Američki državljanin uhićen u Moskvi zbog optužbi za seksualno zlostavljanje djece

Hapsenje
14 komentara

Uhićeni muškarac navodno je silovao svoja dva sina u Houstonu u Teksasu

Američki državljanin priveden je u Moskvi pod sumnjom da je seksualno zlostavljao svoja dva sina nakon pritužbe majke djeteta, izvijestile su više ruske novinske kuće.

Prema moskovskom dnevniku RBK, Amerikanac David Thomas Barnes, star 64 godine, uhićen je zbog navodnog silovanja svoja dva maloljetna sina, rođena 2010. i 2014. godine. Prema tužbi, zločini su se dogodili između 2014. i 2018. godine u američkom gradu Houstonu.

Barnes je osumnjičen da je prekršio ruski zakon za nasilne radnje seksualne prirode nad osobom mlađom od 14 godina, koja ima maksimalnu zatvorsku kaznu od 20 godina iza rešetaka. Iako su se navodni napadi dogodili u inozemstvu, Moskva bi ipak mogla osuditi optužeoga ako žrtve imaju rusko državljanstvo.

Izvestia je dodala da su vlasti primile pritužbu supruge optuženog. Vijest je objavio i anonimni Telegram kanal 112 koji je tvrdio da on nema registraciju u Rusiji.

U komentaru za RBK, glasnogovornik američkog veleposlanstva Jason Rebholz otkrio je da diplomatsko predstavništvo u Moskvi još nije primilo nikakve informacije o tim izvješćima.

“Nismo dobili obavijest od ruske vlade o takvom uhićenju. Ako američki državljanin bude uhićen, očekujemo trenutnu obavijest i neposredan pristup konzulatu u skladu s ruskim ugovornim obvezama”, rekao je.

DjecarusijaSADzlostavljanje
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mali zloco
2 godine prije

Bez sudjenja metak u celo i skotrljati ga u kanal.

nekoime
2 godine prije

Sad će Amerika skočiti u obranu prava…pedofila.

promatrač
2 godine prije

Ponovo otvoriti gulage da uradi i nešto koristno u životu.

Praetorian
2 godine prije

Samo u gulag s takvima

tihobl
2 godine prije

Koja budaletina. Pedercina i pedofil i od svih zemalja on se skloni bas u Rusiju. Zar nije cuo koliko rusi vole takve.
Sad mu je jedina nada da ce biti brzo isporucen i da nece dugo provesti u ruskim zatvorima.

Count
2 godine prije

Hmm .Nesto je cudno sa tom vjescu .Niti jedan online medij na zapadu je nije prenio.Pokusao sam sa upitom na Engleskom , Spanjolskom , Njemackom , Svedskom … Nista!?Pokusao sam sa alternativnim medijima u tim zemljama – nista. Pokusao sam preko Yandexa sve neke hipersveze ka nekakovim smjesnim stranicama , koje I same prenose izvesce RT .Mislim da je cjela vjest prevara a cemu – ne znam. Ugodan dan svima.

čudila se aman ja
2 godine prije

…učestalo plasiranje ovakvih tema služi tome da se javno mišljenje navikne na te tabu teme, da ljudi jednostavno postanu ravnodušni, a krajnji cilj je te bolesnike priznati normalnim i poželjnim članovima društva .Tome, i samo tome, služe svakodnevno ovakvi napisi koje pas s maslom ne bi pojeo.

Max
2 godine prije

Monstrum

057
2 godine prije

Američki način života. Po kratkom postupku

MKD
2 godine prije

Preseči mu pimpek, staviti u usta i metak u čelo.

Kardinale
2 godine prije

KUTIJA sputnjika booster 1,5 lit u mozak

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI