Bill Clinton je navodno imao „intimnu večeru“ sa Ghislaine Maxwell u Los Angelesu 2014. godine

Clinton i Maxwell
15 komentara

Britanska pripadnica visokog društva Ghislaine Maxwell, bliska saradnica preminulog pedofila Jeffrey Epsteina, trenutno je u pritvoru u bruklinskom zatvoru zbog šest optužbi, uključujući seksualnu trgovinu i regrutovanje maloljetnih djevojaka za Epsteina.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton imao je tajnu večeru kojoj su, između ostalih, prisustvovali britanska prijateljica Jeffrey Epsteina, Ghislaine Maxwell, koja je optužena za trgovinu tinejdžerkama za preminulog seksualnog prestupnika, navodi se u utorak u izvještaju Daily Beast, pozivajući se na više izvora.

Prema izvještaju, „intimna večera“, kojoj je prisustvovao bivši predsjednik, Maxwell i njen navodni suprug Scott Borgerson i drugi saradnici, dogodila se u restoranu u Los Angelesu u februaru 2014. godine, nakon gala proslave tog mjeseca.

Pomoćnici Clintona navodno su pokušali da zabrane pozivanje Maxwell na tu tajnu večeru, zbog navoda o njenoj umiješanosti u Epsteinove zločine trgovine ljudima, zbog kojih je osuđen i zatvoren 2008. godine.

„Ovo je intimna večera sa Clintonom u LA“, rekao je za web stranicu jedan izvor, kojeg je uznemirila odluka da se pozove sada optužena za trgovinu seksom Maxwell. „Razmislite o svim ljudima koje poznaje u LA, a Ghislaine će prisustvovati.“

Portparol Clintona odbio je da komentariše izvještaj Daily Beast, ističući, međutim, da je prema izjavi Clintonovog tima iz 2019. godine prethodno pojasnio da on nema saznanja o „strašnim zločinima“ za koje se Epstein izjasnio krivim, kao ni o nedavnim optužbama protiv njega.

„Predsjednik Clinton ne zna ništa o strašnim zločinima za koje se Jeffrey Epstein izjasnio krivim na Floridi prije nekoliko godina, niti o onima za koje je nedavno optužen u New Yorku“, navodi se u izjavi.

U julu je Maxwell uhapšena u New Yorku i optužena za trgovinu tinejdžerkama za osuđenog pedofila Epsteina, koji je u misterioznim okolnostima umro u njujorškoj zatvorskoj ćeliji u avgustu 2019. godine, dok je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu maloljetnim djevojkama u seksualne svrhe.

Bill ClintonGhislaine Maxwelljeffrey epstein
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bosanac
3 godine prije

Britanska pripadnica visokog društva = kuravela s’kešom (da ne misli narod da je to neko bozanstvo)

nekoime
3 godine prije

Kakva je Hillary, čudi me kako Bill nije završio na tajnoj večeri s nekim uzgajivačem ovaca.

Milivoj
3 godine prije

Koga boli više kitttta za te klinttttone??? Bolesni su svi izopačeni trknuti u glavu unazad 30 godina već.

Znamo dalje da su svi starci iz tih visokih društava pedofili, pervertiti, bolesnici, izopačeni i muljatori, lopine , mufljuzi to dolazi svima sa 60+ demencija i lagane ove gore navedene “krivine”. Šteta šta Korona ne napada takve da im izgrize dušu iznutra i izbaci im droba prema van. Pogotovo ove iz VISOKIH DRUŠTAVA

3 godine prije zadnji put uredio Milivoj
Mlata
3 godine prije

Joj samo si nam ti falio….ti si gori od korone

Max
3 godine prije

Sastalo se dvoje sličnih.

nessy
3 godine prije

Bill (po tracevima, stavio bi ga svakoj rupi koja ne zuri na vlak), a sto se tice konkretne situaciju, kriv je, otprilike, kao moj kua, hoce reci poprilicno. I jos vuce ulijevo.

Stara kuka
3 godine prije

“Predsjednik Clinton ne zna ništa o strašnim zločinima za koje se Jeffrey Epstein izjasnio krivim”

Naravno da nije znao. Pa nije on “Lolita expressom” išao na Epsteinov otok njega tamo špijunirati nego se malo relaksirati i zabavljati s curicama.

Angela
3 godine prije

Klinton psihopata i pedofil koji je otkopcanim slicem na pantalonama, mlatio po Beloj im Kuci, slavnoj, sizofrena matora drtina, koji na zalost nece nikad biti osudjen. U americkim medijima se stalno pise o Epstajnu i njegovoj pomagacici, i juce je bilo na njihovoj velikoj Tv o tome, osudjuje se, naravno, a u srbskim medijima takoreci nista! Tisina! Ili neki kratki neutralni pasus, ali ne i o Klintonu. Znaci da te Klintonove snage i dalje vladaju u Srbiji. Hvala ovom portalu sto odrzava u zivotu informacije o americkim psihopatama, idiotima koji ubijaju po Svetu nevine narode,sire destrukciju, smrt i bol i patnje, a onda se idu “relaksirati” silovanjem maloletnika (devojcica i decaka), na karibska ostrva okruzena divnim morima! Stari Bus je bio pedofil, Obama je biseksualan, “dupli”, voleo je starije, bele muskarce! Oni svetski mocnici koji vladaju Amerikom pa i Svetom, stavljaju na vlast defektne licnosti sa kojima mogu da vladaju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI