25 Povijesnih knjiga koje pokazuju da su cjepiva uzrokovala ozbiljnu štetu tijekom 200 godina

Vakcina - Cjepivo
5 komentara

25 knjiga u seriji ‘Povijest cijepljenja’ bacaju svjetlo na povijest cjepiva kroz oči liječnika, znanstvenika i povijesnih podataka. Oni odgovaraju na hitno pitanje: “Jesu li cjepiva sigurna i učinkovita?”

“Mogu zaključiti da je cijepljenje najveća prijevara u povijesti medicine”, napisao je Trung Nguyen. Od 1796., godine kada je uvedeno prvo cjepivo protiv velikih boginja, svaka generacija je bila opterećena bolešću zbog cijepljenja, rekao je.

Godine 2021. Nguyen je obnovio i ažurirao 25 povijesnih djela o cijepljenju. Na kraju ovog članka nalazi se popis od 25 knjiga. Ponovno je objavio svaku od knjiga zasebno s istim predgovorom, uvodom i prologom koji je napisao. U predgovoru je Nguyen rekao sljedeće:

Za svaku ‘pandemiju’ bolesti od 1850. do 2021. (171 godina), sve što trebate učiniti je zamijeniti datum i mjesto u članku na trenutni datum i mjesto. Doći ćete do neizbježnog zaključka da farmaceutske tvrtke opetovano vode isti reket.

Svaka je generacija opterećena cijepljenjem od 1796. Ovaj zločin iz pohlepe – trovanje krvi i ubijanje nedužne djece za novac – nastavit će se osim ako ljudi toga ne budu svjesni.

Iza voditelja vijesti, iza pedijatara, iza liječnika, iza TV lica, iza korumpiranih birokrata i političara, stoje farmaceutske tvrtke (proizvođači cjepiva) koje im izravno ili neizravno isplaćuju plaće.

Širenje bolesti traje od 1796. godine – godine kada je uvedeno prvo cjepivo protiv malih boginja.

U gotovo svakom slučaju, bolest je izazvana ljudskim djelovanjem, uzrokovana industrijskim kemikalijama kao što su pesticidi, sastojci cjepiva, antibiotici i lijekovi (petrokemikalije). Ili još gore, izmišljeno u tajnim laboratorijima i pušteno u javnost koja ništa ne sumnja.

‘Cijepljenje: pokazalo se beskorisnim i opasnim’ Alfreda R. Wallacea, treća knjiga u seriji ‘Povijest cijepljenja’ Trunga Nguyena. Izvor: Google knjige

U uvodu Nguyen zatim ističe citate pisaca, liječnika i znanstvenika o cjepivima kroz tri stoljeća.

Vrijedno je pročitati cijeli Nguyenov predgovor, uvod i prolog. Oni se mogu čitati online OVDJE sljedeći hipervezu za “pregled ove knjige” ili hiperveze za odjeljke 1 – 4 prikazane pod “sadržajem”, koje smo naveli u nastavku radi lakšeg snalaženja:

25 knjiga u seriji Povijest cijepljenja:

 1. Otrovana igla: Prešućene činjenice o cijepljenju (1957.), dr. Eleanor McBean, ND
 2. Stoljeće cijepljenja i čemu ono uči (1898.), William Scott Tebb, MA, MD, DPH
 3. Cijepljenje: pokazalo se beskorisnim i opasnim iz 45 godina registracijske statistike (1885), Alfred R. Wallace, LLD DUBL., DCL OXON., FRS, itd.
 4. Cijepljenje: njegove zablude i zla (1882.), Robert A. Gunn, dr. med.
 5. Obvezno cijepljenje: Zločin nad školskom djecom (1915), Čas. M. (Charles Michael) Higgins
 6. Istina o cijepljenju i imunizaciji (1951.), Lily Loat, tajnica Nacionalne lige protiv cijepljenja u Londonu
 7. Leicester: Sanitacija nasuprot cijepljenju. Njegova vitalna statistika u usporedbi s statistikom drugih gradova, vojske, mornarice, Japana i Engleske i Walesa (1912.), J.T. Biggs, J.P.
 8. Pitanje cijepljenja (1895.), Arthur Wollaston Hutton, MA
 9. Vaccination a Delusion: Its Penal Enforcement a Crime (1898.), Alfred Russel Wallace, LLD DUBL., DCL OXON., FRS, itd.
 10. Cijepljenje prokletstvo i prijetnja osobnoj slobodi sa statistikama koje pokazuju njegove opasnosti i kriminalitet (deseto izdanje, 1913.), James Martin Peebles, MD, MA, PhD
 11. dr. C.G.G. Nittingerovo zlo cijepljenja (1856.), C. Charles Schieferdecker, dr. med.
 12. Pitanje cijepljenja u svjetlu modernog iskustva. Apel za ponovno razmatranje (1914.), C. Killick Millard, M.D., D.Sc.
 13. Jenner i cijepljenje: čudno poglavlje povijesti medicine (1889.), dr. Charles Creighton
 14. Strahote cijepljenja: razotkriveno i ilustrirano (1919.), Charles M. Higgins
 15. Cijepljenje: Priča o velikoj zabludi (1885.), William White
 16. Vitalna statistika u Sjedinjenim Državama, 1940.-1960. (1968.), Robert D. Grove, Alice M. Hetzel, Ministarstvo zdravstva, obrazovanja i socijalne skrbi SAD-a
 17. Plan obveznog cijepljenja Nacionalno vijeće za politiku cijepljenja (1977.)
 18. Prijevara cijepljenja (1923.), Walter Hadwen, JP., MD, LRCP., MRCS, LSA, iz “Istine”, 3. siječnja 1923.
 19. Cijepljenje kao prokletstvo (1895.), C.W. Amerige, MD
 20. Cijepljenje medicinska zabluda (1879.), Alexander Wilder, dr. med
 21. San i laž Louisa Pasteura (izvorno Pasteur: plagijator, varalica) (1942.), R.B. Pearson
 22. Problem cijepljenja (1936), Joseph Swan
 23. Zabluda cijepljenja (1911.), John Pitcairn, predsjednik Lige protiv cijepljenja Amerike
 24. The Case Against Vaccination (1896), Walter Hadwen, JP, MD, LRCP, MRCS, LSA
 25. Katalog literature protiv cijepljenja (1882., 2018.): Londonsko društvo za ukidanje obveznog cijepljenja, 114 Victoria Street, Westminster
bolesticjepivopovijestvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan Bgd
2 mjeseci prije

Ako navedete neke tacne podatke i cinjenice u vezi upotrebe vakcina, odmah cete biti napadnuti i proglaseni za “antivaksera”, neprijatelja br1 zdravlja nacije, teroristu cak.
To pokazuje koliko je mocna ta masinerija koja stoji iza vakcinalnog lobija. Politicari, mediji, struka, svi su kupljeni. A ko ima toliko para da ih sve kupi? Slucajno su to enormno bogati pripadnici jednog naroda!
Slucajno?
Nista nije slucajno!

Ivan Bgd
2 mjeseci prije

Ovo je malo off topic ali treba reci:
Sirom Srbije bolnice se prazne i oslobadjaju kreveti, ostaju samo najtezi pacijenti, svi laksi se salju kucama!
Zasto? Pa nesto se sprema, verovatno i globalno, i bice masovno oboljevanje. Kako oni to mogu drugacije da znaju osim ako to nije isplanirano, i ako nisu dobili uputstva sta da rade iz nekog centra (Davos?).
Ne znam kakva je situacija u zemljama u okruzenju, ali to se trenutno desava u Srbiji…

Zorule
2 mjeseci prije

jedan kolega na poslu kaže da je on toliko cjepiva primio (valjda je imao nekakva dodatna) da je sad otporan na sve, da može da jede i sa odlagališta otpada i da mu nište neće biti 😁

Lucija, prva
2 mjeseci prije

Najmlađa od knjiga je iz ’57.

Gdje autorica piše o “Syphilis and Vaccination”

Nikako ne mogu zamisliti što bi tu trebalo pisati.

Navalite s čitanjem. U tome vas ohrabruju Amazon i guuugle knjige. 🙃

Name*
2 mjeseci prije

Wow, pošto smo buraz i ja od uvijek voljeli teorije zavjere, znali smo točno sve o ovoj temi, ali da postoji cijepljenje od 1700-stotih to nisam znao! Pa kolike su te igle bile? Ja mogu reći iz vlastitog primjera da su nas “pelcovali” u školi u ne znam točno kojem razredu, u Novom Vinodolskom u 90-desetima i od nas 38 u razredu (da, prije su razredi bili toliki i nije bilo problema kao danas) nas više pola ima problema s gušteračom! A to znači, nema masne hrane do kraja života! Sad si zamislite da nikad više ne smijete pojesti mc donalds, pohano meso, bilo koju svinjetinu, janjetinu s ražnja ili još bolje pod pekom, nikakvi fast food, ako hoćete pirjati luk, to činite na običnoj vodi, dok hoćete jesti meso, prve 2 vode obavezno bacite (ako imate s gušteračom problema), nikakvi maslac, svinjska mast, ulje – dakle ništa! Salate se… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI