Svaki podstanar s ovim se može poistovjetiti

Podstanarske muke
0
0

Svaki podstanarski prostor ima barem jednu veliku manu ili nešto što grozno bode oči. No za većinu problema, ako ne i za sve njih, postoji rješenje. Ova rješenja obično su jeftina, jednostavna i brzo izvediva. Nudimo vam nekoliko zgodnih i privremenih načina da se nosite sa situacijom u prostoru u kojem se trenutno nalazite.

Loša rasvjeta

Rasvjeta je obično dosta nezgodna jer je obično prilično neugledna. Ako ne možete zakamuflirati ili uljepšati ono što se tamo nalazi, dodajte privremena rješenja. Postoje lake i isplative mogućnosti pojačavanja razina osvjetljenja gotovo bilo gdje – u mračne kutove, ormare i ispod kuhinjskih ormarića.

Ružni kuhinjski ormarići

Kuhinjski elementi su središte kuhinje i zauzimaju veliki dio zida. Tako da kada su ružni ili depresivni, spuštaju na svoju razinu cijeli prostor. Prelakirati i prefarbati ih obično ne smijete, ali možda možete skinuti vrata i uvesti sustav otvorenih polica. Ako vam pogled na sve što se u kuhinjskim policama nalazi nije ugodan, možda ih možete pokriti nekim tipom zavjesica.

Nepraktična ostava i mali ormari

Malo koji stan koji se iznajmljuje ima savršena rješenja za odlaganje – ujedno i lijepa i praktična. Ovdje uvijek vrijedi pravilo da se ide u visinu. Iskoristite osim toga uske prostore gdje ništa drugo ne stane. Sve to pokrijte zastorima i zavjesama. Ako vam je ormar za odjeću mali ili ga nikako niti nemate, pokušajte pristupiti tome s dozom minimalizma. Prestanite kupovati odjeću, pažljivo slažite onu koju imate kako bi zauzela što malo mjesta, nabavite ili napravite police za odjeću ili kupite strateški dodatke za ormare kao što su graničnici, košarice i slično.

Nedovoljno radnih površina

Većina gradskih stanova ne može se pohvaliti s ogromnim kuhinjama i proporcionalno velikim radnim pločama. Ako ste jedna od osoba koja je zapela u stanu s malom radnom plohom odmah uz sudoper ili kuhalo, oslobodite ga koliko god možete ili probajte produljiti ono što imate.

Nedostatak osobnosti

Osjećate li da vaš trenutni dom odražava vašu osobnost ili izgleda jednako kao i milijuni drugih iznajmljenih stanova? Ne očajavajte! Čak i ako ne možete izgraditi vlastiti prostor od temelja do krova i odabrati svaki detalj oko vas, možete prostoru dati dašak svoje osobnosti. Osvježenje nekoga dijela stana uz malo utrošenog vremena i novca mogu učiniti čuda.

Podstanaruređenje
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI