Otkrivena fotografija Ghislaine Maxwell i Jeffrey Epsteina kako se hlade u kolibi na ”imanju britanske kraljice”

Ghislaine Maxwell i Jeffrey Epstein
14 komentara

Iako se čini da fotografija nema datum, Maxwel i Epstein su navodno posjetili Balmoral 1999. nakon što ih je pozvao princ Andrew.

Fotografija pokojnog finansijera i osuđenog seksualnog prestupnika Jeffrey Epsteina i njegove saradnice Ghislaine Maxwel koji se zajedno opuštaju u nečemu što izgleda kao brvnara na imanju engleske kraljice u Balmoralu pojavila se usred suđenja Maxwel u Sjedinjenim Državama koje je u toku.

Prema MailOnline, nije odmah bilo jasno kada je tačno fotografija snimljena, iako su Epstein i Maxwel navodno pozvani u Balmoral 1999. od strane princa Andrewa.

Kako novine ističu, čini se da dvojac sjedi praktično na istom mjestu na kome je kraljica Elizabeta II ranije bila slikana kako se opušta.

Fotografija navodno potiče iz iste gomile slika koje su prethodno zapljenjene u Epsteinovoj vili u New Yorku 2019. godine, a koje su predstavljene na Maxwelinom suđenju dok tužilaštvo pokušava da nju i Epsteina prikaže kao „partnere u zločinu“.

Druge fotografije pokazuju kako Maxwel trlja Epsteinova stopala u nečemu što liči na jedan od privatnih aviona potonjeg, kako ona ljubi Epsteina u obraz, a on je ruku omotao oko nje.

Maxwel je uhapšena u Sjedinjenim Državama u julu 2020. i trenutno joj se sudi po optužbama za nabavku maloljetnih djevojčica za Jeffrey Epsteina; izjasnila se da nije kriva.

Epstein je uhapšen u julu 2019. pod optužbom za seksualnu trgovinu maloljetnicima i pronađen je mrtav u avgustu te godine u svojoj zatvorskoj ćeliji gdje je čekao suđenje – njegova smrt je zvanično proglašena samoubistvom.

BalmoralGhislaine Maxwelljeffrey epsteinPrinc Andrew
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kornel
2 godine prije

Ovo “otkriće” je samo zabava za mase koje služi kao distrakcija. Ono što je ovdje “otkriveno” i što se i inače “otkriva” samo je vrh sante koji se iznad površine vidi, a ispod površine santa je mješavina tajnih društava, kraljevskih loza, tajnih službi, dežurnih sotonjara, nevidljivih vlasnika stotinjak najvećih korporacija na svijetu, raznih vladinih think tankova itd.
Ako se to zna onda su gubitak vremena Epstein i Andrew, a ako se to nezna onda je uputno dati si truda za shvatiti kako stvari zapravo funkcioniraju.

Rio
2 godine prije

Sin kraljice Andrew je bio uvucen u pedo ring.
Bill Clinton je redovito posjecivao pedofila na otoku.
Otac ove le-zb-jke je r adio za Mossad. Cudi me kako je nisu Izraelci liferovali za Izrael.

POLITIČKI NEKOREKTAN
2 godine prije

…izlapela baba,udata za virus- aspiranta…razbludni sin,razveden od jokširske gice …i ,neki fin ‘ svet koji je samo udovoljavao nevinim željama ostalog finog sveta…

Auslander
2 godine prije

Sigurno je i kraljica sotonica posjećivala otok ljubavi da je prcaju mali dečkići…

Oliver
2 godine prije

Virus sluzi za distrakciju i nista drugo ljudi ne zelu ni citati ni komentirati.

Raskoljnikov
2 godine prije

Epstein i ove priče sa njegovim k**vama imaju istu funkciju kao rijaliti- zabava za mase.

Kažun
2 godine prije

Bačena kost za glodanje,kao Pčelica – žalac 🙂 .

Toni
2 godine prije

To su malo došli u posjetu kraljicii njezinom pedofilčiću princu Andrewu.

Antinwo HR
2 godine prije

Epstein možda naguzio i tu englesku sovu od kraljice.A Clinton njega i obratno hahaha

Max
2 godine prije

Ista Sorta.

onako usput
2 godine prije

Ako bolje promotrite fotografije, vidjeti ćete da se radi možda o jednoj te istoj tipskoj kućici, ali ne i o istom okruženju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI