Dr James Giordano – šokantan govor DARPA-inog znanstvenika o nanotehnologiji iz 2018. godine

James Giordano
22 komentara

James Giordano, dr. sc., MPhil, šef je programa studija neuroetike, specijalizant, vodi podprogram vojne medicinske etike i suvoditelj programa O’Neill-Pellegrino za znanost o mozgu i globalno zdravstveno pravo i politika u Pellegrino centru za kliničku bioetiku; i profesor je na odjelima za neurologiju i biokemiju na Medicinskom centru Sveučilišta Georgetown, Washington, DC, SAD.

Prof. Giordano trenutno radi kao predsjedatelj Neuroetičkog programa IEEE Brain Projecta i imenovani član Savjetodavnog odbora za neuroetička, pravna i društvena pitanja (NELSI) Agencije za napredne obrambene istraživačke projekte (DARPA).

U ovom kratkom isječku dr Giordano govori na Instittu za moderno ratovanje u američkom vojnom učilištu West Point. U govoru on iznosi neke šokantne sposobnosti koje su očito već itekako dostupne američkoj vojsci. Taj govor održao je davne 2018. godine i u njemu je zapravo potrvdio puno stvari koje teoretičari zavjera tvrde već dugo vremena.

Kratki video s prijevodom:

 

On kaže da se nano-čestice sada mogu stabilizirati za distribuciju. I mogu se proizvoditi materijali koji se mogu kontrolirati pomoću bioinžinjeringa. Može ih se natjerati da se skupljaju u određenim područjima (tijela) na osnovu biokemijske osjetljivosti. Onda kaže da oni idu i korak dalje i da već mogu proizvoditi nano-robote koji su u potpunosti kontrolirani.

Ove nano-čestice mogu da se aerosoliziraju tj. da se raspršuju zrakom, i da prodru u bilo koje tijelo, jer su toliko male da ih ništa ne može zaustaviti osim specijalnih bio-filtera. Kad uđu u vaskularni sustav mogu da izazovu zgrušavanja ili da utječu na mozak. Taj materijal bilo bi praktički nemoguće otkriti, a osim aerosola, može da se unese u tijelo i drugim putem (npr. iglom). To bi onda bilo savršeno oružje.

Dakle sve je tu, crno na bijelo, sve ono što su navodne teorije zavjere, ovaj Pentagonov znanstvenik je potvrdio da je moguće, i da američka DARPA to ima.

Za one ambicioznije, cijelo predavanje na engleskom pod nazivom „mozak je bojno polje budućnosti“ možete pogledati ovdje:

 

James GiordanoNanotehnologijaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
1 godina prije

Ove nano-čestice mogu da se aerosoliziraju tj. da se raspršuju zrakom, i da prodru u bilo koje tijelo…..
…..a osim aerosola, može da se unese u tijelo i drugim putem (npr. iglom).

Nebojte se !…. da to raspršuju zrakom potrovali bi i sami sebe a ako izbjegavate njihove igle, ništa vam se neće dogoditi.

Ovakvi članci imaju zadatak (svjesno ili nesvjesno) ustrašivanje robova jer kada imate strah onda ste u “njihovim” rukama

petar schroder
1 godina prije

Nas prase svaki dan geoinzenjeringom. Tko stoji iza toga da nas prase i raznim metalima i otrovom ?Juce je na jednom portalu u Francuskoj bilo o bioinzenjeringu i kako je moguce da utjece na susu ili poplave.Nekoliko labora su otkrili da se u toj umjetnoj kisi nalaze metali i otrovi koje sve truju na zemlji Kako je moguce da jedan covjek kao Bill Gates dobio dozvolu od UN da se igra Boga i odlucuje da kakvo cemo vrijeme imati danas.Cjeli septembar je sunce bilo prekriveno maklom koju ispustaju ti avioni koji mogu da izazovu VELIKE POPLAVE U RAZNIM ZEMLJAMA I SVE ZIVO NISTE ZASTO SU VLADE TO DOZVOLILE?

Vojni analitičar
1 godina prije

Kao i svaka druga tehnologija, bez izuzetka, i nanotehnologije mogu imati izuzetno korisne upotrebe, ali se mogu i zloupotrijebiti. I biti će zloupotrebljene, u to ne treba nimalo sumnjati. Ono što je jedini način suprotstavljanja tim zloupotrebama je prokušana metoda mača i štita. Zloupotrebe nanotehnologija je moguće spriječavati jedino ako se pronađe tehnologija koja će omogućiti pouzdan način njihove neutralizacije i odstranjivanja iz organizma kada čine štetu. Jer pouzdavanje u ljudski moral i etiku koji bi trebali spriječiti zloupotrebe jednostavno je glupo i naivno.

Max
1 godina prije

Sve je jasno.

petar schroder
1 godina prije

Nemacke novine WELT SU OVI DANA OBJAVILI DA JE FONDACIJA BILL GATEA UPRAVLJALA CORONOM OD POCETKA A NE WHO To znaci Bill Gates je naredio zatvaranje stanovnika u kuce i kako da se ljudi lijece .To znaci on zna kada dolazi corona i kada odlazi Corona i vakcine dolaze iz istoga labora ,a Bill sve zna, bolje od babe Vange.KUPIO JE SVE ZIVO OD TV I PRESE I MNOGE VLADE Covjek je psihopat koji hoce da nas unisti ako ne coronom i vakcinama ONDA GEOIZENJERINGOM IZNAD NASI GLAVA Svaki dan ti avioni nas prase.

Jomla
1 godina prije

O nanotehnologijama se počelo šuškati prije oko 4 decenije! Pa vi skontajte šta se za to vrijeme moglo napraviti u tajnim istraživanjima s neograničenim sredstvima! Jbg…

armagedon
1 godina prije

U prijevodu naj.bali smo.

Lucija, prva
1 godina prije

“Ove nano-čestice mogu da se aerosoliziraju tj. da se raspršuju zrakom”

Mogu. Ali samo ako vam ih netko naspreja u nos.
Kao nova cjepiva.

Drugačije – nema teorije. Jednostavno ih je premalo, pa ih sređuje imuni sustav kao bilo što strano.

Hogar
1 godina prije

Tako je to kad nemamo muda RIJESIT manijake oni ce nas. Mi smo za kabalu stoka goyimi. Od babilona rade zlo. Zlo hoda medju nama podrzano masonima.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI