Svjedok na suđenju Maxwell otkriva detalje navodnog seksa princa Andrewa

Princ Andrew Poligraf
16 komentara

Svedokinja je insistirala na tome da prinčeva tužiteljka nije bila „primorana da uradi bilo šta“.

Virginia Guiffre, koja tuži princa Andrewa za seksualni napad, rekla je svjedokinji na suđenju Ghisleine Maxwell da je imala seks sa članom britanske kraljevske porodice u Londonu 2001. godine, prema novom intervjuu.

Carolyn Andriano dala je ključno svjedočenje na suđenju Ghislaine Maxwell prošlog mjeseca, na kojem je osramoćena pripadnica visokog društva i djevojka preminulog pedofila Jeffrey Epsteina osuđena po pet tačaka optužnice za seksualnu trgovinu i zavjeru. Iako je svjedočila koristeći samo svoje ime, Andriano se odrekla prava na anonimnost da bigovorila za Dailymail u petak.

Tvrdila je da je još 2001. godine dobila poruku od Virginie Giuffre, koja je rekla da su je Epstein i Maxwell odvezli u London i da je spavala sa princom Andrewom nakon što je bila na večeri sa vojvodom od Yorka. Giuffre, koja je tada nosila svoje djevojačko prezime Roberts, tada je imala 17 godina.

„Pitao sam je da li je bila u palati. A ona je rekla: „Morala sam spavati sa njim“, rekla je Andriano za Mail. „Nije djelovala uznemireno zbog toga. Mislila je da je to prilično kul.

„Maxwell joj je rekla da ima iznenađenje za nju i pretpostavljam da je iznenađenje bio princ Andrew“, nastavila je. „Bila je uzbuđena. Pretpostavljam da bih i ja bila uzbuđena kada bih upoznala nekoga tako poznatog.”

Prema Andriano, Giuffre nije odgovorila na pitanje da li je plaćena za susret. Ona je, međutim, napravila svoju fotografiju sa prinčevom rukom oko struka, a Maxwellse vidi u pozadini. Andrew je ranije tvrdio da se „apsolutno ne sjeća“ fotografije koja je snimljena i da se ne sjeća da je ikada sreo Giuffre.

Giufre tvrdi da su je Epstein i Maxwell prodali princu Andrewu u tri navrata, a ona trenutno vodi građanski postupak protiv princa, optužujući ga za seksualni napad. Taj slučaj trenutno visi o koncu, nakon što se ove sedmice ispostavilo da je Epstein platio Giufre 500.000 dolara u pravnoj nagodbi iz 2009. godine, u kojoj je pristala da neće tužiti nikoga povezanog sa osuđenim seksualnim prestupnikom ko bi mogao da bude „potencijalni optuženi“. Advokati vojvode od Yorka tvrde da ovo rješenje isključuje Giuffrein slučaj protiv kraljevske porodice.

U intervjuu Andrjano ne otkriva nikakve nove optužbe protiv princa, pošto je londonski susret jedan od tri pomenuta u tužbi. Andriano takođe ne pokazuje simpatije prema Giuffre, a nakon što je opisala kako je Giuffre mislila da je seks sa princom „prilično kul“, rekla je za Mail da ne misli da njena bivša prijateljica zaslužuje „bilo kakvu kompenzaciju“.

„Ne mislim da je bila prisiljena da uradi bilo šta.“ Tokom Maxwellinog suđenja, Andriano je svedočila da ju je Giuffre regrutovala da posjeti Epsteinovu vilu u Palm Beachu na Floridi i da pedofilu pruža gole masaže. Andriano, koja je imala 14 godina kada je prvi put dovedena kod Epsteina, tvrdila je da je nakon toga imala „stotine“ takvih posjeta i rekla da ju je Epstein seksualno zlostavljao u brojnim prilikama.

Giuffre je priznala da je regrutovala djevojke za Epsteina, zbog čega je godinama patila. Njen pravni tim je za Mail rekao da je i ona bila žrtva trgovine ljudima, a njena uloga u privođenju drugih djevojaka „nema nikakve veze sa istinitošću njenih navoda“.

Ghislaine Maxwell
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Toni
2 godine prije

Epstein je od svjetskih sotonjara bio zadužen (i kreditiran) da na svojem otoku organizira pedofilsko-narkomanske orgije za ovakve probisvjete kao što su princ Andrew ili Bill Clinton. Kad je stvar pukla u javnost Epsteina su čuvari zadavili u zatvoru kako bi istraga otišla u slijepu ulicu. Jasno je da masončine Andrew i Clinton nikad ne mogu biti osuđeni.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI