Sestra Borisa Johnsona otkriva njegovu tajnu istoriju sa Epsteinovom ”madam”

Boris Johnson
3 komentara

Ghislaine Maxwell, optužena za pomaganje i podržavanje seksualnih napada pedofila Jeffrey Epsteina, jednom je stavila “čizmu sa visokom potpeticom” na butinu Borisa Johnsona u zajedničkoj sobi u Oxfordu, otkrila je premijerova sestra.

„Teško je ne osjetiti sažaljenje prema Ghislaine Maxwell – 500 dana i više u samici“, napisala je Rachel Johnson za Spectator, gdje je njen brat radio kao urednik prije nego što je došao na vlast.

Johnsonova opisuje Maxwell kao „sjajnu glamuroznu djevojku nestašnih očiju koja vodi glavnu riječ” u zajedničkoj sobi za mlađe uzraste na koledžu Balliol, dok je svoju čizmu sa visokom potpeticom naslonila „na butinu mog brata Borisa”. Maxwell je Rachel uputila „sažaljiv pogled“ i pozvala je na zabavu koju je na kraju raspustio „njen otac Bob, koji je izašao u ogrtaču i rekao nam da idemo kući“.

Bob Maxwell, za koga se pričalo da je sarađivao sa izraelskim obavještajnim službama, pronađen je mrtav u Atlantskom okeanu 1991. godine, nakon što je vjerovatno pao u more sa svoje jahte Lady Ghislaine kod Kanarskih ostrva. Sahranjen je u Izraelu.

Njegova kćerka Ghislaine uhapšena je u SAD u julu 2020. i optužena za šest federalnih zločina, uključujući seksualnu trgovinu, podvođenje maloljetnika i krivokletstvo, u vezi sa njenim poslovima sa Epsteinom. Kontroverzni finansijer priznao je krivicu za seksualno zlostavljanje maloljetnika 2008. godine, ali je dobio blagu nagodbu. Uhapšen je u julu 2019. godine kada su se pojavili novi detalji zlostavljanja – koji takođe impliciraju Maxwellovu – i pronađen je mrtav u njujorškom zatvoru mjesec dana kasnije, zvanično zbog samoubistva.

Suđenje Maxwell trebalo bi da počne krajem novembra. U svom prvom intervjuu medijima od hapšenja, ona je prošle nedjelje rekla za Daily Mail da su njeni uslovi u zatvoru u Brooklynu slika „pakla“ samice, pokvarene hrane i nespavanja.

„Ja sam napadana i maltretirana skoro godinu i po dana“, rekla je ona, požalivši se da se svjetla u njenoj ćeliji nikada ne gase i da „jezivi“ čuvari zure u nju dok se tušira. Maxwell je takođe insistirala da je nevina i da „nije igrala nikakvu ulogu u Epateinovim zločinima“, što će, kako je rekla, dokazati na sudu.

boris johnsonGhislaine Maxwelljeffrey epstein
Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
petar schroder
2 godine prije

A sta je sa Bill Gates koji se tisuca puta sastao sa Epstajnom, a sada je postao najveci prorok nad prorocima.Kada on kaze da dolazi virus svaka njegova rijec se prenosi preko placeni medija ?Sada se vise ne pitaju poznati NOBELOVCI KOJI IMAJU STA DA KAZU, nego takvi tipovi koji su sve zivo kupili, i sada umjesto da njih krivimo Dladari kaznjavaju zdrave ljude koje ih placaju i koje su ih birali Merkl neki dan govori da ce zdeavim ljudima zagorcat zivot , samo da prime taj eksiperiment Ona je sama za vrijeme SVINJSKE GRIPE SEBI I VLADI PORUCILA CELVAPAN bez nus pojava a za gradane PANDEMRIX sa velikim nus pojavama.Svi znamo kako su prosli oni koji su to primili ,ili su ubrzo umrli ili kako su novine pisale HODAJU NA STAKAMA. DR Fauci je isto u to vrijeme tu vakcinu hvalio, kao sto i danas ovi ekspiriment hvali.

Zoki
2 godine prije

Ovi vlastoljubci nikako ne mogu zadržai kikija u hlačama, pa zar je to toliki problem. Riskiraju sve za što su toliko vremena lobirali i mazali ? Mogli su komotno kupiti gumenjarku.

Scorpiorex
2 godine prije

Uvijek ih kurac zanese u krivini,ove bogatase,drzi ga pod katancem

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI