Imena Noama Chomskog i Ehuda Baraka pojavljuju se u dnevniku Jeffreya Epsteina

Naom Chomsky
34 komentara

Woody Allen i Leon Botstein, bivši dekan Bard Collegea, također su se susreli s osramoćenim financijerom, iako nema dokaza o bilo kakvom nedjelu s njihove strane.

Istaknuti lingvist i izraelski kritičar Noam Chomsky, dugogodišnji predsjednik Bard Collegea Leon Botstein, redatelj Woody Allen i bivši premijer Ehud Barak među imenima su osoba navedenih u osobnom dnevniku osramoćenog financijera i zlostavljača djece Jeffreya Epsteina, koji je nedavno otkriven.

Neka od tih imena ranije su bila povezivana s Epsteinom, iznimno utjecajnim židovskim donatorom koji je koristio svoje privilegije da prikrije ono što su istražitelji otkrili prije mnogo godina: složeni lanac trgovine maloljetnicama za seksualne svrhe. Epstein je upoznao tisuće ljudi tijekom svoje karijere i prisutnost njihovih imena samo po sebi nije dokaz nedjela.

Ali dokumenti o rasporedu koje je jučer otkrio Wall Street Journal pokazuju da su neke osobe za koje se već zna da su u njegovom unutarnjem krugu, imale češće sastanke s njim nego što je izvorno otkriveno u ‘crnoj knjizi’ Epsteinovih osobnih kontakata ili u njegovim dnevnicima leta. Također otkrivaju da su se neke osobe za koje do sada nije bilo poznato da imaju bilo kakve veze s Epsteinom zapravo redovito sastajale s njim.

Epsteinova smrt u zatvoru 2019. proglašena je samoubojstvom, ali se dogodila pod misterioznim okolnostima zbog kojih su neki doveli u pitanje tezu o samoubojstvu. U to je vrijeme čekao suđenje zbog optužbi za seksualno zlostavljanje nakon istrage Miami Heralda koja je otkrila njegovu visokoprofilnu mrežu seksualnog zlostavljanja i raznih veza.

Svi datumi otkriveni u članku Wall Street Journala dogodili su se godinama nakon Epsteinovog prvog uhićenja zbog seksualnih zločina 2008. Među najznačajnijim datumima: sastanak 2015. s Chomskim, dugogodišnjim kritičarem Izraela, i Barakom, čija je veza s Epsteinom došla pod intenzivnim nadzorom nizom godina.

Epstein je dogovorio sastanak između Chomskog i Baraka kako bi razgovarali o “izraelskoj politici u vezi s palestinskim pitanjima i međunarodnom arenom”, rekao je Chomsky za The Wall Street Journal .

“Poznavao sam ga i povremeno smo se sretali”, rekao je Chomsky o Epsteinu. Njih su dvoje planirali nekoliko sastanaka između 2015. i 2016., uključujući večeru između njih, Woodyja Allena i njegove snahe koja je postala supruga, Soon-Yi Previn, kao i još jedan sastanak s bivšim dekanom Sveučilišta Harvard.

Epsteinov dnevni red uključuje i druge sastanke s Barakom, kao što je onaj kojemu je također prisustvovao izvršni direktor konzultantske tvrtke bivšeg državnog tajnika Henryja Kissingera.

Botstein je u međuvremenu zakazao desetke sastanaka s Epsteinom kako bi razgovarali o financijerevoj podršci raznim Bardovim planovima. Iako je Epstein povremeno donirao Bard Collegeu, Botstein je opisao njihov odnos s Wall Street Journalom kao ‘sadizam s njegove strane’ jer je Epstein često zaboravio filantropsku potporu.

Veze između Chomskog i Epsteina ranije nisu bile prijavljene. Botstein je u prošlosti razgovarao s novinarima o Epsteinovim donacijama koledžu Bard, ali opseg osobnog odnosa ovog para nije prethodno otkriven.

Allenova veza s Epsteinom također je izašla na vidjelo.

I Chomsky i Botstein branili su svoju odluku da se nastave sastajati s Epsteinom nakon njegovih početnih osuda za trgovinu ljudima, pri čemu je Chomsky rekao da Epsteinovo vrijeme u zatvoru ukazuje na “čistu ploču”, a Botstein je citirao Bardovu evidenciju podrške programima rehabilitacije zatvorenika.

Epstein je također imao više od desetak sastanaka s Ariane de Rothschild, izvršnom direktoricom Rothschild grupe švicarskih židovskih bankara, koja se udala za Benjamina de Rothschilda — čime se pridružila obitelji  iako nije bila Židovka.

Afera Epstein je jedna od navećih pedofilskih afera u novijoj povijesti u kojoj su participirali mnogi zapadni državnici i druge javne osobe. Mainstream mediji izbjegavaju istraživati i pisati o ovom zločinu, jer su njega uključene mnoge osobe koje drže u vlasništvu medije ili su im na neki načim bliske.

Izvor: The Times of Israel

Afera Epsteinjeffrey epsteinnoam chomskyzlostavljanje djece
Pretplatiti se
Obavijesti o
34 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mario
1 godina prije

Za ta dva čovjeka nikad nisam čuo i ne interesiraju me njihovi likovi i djela.
Političko i geopolitičko tabloidstvo skraćeno rečeno tračevi preuzelo je sve medije. Tajne sližbe izvlače neka bezvezna događanja i neko to objavi na webu i eto postoji izvor i sad bi svi trebali razbijat glavu i bacat se u dubokoumne analize o likovima i djelima nekih, a śta je najluđe često se pojavi hrpa onih koji ih poznaju kao da su ovce sa njima čuvali.

Mrčikola
1 godina prije

Pasusi iz kompromitirajućeg dnevnika se izvlače dozirano, “po potrebi”, pa bi sama ta činjenica trebala bit dovoljna onima koji razmišljaju da o tome, uopće, ne razmišljaju😁.
A, sad, jesu li spomenuti “nezakonito drmali”, ili nisu,,. a tko bi ga znao.., mada, ova “druženja”, sama po sebi, ne bi trebala čudit jer “javne osobe” koje lošije kotiraju u javnosti se, u svrhu popravljanja “imiđa”, nastoje družiti, ili, makar, tu i tamo, “uslikati”, s onima koji su poznatiji i “bolje kotiraju”…a Chomsky je lik kojega mnogi drže za “pozitivca” bez obzira na to da je i on, možda, kukavičje jaje, ili, što bi se još reklo, “ubačeni”.., a bio Chomsky “ubačeni”, ili ne, 98% posto stvari koje pisao “stoje”, ali ona 2% su sumnjivi i ne bi bilo čudno da je onih 98% istine najobičnija “pisanija” u službi onih 2%…paranoja-muka moja.😁

Crni
1 godina prije

Chomsky je govnar koji je pozivao na ukidanje ljudskih prava necijepljenima.
Sve u strahu za svoju 95-godišnju guzicu.

Гавран
1 godina prije

2012. године у Дњепропетровску је отворен највећи (120.000 квадратних метара) центар Јеврејске заједнице (културни и пословни) „Менорах”. Менора (хебрејски, буквално „светиљка”) је златна седмоцевна лампа (седам свећњак),

kixmix
1 godina prije

Šta ćeš kad MOŽEMO…

Max
1 godina prije

Khazarsko pedofilsko društvo.

goran
1 godina prije

nadjite imena i prezimena svakog pedofilčine koji je dolazio kod epsteina i tu postavite da vidimo jasno ko dan koji su to pedofili mater im njihovu

404
1 godina prije

Sve neki židovski pedofili.

Crni Golf 4 vrata
1 godina prije

.. ima li Pape pod imenom njegovim ili je zapisan pod Papa?… 🎃….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI