Bisnode Hrvatska

0
0

Tvrtka Bisnode dio je međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode AB je na europskom tržištu informacija prisutan još od 1989. godine i okuplja više od 2400 stručnjaka iz 18 europskih država.

Bisnode je u Hrvatskoj prisutan kroz svoje portale Poslovna.hr i Boniteti.hr te on-line platformu Winko.com. Trenutno se u njihovom portfelju nalazi gotovo 300 milijuna zapisa vezanih uz poslovne subjekte, imaju više od milijun poveznica između pravnih i fizičkih osoba, 250.000 dnevnih provjera te više od 9.000 dnevnih izmjena.

Za uspjeh je potrebno povjerenje. Jedino ako im stranke vjeruju, pouzdat će se u njih. I jedino ako im svijet vjeruje kao tvrtki, dobit će podatke koji su im potrebni. Zato uvijek djeluju na odgovoran i pouzdan način te odgovorno upravljaju podacima.

Cilj je samo jedan – njihovim klijentima ponuditi potpune, provjerene i kvalitetne informacije koje će im pomoći u dnevnom poslovanju ali i donošenju strateških odluka. Ponosni su i na činjenicu kako su sve informacije koje se nude, nabavljene iz legalnih izvora, dok su ih njihovi stručnjaci dodatno analizirali i uredili, a sve to sa ciljem kako bi ponudili odgovore upravo na ona  pitanja koja si klijenti najčešće postavljaju.

Danas su preplavljeni nepreglednom količinom podataka uslijed kojih moraju razabrati informacije nužne za donošenje ispravnih odluka. Zato svojim klijentima pomažu odabrati informacije koje su njima doista potrebne, koje im daju konkretne odgovore na njihova pitanja i omogućuju nove spoznaje. Zahvaljujući tvrtki Bisnode, osoba ili organizacija odluke može donijeti brže, preciznije i s više sigurnosti. Njihova je vizija doprinositi svijetu u kojem ljudi osjećaju da mogu nešto poduzeti, jer, svijet ide naprijed tek uz donošenje odluka.

BisnodeBonitetiinformacijeodlukeposlovanjePoslovnatvrtkewinko
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI