Vlada Ujedinjenog Kraljevstva potvrđuje da su trostruko cijepljeni odgovorni za 76 % smrtnih slučajeva od COVID-a

Depopulacija-Smrt od Covid vakcina
40 komentara

Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva tiho je objavila podatke koji pokazuju da se broj smrtnih slučajeva od koronavirusa u Wuhanu (COVID-19) povećao među cijepljenom populacijom, ali je u Engleskoj opao među necijepljenima.

Sve u svemu, u izvješćima se navodi da cijepljena populacija sada čini 90 posto svih smrtnih slučajeva od COVID-19, a trostruko cijepljeni čine 76 posto tih smrtnih slučajeva.

Od 31. siječnja do 27. veljače u Engleskoj je bilo ukupno 1.090.929 potvrđenih slučajeva COVID-19, a trostruko cijepljeno je njih 615.949. S druge strane, necijepljeno stanovništvo čini samo 244.313 slučajeva, od čega 169.482 djece.

Sveukupno, cijepljena populacija činila je 846.616 (78 posto) slučajeva COVID-19.

Od 31. siječnja do 27. veljače bila je 7.931 potvrđena hospitalizacija COVID-19, od čega je trostruko cijepljeno 4.558. Necijepljenih je bilo 1832, od čega 812 među djecom. Unatoč tome, ove informacije nemaju smisla kada se gledaju povijesni podaci jer djeca nikada nisu bila u visokom riziku od COVIDA-19. Nadalje, Omikron je znatno manje izražen u odnosu na delta varijantu, zbog čega je upitno zašto je toliki broj hospitalizacija među djecom.

Moguće je da Nacionalna zdravstvena služba (NHS) i Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva (UKHSA) izmišljaju brojke sada kada je Zajednički odbor za cijepljenje i imunizaciju (JCVI) nečuveno preporučio svoj djeci od 5 do 11 godina da se ponudi COVID-19. 19 cjepiva. Također bi moglo doći do masovnog testiranja djece koja su već hospitalizirana zbog drugih ozljeda kako bi se stekao dojam da bi im eksperimentalno cijepljenje protiv COVIDA-19 bilo od velike koristi.

Prilikom uključivanja djece u brojke hospitalizacije, pokazalo se da je cijepljena populacija činila 77 posto svih hospitalizacija COVID-19 u razdoblju od 31. siječnja do 27. veljače. U brojevima koji ne uključuju djecu, cijepljena populacija činila je čak 86 posto svih hospitalizacija oboljelih od COVIDA-19 među starijim od 18 godina.

U istom razdoblju, u Engleskoj je bilo ukupno 3.939 potvrđenih smrtnih slučajeva od COVIDA-19, a trostruko cijepljeno ih je 2.704. U međuvremenu, necijepljeni su činili samo 397 smrtnih slučajeva.

Stvari izgledaju blijedo za potpuno cijepljenu populaciju

Ono što je još više zabrinjavajuće, čini se da se stvari iz tjedna u tjedan pogoršavaju za potpuno cijepljenu populaciju, dok se u necijepljenoj populaciji poboljšava.

Predstavljeni brojevi nisu očekivani kada podaci govore da je Omikron mnogo manje ozbiljan od delta varijante. Štoviše, cijepljena populacija trebala bi imati do tri doze zaštite s navodnim 95-postotnom učinkovitošću protiv hospitalizacija i smrti.

Dok su mediji zauzeti hranjenjem masa propagandom i lažima, vlada je tiho objavila ove podatke koji potvrđuju da je 90 posto svih smrtnih slučajeva od COVIDA-19 diljem Engleske među potpuno cijepljenom populacijom.

Slučajevi su još više zabrinjavajući u cijelom svijetu, a broj umrlih od početka pandemije premašio je šest milijuna.

Prekretnica je najnoviji tragični podsjetnik na prirodu pandemije, čak i kada se gospodarstva ponovno otvaraju i putovanja diljem svijeta nastavljaju. Udaljeni pacifički otoci koji su bili zaštićeni od pandemije više od dvije godine sada se bore sa svojim prvim izbijanjima, dok Hong Kong bilježi porast broja smrtnih slučajeva, što dovodi do testiranja cjelokupnog stanovništva od 7,5 milijuna stanovnika.

Unatoč dostupnosti cjepiva, Sjedinjene Države se sada same približavaju milijunu prijavljenih smrtnih slučajeva.

Bilo je potrebno oko sedam mjeseci da se zabilježi prvi milijun smrtnih slučajeva od virusa kada se pandemija počela širiti početkom 2020. Četiri mjeseca kasnije, drugi milijun ljudi je umrlo, a oko milijun je umrlo svaka tri mjeseca od tada. Broj smrtnih slučajeva dostigao je pet milijuna do kraja listopada 2021., a sada je dostigao šest milijuna.

Ono što je važno za primijetiti, velika većina ljudi, koji su preminuli u posljednjim mjesecima su tri puta cijepljeni.

Pretplatiti se
Obavijesti o
40 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
roberto
1 godina prije

Hmm,jel blaži oblik smrti ili onak prava smrt?;);)

AJeTo
1 godina prije

Prije cjepiva uglavnom su umirali stariji ljudi. Kako izgleda krivulja kod cijepljenih koji su preminuli?

Fallout Boy
1 godina prije

Bolje reć- umrlih od Pfizera a ne od corone

Zorule
1 godina prije

Kolega na poslu koji sjedi do mene, nekih 35 god, još ljetos nakon 2. doze muku muči sa ramenom, pokrenula se kalcifikacija zgloba, stalno ide na terapije. A sada je počeo i gubiti kosu, nitko mu u obitelji nije ćelav, evo on prvi. Ali nije jedan od onih koji odbijaju sumnju da je od cjepiva, jos od tog zgloba je sam počeo izražavati sumnju prema cjepivu, zato i nije išao na 3. dozu, a sad za ovo gubljenje kose potpuno sumnja na cjepivo.

1 godina prije

“Dok su mediji zauzeti hranjenjem masa propagandom i lažima, vlada je tiho objavila ove podatke”

Ovo smo predvidjeli prije rata u Ukrajini i kada smo pisali da će geopolitika preuzeti koronu bili, ako ne ismijavani, onda gledani (opet!) kao teoretičari zavjere.
I evo rata, korona je nestala, mjere se ukidaju, nema ni kamiondžija, nema ni umrlih.
Ali ima inflacije, izbjeglica, granatiranih bolnica i vrtića, nestašica, poskupljenja.
Mediji (opet!) vrte istu priču i pumpaju strahom ono malo normalnog svijeta koji je preživio injektiranje (oni nabodeni su ionako popušili priču o smrtonosnom virusu) i djele ga na File i Fobe.
I uspjevaju!
Čudo kako Majstorima to dobro ide…
Valjda su zato Majstori.

Throne
1 godina prije

Biti ce toga u postocima jos vise, samo sada je malo zamagljeno kako u uk tako i eu zbog ukrajne.

Malek
1 godina prije

I kod mojih cijepljenih u familiji potpuni zaokret – ni da čuju o trećoj dozi. Pojavljuju se sitnijik krupniji zdravstveni problemi. Traže savjete kako se detoksicirati (nisam baš optimist, a opet, ljudsko tijelo ima nevjerojatne sposobnosti). Napokon sam doživio i da svi oni koji su me godinu dana tlačili cjepivom kažu – pa dobro da se nisi cijepio.

pirat sa kæriba
1 godina prije

feancisko i djuro ,,sad trk po novi buster ,pobrinte se da i ostatak internet bojne dobije novi pelc,bilo bi nam krivo da sad odete bogu za kuria

Salinas
1 godina prije

Prvi put prebolio u veljači prošle godine.mjesec prije isteka jebene potvrde radi posla očajnički se trudio da se ponovo zarazim. I uspio u zadnji moment prije isteka. Nema veze što je obveza ukinuta par dana poslije . Princip i vjera nemaju cijenu.

Kobac
1 godina prije

Tipkajte u bitchute . com za člana “PCS” i tu za današnji datum 12.03.2022 pogledati video pod nazivom MAC ADDRESSES OF VACCINATED Lik snima androidom u lokalnoj prodavnici i izlaze istovetne MAC IPV6 adrese kako se približi ljudima. Svaki “cijeppljeni” je doživotno obeležen MAC IPV6 adresom koja putem nano rutera takođe. MAC IPV6 adresu od “cijeppiva” ćete i sami spoznati na svom mobitelu androidu ako se približite nekon autobuskom stajalištu,u vlaku ili autobuskoj stanici gde obično budu više starijih sugrađana koji su se prvi primili i koji su prevareni u vezi ovog otrova. Sve MAC IPV6 adrese nemaju nikakav naziv uređaja kao naziv mobitela,slušalica bilo čega.Samo plava”riba”ikona i pored te plave”ribe”ikone UVEK IDE ŠEST REDOVA MAC IPV6 adrese sa kojom nano ruteri u tijelima cijeppljenih KOMUNICIRAJU SA OBLIŽNJIM WIFI 3G,4G i 5G tornjevima. Svaka MAC IPV6 adresa “cijepljenih” uvek ide SA ŠEST REDOVA odvojnih DVEMA TAČKAMA i lako se razliku… Čitaj više »

Kobac
1 godina prije

Da bi se izbegla auto imuna bolest ,kancer i infarkt miokarda u narednih 3 do 5 godina u životu”cijepljennih” jer je tako po algoritmu namešteno svako “cijeppivo” svi koji su primili taj doživotni otrov u sebi i sat za otkucaj preostalih godina života moraju krenuti sa detoksikacijom organizma i pre svega ZAŠTITOM OD WIFI ZRAČENJA. Ne trebaju nikakvi lekovi.Ceo plan DEPOPULACIJE STANOVNIKA gde spadaju cijepljeni funkcioniše po principu 3G,4G,5G tornjevi+nano ruter u tijelima cijepljenih+grafen oksid koji siječe zauvek krvne sudove srca cijeppljenih. Nema WIFI ZRAČENJA u blizini “cijepljennih” osoba živi koliko toliko normalno sa koliko toliko očekivanih životnim vjekom. Grafen oksid je aktivan samo u blizini wifi zračenja.Bez wifi zračenja nema preteranog štetnog efekta po tijelu “cijepljeniih”. Obložiti zidove,tavanicu i pod nekom hrastovinom u vidu dasaka ili kvalitetne lamperija od hrastovine iz obližnje prodavnice građevinskog materijala koja upija štetno wifi zraćenje.Možete je sami postaviti ne treba Vam majstor lako je… Čitaj više »

Tupko Glupko
1 godina prije

Bivši nogometaš Partizana Nebojša Vučićević preminuo je sinoć u 60. godini života. Srpski mediji pišu da se Vučićević iznenada srušio dok je s društvom igrao mali nogomet. Pao je na tlo i nije mu bilo pomoći, a navodno je u pitanju moždani udar.

radoznalo_mače
1 godina prije

Iznenaditis hara dalje:

zadarskilist.hr/clanci/12032022/iznenada-preminuo-vedran-zrilic?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange

abc
1 godina prije

Šta se to događa u glavama ljudi, koji se po tri puta cjepe, a da jih ni ne zanima šta ubrizgavaju u svoje tjelo. Čak počnu prezirati i mrziti one, koji jih pokušavaju podučiti i opomenuti na štetnost.

Kobac
1 godina prije

Tipkajte u bitchute . com za člana “PCS” i tu za datum 11.03.2022 pogledati vido pod nazivom WHAT IS IN THE INJECTION  “COVVID 19” cijeppivo je stavljeno pod super mikroskopom i tačno se vidi grafen oksid i nano ruteri. Grafen oksid u vidu crnih nano crvića koji su atomi smrttonosnog grafen oksida koji siječe krvne sudove “cijeppljenih” u blizini wifi mreža ili bilo kog većeg fizičkog napora ili stresa i trokute trouglove. Ti “trokuti” odnosno trouglovi su NANO RUTERi. Nano ruteri prenose signal iz obližnjih wifi 3G,4G i 5G tornjeva kada GRAFEN OKSIDA DA KRENE U SIJEČU SRCA i SRČANIH KOMORA. Sve ide po algoritmu ništa nije slučajno. Sve se lepo vidi od 07 do 10 minuta. Koliko im zatrebaju danas umrlih od infarkta miokarda na nivou grada ili države toliko će ih dobiti putem tih nano rutera i grafen oksida. Cijepljeni moraju što pre krenuti u detoksikaciju i prekidu… Čitaj više »

nessy
1 godina prije

Ako me sjecanje ne vara (a ne vara me), cini mi se da je puno manje oboljelih, a i umrlih, bilo na pocetku ‘pandemije’, dok jos nismo imali spasonosna GMO ‘cjepiva’. Tko dozvoli da mu ‘white collar’ banditi mijenjaju nesto sto mu je Bog dao, i zasluzuje sve sto mu se dogodi. Zao mi je ljudi, zbog njihove lakovjernosti, vjere da im vlade zele ‘najbolje’, ali eto svatko ima pamet, pa odlucuje za sebe najbolje kako moze.

NEdam rame
1 godina prije

Podsjetimo se ..

bitchute.com/video/7aYOc1h6uch6/

Dr. Zelenko o porastu smrtnosti

bitchute.com/video/eojzzMGLgTtY/

Koks
1 godina prije

Ma nije valjda?! Šta stvarno. E, ali nebi broj bio takav da su i 4. ubrizgali. A 5., pa duša bi im bila pelcovana. Ima li blaženije?!

Mamitta
1 godina prije

Podbuhli, sivi i ostarjeli…ja primjećujem takve stvari…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI