“Napaljeni” Bill Clinton trebao bi izbjegavati reflektore oko Epsteinovih veza

Clinton
13 komentara

Bill Clinton je poznavao Jeffrey Epsteina i Ghislaine Maxwell, dobro poznati par koji je optužen za seksualnu trgovinu i zlostavljanje djevojčica i žena. Clinton negira da je znao za njihove navodne zločine.

Demokrate bi trebalo da razmotre držanje Clintona po strani tokom izborne kampanje, rekao je TV voditelj Bill Maher u njegovoj emisiji “Real Time” u petak.

„Znam da u vašoj knjizi kažete da ste pogriješili 2016. godine jer ste zaboravili prvo pravilo Billa Clintona, Maher je rekao Paulu Begalau, koji je bio bliski savjetnik predsjednika Billa Clintona.

Zatim je rekao da pitanje „šta sada da radimo sa Clintonovima“ uvijek ispliva tokom izbora.

Maher je podsjetio da su Epsteinovi tužioci svjedočili da su vidjeli Billa Clintona na privatnom ostrvu Jeffreyja Epsteina gdje su navodno zlostavljani maloljetnici.

Nakon što je Begala reagovao sa nevjericom, Maher je rekao: “Odmahuješ glavom u stilu: “O, to je nemoguće! Bill Clinton, napaljeni momak, na ostrvu seksa? Smiješno!“

“Gledaj, moguće je”, nastavio je, dodajući da su Clintonovi “veliko odvraćanje pažnje”.

Begala je izbjegao da se direktno pozabavi zabrinutošću oko veze Epstein-Clinton, rekavši da činjenica da je Bill Clinton pobijedio na dva predsjednička izbora, a Hillary Clinton 2016. osvojila veliki procenat, znači da su “prilično talentovani političari”.

Predložio je da demokrati pošalju Billa Clintona da skupi glasače za Joea Bidena zbog njegovog znanja o ekonomiji.

“Bill Clinton ima kredibilitet u ekonomiji, a to je jedna od tema koja trenutno zadržava Trumpu”, rekao je Begala. „Pretpostavljam da ga ljudi pamte kako direktora koji je predsjedao kartonskim odborom na NBC 14 godina pa imaju osjećaj da je biznismen.“

Bill Maher je prošle godine pozvao Billa i Hillary Clinton da preskoče Demokratsku nacionalnu konvenciju ovog ljeta zbog svog kontroverznog brenda. Oboje bi trebalo da govore na događaju koji je zakazan za 17. do 20. avgusta.

Clinton-Epstein veze

Poznato je da je bivši predsjednik bio u bliskoj vezi sa Jeffreyjem Epsteinom, osuđenim seksualnim prestupnikom koji je navodno izvršio samoubistvo prošle godine, dok je čekao suđenje po novim optužbama za seksualno zlostavljanje djece.

Bill Clinton rado je pozirao sa Epsteinovom takozvanom „madam“ Ghislaine Maxwell, u privatnom avionu finansijera koji je nazvan „Lolita Exress“. Njih dvoje imali su tajnu aferu, prema izvještaju istraživačkih novinara, što Clinton negira. Takođe je fotografisan sa ženom koja je kasnije optužila Epsteina da ju je silovao kada je radila kao njegov lični maser.

Epsteinov kopilot rekao je istražiteljima da je Clinton bio u tom avionu “mnogo puta”, a ta tvrdnja potkrepljena je zapisnicima o letu. Isti muškarac otkrio je da je Epstein imao „maloljetne“ stjuardese obučene kao „seksi medicinske sestre“.

Clinton je priznao da je letio avionom, ali insistira da nikada nije posjetio Epsteinovo ostrvo na Karibima. Ovo je u suprotnosti sa novootpečaćenim sudskim dokumentima jedne od Epsteinovih tužiteljki, Virginije Giuffre, koja je tvrdila da je jednom na ostrvu vidjela bivšeg predsjednika sa „dvjema mladim djevojkama“ iz New Yorka.

Štaviše, objavljeno je da je Clinton na Manhattanu posjetio dom Ghislaine Maxwell, koja trenutno čeka suđenje u vezi sa optužbama za trgovinu seksom.

Nasljednica kralja britanskih medija prisustvovala je privatnom vjenčanju Chelsea Clinton u julu 2010. godine i prisustvovala je događajima Globalne inicijative Clinton Foundation 2013. godine.

Bill Clinton negira da je išta znao za bilo koje od Epsteinovih nedjela; nijedna od Epsteinovih tužiteljica nije umiješala Clintona u seksualne zločine.

Bill ClintonGhislaine Maxwelljeffrey epstein
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Planet zemlja
3 godine prije

Nitko nikada nije nisha znao.samo su znali zaflekati haljine Vjezbenica u,ni manje ni vise,u bijeloj kući.ali nikad nisha ne znaju inače.samo Icke izgleda zna,luđak,jel..

tuf
3 godine prije

Zašto (de)Bill već nije na obavjesnom razgovoru? Dokaza i indicija je više nego dovoljno, a činjenica da svi hodaju okolo kao oko vruće kaše govori koliko je Clinton kabala jaka.

Angela
3 godine prije

Bil Maher je zaista maher! Posto je na strani demokrata i mrzi Trampa, onda je njegov intervju napravio veoma sofisticiranu propagandu koja u stvari ponistava zlocin PEDOFILA i PSIHOPATE Bila Klintona! U toj njegovoj emisiji niti jedanput se ne izgovara rec PEDOFIL i da su Klintonovi “klintonovi veliko odvracanje paznje”?!? Stvarno? Od cega i za koga? Dokazi postoje da je 13 puta leteo avionom zvanim “Lolita” na to ostrvo gde su dovodili devojcice od 12 godina i decake!!! Klinton psihopata je isao tamo goooodinama! Jeffrey Epstein je vodio organizaciju seks trgovine maloletnicima na najvisem nivou DVADESET godina za SVETSKU ELITU! To je bila IMPERIJA seksualne trgovine sa maloletnom decom! Vodili su je Epstein i Maksvel-Madam! Maher se naduvao marihuane malo vise, pa je napravio emisiju na zajebanciju: mozda je bio a mozda nije….Epstein je takodje bio pedofil, na sudu je to dokazano. Gledala sam intervjue nekoliko zena koje su bile… Čitaj više »

Angela
3 godine prije

Pravilan naslov bi trebalo da glasi PEDOFIL Bil Klinton, a ne “napaljeni” , jer se “palio” samo na maloletnice, sto manje godina to je on vise voleo!!!!

Emiliano Zapata
3 godine prije

Znam ali od kad je nastao problem oko Tik Tok-a, jedini nacin da gledate 16godisnje cure kako plesu je da sjednete u avion s Bilom!

mirko
3 godine prije

U redu je imati dobrovolnji sex sa dvanaest godina? Jesi li ga ti primio sa toliko?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI