Kako dosadne kuhinje u iznajmljenom stanu učiniti zabavnim?

Već smo pisali o nekoliko praktičnih savjeta za pojedince koji žive u iznajmljenom stanu. Činjenica je da kao podstanar ne smijete previše intervenirati u prostor, ali opet ga morate učiniti sebi ugodnim. I možete. Ovdje ćemo pokazati par čudesnih “lijekova” za dosadne kuhinje koje se u većini slučajeva nalaze u iznajmljenim stanovima.

Dosadio vam je kuhinjski dekor po svemu sudeći. Čini vam se da ga ne možete uljepšati bez veće investicije, ali to nije sasvim točno. Ne trebate renovirati, potrebno je samo obnoviti. Napravite brzi dodatak u lijepoj boji i vaša će kuhinja odjednom zasjati novim sjajem.

Stolice su u većini slučajevima izrađene u osnovnim neutralnim bojama. A zašto ih ne biste preobrazili u nešto što će privlačiti poglede? Ako imate visoki stol, šank ili otok u kuhinji, presvucite stolice u živopisne boje.

Postavite svijetao, žarki i dojmljivi tepih. Što upečatljiviji, to bolji. Većina kuhinja izrađena je u toplim tonovima, pa nešto u crvenoj, narančastoj ili ružičastoj boji bi sigurno jako vizualno iskakalo.

Dodajte zavjesu ili zastor sa zanimljivim uzorkom na kuhinjske prozore. Ako ih imate. Ne treba biti suptilan ako hoćete napraviti primjetan “makeover”.

Postoji još nekoliko detalja kojima možete osvježiti izgled kuhinje – složite nasumične stvari na jedan pladanj, promijenite ručkice od ladica, dodajte biljku, složite sitnice u ukrasne kutijice koje ionako već imate, oličite barem jedan zid (ako imate zeleno svjetlo najmodavca) ili objesite na njega neku sliku ili poster koja odražava vaš ukus ili interese.

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
otpisani
Member
otpisani

“Kako dosadne kuhinje u iznajmljenom stanu učiniti zabavnim?”
– Promijeni kuharicu !;)

Robi
Gost
Robi

Volim vaše tekstove o uređenju. Moja molba je: ako možete dodati više slika sa primjerima kako je to u praksi netko već uredio. Puno hvala.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata

Po mogucnosti da na slikama bude Stanija, Nives i sl. samo u kuhinjskim pregacama…

POVEZANE VIJESTI

Izbornik