Službeni podaci pokazuju da je do 52 puta veća smrtnost djece koja su cijepljena protiv Covida

24 komentara

Službeni podaci pokazuju da je do 52 puta veća vjerojatnost da će djeca umrijeti nakon cijepljenja protiv Covida-19 od necijepljene djece i Britanski ONS (Ured za nacionalnu statistiku) to pokušava sakriti

Državni statistički ured nesvjesno je otkrio da je vjerojatnost da će djeca umrijeti nakon cijepljenja protiv Covida-19 do 52 puta veća od djece koja nisu primila cjepivo protiv Covida-19.

Još 20. 21. prosinca Ured za nacionalnu statistiku (ONS) objavio je skup podataka koji sadrži pojedinosti o ”smrtnim slučajevima zbog statusa cijepljenja u Engleskoj” između 1. siječnja i 31. listopada.

Skup podataka sadrži različite tablice koje prikazuju pojedinosti kao što su “Mjesečne stope smrtnosti standardizirane po dobi prema statusu cijepljenja za smrtne slučajeve koji uključuju COVID-19” i “Mjesečne dobno standardizirane stope smrtnosti prema statusu cijepljenja za smrtne slučajeve ne-COVID-19″.

Ono što skup podataka također uključuje je ”standardizirane stope smrtnosti prema dobnim skupinama i statusu cijepljenja za sve smrtne slučajeve”, no prikladno su izostavili podatke za djecu i uključili samo podatke o dobnim skupinama starijim od 18 godina.

Ono što su također učinili u podacima koje su uključili je da skupe sve mlade odrasle osobe zajedno, što znači da su stope smrtnosti izračunate za 18-39 godina starosti, ukupno 22 godine. Ali za svaku drugu dobnu skupinu stope smrtnosti se računaju za ukupno 10 godina, s 40-49, 50-59 itd.

Međutim, u tablici 9 skupa podataka ”Smrtnosti zbog statusa cijepljenja”, ONS je nehotice pružio dovoljno detalja o smrti među djecom i tinejdžerima prema statusu cijepljenja da bismo sami izračunali stope smrtnosti, a da budemo otvoreni, one su zastrašujuće, i sad je jasno zašto je ONS odlučio isključiti djecu iz skupa podataka o stopama smrtnosti.

Ono što je ONS učinio, kao što se može vidjeti u gornjoj tablici, je dao standardiziranu stopu smrtnosti na 100.000 „osobnih godina“, a ne na 100.000 stanovnika.

Razlog tome je što se veličina svake populacije sa statusom cijepljenja stalno mijenja, jer necijepljeni prelaze u kategoriju s jednom dozom, a jednodozni cijepljeni prelaze u kategoriju cijepljenih s dvije doze tijekom cijele godine.

Dakle, na ovaj način daje mnogo točniju sliku o stopama smrtnosti jer uzima u obzir i broj ljudi i količinu vremena koje je osoba provela u svakom statusu cijepljenja.

A u tablici 9, ONS nam je dostavio broj umrlih prema statusu cijepljenja među djecom i tinejdžerima, a ljubazno nam je dao i osobe-godine, što znači da možemo izračunati stopu smrtnosti na 100.000 osoba godina za 10-14 godine, te 15-19 godina prema statusu cijepljenja.

Prema podacima ONS-a, od 2. siječnja do 31. listopada 2021. zabilježeno je 96 smrtnih slučajeva među necijepljenima od 10 do 14 godina, a među necijepljenima 15-19 godina zabilježeno je 160 smrtnih slučajeva.

ONS je izračunao da je broj „osobnih godina“među necijepljenim 10-14-godišnjacima u ovom razdoblju 2.094.711, dok je među necijepljenim 15-19-godišnjacima u tom razdoblju izračunao 1.587.072 „osobnih godina“.

Da bismo izračunali stopu smrtnosti na 100.000 „osobnih godina“, sve što sada trebamo učiniti je podijeliti osobne godine sa 100.000, a zatim podijeliti broj umrlih s odgovorom na tu jednadžbu.

Dakle, za djecu od 10-14 godina radimo sljedeći izračun:

2.094.711 (osoba-godina) / 100.000 = 20,94711

96 (smrti) / 20,94711 = 4,58

Stoga je stopa smrtnosti na 100.000 „osobnih godina“među necijepljenim 10-14-godišnjacima 4,58 smrtnih slučajeva na 100.000 čovjek-godina između 1. siječnja i 31. listopada.

Koristeći istu formulu nalazimo da je stopa smrtnosti među necijepljenim 15-19-godišnjacima 10,08 smrtnih slučajeva na 100.000 „osobnih godina“.

Sada sve što moramo učiniti je upotrijebiti istu formulu za izračunavanje stope smrtnosti među cijepljenima jednom dozom i dvije doze cijepljenih 10-14 i 15-19 godina, koristeći osobe-godina i broj smrtnih slučajeva koje daje ONS u tablici 9 njihovog izvješća ”Smrtnosti od statusa cijepljenja”, koji su sljedeći:

Ovdje su izračunate stope smrtnosti prema statusu cijepljenja među 15-19-godišnjacima na temelju ONS izračunatih osoba-godina

A ovdje su izračunate stope smrtnosti prema statusu cijepljenja među 10-14-godišnjacima na temelju ONS-a izračunatih osoba-godina

Ove brojke su zastrašujuće. Podaci ONS-a pokazuju da su između 1. siječnja i 31. listopada 21. listopada djeca u dobi od 10 do 14 godina imala statistički 10 puta veću vjerojatnost smrti od necijepljene djece, a tinejdžeri u dobi od 15 do 19 godina statistički su imali 2 puta veću vjerojatnost da će umrijeti od necijepljenih tinejdžera.

Ali dvostruko cijepljene brojke su one koje su uistinu zastrašujuće.

Podaci ONS-a pokazuju da su između 1. siječnja i 31. listopada 21. listopada tinejdžeri u dobi od 15-19 godina imali statistički 3 puta veću vjerojatnost da će umrijeti od necijepljenih tinejdžera, ali su djeca u dobi od 10-14 godina imala statistički 52 puta veću vjerojatnost da će umrijeti od necijepljene djece, bilježeći stopu smrtnosti od 238,37 na 100.000 „osobnih godina“.

Ali ove brojke su zapravo još gore nego što se na prvi pogled čini. To je zato što stopa necijepljene smrtnosti među 10-14-godišnjacima uključuje djecu u dobi od 10 i 11 godina koja ne ispunjavaju uvjete za cijepljenje.

Dok stope cijepljene smrtnosti ne uključuju 10 i 11-godišnjake jer u to vrijeme nisu ispunjavali uvjete za cijepljenje, a JCVI je tek nedavno 22. prosinca 21. prosinca preporučio da djeca u dobi od 5 do 11 godina koja se smatraju visokorizičnom ponudio cijepljenje protiv Covida-19.

Stoga, da injekcije Covid-19 ne uzrokuju preranu smrt djece, onda bismo zapravo očekivali da ćemo vidjeti stopu smrtnosti koja je niža među cijepljenom populacijom od stope smrtnosti među necijepljenom populacijom, a ne stopu smrtnosti koja je slična, a sigurno ne 52 puta veća stopa smrtnosti.

Ovi zastrašujući podaci trebali bi biti naslovne vijesti na svjetskoj razini, a bojimo se i pomisliti kakvi će biti brojevi u sljedećem ažuriranju ONS-a koje će uključivati ​​podatke o milijunima više djece koja su primila prvu i drugu dozu Covid-19 cjepiva nakon 31. listopada 2021.

Izvor ovog teksta koji sadrži originalne linkove na službene podatke britanske vlade možete vidjeti ovdje.

cjepivoCovidDjecaSmrtnostvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Smilje&Bosilje
2 godine prije

Meni za taj zaključak nisu trebali službeni podaci.

Tupko Glupko
2 godine prije

Alemka Markotić, katolički Laudato TV, emisija “Izdvojeno”, 23. studenoga 2021.:

“Cjepivo se mora ispitati na nečijoj djeci da bi moje dijete bilo sigurno. Jako je važno da shvatimo da nitko nikoga sad ne tjera, ali kažu da treba ispitati cjepiva. A na čijoj ćemo djeci ispitati cjepiva? Dakle, brojna cjepiva rađena u zapadnim zemljama ispitivana su u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci, na nečijoj djeci se to mora ispitati da bi moje dijete bilo sigurno, kad primi. Na čijoj ćemo? Dakle, ovo je prvi put. Ovaj COVID je svašta izvlačio, neke stvari stavlja u red. Dakle, sada se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj”, zaključila je doktorica, koja je apelirala na ljude da prihvate na sebe i svoju djecu mali postotak rizika u trenutku kada čitav svijet pokušava dokučiti kako odnijeti pobjedu nad virusom.”

Tupko Glupko
2 godine prije

U Izraelu u zadnjih mjesec dana ogroman porast broja umrlih od Covida.

Samim početkom ove godine imali su sedmodnevni prosjek umrlih na dnevnoj bazi od malo više od 0 stanovnika, do danas je to poraslo na – 73 umrla dnevno!

Podsjetimo, Izrael je svjetski rekoreder po broju boosteriranih – 55,2% sveukupne populacije im je primilo treće cjepivo.

Tupko Glupko
2 godine prije

Da podsjetim – američka FDA odobrila je 29. listopada 2021. Pfizerovo cjepivo za djecu od 5 do 11 godina.
Europska EMA je temeljem FDA odobrenja odobrila isto 25. studenoga 2021.

Već od 5. prosinca 2021. godine, HZJZ je počeo sa cijepljenjem djece od 5 do 11 godina bez naručivanja i najave.

Pfizer je trenutno u ishođenju odobrenja FDA da se odobre njegova Covid cjepiva za djecu od 6 mjeseci do 5 godina.

Pozivam redakciju Logično da istraži i objavi imena i prezimena u FDA i EMA koji su dali dosadašanja odobrenja za tzv. Covid cjepiva.

Tupko Glupko
2 godine prije

Izrael – svjetski rekorder po tome da je čak 55,4% cjelokupne populacije do danas primilo treću dozu Covid cjepiva – imao je preko 85.000 zaraženih 23. siječnja 2022.

Sa porastom zaraze, drastično im raste i broj Covid-19 umrlih – neki dan su dosegli sedmodnevni prosjek od 73 umrlih dnevno.

Populacija 9,2 milijuna.

Peter Tosh
2 godine prije

Misli na djecu, zaboravi kebab

Zagten
2 godine prije

Ovo je strasno i nije ni za citati, jasno je to i ovako. Inace ne dozivljavam smrt kao nesto previse stresno, to ostavljam materijalistima, ali svjesno ubijanje djece na globalnoj razini nije se nikada desilo u povijesti.

Mali zloco
2 godine prije

A roditeljima koji su dozvolili da im truju decu nista to?

Toni
2 godine prije

Kabali ne trebaju službeni podaci jer je masonska agenda pobiti što više “beskorisnih izjelica” na Zemlji.

Jomla
2 godine prije

Ma ne treba čovječanstvu depopulacija, potpuno pogrešan pristup!
Čovječanstvu treba ISTREBLJENJE!

Max
2 godine prije

To i jest cilj.

Tim Kunić
2 godine prije

Za tako podmukla ubojstva djece brza smrt izvršiocima, ideolozima, lobistima, planerima, ucjenjivačima, profiterima i donosiocima zakona o obaveznim cijepljenju nije dovoljna kazna. Smrt djece se mora osvetiti tako da stoljećima nakon osvete ljudskog roda nad monstrumima genocida cijepljenjem, njihovim potomcima, ako ikad više ustanu na noge, ne padne na pamet tako nešto ponoviti.

Ime
2 godine prije

Pa zna se da ta cjepiva ubijaju i nikog nije briga za to, da je briga zaustavili bi cijepljenje od prvog slučaja i prvog dana.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI