Ghislaine Maxwell angažira ‘super odvjetnicu’ koja je zastupala bin Ladenovog poslušnika

Ghislaine Maxwell - članica visokog društva
5 komentara

Osoba osumnjičena za trgovinu djecom Ghislaine Maxwell unajmila je Bobbi Sternheim za svoj pravni tim obrane uoči suđenja 2021. godine. Takozvana “super-odvjetnica New Yorka” svojedobno je zastupala jednog od poslušnika Osame bin Ladena.

Izuzetno cijenjena pravnica, Sternheim ima renomiranu karijeru, jer je zastupala optuženike u brojnim poznatim, saveznim i međunarodnim sudskim postupcima. Prema internetskoj stranici tvrtke, odvjetnica sa sjedištem u New Yorku specijalizirana je za ‘vođenje teških i složenih slučajeva’.

Zastupala je optuženike u slučajevima koji pokrivaju čitav spektar navodnog međunarodnog kriminala, uključujući zavjere za reket, međunarodni terorizam, kapitalno ubojstvo i međudržavni prijevoz pornografskih medija.

U svom najznačajnijem slučaju, Sternheim je zastupala poslušnika Bin Ladena Khaledaal-Fawwaza, koji je osuđen zbog uloge u dvostrukim bombaškim napadima na veleposlanstva u Keniji i Tanzaniji 1998. godine, u kojima su ubijene 224 osobe. Osuđen je na doživotni zatvor.

Također je branila Minh Quang Phama (33), kojem je čelnik udruge al-Qaede iz Jemena naredio izvršavanje bombaškog samoubojstvau londonskoj zračnoj luci Heathrow. Manhattanski sudac 2016. godine osudio ga je na 40 godina zatvora zbog pružanja materijalne potpore teroristima, nakon što je navodno radio kao propagandist Al Qaede.

Maxwell (58), nakon njezinog uhićenja koje se dogodilo u srpnju, čeka suđenje zbog optužbi za seksualno zlostavljanje vezano uz zloglasnog financijskog pedofila i milijunaša Jeffreyja Epsteina.

Optužena je za: zavjeru i zavođenje maloljetnika radi putovanja i sudjelovanja u nelegalnim, seksualnim aktivnostima; zavođenje maloljetnih osoba kako bi sudjelovale u nelegalnim, seksualnim aktivnostima; postupaka prijevoza maloljetnih osoba radi sudjelovanja u seksualnim aktivnostima i dvije točke krivokletstva.

Ghislaine MaxwellOsama Bin Laden
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Borik
3 godine prije

DAnas je svaki Bin ustvari Goldstein

Stara kuka
3 godine prije

“Izuzetno cijenjena pravnica, Sternheim ima renomiranu karijeru, jer je zastupala optuženike u brojnim poznatim, saveznim i međunarodnim sudskim postupcima.

Sternheim je zastupala poslušnika Bin Ladena Khaledaal-Fawwaza..Osuđen je na doživotni zatvor.

Također je branila Minh Quang Phama (33)…Manhattanski sudac 2016. godine osudio ga je na 40 godina zatvora”

Bogami ako je ova židovska “super odvjetnica” u svim svojim slučajevima jednako uspješna kao u ova dva onda je Ghislaine najebala.

Max
3 godine prije

Mučno je i gledati ovo pedofilsko smeće.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI