”Princ Andrew i Ghislaine Maxwell možda su bili momak i djevojka”, tvrdi dokumentarac

Princ Andrew i Ghislaine Maxwell
9 komentara

Nadolazeći novi dokumentarac ITV-a ispričat će priču o tome kako je Ghislaine Maxwell, “kći milijardera, potonula u sramotu zbog prijateljstva s pedofilom Jeffreyjem Epsteinom”. Emisija istražuje odnos između Maxwell, osuđene za kaznena djela trgovine djecom u seksu, Epsteina i princa Andrewa.

Princ Andrew i Ghislaine Maxwell možda su izlazili u nekom trenutku, rekao je prijatelj njih dvojice u intervjuu za nadolazeći dokumentarac ITV-a “Ghislaine, princ Andrew i pedofil”, izvijestio je The Telegraph.

“Opisala je Andrewa kao svog prijatelja, a ne Jeffreyjeva. Imao sam osjećaj da su princ Andrew i Ghislaine vjerojatno bili djevojka i momak u prošlosti. Djelovali su vrlo blisko”, rekao je britanski investicijski bankar Euan Rellie iz New Yorka.

”Ghislaine, princ Andrew i pedofil”, na čelu s novinarom ITV-a Ranvirom Singhom, treba istražiti navodnu ulogu princa Andrewa u skandalu trgovine seksom.

Kraljevski član, koji je u međuvremenu odstupio sa službenih dužnosti i lišen svojih vojnih uloga i kraljevskog pokroviteljstva, suočava se s mogućnošću građanskog sudskog postupka, nakon što ga je žrtva Epsteina Virginia Giuffre, rođena Roberts, optužila za seksualno zlostavljanje kada je imala 17 godina. Dosljedno je poricao sve navode, tvrdeći da se “ne sjeća da ju je ikada sreo”.

Euan Rellie je pohađao Sveučilište u Oxfordu sa 60-godišnjim britanskim društvenjakom i bivšom djevojkom Jeffreyja Epsteina, koja je 29. prosinca proglašena krivom za vrbovanje maloljetnih djevojaka, koje je pokojni milijarder i financijer seksualno zlostavljao između 1994. i 2004.

28. lipnja prijeti joj izricanje kazne, s izgledom da će provesti do 60 godina u američkom zatvoru.

Rellie je navodno bio gost na večerama, koje su Maxwell i Epstein priredili u SAD-u. Kako se prisjetio da je bio pozvan u financijerov dom u New Yorku, citirano je da je socijalist priznao da se događaji odvijaju “za mog prijatelja princa Andrewa”.

Bivši časnik kraljevske zaštite, Paul Page, iznio je slične tvrdnje, otkrivajući da su se on i njegovi kolege pitali jesu li princ Andrew i Ghislaine Maxwell, česta gošća Buckinghamske palače, “intimni”.

“Prvi put sam upoznao Ghislaine Maxwell 2001. Po načinu na koji joj je bilo dopušteno ulaziti i izlaziti iz palače po volji, shvatili smo i posumnjali da je možda imala intimni odnos s princem Andrewom. Moj kolega se sjetio da je došla četiri puta u jednom danu. Stalno je ulazila i izlazila, ulazila i izlazila”, naveo je Page.

The Sun je citirao bankara koji je 2009. bio u zatvoru zbog prijevare i dodao da su se prijateljice princa Andrewa, uključujući Ghislaine Maxwell, rijetko prijavljivale.

”Čudna” povijest s medvjedićima

Član Zapovjedništva za kraljevske i specijalističke zaštitne postrojbe između 1998. i 2004., Page je dodao da je vojvoda od Yorka imao krevet s “50 ili 60” plišanih medvjedića i da bi “vikao i vrištao” ako bi njegova ogromna kolekcija bila maknuta s mjesta.

Sve sluškinje u palači navodno su dobile uokvirenu sliku svakog medvjeda, kako bi se osiguralo da budu u prvobitnim položajima.

“Postojala je kartica koju nam je inspektor pokazao u ladici i bila je to slika ovih medvjeda, koji su svi na licu mjesta na krevetu”, rekao je Page za dokumentarac.

Spisateljica Elizabeth Day, koja je upoznala “čudnu” kolekciju medvjedića princa Andrewa 2019. u Buckinghamskoj palači, napisala je u časopisu YOU 2019.:

“Rečeno mi je da pričekam u hodniku gdje je moj jedini drugi suputnik bio preveliki plišani medvjedić zgnječen u sjedalo. Kad su me doveli da upoznam princa Andrewa, pitala sam ga o tome. Nasmijao se i rekao mi da je to vjenčani dar njegove bivše supruge Sarah Ferguson. Činilo mi se prilično čudnim da bi odraslog muškarca toliko zabavljala prisutnost plišane igračke, ali pretpostavljam da engleski viši slojevi imaju dugu povijest s plišanim medvjedićima, koji se koriste kao prijelazni objekti za izražavanje emocija zbog kojih bi se mogli osjećati neugodno.”

„To je bilo čudno“, dodala je ona.

Ovi se događaji odvijaju, jer princ Andrew, koji ostaje vojvoda od Yorka, više neće biti poznat kao Njegovo Kraljevsko Visočanstvo “u bilo kojem službenom svojstvu”, budući da su mu oduzete vojne titule i kraljevsko pokroviteljstvo “uz kraljičino odobrenje i suglasnost”, prema Buckinghamskoj palači.

Taj potez uslijedio je nakon neuspjeha kraljevskih odvjetnika u pogledu uvjeravanja američkog suca da odbaci građansku tužbu Virginije Giuffre protiv njega.

dokumentaracEpsteinov rančGhislaine Maxwelljeffrey epsteinPrinc Andrew
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Čudan lik
2 godine prije

A kada ćemo vidjeti dokumentarac o Billu Clintonu i svim ostalim pripadnicima elite koji su posjećivali Epsteinov otok???

Umpah Pah
2 godine prije

Svekrva- (zaovi) :

Ima tu krvi ?

gigi pinna
2 godine prije

Svoj svoga nađe – anglo-saksonska Sotona i Hazarka.
KKK – Kriminalni Klan Klintonovih je ipak liga više.

apa khabar
2 godine prije

koji je smisao ovog članka? žutilo?
u ovim vremenima pisati o nekakvim dvorskim igricama, prinčevima,princezama…

Max
2 godine prije

A tko je bio momak a tko cura od njih dvoje.

Brkan
2 godine prije

Znate… Gadi mi se ovo etiketiranje ljudi koji se j*** sa maloljetnicama kao da su “pedofili”. Mislim da se svi slazemo u definiciji pojma “dijete”, pa onda i pojma “pedofil”. Djevojke od 16-17 godina starosti nikako nisu djeca! U nekim slucajevima i 15 godina. Ovdje ne umanjujem odgovornost Epsteina i ekipe zato jer se radi o iskoristavanju maloljetnica, ali reci da je on bio pedofil stvarno je previse. Spomenut cu, onako usput, da je po nasim zakonima, a i po zakonima mnogih drugih drzava, maloljetnicima dozvoljeno raditi od 16-te godine starosti pod istim uvjetima i sa istim pravima kao i punoljetnim osobama. Dozvoljeno im je cak i sklapati brakove, uz pristanak roditelja! Ovo zadnje je vrlo, vrlo… i vrlo vazno u cijeloj prici, ali o tome nitko ne prica, o cemu cu kasnije! Opcenito, ova afera bi se trebala promatrati iz vise kuteva, nego sto se predstavlja. Citajuci o svemu… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI