Afera “Trgovina djecom” – Plenkovićev režim nastavlja Hrvate praviti budalama

Otovreno pismo Plenkoviću
108 komentara

Nakon što je 8 hrvatskih državljana pokušalo ilegalanim putem usvojiti i dovesti osmero malih afrikanaca u Hrvatsku, a u čemu su im pomagali lokalni sudovi, te izdavanjem putovnica Ministarstvo unutarnjih poslova, hrvatski državljani su završili u zatvoru Zambije. Plenkovićev režim, iznenada i neočekivano, stao je u obranu nelegalnih usvojitelje, iako su stvari od samog početka bile vrlo sumnjive. Takvo što još nije viđeno u svijetu. Nastavak afere je vrlo interesantan i inkrimirajući za usvojitelje, suce i poslušnike Plenkovićevog režima, bez da zaboravimo napomenuti i medije.

Na sjednici UN-ova Odbora za prisilne nestanke održanoj u utorak, Dickson Matembo, državni tajnik zambijskog ministarstva unutarnjih poslova i unutarnje sigurnosti te voditelj izaslanstva kazao je da su kongoanske vlasti potvrdile da je dokumentacija osmero hrvatskih državljana koji u Zambiji čekaju ročište na visokom sudu – lažna. Dodao je i da ovo ”nije bio prvi put da je ova skupina s djecom prešla granicu”.

Španjolski predstavnik i izvjestitelj Odbora za prisilne nestanke, Juan Pablo Alban Alencastro, osvrćući se na članak 25. Konvencije o zaštiti djece, rekao je da je Povjerenstvo dobilo informaciju da su u Zambiji uhićene osobe hrvatske nacionalnosti u slučaju nezakonitog međunarodnog posvojenja.

Pitao je: Što je istraga utvrdila, uključujući i podrijetlo posvojenja? Jesu li djeca odvedena iz obitelji ili iz sirotišta? Koje je mjere poduzela Zambija kako bi osigurala da posvojenja, osobito međunarodna posvojenja, ne mogu biti rezultat prisilnog nestanka?

Stalni tajnik Ministarstva unutarnjih poslova i unutarnje sigurnosti Zambije te i voditelj izaslanstva te zemlje Dickson Matembo na sjednici UN-a odgovorio je da je oko osam Hrvata prešlo u Zambiju iz Konga s djecom.

”Zambijski granični službenici pregledali su njihovu dokumentaciju i kontaktirali službenike Konga. Ta su djeca došla iz sirotišta. Ovo nije bio prvi put da je ova skupina s djecom prešla granicu. Optuženi su za nezakonito pritvaranje i provedene su istrage, a kongoanske vlasti su utvrdile da je njihova dokumentacija lažna. Vlasnik sirotišta iz kojeg su prikupljena ta djeca bio je u bijegu, a slučaj je sada na sudu. Djecu je zaštitilo Ministarstvo zajednice i socijalne skrbi, u suradnji s kongoanskim vlastima nadležnim za skrb o djeci. Morali bi biti predani kongoanskoj vladi.

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar se javio iz Zambije s novim informacijama, koje ovaj slučaj, ako se sve potvrdi, stavljaju na razinu najveće afere trgovine djecom u svijetu, a u koju su uključene javne osobe, političari i sudovi.

Ivan Pernar usput na svom Telegram kanalu kaže:

“Apropo toga da jučer nije izašao ni jedan članak u kojem me napadaju, ali i da niti jedan Možemovac nije branio svoje pajdaše u Zambiji, dogodio se još jedan tektonski pomak u cijeloj priči. Ako ste pratili medije, niti jedan više nema naslov “Jadni Hrvati”, “Nisu krivi”, “Htjeli su najbolje”, “Stranci i tranže mogu posvajati djecu iz Konga” i slično. To je jako bitno jer su od samog početka fanatično branili Možemo+ osmorku.

Očito su shvatili da ustrajanjem u obrani optuženika za trgovinu djecom dovode u pitanje svoj kredibilitet, pogotovo u kontekstu službenih izjava DR Konga i Zambije.

Borba za javno mnijenje je jednako bitna kao ona pravosudna, a po ovom posljednjem zaokretu postaje sve jasnije da optužena osmorka više nema podršku niti medija niti javnosti u Hrvatskoj, izuzev Grlić Radmana koji i dalje (tri mjeseca nakon izbijanja afere Kongo) nije pronašao vremena da ode do najbližeg diplomatskog predstavništva DR Konga i postavi ključna pitanja.”

Plenkovićev režim je uplašen. Odavno tvrdimo da će Plenković i njegovi suradnici biti suđeni i potjerani u zatvor. Pitanje je samo vremena.

Afera Zambijaivan pernarTrgovina djecom
Pretplatiti se
Obavijesti o
108 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mario
1 godina prije

Ali nije gotovo to s krađom i trgovinom malim crncima. I još Plenković na slici. Ima li koja drugačija tema od ovog užasa. Kao da se s ovim nastoji zomboidizirati.

roberto
1 godina prije

Eh,ko zna di su završila sva ta djeca,koja su kao posvojena.Šteta što Matembo,već kad je rekao da im nije prvi put,nije rekao i to koliko je puta ta grupa već to radila i šteta što nije postavio pitanje gdje su sva ta djeca.
Jojj,da oće na robiji završit,jedno 10 godina….uf samo da ne bude,tresla se brda,rodio se miš,a njima nije bilo niš..

Otac Zico
1 godina prije

Sramota. Zbog ovih trgovaca djecom trebalo bi klecati prije utakmice. Dragi Mozemovci puno vam hvala i zapamtite Black Lives Matter.

Lucija, prva
1 godina prije

Bravo Pernar.
Baš si pametan.

I, odmah se vidi, nisi nimalo lood kao što neki tvrde…znaš čitati.
Samo, zbilja nije jasno što radiš u Zambiji.

Blago Hrvatskoj.
Eto što nam je ostalo.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Zbilja ne razumijem kako se netko moze nadati da ce Plenki u zatvor? Eno Sanader ode malo do zatvora pa na svjetsko pa u toplice pa na sud pa opet malo u zatvor da odmori od mobitela zene i djece a u zatvoru im donose sve sto pozele od zena, hrane, svega…
Na koncu i da zavrsi u zatvoru (AP) jednog lijepog dana sve je djaba s obzirom koliko je ljudi potrovao, koliko generacija zaduzio i otjero iz zemlje te doveo placenike (vojnike Pakistana, Afganistana itd )…
Zalosno…

Marko
1 godina prije

u sređenoj državi, samo 5% ovakvih afera kojih ima kod nas (i to samo u zadnje 3 god) je dovoljno da vlada padne! kod nas, ovaj Plenki koda je Superman, pa mu nitko ništa ne može

Jadranka S.
1 godina prije

Na ovome svijetu su samo neduzna djeca zrtve!!!
Naklon djeci svijeta!

Jasna
1 godina prije

Bravo Pernatu❤️

Ahahahahaha
1 godina prije

Najzanimljivije je ono, nije im prvi put!

Sova
1 godina prije

treba provjeriti jesu li sva “usvojena djeca” iz afrike zaista i usvojena u hrvatskoj i kako žive, nedaj bože da nisu sva usvojena djeca u hrvatskoj zaista u hrvatskoj, nego negdje ko zna di

Grdi
1 godina prije

Ovaj covjek je zlo ……. njega uopce nije briga za hrvatsku a jos manje za hrvatske gradane ….. on je globalisticka marioneta ………

Schroder
1 godina prije

BRAVO PERNARU SAMO ISTINA I DRUGO NISTA Kako je moguce da ta djeca dobiju HR dokumente? To treba ispitati

Max
1 godina prije

Sve se saznalo.

Ivan
1 godina prije

Zamislite dna kaljuze u koju je Plenkovic doveo Hrvatsku? On sa svojom bandom kriminalaca svim sredstvima stite otimacinu i trgovinu djecom, a onaj Grlic Maternice jos ima obraza pisati u Kongo i docirati im? Kada svak i po malo normalan vidi o cemu se tu radi. Da je kojim slucajem stavio za ministra graditeljstva iskompleksiranog supka Mikulica koji bi gradio tom brzinom kuce srusene u potresu kojom brzinom rusi kuce hrvatskih gradana, obnova bi vec bila gotova. U tri godine su napravi kuca na prste dvije ruke koliko poruse u jedom danu. Pas im mater sugavu gdje su bili kada su se te kuce desetljecima gradili. Ali svaka vlada ima drkanje na domove gradana pa je tako i SDPova rusila pred kraj mandata. Bagra je bagra i njih se ne moze preodgojiti, njih se moze samo protjerati.. Na celo Ministarstva financija plenkovic je sada doveo debila koji umjesto da dize… Čitaj više »

Saljivdjija
1 godina prije

Rezervni dijelovi..Nazalost to je svijet u kojem zivimo.. Imas pare — nemas pare i odjebi..Dug zivot do 100 godina se mora osigurati.

Ziv je Geza
1 godina prije

Hrvatski nazovi politicari protjetali su pola milijuna svojih gradjana u isceniranom ratu a kasnije jos pola milijuna protberali trbuhom za kruhom u trece zemlje.

Danas 30. godina kasnije ugoscuju ukrajinske izbjeglice i kradu crnacku djecu po kongu i zambiji.

I jos kazu bez da trepnu, kako je njihova politika od samog pocetka drzavotvorna, ja bih izbacio ovo drzavo i ostavio samo tvorna.

Herc
1 godina prije

Pernar voli bušit dlakave crnkinje zato je on doli

Suzy
1 godina prije

Kad bi netko htio usvojiti Plenky , njegovu zenu i djecu… donirala bi novac

kcjhabsdljkcg83247tr08
1 godina prije

Imate Pernara na Telegramu i sve što zbori ,pametno zbori.Malo preveć propagira liječenje jodom i c vitaminom te čupanje zuba ali i to ima nekog smisla. Naslovna ilustracija je odlična…četverooki veleizdajnik gleda kako ga paklene sile zovu…

Mali Boro
1 godina prije

Totalno krivi naslov , Plenkovićeva vlada ne mora i to ne radi pošto su se Hrvati odavno sami napravili budalama.

Njokar
1 godina prije

Taj A.P. je “ljeviji” od Engelsa!
Samo treba pogledati sve neoliberalne uradke, od kad je na vlasti, djelovanja ministara kulture, izobrazbe i drugih, financiranje ngo udruga i tv program/e.
O “simbiozi” s Možemo! sima,koja nam se razbija o glavu, zasad samo u Zg, a poslije i u cineloj RH suvišno je pisati. Vrlo opaki igrač prozapadne lijevoliberalne “okultne” oligarhije.

kcjhabsdljkcg83247tr08
1 godina prije

uljepšalo mi dan! na BItchute video “Dr. Fauci and his wife complaining about not being safe and needing 24 hour security. Boo Hoo” (da ne stavljam linkove) …štakor Fauči (ime znači srp/žeteoc) pod 24satnom policijskom zaštitom.Kod nas Beroš nema takvih problema ,čak ima redovitu emisiju na otočkom radiju…

Prazni džepovi
1 godina prije

Jednom je prije par godina, na rivi u Splitu, novinarka upitala afrikanera kako mu se sviđa Split i famozna riva,a on je odgovorio: Pa isto ko u Africi ,samo što imate struje .
Danas bi na isto pitanje afrikaner odgovorio: Pa isto ko u Africi, samo što mi u Africi imamo zakone koji se poštuju i provode.

abc
1 godina prije

Sad treba tražiti od organa progona i sudova, da se preispita gdje su završila ta djeca i to za svako djete pojedinačno.

tatamata
1 godina prije

gdje nam je hiber ,, nesto se ne cereka u zadnje vrijeme ,a toliko mu j bilo zabavno izjavljivati da samo sto ova banda nije napustila zambiju

goran
1 godina prije

prvo mi moramo plenkovića pustit kroz naše šake pa tek onda mu sudit,baš ima glavurdu za primati udarce

Nočni
1 godina prije

Daj te malo redakcijo pojasnite izjavu: “Nije im prvi put da su prelazili granicu s djecom!” – na koga se misli na odvjetnika bez diplome i rektora doma ili na ove naše pedofilne trgovce organima?

hiber
1 godina prije

Kepec Rumpelstiltskin ih je u Rusiji oteo najmanje 16.000 pa ih je danas počeo puštati kada su ga stisli. Narančasta američka Cvilidreta je također otimala, pa sada ima probleme. Šteta što tome nije posvećen neki članak. U vezi ovoga očigledno je da postoje konkurentske skupine kojima djeca trebaju u druge svrhe.

hahenaz
1 godina prije

Hrvati prave sami sebe budalama. Uz pomoc svojih zapadnih partnera su kukali da su jadni potlaceni pa su isli razbijat ex yu iako su bili najrazvijenija regija, misle da su Zapd i odricu se svog podrijetla i tko su, zive u proslosti ne duzoj od 30 godi ajer kada bi se vratili malo duze npr 80godina vidjelo bi se da su isti kao i oni koje mrze

tri p
1 godina prije

Volio bi vidjeti Plenkovića i Tomaševića na nekom javnom skupu, da se zagrle, malo pofataju i onda poljubac otvorenim ustima, siguran sam da bi EU komisija i američki ambasador digli palac gore. Znači poruka bi bila, samo ljubav.

Antee
1 godina prije

Možemovci su važan kotač u predstojećoj LGBT+RTYUIJFG- izaciji ostatka normalnog- u stadu Hrvata.
Po WOKE strahotama emitiranim na HRT3 kao propagandni crtić vidi se koji je cilj nakon novih izbora.
Režimski mediji MOŽEMOVCE za predstojeće izbore guraju kao da ništa nije bilo.
Znači , Hrvatima nude : osuđenu zločinačku organizaciju HDZ, trgovce crnim robljem i djecom ‘Možemo’ i njihove suradnike u svemu tome SDP.

Kaja Novačić
1 godina prije

Pernati, u krivu si, itekako imaju podršku od svih nas, neka se samo sretno vrate doma a ti ćeš onda začepiti labrnju! Cirkusant!

Jasna
1 godina prije

Ružan kao što mu je i duša.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI