tom putu nista ne ometa. A kad covjek ima zenu, tesko se moze 100% predati Bogu, cesto zena do ije prioritet ispred Boga. Sv, Jovan Krstitelj, je otisao u pustinju, nikada nije imao zenu, vec je pripremao narod za dolazak Mesije Isusa Hrista. To je vama muslimanima besmisleno, buduci da vjerujete da ce i u raju biti seksa sa mnostvom hurija, koje su prakticno stvorene samo za to, bez slobodne volje. Ali u… Pročitaj više »

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  Savio

Kao uvijek svaka ti na mjestu, tebe sam čekao da nam to lijepo objasniš.
Ima jedna priča, pričali ljudi sa nekim duhovnikom i u tom trenutku prolazio monah kraj njih;”Idite tražiti blagoslov od njega, oni (monasi) svaki dan pričaju sa Bogom”,reče im duhovnik.

Ivo
Gost
Ivo
2 godine prije
Reply to  Alen

A Nisan po nihilizmu.

samoreciaaa
Gost
samoreciaaa
2 godine prije
Reply to  Alen

Mi Slovani smo imali svoje bogove a hriscani imaju Jehovu Jevrejskog boga (kao i mnogi drugi narodi sto su imali svoga zastitnika zato mislim da smo mi zalutali). Tema je opsirna i vjerovatno necu biti shvacen ali ne razumijem da Hrvat katolik koji vjeruje u Hrista puca na Srbina pravoslavca koji vjeruje u Hrista u ime boga ireligije(ili obrnuto mislim sto se pucanja tice to nam nije strano) Da ne pominjem muslimane koje bi odmah pokrstili a kljuceve i grob Hristov u rukama muslimanskih porodica koji ga vijekovima cuvaju itd.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Alen

pa i nije bas abraham postupio bez logike. bog mu je bio obecao, da ce u njegovom sjemenu blagosloviti sve narode. a izaka je dobio cudom u povecoj starosti. dakle, nije mu bilo lako. on je samo dokaz duboke vjere. vjere i povjerenja u boga.

Alen
Gost
Alen
2 godine prije

Frederic , a jesi peder sto nas otkri , rekli bi u vatikanu…

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Alen

Ima njizi puno u politiki(”NJARE”),organizirati tute ” usno” i ”guzno”?
A tek dicoprčitelji ?
A općinski opčitelji ?
DOLJE AL GORE !!
Lipo ime Kler,Bog je živio !

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Umpah Pah

Balkanizirati Vatikan?

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  Umpah Pah

Uškuljiti?

tihobl
Gost
tihobl
2 godine prije
Reply to  Alen

Alene, mislim da je ovde druga igranka u pitanju i da je ovo osveta pedofilskog klana za razotrkrivanje. Istorija je pokazala da je vecina novinara istrazivaca ustvari obicno placeno piskaralo usmjeravana i hranjena informacijama.

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  tihobl

dobro rečeno,
borba za uticaj

Mamajev Kurgan
Gost
Mamajev Kurgan
2 godine prije

Rimokatolicizam nema veze s crkvom Isusovom ali ima veze s stravicno losim stvarima poput mnogih genocida koje je Vatijan tj.rmk pocinio i cini i ovog casa. Neznam sta ovaj pise u svojoj knjizi…a i ne interesuje me …zato sto sam mnogo godina prije citao ovog pisca,istrazivaca i dugigodisnjeg zaposlenog u katakombama Vatikana koji je nakon toga otisao i na tajnim adresama se krio pisuci nekoliko knjiga o Vaytikanu .Svaku knjigu Vatijan je zabranio u dosta drzava svijeta ali su se knjige na crnom trzistu podosta prodavale. Ovdje ima i o genocidu Vatikana tj.rmk na prostoru ex Yu . Avro Manhatan… Pročitaj više »

rodoljub
Gost
rodoljub
2 godine prije
Reply to  Mamajev Kurgan

Nemas zasto zaliti i ne treba da se izvinjavas. Vecina ce se sloziti sa tobom, a neki nece, ali tako je u svemu. Vatikan je odgovoran za mnoga zla koja je cinio . Svi znaju i njegovu ulogu u spasavanju nacista zlocinaca .

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  rodoljub

naciste su spašavali pripadnici OSSa

Ivo
Gost
Ivo
2 godine prije
Reply to  Šok

I jedni i drugi.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Šok

hitlera, musolinija, marxa, staljina, maoa, castra i druge digli su i podupirali jezuiti – cionisti. nacizam, komunizam, kapitalizam – drzali su jezuiti u saci, kso i eu-vodstvo. ” svi smo mi jezuiti” rece von rompuy, dakle iluminati, sotonski klub. (barroso, juncker, draghi, monti, rajoy, suterland, macron itd). nije niti cudo, da su se nedavno svi eu drzavnici nasli kod pape. (valjda da im pomogne voditi ovaj kaos). koliko uopce veze ima vatikan sa krscanstvom? uz sotonska oblicja – sunce, mjesec, zvijezde, piramide, svevidece oko, obeliske, feniks itd.

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  Maja

Skrećem vam pažnju da ste , sigurno previdom, zaboravili ubaciti: harp (od jučer), Aboriđine, Teslu, pingvine, Livingstona i Burta Raynoldsa.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Šok

njima je vatikan bio pripremio putovnice i privremeni smjestaj u bijegu. zna se, da je hitler i naci vrhuska bila smjestena u zdanju van barcelone i malim podmornicama su otputovali u argentinu. hitler i neki od vrha bili su smjesteni u hotelu eden, a onda dalje prema patagoniji u svoje kuce, vise alpskog stila. konacno se stampaju djela sa nizom ocevidaca, svjedoka kojih je i previse, da bi se vjerovalo u neko samoubojstvo i kanistre. argentina i dan danas ne otvara arhive tog doba.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Mamajev Kurgan

mislis li na bivseg isusovca dr. alberto rivera? on je kao insider dosta pisao protiv vatikana, najpoznatije stivo – vatikan je osniva islama. njemu je kardinal bea otkrio duboko zakljucane tajne vatikana, kojima nema svatko pristup. rivera je morao bjezati i skrivati se, pokusavali su ga ubiti. no ocito je to istina, jer ovaj nwo papa francek ni ne zeli sakriti svoju veliku ljubav prema islamu i koristi ga za unistenje evrope. bas kao u ranom sred. vijeku islam iskoristen protiv nekatolickog krscanstva i zidovstva. muhamed je boo dobar ucenik tzv. sv augustina i kasnije u arabiji zidovskih ucitelja. zato… Pročitaj više »

Madrid
Gost
Madrid
2 godine prije
Reply to  Maja

Hrpa gluposti

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  Maja

Priča se da je Sv Augustin volio zapaliti pokoji stari dokument na Bliskom Istoku, a koji se nije slagao sa tada prihvaćenim tumačenjem Crkve.
Ono što zovete ‘prepisivanjem’, zove se “utjecaj starijih religija”.
Tako je prvi dio kršćanske Biblije ‘prepisan’ iz Judaizma.

Ana
Gost
Ana
2 godine prije

Gospodin pisac, jeste li nakon 4 godine u Vatikanu baš sigurni da su u S o d o m i živjeli samo homoseksualci? Ili je tamo općenito bilo leglo grijeha i? Pa Lot je SA SUPRUGOM otišao prije razaranja!
By the way~zašto se dobar dio zla ovog svijeta sastao baš i Rimskoj crkvi?!!!
Zašto ovako nešto ne čujemo za istočne kršćanske Crkve?

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
2 godine prije

Prema autoru, priča o Sodomi jest mit o gradu koji nikad nije postojao (što je drugi način da se kaže kako je Biblija izmišljotina, zbirka mitova), ali znajući dosege tog mita u kolektivnoj svijesti, odlučuje suvremenom Sodomom proglasiti Vatikan. Vjerojatno na kraju njegove priče papa Franjo izlazi iz Vatikana poput Lota dok bijesni Jahve raspaljuje nuklearnim projektilom po Vatikanu. Kad je tako riješio s naslovom moralne dvojbe te i samog sebe smjestio u Sodomu, kasnije na 630 stranica piše o ‘tajnama Vatikana’ te otkriva svećeničke homoseksualne orgije začinjene s kokainom i ostalim drogama, ali neće otkrivati imena, pogotovu ne živih… Pročitaj više »

Alen
Gost
Alen
2 godine prije
Reply to  Son of Alerik

Ped.erska posla… “Cure” se posvajale pa sad pisanjem zele unistiti jedni druge…
A te belosvjetske tajne koje je mogao otkriti spavajuci s njima , to nije “curama “zanimljivo , one i onako imaju drugacije prioritete…

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
2 godine prije
Reply to  Alen

Nisam bio u Vatikanu, ne da švicarska straža. Bio u bazilici Svetog Petra (a i u onoj Svetog Pavla koja je izvan Vatikana)- Razmišljao sam tad o vatikanskim knjižnicama i svim tim skrivenim knigama skupljenim po svijetu. o tunelima i Vatikanu kao komunikacijskoj točki. Sinulo mi je kako se tamo ne čuvaju najbitniji i najvrjedniji spisi, da su drugdje, po svetištima tipa Montevergine iznad Avellina gdje sam izbrojao 17 antenskih tornjeva…znam samo koliko malo znam, to ti je…Ima li Vatikan vlastitu komunikacijsku mrežu ili nadzire one koji nadziru postojeće civilne mreže?

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  Son of Alerik

ima klasične radio difuzne uređaje kao i svaka lokalna tv ili radio postaja, po antenama se može vidjeti svrha svakog uređaja, inače u italiji je najveći nered među telekomunikacijama u evropi općenito od smjerova zračenja, izračene snage, frekvencije itd. tamo po tom pitanju svako radi što god hoće, regulativa postoji ali je nitko pa ni država ne poštuje, što se moglo vidjeti u istri prije par godina kada je državna televizija italije ometala kanale hrta ne zato što su htjeli nego zato jer ih nije briga i jedan drugoga nadjačavaju sa izlaznom snagom uostalom takva im je cijela država. mito… Pročitaj više »

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Son of Alerik

imaju 600 biblioteka, a kilometri toga cuvaju se debelo zakljucani. jasno, tu spijunira svatko svakog. nemali broj raznih grupa i grupica – sve pod “svevidecim okom”.

milan
Gost
milan
2 godine prije
Reply to  Son of Alerik

Knjiga ima za cilj da se aktalizira homoseksualizam, da eto nepadne u zaborav. Po samo eticki promatrano doslo bi do osude civilizacijske devijantnosti cega je bilo kroz povijest u mjeri koja je statisticki gledano i ostala u okviru koji ju je definirao: homoseksualizam = bolest. Vrlo lukav vatikanski uradak!

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  milan

oni se smatraju za vodje, prosvijetitelje- ka bogu, navodno. no, kako mozes objasniti boga, ako cinis sve ono sto on ostro osudjuje? ako varas narod, odvlaceci ga dogmama i ponasanjem dalje od boga? ” sto ima mrak sa tamom? ” u tome je poanta. homoseksualizam je samo mali kotacic u ovom podmazanom sotonskom ustroju.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Son of Alerik

imala sam stivo – vatikan ag, od g. nuzzija. tu se on bavi bas pranjem novca, korupcijom, drogom i homo-pedo scenom. navodno imaju u samom vatikanu i oko njega preko 200 klubova. i bas zbog toga su popovi lako ucijenjivi, pa kriminal raste dalje. nuzzi je objasnio poblize te poslove i dao neka imena.

Tarzan
Gost
Tarzan
2 godine prije

21. st. je postreligiozno doba i psihologija karakterizira vjeru kao spoznajnu pristranost. https://youtu.be/jJSpujHhaGQ?t=2m45s

Jozo Galić
Gost
Jozo Galić
2 godine prije

da je ovo najveća tajna Vatikana, svijet bi bio puno bolji.. imaju oni dalekosežnijih utjecaja od uticanja u nečiju, božemiprosti, rit:(

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Jozo Galić

najvece vlasnistvo imobilija sirom svijeta, najveci biznisi, banke, prsti u city of london i biz-u, u uno, u eu vodstvu, izvlacenje dobiti od poreza drzavama, gratis privilegije i direktan novac, institucije, skole, mediji itd. papinske bule u sred. vijeku – nitko nema prsvo vlasnistva sve pripada crkvi, – nitko nema pravo ma svoj zivot, to pravo ima crkva.. i sl – treba zamijeniti danas sa drzava, i eto ga. zato rodni list, oib, porezi. prisila ove ili one medicinske ” skrbi”, porezi na vlastiti rad, , na imovinu na sve. dakle, jesmo li stvarni vlasnico icega? tko stvarno vlada ovim… Pročitaj više »

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  Maja

“tko stvarno vlada ovim svijetom?”
Goldman Sachs

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
2 godine prije
Reply to  Šok

Ni blizu. Vatikan je na vrhu, kako god okreneš.

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  Son of Alerik

daj argumente

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  Šok

Dragi komentatori, ja ću vam pomoći.
To je ista škvadra. Fondovi isprepleteni.
Naravno, postoje nijanse…

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Maja

a tko je preteca globalizma? tko je pozvao sve narode, da prihvate uno agendu 21? da prihvate parisku konferenciju? tko radi na ujedinjenju svih religija? tko se zalaze za muslimansko osvajanje evrope? papa francek. a sad usporedi kristovu izjavu – moja vlada nije dio ovoga svijeta.

Zen
Gost
Zen
2 godine prije

Najveća tajna Vatikana je da Isus nije umro na križu. Ova i ostale tajne se nalaze u Vatikanskoj biblioteci kojoj obični smrtnici nemaju pristupa. To je prva i osnovna laž od koje sve počiva. Smrt na križu, otkupljenje grijeha, život vječni… Više je dokaza da je Isus nastavio svoj život u Indiji i na istoku. Zapravo dosta je više dokaza da je nastavio svoj život tamo nego da je umro na križu. Pa u Indiji dan danas ljudi dolaze iz cijele Indije a i iz svijeta na Isusov grob, nemogu se sjetiti imena grada, manji grad negdje blizu granice s… Pročitaj više »

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Zen

”Assad must go”-12te godine prvi put?

Zen
Gost
Zen
2 godine prije
Reply to  Umpah Pah

Assad must go traje već 5000 godina. Baš neki dan čitam nešto o staroasirskom i babilonskom carstvu pa naletim na podatak da su židovi još prije cca 2500godina BC kovali zavjere i napadali ove na istoku zbog njihovog bogatstava. . To je rat koji nikad neće završiti samo će promjeniti oblik i naziv.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Zen

zidovi su dobili zemlju kanaan, gdje je vladalo veliko nasilje sa zrtvama prvorodjene djece bogu baalu. o tome je izvijestila i arheologija. svi ti mnogobodci imali su i svoje rituale bogovima, sa prostitucijom, homoseksualizmom i sl. dobili su tu zemlji, uzimali ratni plijen ( koji put im je i to bilo zabranjeno), imali su zadatak da se namnoze i drze podalje od svojoh susjeda, da budu ” cisti”. no to im nije uvijek uspijevalo, pa su imali velikih problema. zidovska povijest je vise usmjerena na ideologiju – cistoca obozavanja jahwea, nego na osvajanja, to je bila domena njihovoh susjeda, koji… Pročitaj više »

Ivan
Gost
Ivan
2 godine prije
Reply to  Zen

Aha, citala se “Sveta Krv i Sveti Gral”, “Mesijansko Zavestanje”? Pozitivno svakako.

posmatrač
Gost
posmatrač
2 godine prije
Reply to  Zen

Pitanje je zapravo, da li je Isus, kako je opisan u evanđelijama, uopšte postojao kao takav : -Prvi evanđelije (ako godine 70 n.e.) napisan je posle 37 godina posle “smrti” na križu – Posle toga nastali su ostali evanđelije, koji su za osnovu uzimali prvi (Markov) – (Da ne dužim , ima još mnogo ostalih pitanja oko postojanja “historijskog Isusa” na koja do danas nije odgovoreno) I u današnje vreme, kada ima više komunikacijskih i pisanih “sredstava”, o nekomu pisati 37 godina posle njegove smrti u najmanju ruku je nekredibilno. Puno stvari (mada jih treba uzimati oprezno) objašnjeno je u… Pročitaj više »

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  posmatrač

najvažnija stvar u “Zeitgaist-u”. je način prezentiranja koji moraš razumjeti da bi shvatio njegovu poruku. najprije počinje sa opće poznatim i prihvačenim uvodom koji na dramatičan način prezentira da ti okupira pažnju, poslije toga ti može servirati što god zaželi i ti ćeš to prihvatiti više ili manje, ali je on postigao cilj da u tebi probudi sumnju ili stvori novo njemu odgovarajuće uvjerenje, još jednom pogledaj Zeitgaist ali obrati pažnju na tehniku rada na naraciju i način na koji se “žaba kuha” sa laganim podizanjem temperature i sa spajanjem poznatog sa nepoznatim, tj davanjem oprečnog smisla već prihvaćenom. Zeitgaist… Pročitaj više »

posmatrač
Gost
posmatrač
2 godine prije
Reply to  Šok

Kada ga prvi put gledaš (pre +5 godina), stvarno je ŠOK. I stvarno je efektno urađen. A kada kasnije pogledaš samo neke djelove i proveravaš neke činjenice, vidiš mnogo stvari malo drugačije, kao što si totad navikao (kako su te učili i što si čuo). Kad shvatiš kako su naše prece obmanjivali i kako nas danas obmanjuju, prvo te hvata bijes a onda počinješ razmišljati šta uraditi da i tvoja djeca ne budu samo “kanon futr” (doslovno i kognitivno).

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  posmatrač

vecina rimskih povjesnicara ga je ignorirala ( kao i egipcani pobjedu mojsija u crvenom moru, tipicno), tacitus, plinije mladji, sueton, josip flavius ukazivali su na krista. sve glavno zapisali su njehovi sljedbenici, ljudi s kojima se druzio. datum rodjenja ne stoji nigdje, ali se za to doba spominje vise vladara, dakle jesen g. 2. p k. kako je moguce, da se na kristu ispunilo toliko prorocanstava iz starog zavjeta? moze li ikoji covjek svoj zivot tako posloziti da se na njemu ispune tolika prorocanstva? da li je ikoji smrtnik u stanju promijeniti zivote milijuna ljudi? da li je ikad neka… Pročitaj više »

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  Maja

marija, josip, isus, juda, petar, ivan,… su dokazano povjesne osobe

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  posmatrač

Kontrola je ključna riječ.
A postoji i teorija da je stvar izmišljena/ modificirana da bi se ‘pagane’ učinilo poslušnima.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Lucija

pagane se upravo i pridobilo time, sto je organizirana, institucionalna religija od 4. st. prihvatila njihove obrede i vjerovanja, davsi im samo novu etiketu, nova imena. tako su sad nastali uskrs, bozic, obozavanje marije, trojstvo i sl. paganima zapravo nimalo novo. na taj veliki otpad od vjere upozoravao je ap pavle i opisao lidere tog
otpada- ” …teski vuco koji ce razoriti stado…i trazoti da im se ljudi klanjaju i zovu ih ucitelju, ..sjedit ce po gozbama..nece mariti za stado..’

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Zen

po ovoj postavki je onda cijela biblija lazna, a to ipak nije slucaj. knjiga je povijesno i znanstveno dokazano dijelo. isusova smrt ima dapace smisla, njegovo rodoslovlje imas u detalje do adama, zato su zidovi imali neobican zakonik, sve je ukazivalo na krista, otkupitelja. kriz i nije zidovski obicaj, vec rimski. rimljani nisu pribijali rimljane na kriz, vec samo buntovnike iz drugih zemalja. da li je to bio tzv stup srama, ili x kriz, ili crkveni kriz, jest danas nebitno, nije ispravno nositi ga oko vrata ili mu se moliti, to je bilo ubojito oruzje. da, smrt je bila mucna,… Pročitaj više »

samo tako
Gost
samo tako
2 godine prije
Reply to  Maja

Biblija je skup priča za lakovjerne i koja nema nikakve veze sa znanošču

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  samo tako

miješaš kruške i jabuke

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  samo tako

ovo je velika tema ali evo ti samo par detalja: redoslijed stvaranja u tori, znanstveno dokazan. da li je mojsije mogao to slucajno pogoditi, ili mu je netko tko zna, rekao. daj probaj izracunati, kolika je vjerojatnost pogoditi od prve taj redoslijed, zavezanih ociju. pa usporedi proces stvaranja sa ostalom starom mitoligijom. isti pisac u knjizi o jobu (ca 1400+ p.n.e), pise da zemlja visi na nicemu u praznini. izaija ca 700+ p.n.e. pise – on sjedi nad krugom zemaljskim. zar su ti pisci iz starine putovali svemirskim brodovima naokolo, da bi to znali? biblijski potop? pa sve stare kulture… Pročitaj više »

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Maja

ah, da – nasa znanstvenici izracunali su, da u svemiru fali 1 dan. sto mislis, gdje je za njega dato objasnjenje?

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  samo tako

Sa naukom? Kakve veze nauka ima sa vjerom, vjera se nikada nije mogla niti će se dokazati naukom kao što nauka nema objašnjenja za mnoge stvari.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Siniša

ja govorim o bibliji. ona za sebe tvrdi da ima bozansko porijeklo i poziva nas, da ju ispitamo. ona objasnjava kljucna pitanja- odakle smo, tko smo i kuda idemo. da ona usput objasnjava i niz prirodnih pojava, nas okolis, bavi se i cuvanjem zdravlja, povijescu jednog naroda i njegovog okolisa, nije nikakvo cudo. biblija je ujedno i knjizevno djelo, ne neki goli vjerski kodex, ili slup moralnih nacela. razlikuje se od starih mitologija bas svojom direktnoscu i objektivnoscu. zato jest remek djelo. dapace i danas aktualno i korisno.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Zen

ak ides od crkvene postavke da je krisz bio bog stvoritelj, onda jest sve skupa bez veze ( molio se sam sebi, uskrsnuo sam sebe). ako ides od biblijske postavke da je krist bio sin bozji koji je dao otkupnu zrtvu za ljudski rod, za ono sto je adam izgubio, onda sve dobiva drugaciji smisao. to objasnjava ap pavle u rimljanima poslanici.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Maja

prvo, niti covjek, niti andjeli nisu bili stvoreni kao roboti, imali su slobodnu volju odluke. covjek nije bio stvoren da umre, sve je bilo savrseno. no, jedan andjeo, lucifer, vidio je sebe kao bozanstvo, zelio je vise od tih ljudi, postao buntovnik. njegova manipulacija nije se svela na pitanje bozje suverenosti, ona je neupitna, vec je pod upitnik stavio nacin kako bog stvoritelj postupa. prikazao je evi, kao da im bog nesto uskracuje i pri tome izrekao prvu laz, klevetu. neposluhom nesavrseni covjek po genetici vise nije mogao dati savrseno potomstvo, i tu bog odmah zahvaca prorocanstvom o sjemenu koje… Pročitaj više »

Zen
Gost
Zen
2 godine prije

Evo i jedna priča o mom malom mjestu pa moram ić raditi. Ako je već netko skontao dolazim iz jedne male bosanske sredine gdje većinom žive hrvati i muslimani. Naravno kako to obično biva u malim sredinama Crkva ima dosta veću ulogu nego u većim. Od davnina sav društveni život se vodio oko crkve, crkva se nalazi u centru sela i td itd..Pa tako je i u mom malom mjestu, a i u mojoj obitelji. Svećenik je moralna vertikala i sve što on govori je točno i ispravno jer je on to pročito u knjigama ( A niti jedna osoba… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
2 godine prije
Reply to  Zen

Kod nas u Srbiji mnogi kriminalci i tajkuni su postali najveći vernici

Zvrk
Gost
Zvrk
2 godine prije
Reply to  Zen

pa župnik iz mog mjesta je isto slab na žene. zbog toga je premješten iz bivše župe.

Miki maus
Gost
Miki maus
2 godine prije
Reply to  Zen

Zasto razbojnik? Zbog sexa sa zenom? Ovo me podsjetilo na jednog moga prijatelja rodom iz Orasja koji je desetljecima zivio i drzao lokal u Frankfurtu. Inace je bio veliki bonivan i zenskar. 90-ih su mu se u lokalu potukle zana i konobaraca, znate vec zasto. Prijatelj kad je dosao u lokal, zasamarao je obadvije uz rijeci-” Pi..a vam materina i jednoj i drugoj! Ljudi u Bosni ginu, a vas dvije glupace se svadjate oko moga k…a!”.

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  Zen

Cijenjeni Zen.
Netreba se jedit odmah. Grešni su ljudi…
Eto, bar nije – homoseksualac.

rijecanin
Gost
rijecanin
2 godine prije

Knjigu je napisao homoseksualac. Dakle vjerodostojan koliko je i Pilsel vjerodostojan kao “teolog”. Treba li dalje?

Piretis
Member
Piretis
2 godine prije
Reply to  rijecanin

@riječanin- O Pilselu možemo misliti što god hoćemo ali on jeste teolog, i to ne s navodnicima, nego diplomirani (dapače magistar je Teolologije).
Tako da primjedba ne stoji, a to kakve mi dvojbe imali na nečiji javni rad i istup je druga tema.

rijecanin
Gost
rijecanin
2 godine prije
Reply to  Piretis

@Piretis – Vjerujem da ima diplomu teologije ali teolog nije.
https://www.vbz.hr/book/u-sto-vjerujemo-mi-koji-u-boga-ne-vjerujemo/

Piretis
Member
Piretis
2 godine prije
Reply to  rijecanin

@riječanin- Knjiga, koju navodiš, nije autorski stav nego zbirka mišljenja nevjerujućih osoba. I pokušaj razumijevanja istih.
Sam autor u osvrtu na svoju knjigu kaže : Želio sam, naime. jer sam vjernik i kršćanski teolog, pokazati puno poštovanje svojim prijateljima i sugrađanima nevjernicima…da apsolutno slobodno prakticiraju, bez negativnih posljedica, bilo kakav svjetonazor ako je u duhu Ustava.
Teolog Jurgen Moltmann kaže: “Tko kaže da časti Boga, a odbacuje nevjernike nije konzistentan i griješi”.

rijecanin
Gost
rijecanin
2 godine prije
Reply to  Piretis

Pilsel definitivno nije vjerodostojan teolog.

Dečko sa ulice
Gost
Dečko sa ulice
2 godine prije

Ovakva knjiga, bez imena i detalja, više liči na erotski roman za homoseksualce.
“neki svećenici su me u intervijuu pokušali zavesti”.
Fuj, kakva insinuacija… njegova otvorena požuda da je bio i da bude zaveden.
Svi svećenici koji su homoseksualci su pedofili.
Zaredili su se da bi nekažnjeno i sakriveno iz crkvenih zidova mirno mogli silovati djecu, bez straha da ih neko vidi, ugovorima svete stolice potpuno zaštićeni od progona policije i zakona.
Vatikan i romokatolička crkva kao ovakva, je jedna crna rupa čovječanstva i za opstanak čovječanstva i budućnost naše djece ta užasna sodoma i gomora mora nestati.

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
2 godine prije

Očito imaš iskustva s romanima s homeskusalnom tematikom. Nitko ti ne brani vjerovati ili ne vjerovati u bilo što, ali pozivati na rušenje Rimokatoličke crkve…, stani malo mladiću!

Dečko sa ulice
Gost
Dečko sa ulice
2 godine prije
Reply to  Son of Alerik

Srušiće je desetine tisuća roditelja silovane djece a i same žrtve pedofilije koje više ne šute, a ne ja sa svojim komentarom.
Ti vjerojatno nemaš svoju djecu, pa ti je svejedno što svećenici siluju djecu..
Ti mene “optužuješ” da sam homoseksualac, time kao pokazuješ da je to pogrešno i da ti to nisi, ali time si se otkrio, jer si vjerojatno i sam katolički svećenik, homoseksualac, i ovdje, sakriven iza nicka, braniš neobranjivo.

Ana
Gost
Ana
2 godine prije

@Decko – bez ikakve namjere da stitim bilo koga od bolesnika i sotona koji se nalaze u redovima crkve, samo da ti postavim dva pitanja- Znas li ista o oko -do sada poznato-2 milijuna djevojcica (bjelkinja, sikh i hindu) koje su godinama silovane, prebijane, mrcvarene, podvodjene na znanje i ravnanje svih nivoa vlasti, policije i socijalnih sluzbi u Engleskoj? Znaci li ti nesto ime Jimmy Savile? Poceli su nam govoriti o njegovim zrtvama tek nakon sto je crknuo. Do sada ih ima 500. Nitko od ovih zrtava o blizih nije sutio, na pocetku…

Dečko sa ulice
Gost
Dečko sa ulice
2 godine prije
Reply to  Ana

Pensilvanija USA crkva, Njemačka crkva, Jimmy Savile, Kanada škole za nezbrinutu djecu, Pizzagate, pedogate, Lolita otok, Australija crkva, Edinburgh osnovne škole, itd… što se sad mogu sjetit, su neki od najvećih otkrivenih pedofilskih zločina. Ovdje se ne radi samo o Rimokatoličkoj crkvi, nego o organiziranom teškom kriminalu sveze crkve politike tajnih društava policije i kriminala. Ne radi se samo o silovanjima, nego o ŽRTVOVANJIMA beba i djece u obredne svrhe na najbrutalnije načine. Jimmy Savile, najbolji kraljičin prijatelj, je jedini čovjek u UK koji je kod kraljice ulazio bez pitanja tako da bi na ulazu odgurnuo stražara i ušetao. Kraljica,… Pročitaj više »

Maja
Gost
Maja
2 godine prije

zato i jest osnovan itccs, samo premalo poznat.

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
2 godine prije

@Dečko, nisu ti ovakvi komentari potrebni.Čitajući do sada tvoje inače dobre komentare moram priznati da si me neprijatno iznenadio.

Dečko sa ulice
Gost
Dečko sa ulice
2 godine prije

Možda to nisam bio ja?

Dečko sa ulice
Gost
Dečko sa ulice
2 godine prije

Što sam to krivo rekao?
Da sodoma i gomora i silovanje djece u katoličkoj crkvi mora nestati?

Dečko sa ulice
Gost
Dečko sa ulice
2 godine prije

Tadmur, vjerojatno je neko pisao pod mojim imenom, ja sam uvijek pisao protiv svećenika pedofila. Nakon izvještaja iz Pensilvanija distrikta, ako si pratio, gdje je od 45 do 2010 otkriveno 10 000 (!!!!) slučaja svećeničkog silovanja djece i ostalih seksualnih zločina na djeci, i objavljeno javno sa slikama i imenima imaš na internetu, uvjerio sam se u što sam sumnjao dugo godina. I u Njemačkoj isto. Tisuće žrtava, desetine tisuća. Možeš samo zamislit koliko je žrtava po svijetu. Ne znam koliko si upoznat, ali svećenici su imali specijalne križeve privjeske koje su vješali na djecu, nebi li drugi svećenici odmah… Pročitaj više »

rijecanin
Gost
rijecanin
2 godine prije

Kada su izvještaji o “silovanjima” u pitanju treba ipak biti oprezan. Jer zadnjih godina je pojam “silovanja” u MSM debelo proširen. U sudskoj praksi puno manje ali i tada. Pogledajte malo #metoo – da umreš od smijeha.

rijecanin
Gost
rijecanin
2 godine prije
Reply to  rijecanin

Imam neki dojam da će tih 10 000 silovanja brzno narasti na 700 000.

Miki maus
Gost
Miki maus
2 godine prije
Reply to  rijecanin

Nije ni ovo sa masovnim silovanjem ito samo katolickih svecenika, daleko od metoo.

rijecanin
Gost
rijecanin
2 godine prije
Reply to  Miki maus

U Americi sigurno, jer je glavni motiv zahtjev za odštetom u oba slučaja i saznanje da postoji velika mogućnost da se dobije veliki novac.

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije

Ohoho. Dečko.
Pa to je SUSTAV I ORGANIZACIJA pedofilije!
Naravno, broj žrtava u tisućama.
Moramo podsjetiti na teoriju “vampirskog ugriza”, po kojoj žrtve postaju zlostavljači.
Trebalo bi provjeriti koji broj pedofila i homoseksualaca u crkvi – je bio zlostavljan kao dijete. Ne izjednačavam to dvoje.
To da su se djeci – žrtvama vezivali križevi, da bi ih drugi pedofili prepoznavali je pravno-formalno VRLO opasno za Crkvu

Dečko sa ulice
Gost
Dečko sa ulice
2 godine prije
Reply to  Lucija

Yes@Lucija.. ali izjednačavati svećenike homoseksualce i svećenike pedofile, uzeći u obzir da su 99% žrtava dječaci (!), može se izvući zaključak i povući paralela.
“Vampirski ugriz” već tko zna koliko generacija.
Broj žrtava za koje se zna prelaze desetke tisuća.
Stvarni broj zlostavljane djece mora bit MASIVAN.
Sa razlogom, kao što ćlanak kaže,
UPLAŠENI Vatikan.

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
2 godine prije

Čitajući mnoge komentare vidljivo je da je knjiga (ako se tako može nazvati) “uspjela”. Cilj je generalizacija, stavljanje svih u isti koš i meta na leđima svih sveštenika. Svi znamo da takvog devijantnog ponašanja ima u svim vjerskim zajednicama, uvijek ga je bilo, sada se o tim stvarima više govori ne sa ciljem da bi se zaštitili vjernici, oni su samo alat, nego u novom svj. poretku nema mjesta za hrišćanstvo. Vatikan je itekako nanio zla ljudima, svojim vjernicima, od ranog srednjeg vijeka pa do danas,to nije sporno i ne bi smjelo biti. Samo što je ovom “književniku” i njegovim… Pročitaj više »

rijecanin
Gost
rijecanin
2 godine prije

Inače nwo treba odati priznanje u jednoj stvari. Prava Goebelsova djeca. Ovladali su umjetnošću manipulativne mimikrije do savršenstva.

Satir Papa und wasser
Gost
Satir Papa und wasser
2 godine prije

Rotary i masonski muski tajni klubovi su zatvoreni za zene. Ponekad ih dovedu na domjenke da se vide i malo cerekaju i onda opet samo muski iza vrata.

Dečko sa ulice
Gost
Dečko sa ulice
2 godine prije

Ceremonije, ritual za ulazak u takvo društvo, često može biti homoseksualno iskustvo pred svim članovima kroz različite sexualne devijacije, pedofilije, narkofilije, i ostale perverzije, sadizam, samim tim se član zakune u tajnost do kraja života. Bushova “lubanja i kosti” i mnogi drugi imaju čak i tajno snimljene video uratke objavljene na webu. Sve muškarci. U zadnje vrijeme masonske loze, kao, primaju i žene, ali to je samo da bolje sakriju sto rade. Bolesnici.

Ivan
Gost
Ivan
2 godine prije

Sama tvrdnja pisca da se susreo sa “40 kardinala, 50 biskupa, 45 veleposlanika Pape i 200 svećenika koji su mu vrlo rado i otvoreno pričali o svemu” je vec cudna, da ne kazem smesna. Problem svakako da postoji u Katolickoj crkvi, te da je blizu potpunog unistenja dovodjenjem Pape ciji su prijatelji homoseksualci. Papu Benedicta su prisilili da abdicira, ocigledno da nisu imali strpljenja cekati da umre, a Francisco im je sa svojim cudnim nacelima i nakaradnim moralom vise nego odgovarao. Benedict se po nekim izvorima nalazi u kucnom pritvoru, ne zbog toga sto je bio pripadnik nemacke vojske za… Pročitaj više »

Piretis
Member
Piretis
2 godine prije
Reply to  Ivan

@Ivan- Dobro si počeo ali si se u nastavku pogubio. Nema u Novom Zavjetu nikakvog čekanja zagrobnog života. Ima samo nade. Osim toga kakav je problem ako se jedna, u ovom sličaju kršćanska, vjera nastavlja na neku drugu (Judaizam). Takvom bi logikom mogli sporiti sve vjere osim prvobitnog animalizma i idolopokloničkih kultova.
P.S. Probaj se držati svoje preporuke i isčitati Novi Zavjet bez tuđih tumačenja i predrasuda. Iznenadit će te koliko je to zanimljivo i poučno štivo.

Ivan
Gost
Ivan
2 godine prije
Reply to  Piretis

Naravno da sam ga procitao, a u njemu ima dosta nepravde i nelogicnih stvari. Ogromna vecina onih kioji idu u crkvu Novi Zavet nisu nikada procitali nego slusaju samo odabrane delove koje im citaju na propovedi, a popovi im pricaju o raju i paklu. Dok sebe naravno smestaju u raj, drugima prete paklom. Upravo njima preporucujem da ga procitaju. Novi Zavet je “amandman” na Bibliju, Bog je i dalje Jahve a Isus tek sin Bozji.

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  Piretis

Tanođer, kod Ivana:
Papa Franjo niti je homoseksualac, niti ima ” prijatelje homoseksualce”. Sasvim sigurno, tamo mora imat prijatelje koji su – homoseksualci.
Brat Pape Benedikta izravno je umješan u pedofilski skandal u Njemačkoj (zbor, 400 djece)…

Rokokoko
Gost
Rokokoko
2 godine prije

Da u Vatikanu postoji organizirano orgijanje, mnogima je dobro poznato. Osobno sam za to da se pokaze taj najmracniji dio Vatikana. No čini mi se da je motiv pisca homoseksualca ponajviše taj da se zaštiti Papa mason Franjo od jake opozicije unutar Vatikana jer RKC pod njim je dio NWO koji otvoreno zagovara neoliberalnu agendu i uništenje nacija i nacionalnih država.

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  Rokokoko

Nažalost, nije tako. Da jest, stvari bi bile lako rješive novim papom.
Plus toga, nijedan papa nije toliko moćan.
Jednostavno, imaju zajednička ulaganja sa još nekima. U nešto?

Rokokoko
Gost
Rokokoko
2 godine prije

Što se tiče celibata ili ga uvesti ili sjemenistarce koji su odlucili služiti Bogu, odmah kastrirati.

Bruno
Gost
Bruno
2 godine prije
Reply to  Rokokoko

A zašto ljude kastrirati, šta je tebi? Ti izgleda nisi čuo za ljudska prava? Šta koga briga nečiji seksualni život, pa bilo to od jednog svećenika ili jedne starlete ili nekog playboya? Ili pomamnog milijardera kakav je npr. Berlusconi?

Bruno
Gost
Bruno
2 godine prije
Reply to  Rokokoko

Kao da se ljudi nikad ne mijenjaju po tebi. I ako je netko odlučio služiti Bogu (kako se kaže za svećenike) može promijeniti svoje mišljenje s vremenom. Moj dobar prijatelj nekada davno bio je svećenik. Čovjek se zaljubio u jednu ženu, napustio svećeničku službu i oženio se. A ti bi ga odmah kastrirao…

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Rokokoko

@Rokoko:
FIDEL CASTRO:
ODMAH KASTRIRATI !!

Na planeti Merkur ustavom zabranjeni kondomi
zBog zaštite prava Merkuraca?

Ivan
Gost
Ivan
2 godine prije
Reply to  Umpah Pah

E pa da, verivatno ni ne zna da je Fidel bio Jezuita.

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  Ivan

To što je netko bio u jezuitskoj školi, ne čini ga Jezuitom. Ali čini ga dobro obrazovanim.
Osim toga, pripadnost jednoj stranci, ne znači nužno i takve političke poglede. Na jednom članku svi navalili na Musolinija, a zaboravlja se da je prva Pernarova stranka bio – HDZ.
I , udio Židova u trgovini robljem je – zanemariv.
Inzistiranje na ovoj laži je primjer – antisemitizma.
O tome se puno priča, a eto tek sad sam otkrila pravi primjer.

Ivan
Gost
Ivan
2 godine prije
Reply to  Lucija

Nisam spomilnjao Zidove nego Semite. Opet lovis vestice, jesi li to ti Kiki?

Ivan
Gost
Ivan
2 godine prije
Reply to  Ivan

Reci mi je li i Soros antisemit?

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Rokokoko

celibat je jasno ljudska zapovijed. ap. pavle pise mladom timoteju ..” a biskup (nadglednik) treba da je jedne zene suprug, koji dobro upravlja svojim domacinstvom…

Jurišić maja
Gost
Jurišić maja
2 godine prije

došao im je kraj i dobro je da je tako bavili su se svim i svačim samo ne dobrim

Kurjaca
Gost
Kurjaca
2 godine prije

Iznjet cu primjer i stvarnog zivota. Moj prijatelj sahranjuje oca nakon sto je sahranio majku godinu prije.Posto dolazi iz religiozne porodice,na sahrani je bilo barem 5 svecenika koji su vodili sprovod a neki od njih su i clanovi te porodice.Nakon karmina u autu se nalazi jedan od svecenika ,sofer i moj drug svi pripiti.Moj drug pita kako to da on nema pristup stanu u obiteljskoj kuci gdje su zivjeli roditelji jer je sestra uzela sve kljuceve.Na sta mu pop kaze a sto ce ti ;da ukrades pare.Inace taj pop redovno spava kod sestre od tog mog druga pazite sad ,koja… Pročitaj više »

čitalac
Gost
čitalac
2 godine prije

Kurva o poštenju, vojnik o skraćenju….
Na zapadu ništa novo…

Danijel
Gost
Danijel
2 godine prije

Ujedno je to i pedofilska mreža, dakle GAY-PEDOFILIJA a to puno govori o toj orjentaciji, zapravo SVE govori jer 99% žrtava popovske pedofilije su dječaci!

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  Danijel

“dakle GAY-PEDOFILIJA a to puno govori o toj orjentaciji, zapravo SVE govori jer 99% žrtava popovske pedofilije su dječaci!”

usa statistike kažu da je najveći broj osuđenih pedofila iz te skupine

sedamdestih i osamdesetih godina najveći broj serijskih ubojica su bili iz te skupine

Dečko sa ulice
Gost
Dečko sa ulice
2 godine prije
Reply to  Danijel

Tako je Danijel.
99% SVIH ŽRTAVA SVEĆENIKA SU DJEČACI.
Njih djevojčice ne zanimaju.
Analogno tome, svako tko ima i jedan posto mozga može izvest zaključak.
Svi svećenici, koji su homoseksualci,
su pedofili.
Svaka čast svećenicima kao nas Jozo Radoš, pošten i moralan čovjek, koji homoseksualce u crkvi sustavno otkriva i iznosi istinu.

nonwo
Gost
nonwo
2 godine prije

John XII postao je papa sa 18 godina i ostao je poznatiji po svojim skandalima nego po crkvenom poslu.Optuzen je da je prizivao demone,ubijao i mucio ljude i kockao.Imao je mnostvo afera s ozenjenim zenama.Umro je od mozdanog udara u krevetu s jednom od svojih ljubavnica 964 godine. Sixtus IV,1420 godine imao je 6 tero nezakonite djece,jedno od njih sa svojom sestrom.Uzimao je novac/porez prostitutkama(nesto kao makro) i svecenici su mu morali placati za drzanje ljubavnica. 2010 Papin (Benedict XVI )pomocnik Angelo Balducci, i Ghinedu Thomas Ehiem, uvuceni su u homoseksualni skandal.Balducci je uhvacen u telefonskim razgovorima nabavljanja muskih prostitutki.Ehiem… Pročitaj više »

Amater
Gost
Amater
2 godine prije

Dekadencija , Bakanalije , seksualne općine … Vrhunac objesti … Kad to uzme maha zna se sto sljedi .. Primjer su stara Grčka i stari Rim … Povjest se ponavlja … Kad svjet poludi i to ludilo i objest proglasi ” ljudskim pravom i slobodom ” slijedi reset …..

MARIC MARA
Gost
MARIC MARA
2 godine prije

KOD NAS NEMA TOGA

Brainstorm
Gost
Brainstorm
2 godine prije

sto ce ovaj portal stati iza rijeci individualnog tipa koji je po identititetu sodoma sama? nije prvi put da se ova prica pojavljuje. bila je vec jednom prije dvije godine. tip se namislio popljuvati po crkvi i nastetitit, dodati vatre gdje ima dima, pa ce on najlakse zaraditi. onda uzivati u zaradi i izopacenosti dok se crkva pokusava odrzati cistom od njegovog nabacivanja. kakve vece ima ta toples tocka. pa i putin je bio toples pa vam ne pada na pamet putina stavljati u homoselsualni kontekst. mi se moramo svrstati uz crkvu ne radi istine nego radi nasega jedinstva, u… Pročitaj više »

Brainstorm
Gost
Brainstorm
2 godine prije

lako za celibat. mislim da smo pomijesali uzrok i posljedicu. nije problem da je pop ozenjen, problem je da ne moze biti pop ako je ozenjen. razumijemo razliku? vozacu nije zabranjeno piti, zabranjeno mu je voziti ako pije. razlika je. dakle, celibat ne postoji. pravi problem je da regrut koji ima seksualne zelje ne moze biti svecenik. pri samom redjenju propustaju provjeriti da li on uopce kontrolira erekciju. mlade nadobudne sjemenistarce ima se skupiti na jednu gomilu, dovesti striptizete i striptizane, prostitutke, prikazivati porn. ako slucajno koji dobije erekciju onda nije kvalificiran za svecenicki posao. tako jednostavno. jer, zamisli, takav… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  Brainstorm

Brainstorm.
Nemojte se šalit. Već sad u J. Americi fali svećenika.
? U tim godinama dizao bi im se na sve.

L. R.
Admin
Famed Member
2 godine prije

Izbrisali smo nepotrebnu polemiku o gradu Sodomi koja je u cijeloj priči samo detalj. Polemika o detalju, odvlači pažnju s glavne teme.

Autor je jasno rekao što mu je cilj: odvojiti poštene svećenike od onih koji su zaglibili u dekadenciju i kaznena djela. Čak što više, autor čisti ispred svog praga i ide protiv onih koje smatra svojim jer je i sam homoseksualac.

Ugodno čitanje.

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  L. R.

autori ovakvih pamfleta su obavještajne službe , u ovom slučaju freancuska, jer joj služi za skretanje pogleda sa žutih prsluka, jako prozirno

L. R.
Admin
Famed Member
2 godine prije
Reply to  Šok

Poštovani Šok ovo nisu pamfleti, jer da jesu ne bi bili na portalu Logično.

U tekstu je lijepo napisano da je Frédéric Martel nastupao otvoreno i sve što je napisao dolazi iz Vatikana.

Na ovome je rađeno 4 godine, a tada Žutih prsluka nije bilo ni u planu.

Svi moramu biti logični, jer ipak samo na portalu Logično, a ne Nelogično.

Ugodno čitanje.

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  L. R.

uradak narečenog je pamflet i po sadržaju i po načinu na kojeg ste ga iznijeli na ovom portalu

iz razloga što se niste na ovaj način odnosili prema niti jednoj drugoj religiji i njezinim institucijama

Ugodno čitanje.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Šok

na tu temu imas vise knjiga i mnostvo novinskih clanaka. nije martel jedini…

IVE iz pecalbe
Gost
IVE iz pecalbe
2 godine prije

Treba snimiti film iza zidina samostana i Vatikana to ce sigurno doprinjeti popularnosti katolicizma medju pederima i lezbejkama.

Ivan
Gost
Ivan
2 godine prije
Reply to  IVE iz pecalbe

Trebali su snimati i Titu u satoru sa drugaricama dok je istovremeno saborcima branio druzenje sa istima i zagovarao celibat. To bi svakako doprinelo popularnosti komunistickog pokreta medju narodom a i samim neprijateljem te bi rat mnogo krace trajao. Mozda si se docepao kakvog snimka?

35s
Gost
35s
1 godina prije
Reply to  Ivan

Druze Tito ljubicice bela tebe voli omladina cela 😮

Kanncer
Gost
Kanncer
2 godine prije

Najprije neka priznaju zakaj je celibat vrhovni zakon u Vatikanu…

IVE iz pecalbe
Gost
IVE iz pecalbe
2 godine prije

Turisti u grmlju
Lalina Sosa krenula u polje i čuje nešto u grmlju šuška pa razmiće grane i ugleda dva popa kako goli sjede na travi, pa ih pita:
A vi uturiste?
A njih dva u jedan gas: Ma ne, mi izvadismo kad vi naiđoste.

Mat
Gost
Mat
2 godine prije

Neko mu je stao na…….zulj.

Mat
Gost
Mat
2 godine prije

Iskrena vjera ima,malo toga zajednickog sa…..Vatikanom.

Vladika Anihilacije
Gost
Vladika Anihilacije
2 godine prije

Jasno je da Vatikanu (ne samo Vatikanu nego cjeloj Katoličkoj Crkvi) jako smeta izlazak knjige gdje se piše o pravoj prirodi Vatikana i Crkve, nije nešto za pohvaliti se. Ali ipak jasno je daje to dobro poznato i jasno, pa cijelu povijest je poznato da je Crkva i Katolička i Pravoslavne bila utočište za homoseksualce. I znamo iz puno priča da je uvijek postojao veliki sukob između elite pedofila-pederasta i običnih homoseksualaca, da su pederasti uvijek napredovali jer su bili sposobniji, lukaviji i beskurpulozniji u sakrivanju svojih dijela. A to je trebalo crkvenoj hijerarhiji, takva vresta beskurpuloznosti i licemjerja da… Pročitaj više »

Roko
Gost
Roko
2 godine prije

Kad se celibat ukine crkve će biti više posjećeni je.

alan ford
Gost
alan ford
2 godine prije

Odmah one večeri kada je izabran za papu, jezuit Bergoljo, pokazao je svu prepredenost i lukavost masonsko-cionističkih jezuitskih kriminalaca. Kada je izišao na balkon da se pokaže okupljenoj masi vjernika, on je prekršio ne samo tradciju Katoličke crkve, već i protokol, kako se treba predstaviti novoizabrani papa i nije pozdravio sa “Hvaljen Isus” kako to nalaže tradicija i protokol i kako su to činile ranije pape, već je pozdravio sa “Dobro večer”. Nije to bilo slučajno, to je bio i te kako planirani, simbolični čin. Jer “dobro večer” je opći, neutralni, sekularni pozdrav. A jezuiti, kao pripadnici antikršćanske globalističke elite,… Pročitaj više »

alan ford
Gost
alan ford
2 godine prije

Kod nas u Hrvatskoj, jezuti također muljaju, Jezuit Tvrtko Barun, Sorosev čovjek, koji propagira nelegalnu migraciju i sa svojom organizacijom, nešto kao jezuitska pomoća za izbejeglice, pomaže ilegalnim migrantima. Prije 2 godine ako se ne varam, jednan drugi hrvatski jezuit, otvoreno je napao katoličko-konzervativne udruge “Vigilare” i “U ime obitelji” . Koje su odavno faktički oporba bergoljevskoj liniji u KC. Iako se javno još suzdržavaju i ne žele otvoreno kritzirati Bergolja i vatikansku ekipu, U ime obitelji je hrvatska varijanta pokreta za očuvanje obitelji, protiv nametanja rodne ideologije, pokreta koji je nastao u Francuskoj “Le manif pout tous” i ima… Pročitaj više »

alan ford
Gost
alan ford
2 godine prije

Ako se pažljivo pročita nedavni intervju njemačkog kardinala Muellera na portalu naroda, (a i na nekim drugim portalima), tu se može nazrijeti da Mueller ne smatra Bergolja nepogrešivim i ne smatra ga stvarnim poglavarom. Naravno, to Mueller ne kaže otvoreno, formalno se drži još hijerarhijskih pravila, ali se između redaka, to vidi da ne šmeka Bergolja. Mueller je jedan od onih kardinala, koji su poznati kao protivnici Bergolja. Onih koje manistrema mediji nazivaju “tradicionalisti”, “konzervativci” ili čak “tvrdolinijaši”, samo zato što zastupaju službeni nauk KC. Kojege Bergoljo i njegova ekipa njegovih homo-kardinala, sabotiraju na sve strane.

alan ford
Gost
alan ford
2 godine prije

David Berger , njemački gej je nešto kao njemačka varijanta Mile Yannopulosa. Tako reći, “desničarski” gej, koji oštro kritizira Merkelicu i masovnu migraciju, i koji ne može smisliti njemačke ljevičare, socijaldemokrate, Zelene i Antifu. Berger je inače doktor teologije, 20 godina je bio katolički svećenik, kada je otkriveno da je gej, onda je otpušten iz Crkve. Nakon toga je Berger najprije kratko vrijeme bio urednik nekog gej magazina i napadao je Crkvu i konzervativce da su licemjerni i slično. I naravno, njemačka TV i mainstream mediji rado su ga pozivali u svoje emisije i pravili intervjue sa njim. Međutim, ubrzo… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
2 godine prije
Reply to  alan ford

alan@ evo 10 + za trud

POVEZANE VIJESTI

Izbornik