Opskrba hranom u SAD-u uskoro će biti kontaminirana mesom zaraženim mRNA cjepivom

Lazno meso
85 komentara

Amerikanci će uskoro moći dodati škampe na popis visokorizičnih mesnih proizvoda koji se ubacuju u sve toksičniju zalihu hrane Sjedinjenih Država, zahvaljujući izraelskoj tvrtki koja je upravo prikupila 8,25 milijuna dolara od skupine rizičnih kapitalista za početak primjene oralne RNA lijekovi na bazi “cjepiva” za prehrambeni lanac morskog života.

Budući da se škampi hrane s dna, sve što ih jede, uključujući ljude, na kraju će unijeti te RNK kemikalije kroz mišićno tkivo ili meso tih životinja. Jednom kada ViAqua, kako sebe naziva izraelska operacija rizičnog kapitala, uvede svoje cjepivo temeljeno na RNK u život u oceanima kako je planirano, Amerikanci i svijet imat će jedan siguran mesni proizvod manje za konzumiranje.

Prema izvješćima, ViAqua-ino cjepivo na bazi RNA, koje je još u razvoju, koristi interferenciju ribonukleinske kiseline (RNAi) za manipuliranje genetskim profilom račića, u biti pretvarajući morska stvorenja u žive genetski modificirane organizme (GMO).

“RNAi je biološki proces u kojem se molekule RNA koriste za inhibiciju ekspresije ili translacije gena neutraliziranjem ciljanih molekula mRNA”, izvještava Epoch Health o tehnologiji Frankenfood.

Ako ih nitko ne zaustavi, globalisti će genetski reinžinjerirati cjelokupnu zalihu “hrane”, stvarajući globalnu populaciju GMO “ljudi”

Umjesto da koristite igle za ubrizgavanje svakog škampa – jer to bi bilo glupo, ha? – ViAqua-ini ludi znanstvenici planiraju “ubaciti” otrov RNAi u hranu koju jedu račići. Posebno obloženi dodatak hrani dizajniran da se odupre virusu sindroma bijele pjege (WSSV) – ili nam je tako rečeno – bit će dodan hrani za uzgojene račiće u pokušaju da se spriječi gubitak škampi vrijedan 3 milijarde dolara svake godine.

Rečeno nam je da se 15 posto svjetske proizvodnje škampi svake godine izgubi zbog WSSV-a, što je ono što ViAqua kaže da želi zaustaviti masovnim cijepljenjem škampi RNAi lijekovima.

“ViAqua sugerira da molekule RNA mogu inhibirati ekspresiju gena koji uzrokuju bolest sa svakim obrokom koji sadrži njezin obloženi proizvod”, objašnjavaju izvješća.

Poznat i kao “nanovakcina”, ViAquain RNAi lijek navodno je u studiji “dokaza koncepta” iz 2022. godine bio 80 posto učinkovit protiv WSSV in vivo (u živim organizmima). U isto vrijeme, studija nije procijenila potencijalni dugoročni učinak stvaranja GMO škampa – da ne spominjemo dugoročni učinak onoga što će biti s ljudima koji ih jedu kao “hranu”.

“Oralna isporuka je sveti gral razvoja zdravlja akvakulture zbog nemogućnosti cijepljenja pojedinačnih račića i njegove sposobnosti da znatno smanji operativne troškove upravljanja bolestima uz poboljšanje ishoda”, ponosno je objavio Shai Ufaz, izvršni direktor ViAqua.

“Uzbuđeni smo što ovu tehnologiju predstavljamo na tržištu kako bismo odgovorili na potrebu za pristupačnim rješenjima za bolesti u akvakulturi.”

Očekuje se da će prvi GMO škampi iz ViAqua biti proizvedeni u Indiji 2024. godine.

Još jedna tvrtka pod nazivom Genvax Technologies također je nedavno pokrenula startup za razvoj mRNA “cjepiva” za druge životinje, osiguravši 6,5 milijuna dolara u financiranju za razvoj samopojačavajuće mRNA (saRNA) platforme za brzi razvoj injekcija cjepiva specifičnih za stado ili jato za sve vrste životinjskih vrsta.

Genvaxov pristup uključuje umetanje specifičnog “transgena” ili “gena od interesa” na temelju podudarne varijante soja virusa ili bolesti. Dio tehnologije saRNA zatim generira odgovor protutijela, rečeno nam je, bez potrebe da se cijeli patogen uskladi s određenim cirkulirajućim sojem bolesti.

cjepivoGMOmesomRNAvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
85 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
throne
4 mjeseci prije

Vrlo brzo postati cu ozbiljni vegetarijanac, samo sezonske sumske i livadne proizvode.
Ovi ludjaci Ce sve zivo zatrovati, uf sto prvo ne sebe, oslobodili bi zemlju, floru i faunu globalnih parazita.

Гавран
4 mjeseci prije

Izgleda da niko od nas, antivaksera, nije u pravu.

Dodela Nobelovih nagrada Švedske kraljevske akademije nauke za 2023. godinu počela je odavanjem priznanja najpre na raznim poljima fiziologije ili medicine – ovogodišnji laureati su i Katalin Kariko i Dru Vajsman.
Nagrada im je pripala za doprinos razvoju mRNK vakcine protiv kovida.

Vakciniši se i umri u tišini!

ljena bitanga
4 mjeseci prije

Opet izabrani ! Pravi altruisti! Imaju oni “nos” za te stvari !

eks
4 mjeseci prije

Ah ta divna Amerika. Bitange i zločinci vladaju Amerikom . Amerofilima i rusofobima to još uvek ne dopire do mozga . Zbog toga će oni nastaviti da pljuju po zemljama koje se odupiru tom ludilu i sprovodjenju Agende depopulacije, satanizma i transgenderizma . Spas čovečanstva leži u pobedi Rusije nad zlom koje izvire u Engleskoj i Americi. Ta pobeda je izvesna i očekuje se u Ukrajini , gde se vodi rat izmedju oličenja zla (USA-NATO-VB) i Rusije . Ukrajina je orudje zla .

Lucija, prva
4 mjeseci prije

Pa ovi će UNIŠTITI i IZVITOPERITI sav živi svijet na planeti !!!

Bacaj bombe !!

Ja ne vidim drugog načina da se ovo brzo i efikasno zaustavi !

RoPe
4 mjeseci prije

To je vec u Kremanskim prorocanstvima pisalo. Oni koji poste ce se rjedje razboliti.

Biti-ili-ne-biti
4 mjeseci prije

Nije to ništa – amerikanci će uskoro ostati bez hrane, jer vlada tjera poljoprivrednike na uništenje žitarica i svega ostaloga što su posadili ili posijali: “Danas sam razgovarao sa suradnikom. Pričali smo o nečemu što mi je moj otac ranije spomenuo. On radi u poljoprivrednoj industriji više od 40 godina. Ove godine je poljoprivrednicima ponuđeno 1.5 puta veća vrijednost za usjeve, ali da ih unište. Federalna vlada im je rekla da neće dobiti subvencije za poljoprivredu ako odbiju uništiti usjeve. Što to znači? To znači da poljoprivrednik ne može priuštiti da vam osigura hranu zbog poreza koji mu vlada nameće, jer vlada ne vraća porez da bi vam dao hranu. Zajeban sustav, ali to tako funkcionira. Neće dati subvencije ako ne uništi usjeve. Platit će mu više nego što vrijedi, ali mora uništiti usjeve da bi dobio subvenciju. Pokušavaju kreirati nestašicu hrane. Imamo osam mjeseci da osiguramo zalihe hrane. Vjerojatno… Čitaj više »

nepoželjni
4 mjeseci prije

Ni jedno živo biće na ovoj Zemlji nije nastalo iz ničega ili iz nekakve “juhe” nastale nakon velikog praska… Zemlja je nastala oko 9-10 mlrd. godina poslije “velikog praska” a do tada je svemir već vrvio životom. Uvjeren sam da je sav današnji život na Zemlji donijet nakon što su uvjeti na njoj postali pogodni za nama poznate vrste koje su nastanjivale i još nastanjuju Zemlju. Dakle, kao što vrtlar zasije i zasadi svoj vrt sjemenom i uzgojenim biljkama a farmu naseli raznim životinjama koje mu koriste, tako su neki drevni “Božanski vrtlari i farmeri” Zemlji dali život. Naravno, taj život na Zemlji je pod stalnim nadzorom Inteligentne vrste koja je od tada naseljena na Zemlji i prema potrebi se taj život modelira i selektira i to upravo genetskom manipulacijom. Čovjek je odabrana vrsta, posebno genetski modelirana i koja će u nekoj doglednoj budućnosti moći zamijeniti Bogove kada ovi budu… Čitaj više »

Biti-ili-ne-biti
4 mjeseci prije

“Vrijeme je da obratite pozornost. Ovo što ste vidjeli treba vas zabrinuti. Uradio sam ono što su mi rekli u pismu koje sam jučer dobio od odjela za ugljikovodike. Rekli su da je zbog stabilizacije cijene nafte potrebno da se dio nafte prosipa. Ali ne na tržištu, već da se prosipa na nekim poljskim putevima i slično. Povezan sam s ovom cisternom s naftom – to ide direktno u moj kamion da bih negdje to prosipao. Napisali su da ću dobiti kaznu ako to negdje ne prosipam i zato sam pozvao okružnog predstavnika Toni Delouzana da mi objasni pismo, a on je rekao da ne zna puno o tome, ali da učinim ono što traže, tako da sam poslušao. Ovo su vrlo ozbiljna vremena. Od siječnja je cijena nafte skočila. Na Tik-Toku čujem sve više poljoprivrednika koji kažu da država plaća da unište usjeve s “agent orange”. Vidio sam čovjeka… Čitaj više »

Ante
4 mjeseci prije

Zato se uništavaju farme u Nizozemskoj hoće uništiti 2000 farmi, u Hrvatskoj uništavaju stočarima svinje, u Americi bogataši kupuju masovno poljoprivredna zemljišta.

borjana
4 mjeseci prije

Od prije, najviše dva lita pa na ovamo, kada u bilo koju političku, znanstvenu ili poslovnu izjavu ugrade frazu a la “Uzbuđeni smo što…”, definitivno se ljudskome rodu ni u kojem slučaju ne piše nikakvo dobro.
Svi od reda budu uzbuđeni (može se shavtiti i kao ponosni), bilo da se radi o političkim odlukama životne važnosti, medicinskim i tehmološkim inovacijama, novim pravnim aktima i zakonima, poslovnim ugovorima od javnog značaja ili oderdbama vlasti, svi jednostavno pucaju od uzbuđenja da čim prije vide sve “dobrobiti” onoga šta im izaziva toliko “uzbuđenje”.

Najnovije domaće “uzbuđenje” od kojih su se galvni akteri inovacije teško na nogama održavali dok su pojašnjavali svu “dobrobit” smart konzuma bez osoblja i blagajni, ali u koji se bez QR coda i aplikacije ne može, a koji je, eto onako usput, i pohranio sve podatke, tko je šta i kada kupio.

Ruža
4 mjeseci prije

Da… Zastrašujuća i realna činjenica kako nas sustavno, kontinuirano i kontrolirano truju i uništavaju. I kroz hranu, zrak, vodu… Pa davno je Klaus Schwab sve lijepo rekao i objasnio… Ljudi ima previše, treba se riješiti viškova, a moraju ostati oni podobni i poslušni. Ako imaš mozak koji koristiš, ako nisi poslušna i slijepa ovca, ako imaš otvoren i bistar um… Ne valja to za njih! Jer globalisti trebaju poslušnu i slijepu masu koju mogu kontrolirati i kojom mogu upravljati, oblikovati ih poput gline po svojoj želji. Kako bi drukčije imali kontrolu nad svime… A kontroliraju sve : zemlju, floru, faunu, ljude…  Svijetom upravljaju sotonisti, globalisti, manipulatori i psihopati koji provode agendu koja ima za cilj kolektivnu i sustavnu kontrolu ljudi, uma, radnji i uništavanje čovjekovog identiteta, uništenje samog čovjeka kao takvoga… Stvaranje novog svjetskog poredka s ljudima koji šute i služe sotoni, koji su podložni i dobar materijal za duboku… Čitaj više »

Max
4 mjeseci prije

Počinje novi krug pakla. To nije cijepivo nego otrov.

Koja
4 mjeseci prije

Na koje židove misliš?

Dante
4 mjeseci prije

Publicitet je bolest

Jomla
4 mjeseci prije

Koliko je židova u Njemačkoj vladi?
Sad se svete, a Hićo bio njihov piun…
Teška psihijatrija, a nemaš kud pobjeći!

Goran
4 mjeseci prije

Ma nek pocrkaju svi skupa a narod im se treba suprostavit

Hagar
4 mjeseci prije

Vrag vragu oci ne kopa. Ali zasije sjema zla pa zrtve nekad postaju nasilnici u buducnosti. Kao i kuce namjenjene preventivi zla(UN) izvori zla u buducnosti tj danas. Njegov potpis ide preko generacija i svaku pobjedu u proslosti protiv sebe pretvara u poraz pobjednika u buducnosti. Covjek mu vec dugo izmice za zavrsni udarac jer je Bog zrtvovao sina svoga. Ali zato ne propusta priliku narugati se covjekom. Ako mislite da su mjere vrijedjale inteligenciju nije to bilo slucajno i nije to bio samo socioloski eksperiment do kojih razina gluposti mogu ici sa covjekom.To nije samo prica za djecu ili folklor nedjeljom u Crkvi.

tomi
4 mjeseci prije

prirodna selekcija i balansiranje broja ljudi koji su postali odvratni i žderu mesinu svaki dan ne mareći za patnje svih tih bića na farmama

Marko
4 mjeseci prije

Nasilje se izgleda danas može rijesiti jedino nasiljem.. nece ovi nikad stat, dok ih netko nezaustavi na isti nacin… attack!!

Netko
4 mjeseci prije

bože baci ciglu

Vrlodrag
4 mjeseci prije

Kako su uvijek izabrani nekako umiješani u sve crne radnje i opačine ?

Normalno pitanje je retoričko.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI