Prema Lancetu, Amerika je spriječila neovisno istraživanje o podrijetlu Covida

Laboratorija-Covid-19
16 komentara

Washington je zabranio znanstvenicima pristup svojim laboratorijima koji manipuliraju virusima sličnim SARS-CoV-u, tvrdi britanski medicinski časopis

SAD su spriječile neovisna istraživanja o podrijetlu virusa koji je izazvao globalnu pandemiju Covid-19, navodi se u izvješću Komisije Lancet. Američke vlasti zabranile su istraživačima pristup relevantnim laboratorijima i odbile otkriti sve informacije o američkim studijama virusa i potencijalnoj manipulaciji njegovim genima, stoji u dokumentu objavljenom u srijedu u britanskom medicinskom časopisu.

“Neovisni istraživači još nisu istražili američke laboratorije koji su uključeni u laboratorijsku manipulaciju virusima sličnim SARS-CoV”, navodi se u izvješću dok se raspravlja o potencijalnom podrijetlu infekcije Covid-19. Niti su dobili pristup istraživanju provedenom u laboratoriju u Wuhanu, koji se smatra mogućim mjestom odakle je bolest mogla poteći, dodaje se u dokumentu.

Nacionalni instituti za zdravlje SAD-a (NIH) također su se “odupirali otkrivanju detalja” istraživanja provedenog u Americi o virusima povezanim sa SARS-CoV-om, a koje američka vladina agencija podržava, navodi se u izvješću. Na kraju je dostavljena samo “opširno redigirana” verzija relevantnih podataka, navodi se u dokumentu, dodajući da sadrži samo onoliko informacija koliko je zahtijevano tužbama prema Zakonu o slobodi informacija.

Nedostatak potrebnih podataka o podrijetlu virusa još uvijek sprječava istraživače u utvrđivanju podrijetla virusa, priznaje list, dodajući da gotovo svaka hipoteza na ovom polju ostaje vjerojatna. Konkretno, rečeno je da još uvijek treba razmotriti “dva glavna moguća puta” njegovog nastanka: događaj prirodnog prelijevanja, u kojem se osoba zarazila od životinje, i incident “povezan s istraživanjem”. Drugi put posebno sugerira da se istraživač mogao “zaraziti na terenu ili u laboratoriju prirodnim virusom, ili u laboratoriju, genetski manipuliranim virusom”, stoji u dokumentu.

“Potraga za podrijetlom virusa zahtijeva nepristran, neovisan, transparentan i rigorozan koji podržavaju sve vlade”, navodi se u izvješću. Washington do sada nije komentirao nalaze Lancetove komisije.

Točno podrijetlo virusa Covid-19 tek treba biti konačno dokazano. Međutim, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) izjavila je u veljači 2021. da se najvjerojatnije prenio sa životinje, vjerojatno šišmiša, na ljude. Ranije u rujnu, izraelska studija zaključila je da šišmiši vjerojatno nisu krivi za pandemiju Covid-19 budući da nema uvjerljivih dokaza za vezu između šišmiša i izbijanja bolesti.

CoviddokaziSADviruswho
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Čudan lik
1 godina prije

Virus je nastao u mašti likova koji se zovu znanstvenici a porijeklo vuče od dolara i eura…

roberto
1 godina prije

Ma nij,valjda;).Najveća demokracija u svijetu(navodno),pa da radi takve stvari ili su to najveća demokratska dostignuća i tekovine zapadnih vrijednosti.

p.s:ako bi moglo,da se latinska riječ virus,samo zamijeni riječju otrov(jer to i je značenje riječi virus).Koliko je meni poznato ne živimo više u starom rimu(ili možda živimo).Ovo je samo jedan prijedlog,da se stvari počnu nazivat pravim imenom.Jer ljude truju otrovom od rođenja,pa do smrti!

Krim
1 godina prije

Who is The Lancet funded by?

The Lancet Global Health Commission on High Quality Health Systems in the SDG Era is supported by funding from the Bill & Melinda Gates Foundation

none
1 godina prije

šok i vjeverica 😉

nepoželjni
1 godina prije

Spriječio “istraživanje kovida” (?) …dakle, kako god okreneš – Kovid postoji !

…ako ga istražuješ, znači – postoji… ako ga zabraniš istraživati to jasno implicira da – eto, kovid postoji…(samo ti je zabranjeno istraživati ga)

Ma, jasno da zločinci koji su sve smislili moraju roblje držati u uvjerenju da kovid postoji jer bez kovida nema plandemije i bez plandemije nema ubadanja a ubadanje je CILJ.

Čak i ovaj članak daje svoj doprinos laži o postojanju – Kovida (i antireklama je reklama)

…pa evo :1133 put:

Kovid-19 je izmišljotina masovno poduprta medijima i korumpiranom medicinom plasirana u svrhu zastrašivanja ljudi, sa ciljem da se zastrašenim naivcima u tijela ubrizga otrov tzv. “cjepivo” koje će u konačnici kod mnogih izazvati pad prirodnog imuniteta, dovesti do steriliteta i smrti….

Dokurčilomi
1 godina prije

Normalno da nisu dali jer bi se potvrdila glavna teorija zavjere kako je sve napravljeno i smišljeno u SAD-u a onda bi “sjever i jug” bii dječja igra.

Max
1 godina prije

Kad to i jest nijihova operacija.

Max
1 godina prije

E dočekali ste ga. Eno ga gore.

petar schroder
1 godina prije

Corona je bolest koja nastaje na dugme.Ti zlikovci imaju nacin kako taj otrov pustaju medu ljude Na nebu se DOGADA DAN I NOC GEOINZENJERING GDJE TI AVIJONI LETE DAN I NOC I ISPUSTAJU METALE I OTROVE KOJE MI UDISEMO I KOJI MOGU DA IZAZVAJU SUSU I LI POPLAVU NA ZEMLJI: TKO JE DOZVOLIO TIM AVIONIMA DA NAS PRASE ? Plavo nebo se vise ne vidi.Nebo je ili isarano ili su poslije ti sara crni oblaci puni otrova i metala Nema vise prave kise , nego poplave ili susa.SVETSKA JE JEDINA ZEMLJA KOJA JE ZABRANILA TIM AVIONIMA DA LETE U SVETSKOJ Mislim da je to bila ideja zlikovca Bill Gates da mjenja klimu.i da zakloni sunce.COVJEK SE IGRA BOGA A ON JE DEMON. ZASTO JE ZABRANJENO NA TV ILI PRESE O TOME GOVORITI?

ANTIFŠISTA
1 godina prije

Sva ZLA na našem planetu dolaze iz USA pa je tako došlo i ovo zlo zvano Covid Corona, a onaj koga je to zanimalo mogao se do sada i uvijeriti u to. I ova zabrana pristupu je samo dokaz više.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI