fbpx

Analiza podataka potvrđuje da će više djece umrijeti od cjepiva protiv COVID-a nego od COVID virusa

Smrtnost djece od cjepiva

Svijet je poludio. Znali smo kada su ‘stručnjaci’ odlučili cijepiti djecu da će biti više smrtnih slučajeva od cijepljenja nego od COVID-a. Sada imamo podršku za to temeljenu na podacima CDC-a i Big Pharma.

Od kada su objavljeni prvi podaci, znamo da zdrava djeca praktički nisu pogođena COVID-19. Stariji od 75 godina bili su druga priča. (Pogledajte donji grafikon USA Today iz listopada.)

Analiza podataka potvrđuje da će više djece umrijeti od cjepiva protiv COVID-a nego od COVID virusa 1

Ali sada moćnici žele dati cjepiva protiv COVID-a djeci. Problem s ovim je što će više djece umrijeti od cjepiva nego što će umrijeti od COVID-a i postoji dokaz.

Toby Rogers je kompletirao ovu analizu. On kaže:

Čitao sam CDC-ov “Vodič za zdravstvene ekonomske studije predstavljene Savjetodavnom odboru za praksu imunizacije (ACIP), ažuriranje 2019.” i shvatio sam da je FDA-ova žalosna analiza rizika i koristi u vezi s Pfizerovom EUA aplikacijom za cjepivo djece u dobi od 5 do 11 godina krši mnoga načela CDC-ovih Smjernica. Dokument CDC “Guidance” opisuje 21 stvar koju svaka studija zdravstvene ekonomije u vezi s cjepivima mora učiniti, a FDA analiza rizika i koristi prekršila je barem polovicu njih…

…Prvo malo pozadine. Broj potrebnih za liječenje (NNT) kako bi se spriječio pojedinačni slučaj, hospitalizacija, prijem u JIL ili smrt, standardni je način mjerenja učinkovitosti bilo kojeg lijeka. To je važan alat jer omogućuje kreatorima politike da procijene kompromise između novog lijeka, drugog postojećeg lijeka ili nečinjenja. U istraživanju cjepiva ekvivalentni izraz je Broj potreban za cijepljenje (NNTV, ponekad također napisan kao NNV) kako bi se spriječio pojedinačni slučaj, hospitalizacija, prijem u JIL ili smrt (to su 4 različita NNTV-a koja se mogu izračunati).

Pharma MRZI govoriti o NNTV-u, a još više mrze govoriti o NNTV-u kada je riječ o cjepivima protiv COVID-19 jer je NNTV toliko smiješno visok da ovo cjepivo nije moglo proći nikakvu iskrenu analizu rizika i koristi.

Rogers dalje dijeli neke procjene stručnjaka o COVID NNTV-u:

Razni zdravstveni ekonomisti izračunali su NNTV za cjepiva protiv COVID-19.

Ronald Brown, zdravstveni ekonomist u Kanadi, procijenio je da je NNTV za sprječavanje jednog slučaja koronavirusa s 88 na 142.

Drugi su izračunali da NNTV spriječi jedan slučaj na 256.

Njemački i nizozemski istraživači, koristeći veliki skup podataka (500 tisuća) iz terenske studije u Izraelu, izračunali su NNTV između 200 i 700 kako bi spriječili jedan slučaj COVID-19 za mRNA injekciju koju je prodao Pfizer. Otišli su dalje i zaključili da je “NNTV za sprječavanje jedne smrti između 9 000 i 100 000 (95% interval pouzdanosti), sa 16 000 kao procjena točke”.

Rogers zatim dijeli članak Bobbyja Kennedyja o Pfizerovom kliničkom ispitivanju.

U Pfizerovom 6-mjesečnom kliničkom ispitivanju na odraslih – zabilježena je 1 smrt od covida od 22 000 u skupini koja je primala cjepivo (“liječenje”) i 2 smrtna slučaja od covida od 22 000 u skupini koja je primala placebo (vidi tablicu s4). Dakle NNTV = 22.000. Kvaka je da je bilo 5 smrtnih slučajeva od srčanog udara u skupini koja je primala cjepivo i samo 1 u placebo skupini. Dakle, za svaki 1 život spašen od Covida, cjepivo Pfizer ubija 4 od srčanih udara. Smrtnost od svih uzroka u 6-mjesečnoj studiji bila je 20 u skupini s cjepivom i 14 u skupini s placebom. Dakle, 42% svih uzrokuje porast smrtnosti među cijepljenima. Cjepivo gubi praktički svu učinkovitost nakon 6 mjeseci pa su morali prekinuti studiju. Oni su zatimi ponudili cjepivo placebo skupini i tako uništili dugoročne podatke. U tom je trenutku rastuća linija štetnosti već davno presjekla liniju učinkovitosti koja tone.

Nakon što je primijetio da je Pfizer promijenio parametre svoje studije kada je izračunavao NNTV na djeci kako bi sakrio štetu od cjepiva, Rogers je podijelio sljedeće:

Sve gornje procjene NNTV-a temelje se na podacima odraslih. Kod djece će NNTV biti još veći (što je manji rizik, to je veći NNTV kako bi se spriječio jedan loš ishod). Djeca u dobi od 5 do 11 godina imaju izuzetno nizak rizik od smrti od koronavirusa. U metaanalizi koja kombinira podatke iz 5 studija, istraživači sa Stanforda Cathrine Axfors i John Ioannidis pronašli su srednju infekciju fastopa taliteta (IFR) od 0,0027% kod djece u dobi od 0-19 godina. U djece u dobi od 5 do 11 godina IFR je još niži. Ovisno o studiji koju pogledate, COVID-19 je nešto manje opasan ili je otprilike jednak gripi kod djece.

Rogers zatim iznosi broj osoba koje bi se trebale cijepiti kako bi se spasio život jednog djeteta od smrti od COVID-a:

Do 30. listopada 2021. CDC je naveo da je 170 djece u dobi od 5 do 11 godina umrlo od bolesti povezane s COVID-19 od početka pandemije. (To predstavlja manje od 0,1% svih smrtnih slučajeva povezanih s koronavirusom u cijeloj zemlji, iako djeca te dobi čine 8,7% stanovništva SAD-a).

Pfizer mRNA injekcija “radi” samo oko 6 mjeseci (povećava rizik u prvom mjesecu, pruža umjerenu zaštitu od 2. do 4. mjeseca, a zatim učinkovitost počinje opadati, zbog čega su svi modeli FDA koristili samo 6 mjeseci -okvir). Stoga bi se svako modeliranje moralo temeljiti na učinkovitosti cjepiva u vezi sa 57 (170/3) djece koja bi inače umrla od bolesti povezane s COVID-om tijekom razdoblja od 6 mjeseci.

U najboljem slučaju, Pfizer mRNA injekcija mogla bi biti 80% učinkovita protiv hospitalizacija i smrti. Taj broj dolazi izravno iz FDA modeliranja (str. 32). Saginjem se unatrag kako bih Pfizeru pružio prednost znatnoj sumnji jer opet, Pfizerovo kliničko ispitivanje nije pokazalo NIKAKVO smanjenje hospitalizacija ili smrti u ovoj dobnoj skupini. Dakle, ubrizgavanje dvije doze Pfizera svih 28 384 878 djece u dobi od 5 do 11 godina (što Bidenova administracija želi učiniti) spasilo bi najviše 45 života (0,8 učinkovitost x 57 smrtnih slučajeva koji bi se inače dogodili tijekom tog vremenskog razdoblja = 45 ).

Dakle, NNTV za sprječavanje jednog smrtnog slučaja u ovoj dobnoj skupini iznosi 630.775 (28.384.878 / 45). Ali to je režim s dvije doze, pa ako netko želi izračunati NNTV po injekciji, broj se udvostručuje na 1.261.550. To je doslovno najgori NNTV u povijesti cijepljenja.

Rogers zatim daje procjenu broja djece sa smrtonosnim nuspojavama od uzimanja cjepiva protiv COVID-a.

Kirsch, Rose i Crawford (2021.) procjenjuju da VAERS umanjuje fatalne reakcije za faktor 41, što bi ukupno smrtonosne nuspojave u ovom dobnom rasponu stavilo na 5.248. (Kirsch i suradnici predstavljaju konzervativnu procjenu jer su drugi stavili faktor nedovoljno prijavljivanja na 100.)

Rogers to sumira na sljedeći način:

Dakle, pojednostavljeno rečeno, plan Bidenove administracije ubio bi 5.248 djece putem Pfizer mRNA injekcija kako bi se 45 djece spasilo od smrti od koronavirusa.

Za svako dijete spašeno cjepivom, još 117 bilo bi ubijeno cjepivom.

Pfizer mRNA injekcija ne uspijeva niti u jednoj poštenoj analizi rizika i koristi kod djece u dobi od 5 do 11 godina.

Dr. Michael Yeadon, bivši potpredsjednik Pfizera, ranije je ovog mjeseca tvrdio da je 50 puta veća vjerojatnost da će djeca biti ubijena od cjepiva protiv COVID-a nego od samog virusa. Yeadon je bio glavni znanstveni direktor i potpredsjednik u Pfizeru prije nego što je otišao 2011. nakon više od 16 godina u tvrtki.

Yeadon je također rekao Steveu Bannonu ranije ovog mjeseca: “Luda ​​je stvar cijepiti (djecu) nečim za što je zapravo 50 puta veća vjerojatnost da će ih ubiti od samog virusa”,

Ne postoji racionalan razlog da se djeci daje vakcina protiv COVID-a. Ovo je ludo.

IZVOR: thegatewaypundit.com

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
20 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Inferno
Gost
Inferno
8 mjeseci prije

Crni vrag je dosal po svoje

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
8 mjeseci prije

Naravno da hoce kad roditelje nije briga…

NeBudiOvca
Member
NeBudiOvca
8 mjeseci prije

Za porast smrtnih slučajeva zbog razloga koji odgovaraju nuspojavama cjepiva medju mladima u SAD-u okrivljuju konzumaciju marihuane.
Za djecu će vjerojatno klimatske promjene

nekoime
Gost
nekoime
8 mjeseci prije

– Što pjeva mali Moshe nakon druge doze cjepiva?
– Suze liju plave oči…

Zoki
Gost
Zoki
8 mjeseci prije

Povijest nam je više puta potvrdila. Ona civilizacija koja odluči žrtvovati djecu zbog starijih je dosegla posljednji stadij pred izumiranje.

Joe
Gost
Joe
8 mjeseci prije

Znači da je “vakcina” učinkovita!

Jadranka S
Gost
Jadranka S
8 mjeseci prije

I uporno se provlaci da “virus” postoji. NE POSTOJI.

Ne mogu vise pricati o djeci,
jer je prejaka bol u dusi sto bezdusnici djeci rade.

Ovaj svijet je izokrenut/izvrnut.

Max
Member
Max
8 mjeseci prije

Jasno je to

otpisani
otpisani
8 mjeseci prije

Tko god od političara odluči cijepiti djecu čini KRIVIČNO DJELO jer, ni jedno tzv. “cjepivo” nije predviđeno za djecu mlađu od 18 godina , osim fizerovog koje ima donju dobnu granicu primjene 16 godina !! Naime, u uputstvima od samih proizvođaća (ovog otrova) upozoravaju i preporučuju da se ne aplicira… Pročitaj više »

otpisani
otpisani
8 mjeseci prije

Pravo na prihvaćanje ili odbijanje pojedinoga dijagnostičkog, odnosno terapijskog postupka Članak 16. Pacijent ima pravo prihvatiti ili odbiti pojedini dijagnostički, odnosno terapijski postupak, osim u slučaju neodgodive medicinske intervencije čije bi nepoduzimanje ugrozilo život i zdravlje pacijenta ili izazvalo trajna oštećenja njegovoga zdravlja. Prihvaćanje pojedinoga dijagnostičkog ili terapijskog postupka pacijent… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI

Izbornik