Epstein i Maxwell prijetili jednoj od žrtava da će je baciti aligatorima, nakon čega su je spolno zlostavljali ispred njezinog osmogodišnjeg sina

Ghislaine Maxwell
19 komentara

Mladu ženu oteli su i više puta silovali seksualni grabežljivac Jeffrey Epstein i gospođa Ghislaine Maxwell i to pred očima sina žrtve. Osim toga, žrtva je bila jedna od žena koja je bila predmet trgovine Maxwell i Epsteina, prema njezinom svjedočenju.

Turska posrednica za promet nekretninama podnijela je tužbu protiv vlasnika Epsteinove imovine, zbog mučenja za koje tvrdi da je pretrpjela od njega i Maxwell, što se vidi iz navoda tužbe, koja je podnesena prošli tjedan i koja je objavljena u utorak od strane Miami Heralda.

U dokumentima imenovana kao Jane Doe, s Epsteinom i njegovom navodnom partnericom u zločinu, Ghislaine Maxwell, upoznao ju je njezin poslodavac, očito bliski Epsteinov prijatelj, koji joj je rekao da financijeru treba najam nekretnina; brzo, plaćeno u gotovini, bez pitanja. Nakon odrađenog posla, zloglasni seksualni prijestupnik predložio je da bi mogla trajnije raditi za njega, pokušavajući je pridobiti skupim poklonima i obećanjima o ”visoko rangiranom mjestu na poslu” za nju i njezinog tadašnjeg supruga.

Nažalost, brokerica je bila čak i previše uspješna, a nakon šest mjeseci “ustrajnih nagovaranja” od strane Maxwell, koja joj je usput i ukrala putovnicu u svrhu “čuvanja” i spremila u ormarić negdje na Epsteinovom prostranom imanju Palm Beach, pristala se vratiti i obaviti još neki posao za Epsteina. Ovoga puta brokerica je bila zamoljena da ošiša Epsteina.

Sve to je naravno bila zamka. Doe je stigla u dom grabežljivca gdje je vidjela razgolićene Epsteina i Maxwell. Njih dvoje su je nakon toga seksualno napastovali i prijetili joj tužbom ako ne posluša njihove zahtjeve. Epstein i Maxwell čak su Jane Doe prijetili da će biti uhićena zbog prostitucije. Maxwell joj je za šišanje ipak platio 200 dolara. Također su joj prijetili deportacijom njezinog sina.

Kao dodatak stravičnoj seriji prijetnji, Doe je odvedena u automobil Epsteina i Maxwell. Nakon toga su se odvezli do njezinog doma, kako bi ondje pokupili njezinog sina, da bi se nakon kraće vožnje zaustavili, nakon čega su Epstein i Maxwell pokazali Jane Doe na aligatore koji su bili u obližnjoj vodi. Prema tužbi, Epstein je “vrlo detaljno dao do znanja Jane Doe da će, ako bilo tko sazna što joj je učinio i što se sve dogodilo, ona završiti kao hrana aligatorima.“

Epstein i Maxwell su Jane Doe podvrgnuli višednevnom silovanju pred njezinim sinom u hotelu u Napulju, što također stoji u tužbi, dodajući da je i ona nakon toga prodana drugim muškarcima, uključujući lokalnog suca koji nije imenovan. Navodi tužbe govore o tome da je čak bila podvrgnuta operaciji, kako bi je se moglo predstaviti kao djevicu jednom klijentu ”visokog profila,” što je bio postupak zbog kojeg je Jane Doe ostala s trajnim, štetnim tjelesnim i psihičkim posljedicama.

Uz prijetnju deportacijom i gubitkom sina, Doe je u više navrata snimana gola tijekom izvođenja seksualno eksplicitnih radnji. Epstein joj je također dao zaključanu kutiju, koju nikada nije smjela otvarati pod prijetnjom smrću, s jeftinim, jednokratnim mobitelom i ostalom elektronikom, koju je trebala držati skrivenu od vlasti.

Dvojac je također sugerirao da bi njezinu suprugu mogli dati posao u FBI-u, detaljno opisujući Epsteinov “utjecaj na FBI, Odjel za imigraciju i carinsku provedbu američkog Ureda za nacionalnu sigurnost te državno i lokalno provođenje zakona na Floridi.” U prijetnjama koje su trajale do svibnja 2008., otprilike u isto vrijeme kad je Epstein osigurao nagodbu od tadašnjeg američkog odvjetnika za Miami Alexandera Acostu, koji je, neobjašnjivo u to vrijeme, s obzirom na desetke maloljetnih djevojaka koje su bile spremne svjedočiti o Epsteinovom zlostavljanju, bio spreman Epsteina samo blago kazniti.

Kada je Jane Doe pobjegla iz kandži Epsteina i Maxwell, tvrdila je da je bila toliko traumatizirana prijetnjama koje je par uputio njoj i njezinoj obitelji, s potencijalnom sramotom koja bi mogla pasti na njih kao pobožne muslimane, da  nije tražila pomoć vlasti. Epstein je također bio prijatelj s brojnim, poznatim i dobro plaćenim odvjetnicima u to vrijeme.

Umjesto da se suoči s optužnicom od 53 stranice koje su savezni tužitelji pripremili protiv njega, Epstein je umjesto toga dobio 13-mjesečnu “kaznu”, koja mu je omogućavala da iz zatvora u West Palm Beachu dolazi i odlazi po želji. Tijekom izdržavanja ”kazne” Epsteinu je bilo dopušteno viđanje s maloljetnicama, koje je vrlo vjerojatno dodatno zlostavljao.

Acostin izgovor za ovako popustljiv tretman, koji je osigurao Epsteinu u vrijeme provjere obavljanja dužnost ministra rada, glasio da je Epstein “pripadao obavještajnoj službi.” Osuđeni seksualni prijestupnik umro je u zatvoru 2019. godine, dok je čekao suđenje zbog daljnjih optužbi za seksualnu trgovinu, a i sama Maxwell suočena je s optužbama za seksualnu trgovinu u zatvoru u Brooklynu. Njezino je suđenje zakazano za srpanj ove godine.

Ghislaine Maxwelljeffrey epstein
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zagor
3 godine prije

Nije umro, nego se je samoubio iz zasjede.

ledeno doba
3 godine prije

Otac Ghislaine Maxwell, bio je tajkun Robert Maxwell,

iz biografije na engleskoj vikipediji:

Ian Robert Maxwell MC (born Ján Ludvík Hyman Binyamin Hoch; 10 June 1923 – 5 November 1991) was a British media proprietor, Member of Parliament (MP), suspected spy, and fraudster. Originally from Czechoslovakia, Maxwell rose from poverty to build an extensive publishing empire. After his death, huge discrepancies in his companies’ finances were revealed, including his fraudulent misappropriation of the Mirror Group pension fund….

Robert Maxwell was born into a poor Yiddish-speaking Orthodox Jewish family in the small town of Slatinské Doly, in the region of Carpathian Ruthenia, Czechoslovakia (now Solotvyno, Ukraine)

Emiliano Zapata
3 godine prije

Jednom joj na jednom mjestu zaprijete aligatorima a potom je siluju i podvode drugima diljem svijeta?
Svo vrijeme nije mogla pobjeci?
Multililijarderi koji mogu platit doslovno sve zene na Caribima koje bi ih obozavale (za novac) toliko da bi se tukle medusobno da upadnu njima u krevet ili bazen???
Samo sirotinja mora da siluje, dobrostojeci, a da ne govorim bogati ili superbogati da moraju silovat?
Smijesno…
U to moze povjerovat samo neko tko nema prebijene pare…

Lucija, prva
3 godine prije

“…Maxwell, koja joj je usput i ukrala putovnicu u svrhu “čuvanja” i spremila u ormarić negdje na Epsteinovom prostranom imanju Palm Beach, pristala se vratiti i obaviti još neki posao za Epsteina. Ovoga puta brokerica je bila zamoljena da ošiša Epsteina.”

I sad – horor slijedi…

Žena je bila “uspješna brokerica” nekretnina.
Mazne joj pasoš…i ona i dalje ima posla s tim ljudima?
Il’ si glup ili pametan.

Drugo, ovdje je bio biznis sa ‘piletinom’. Ne uklapa se.

Muppet shou
3 godine prije

SASVIM NORMALAN SEX BOLESNE SEKTE. SMRTNA KAZNA JE MILOST ZA OVE MANIJAKE BEZ DUSE. OBREDNO MUCENJE JE OVOM KLUBU DOBAR DAN

Max
3 godine prije

Kakva Čudpvvišta.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI