Imena Noama Chomskog i Ehuda Baraka pojavljuju se u dnevniku Jeffreya Epsteina

Naom Chomsky
34 komentara

Woody Allen i Leon Botstein, bivši dekan Bard Collegea, također su se susreli s osramoćenim financijerom, iako nema dokaza o bilo kakvom nedjelu s njihove strane.

Istaknuti lingvist i izraelski kritičar Noam Chomsky, dugogodišnji predsjednik Bard Collegea Leon Botstein, redatelj Woody Allen i bivši premijer Ehud Barak među imenima su osoba navedenih u osobnom dnevniku osramoćenog financijera i zlostavljača djece Jeffreya Epsteina, koji je nedavno otkriven.

Neka od tih imena ranije su bila povezivana s Epsteinom, iznimno utjecajnim židovskim donatorom koji je koristio svoje privilegije da prikrije ono što su istražitelji otkrili prije mnogo godina: složeni lanac trgovine maloljetnicama za seksualne svrhe. Epstein je upoznao tisuće ljudi tijekom svoje karijere i prisutnost njihovih imena samo po sebi nije dokaz nedjela.

Ali dokumenti o rasporedu koje je jučer otkrio Wall Street Journal pokazuju da su neke osobe za koje se već zna da su u njegovom unutarnjem krugu, imale češće sastanke s njim nego što je izvorno otkriveno u ‘crnoj knjizi’ Epsteinovih osobnih kontakata ili u njegovim dnevnicima leta. Također otkrivaju da su se neke osobe za koje do sada nije bilo poznato da imaju bilo kakve veze s Epsteinom zapravo redovito sastajale s njim.

Epsteinova smrt u zatvoru 2019. proglašena je samoubojstvom, ali se dogodila pod misterioznim okolnostima zbog kojih su neki doveli u pitanje tezu o samoubojstvu. U to je vrijeme čekao suđenje zbog optužbi za seksualno zlostavljanje nakon istrage Miami Heralda koja je otkrila njegovu visokoprofilnu mrežu seksualnog zlostavljanja i raznih veza.

Svi datumi otkriveni u članku Wall Street Journala dogodili su se godinama nakon Epsteinovog prvog uhićenja zbog seksualnih zločina 2008. Među najznačajnijim datumima: sastanak 2015. s Chomskim, dugogodišnjim kritičarem Izraela, i Barakom, čija je veza s Epsteinom došla pod intenzivnim nadzorom nizom godina.

Epstein je dogovorio sastanak između Chomskog i Baraka kako bi razgovarali o “izraelskoj politici u vezi s palestinskim pitanjima i međunarodnom arenom”, rekao je Chomsky za The Wall Street Journal .

“Poznavao sam ga i povremeno smo se sretali”, rekao je Chomsky o Epsteinu. Njih su dvoje planirali nekoliko sastanaka između 2015. i 2016., uključujući večeru između njih, Woodyja Allena i njegove snahe koja je postala supruga, Soon-Yi Previn, kao i još jedan sastanak s bivšim dekanom Sveučilišta Harvard.

Epsteinov dnevni red uključuje i druge sastanke s Barakom, kao što je onaj kojemu je također prisustvovao izvršni direktor konzultantske tvrtke bivšeg državnog tajnika Henryja Kissingera.

Botstein je u međuvremenu zakazao desetke sastanaka s Epsteinom kako bi razgovarali o financijerevoj podršci raznim Bardovim planovima. Iako je Epstein povremeno donirao Bard Collegeu, Botstein je opisao njihov odnos s Wall Street Journalom kao ‘sadizam s njegove strane’ jer je Epstein često zaboravio filantropsku potporu.

Veze između Chomskog i Epsteina ranije nisu bile prijavljene. Botstein je u prošlosti razgovarao s novinarima o Epsteinovim donacijama koledžu Bard, ali opseg osobnog odnosa ovog para nije prethodno otkriven.

Allenova veza s Epsteinom također je izašla na vidjelo.

I Chomsky i Botstein branili su svoju odluku da se nastave sastajati s Epsteinom nakon njegovih početnih osuda za trgovinu ljudima, pri čemu je Chomsky rekao da Epsteinovo vrijeme u zatvoru ukazuje na “čistu ploču”, a Botstein je citirao Bardovu evidenciju podrške programima rehabilitacije zatvorenika.

Epstein je također imao više od desetak sastanaka s Ariane de Rothschild, izvršnom direktoricom Rothschild grupe švicarskih židovskih bankara, koja se udala za Benjamina de Rothschilda — čime se pridružila obitelji  iako nije bila Židovka.

Afera Epstein je jedna od navećih pedofilskih afera u novijoj povijesti u kojoj su participirali mnogi zapadni državnici i druge javne osobe. Mainstream mediji izbjegavaju istraživati i pisati o ovom zločinu, jer su njega uključene mnoge osobe koje drže u vlasništvu medije ili su im na neki načim bliske.

Izvor: The Times of Israel

Afera Epsteinjeffrey epsteinnoam chomskyzlostavljanje djece
Pretplatiti se
Obavijesti o
34 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mario
10 mjeseci prije

Za ta dva čovjeka nikad nisam čuo i ne interesiraju me njihovi likovi i djela.
Političko i geopolitičko tabloidstvo skraćeno rečeno tračevi preuzelo je sve medije. Tajne sližbe izvlače neka bezvezna događanja i neko to objavi na webu i eto postoji izvor i sad bi svi trebali razbijat glavu i bacat se u dubokoumne analize o likovima i djelima nekih, a śta je najluđe često se pojavi hrpa onih koji ih poznaju kao da su ovce sa njima čuvali.

Mrčikola
10 mjeseci prije

Pasusi iz kompromitirajućeg dnevnika se izvlače dozirano, “po potrebi”, pa bi sama ta činjenica trebala bit dovoljna onima koji razmišljaju da o tome, uopće, ne razmišljaju😁.
A, sad, jesu li spomenuti “nezakonito drmali”, ili nisu,,. a tko bi ga znao.., mada, ova “druženja”, sama po sebi, ne bi trebala čudit jer “javne osobe” koje lošije kotiraju u javnosti se, u svrhu popravljanja “imiđa”, nastoje družiti, ili, makar, tu i tamo, “uslikati”, s onima koji su poznatiji i “bolje kotiraju”…a Chomsky je lik kojega mnogi drže za “pozitivca” bez obzira na to da je i on, možda, kukavičje jaje, ili, što bi se još reklo, “ubačeni”.., a bio Chomsky “ubačeni”, ili ne, 98% posto stvari koje pisao “stoje”, ali ona 2% su sumnjivi i ne bi bilo čudno da je onih 98% istine najobičnija “pisanija” u službi onih 2%…paranoja-muka moja.😁

Crni
10 mjeseci prije

Chomsky je govnar koji je pozivao na ukidanje ljudskih prava necijepljenima.
Sve u strahu za svoju 95-godišnju guzicu.

Гавран
10 mjeseci prije

2012. године у Дњепропетровску је отворен највећи (120.000 квадратних метара) центар Јеврејске заједнице (културни и пословни) „Менорах”. Менора (хебрејски, буквално „светиљка”) је златна седмоцевна лампа (седам свећњак),

kixmix
10 mjeseci prije

Šta ćeš kad MOŽEMO…

Max
10 mjeseci prije

Khazarsko pedofilsko društvo.

goran
10 mjeseci prije

nadjite imena i prezimena svakog pedofilčine koji je dolazio kod epsteina i tu postavite da vidimo jasno ko dan koji su to pedofili mater im njihovu

404
10 mjeseci prije

Sve neki židovski pedofili.

Crni Golf 4 vrata
10 mjeseci prije

.. ima li Pape pod imenom njegovim ili je zapisan pod Papa?… 🎃….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI