Princ Andrew rezervisao je kućni manikir na dan navodnog seksa sa maloljetnicom

Princ Andrew i Virginia Giuffre-o6r
12 komentara

Virginia Roberts, koja sada ima 37 godina, tvrdi da je žrtva seksualne trgovine osuđenog pedofila Jeffrey Epsteina, dok je takođe posebno optužila vojvodu od Yorka da je imao seks sa njom dok je bila tinejdžerka.

Novine Daily Mail podijelile su šokantne detalje o danu kada je princ Andrew navodno spavao sa maloljetnom djevojčicom, tvrdeći da imaju iskaze novih svjedoka i da su vidjeli “osjetljive dokumente” o tom pitanju, kao i da su razgovarali sa visokim izvorima.

Virginia Roberts tvrdi da ju je Epstein najmanje tri puta podvodio vojvodi 2001. godine, kada je imala samo 17 godina. Jedna od ovih prilika navodno se dogodila u londonskom domu pripadnice visokog društva Ghislaine Maxwell 10. marta.

Princ Andrew odbacio je optužbe u intervjuu prošle godine, tvrdeći da je taj 10. mart proveo u Pizza Expressu u Wokingu, gdje je prisustvovao rođendanskoj zabavi. Njegove izjave bile su široko ismijavane, jer su mnogi to smatrali prilično jadnim alibijem.

Smiješno, kad su ga pitali zašto bi se sjećao tako beznačajnog događaja, vojvoda od Yorka je odgovorio: „Jer odlazak u Pizza Express u Wokingu za mene je neobična stvar, za mene je to vrlo neobična stvar… …ja sam bio samo nekoliko puta u Wokingu i neobično se dobro sjećam toga”.

Povrh svega, princ Andrew je branio svoje prijateljstvo sa osuđenim pedofilom Epsteinom, što je izazvalo široku reakciju u Britaniji, što je na kraju dovelo do njegovog odstupanja sa javnih dužnosti.

Novi detalji Pizza Express B-Day žurke

Nedavni izvještaj citira članove porodice ili kućno osoblje, koji se ili „nejasno“ sjećaju događaja od 10. marta 2001. ili se uopšte ne sjećaju šta se dogodilo. Naročito se princeza Beatrice „apsolutno ne sjeća“ rođendanske zabave, za koju njen otac tvrdi da je bila tog dana. Porodica koja je priredila zabavu nije se mogla sjetiti da li joj je prisustvovao princ Andrew, dok se dežurne spremačice nisu mogle sjetiti dolaska vojvode tog dana.

Zanimljivo je da je Kraljevski službenik za zaštitu koji je dežurao tog dana i koji bi mogao podržati Pizza Express alibi umro, dodaje se u izvještaju.

Ali vjerovatno je najšokantnije otkriće da je vojvoda od Yorka navodno tog dana rezervisao kućni manikir.

Sumnja je nastala i zbog nedosljednosti Robertsinih tvrdnji – rekla je da je tog dana išla u klabing sa princom Andrewom, ali takođe je tvrdila da su navodno imali seks u kadi.

Slučaj Epstein

Kaže se da je princ Andrew među mnogim uglednicima i poznatim ličnostima za koje je bivši finansijer Epstein organizovao privatne zabave uz pomoć sada osramoćene Ghislaine Maxwell.

Epstein je umro u pritvoru dok je čekao suđenje za trgovinu seksom i pedofiliju. Prema informacijama koje su pružile vlasti, Epstein je izvršio samoubistvo u svojoj zatvorskoj ćeliji. Međutim, okolnosti njegove smrti, posebno misteriozno nestali snimci njegove ćelije tog dana, podstakle su špekulacije da je on zaista ubijen, kako bivši finansijer ne bi mogao svjedočiti protiv svojih visokih prijatelja, koji su navodno bili česti gosti na njegovim privatnim zabavama.

Epstein se nikada nije izjasnio krivim ni po jednoj od optužbi protiv njega.

Epsteinov rančGhislaine Maxwelljeffrey epsteinPrinc AndrewVirginia Roberts Giuffre
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
3 godine prije

Zaključujem da: Virginia Roberts ima jako kasno paljenje savjesti i ako je to ona na slici, vidim da i nije žrtva… na toj slici svi izgledaju zadovoljno, što znači da nikome nije ništa uskraćeno i da su svi dobili ono što su svojevoljno tražili…. čak mi ona, i ona druga sa strane izgledaju sretnije nego sám “optuženik”.(i ne izgleda baš kao “maloljetna djevojčica”… muka mi je od ove propagande i qrvi kojima proradi “savjest” kada vide da mogu još nešto ušićariti)

3 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
Arch
3 godine prije

To mu vera dozvoljava pa nije u grehu.

Daniel Plainview
3 godine prije

Tu kraljevsku kopilad treba jastukom podaviti na spavanju, ne bi oni meni kraljevali i izigravali Game of Thrones za gerijatriju.

Stjepan Vujec
3 godine prije

Nevjerojatno kakvim vijestima hrane balkanske glupsone !!??XX

Max
3 godine prije

Baš je njemu vjerovati.

Emiliano Zapata
3 godine prije

Sad ce i knjigu izbacit o tome kako su je godinama silovali po citavom svijetu razni princevi, kraljevi, maharadze i sultani…
Znate ono; “krenula ja u Dubai kad ono eto opet iznenada…”

Ana
3 godine prije

I ?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI