Anonymousi objavili prvi dio dokaza o umiješanosti Hillary Clinton u pedofiliju i trgovinu djecom

Skandal Hillary Clinton Jeffrey Epstein
0
0

Hakerska grupa “Anonymous” je upravo objavila na svom Twitter nalogu prvi dio dokaza u nizu o umiješanosti bračnog para Clinton u masovnu trgovinu djecom i pedofiliju.

Citirajući dobro obaviješten izvor iz njujorške policije, osnivač Blackwater USA Erik Prince tvrdi da među preko 650 hiljada E-mailova Hume Abedin, jedne od najbližih saradnica Hillary Clinton tokom predsjedničke kampanje, pronađenih na laptopu njenog opskurnog muža Anthonyja Weinera, postoje dokazi da je bračni par Clinton posjećivao osuđenog pedofila Jeffreya Epsteina na njegovom karipskom utočištu poznatom pod nadimkom “Ostrvo orgija”.

https://twitter.com/New_England_

Bill je tamo odlazio više od 20 puta, a Hillary 6 puta. Fox Newsov portal je u maju objavio da je Bill Clinton bio češće putnik na zloglasnom Boeingu 727 “Lolita Express” u Epsteinovom vlasništvu nego što je ranije saopšteno. Informacije o letovima pokazuju da je putovao tamo najmanje 26 puta, a da je čak 5 puta zabranio agentima CIA-e koji su u njegovoj pratnji da idu sa njim.

http://pastebin.com/36Q0yKSM

Taj avion je navodno bio opremljen krevetom na kojem su putnici orgijali sa mladim djevojkama. Postoje i naznake da je milijarder Epstein finansirao Clintonovu “Globalnu inicijativu“. To je čovjek koji je optuživan za krijumčarenje preko 35 maloljetnih djevojaka radi seksualnih odnosa sa njim i njegovim moćnim prijateljima. On se izjasnio krivim za jedan seksualni odnos sa maloljetnicom i proveo samo 13 mjeseci u kućnom pritvoru, od ukupno 19 mjeseci, na koliko je osuđen.

Prince je kazao da je njujorška policija imala namjeru sazvati konferenciju za medije i uhapsiti neke od povezanih sa ovim činom, ali su ustuknuli pod ogromnim pritiskom iz Ministarstva pravde.

Hillary Clinton je sada pod FBI istragom zbog učešća u elitnom lancu pedofilije, tvrdi penzionisani zvaničnik State Departmenta Steve Pieczenik.

FBI želi saznati sve o ostrvu Lolita koje Epstein posjeduje. Anthony Weiner zna mnogo o seksualnim odnosima sa maloljetnicama koji su se dešavali na tom ostrvu i navodno je spreman na saradnju.

http://ijr.com/wildfire/2016/11/728945-report-bill-clinton-wasnt-the-only-one-to-go-to-sex-island-hillary-went-with-him-six-times/

Huma Abedin, koja je bila jedna od najbližih saradnica Hillary Clinton u predsjedničkoj kampanji, odmah je uklonjena iz iste čim je iz FBI objavljeno da je pronađeno preko 650 hiljada E-mailova i da se razmatra ponovno pokretanje istrage protiv Clintonove.

Postoje i naznake da je Hillary Clinton preko sirotišta koja je otvarala na Haitiju, a posredstvom svoje humanitarne fondacije, učestvovala u trgovini djecom. Anonymousi su najavili da će dokaze o svemu ovome iznositi u narednih nekoliko dana, a dobar dio njih je već sada dostupan na njihovom Twitter nalogu.

Izbori 2016jeffrey epsteinPredsjednički izbori
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI