Francuski agent za modeling, prijatelj Jeffrey Epsteina, uhapšen na aerodromu u Parizu, optužen za silovanje i trgovinu ljudima

Epstein
6 komentara

Francuski bivši agent za modele i bivši saradnik američkog pedofila Jeffrey Epsteina, uhapšen je nakon što je optužen za silovanje i trgovinu ljudima, saopštilo je u četvrtak pariško tužilaštvo.

Jean-Luc Brunel, rođen u Parizu, koji je u američkim pravnim dokumentima takođe optužen za seksualno zlostavljanje i seksualno uznemiravanje, zadržan je u srijedu na aerodromu Charles de Gaulle u Parizu, kada je pokušao da ode za glavni grad Senegala, Dakar.

Brunelovo hapšenje dolazi nakon što su francuske vlasti sprovele istragu, u okviru istrage pokrenute prošle godine o navodnom seksualnom iskorištavanju žena i djevojaka od strane Epsteina i njegovih drugih saradnika.

Nekoliko onih koji Brunela optužuju za silovanje vrhunski su bivši modeli, a navodno je i nabavljao mlade žene za Epsteina, osramoćenog finansijera koji je pronađen obješen u svojoj ćeliji njujorške policije u avgustu 2019. godine.

Bogati Amerikanac čekao je suđenje nakon što je zatvoren zbog trgovine maloljetnim djevojkama zbog seksa, na njegovim imanjima na Menhetnu i Palm Beach na Floridi.

Brunel je negirao sve optužbe protiv njega, a 2015. godine tužio je Epsteina, tvrdeći da su njegove pravne poteškoće nepravedno narušile ugled njegove agencije.

“Žrtve su dugo čekale hapšenje Jean-Luc Brunela”, rekla je Anne-Claire Lejeune, advokatica koja zastupa nekoliko njegovih navodnih žrtava.
“One prihvataju ovo hapšenje s olakšanjem i povjerenjem u pravne posljedice koje će biti izrečene. Njihova riječ konačno dobija značenje.”

Bivša manekenka Thysia Huisman, koja je optužila Brunela za drogiranje i silovanje kada je imala 18 godina, rekla je: “Ovo su ogromne vijesti. Plačem od radosti.”

Brunel je osnovao agencije MC2 Model Management, koju je finansirao Epstein, i Karin Models, čiji je ured prošle godine pretresla francuska policija.

Bilo je poznato da je Epstein putovao u Pariz, gdje je posjedovao luksuzni stan koji je policija prošle godine takođe pretražila. Uhapšen je i optužen u julu 2019. za trgovinu seksom i zavjere nakon navoda da je zlostavljao desetine djevojčica starih 14 godina, na svom privatnom ostrvu na Karibima.

Ove nedjelje njegova bivša djevojka, Ghislaine Maxwell, predložila je paket kaucije u iznosu od 28,5 miliona dolara kako bi ove godine bila puštena iz zatvora u Njujorku, gdje čeka suđenje koje treba da počne 2021. godine.

Bivša britanska pripadnica visokog društva uhapšena je u julu, nakon tvrdnji da je sredinom devedesetih nabavljala maloljetne djevojke koje je Epstein zlostavljao, a ako bude osuđena mogla bi dobiti 35 godina zatvora.

Epsteinov rančGhislaine MaxwellJean-Luc Bruneljeffrey epstein
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
xda
3 godine prije

nase zapadne vrijednosti.

Stara kuka
3 godine prije

Agent za modeling??? To se danas tako zove?

nekoime
3 godine prije

Gospodin je Židov, pravim imenom Benchamoul. Kada će konačno prestati ovo antisemitsko ludilo, pa on je samo prodavao djecu gojima u roblje, u skladu s tradicijom

Max
3 godine prije

I treba tako s pedofilskim smećem.

Bosanac
3 godine prije

Ovi tempom do jedno 2150 nece pohvatat sve koji su nesto zgrijesili u ovim vodama.
Al zato testiranje i nametanje maski ovcama se sprovede u mjesec dva.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI