Biden je ukrao milijardu dolara od američkih poreskih obveznika tako što je preplatio kineske komplete za testiranje na covid

Biden ukrao pare od kupovine covid testova
18 komentara

Sva kontroverza o tome šta su Joe Biden i njegova kriminalna porodica primili u obliku ilegalnih gotovinskih isplata tokom njegovog potpredsjedničkog mandata pod Barackom Obamom samo su kap u čaši u poređenju sa onim što su Biden i njegovi prijatelji ukrali kako bi kupili kovid kineske proizvodnje. “test” komplete.

Procjene se kreću od 900 miliona do 1,1 milijardu dolara o iznosu novca koji je Biden ukrao od poreznih obveznika Sjedinjenih Država kako bi kupio palete na palete kompleta za testiranje na koronavirus iz Wuhana (Covid-19).

Izvještaji pokazuju da su Biden i njegovi prijatelji platili 1 dolar po testnom kompletu za 100.000 kompleta odjednom. Znamo, međutim, da je režim kupio samo 400 miliona kompleta za testiranje na covid, pri čemu je prva serija bila 300 miliona, a zatim dodatnih 100 miliona.

Jednostavna matematika pokazuje da bi za 1 dolar po komadu ovo trebalo da košta Amerikance ne više od 400 miliona dolara, jer što se više nečega kupi, to je jeftinije po jedinici zbog velikih popusta. Dakle, šta se dogodilo sa ostalih 600 miliona dolara koje je Bajden navodno dao komunističkoj Kini za ove testne komplete?

Bajdenov režim priznaje da je potrošio 1,3 milijarde dolara na testove za covid, pa šta se dogodilo sa ostalih 900 miliona dolara?

Ispostavilo se da je Bidenov režim javno tvrdio da je potrošio 1,3 milijarde dolara na 400 miliona setova za covid testove koji su trebali koštati 1 dolar po kompletu. Ako je ovo istina, šta se onda dogodilo sa onih drugih 900 miliona dolara?

Internet stranica Root for America objavila je izvještaj u kojem se navodi da, u stvarnosti, svaki testni komplet pri takvom obimu kupovine nije trebao koštati više od 50 centi po kompletu, u kom slučaju je Bidenov režim trebao potrošiti samo 200 miliona dolara – ostavljajući 1,1 dolara milijardi neotkrivenih.

Otuda dolazi raspon cifara od 900 miliona do 1,1 milijardu dolara, što postavlja mnoga pitanja o tome šta se dogodilo sa ostatkom tog novca . Da li je zločinačka porodica Biden nešto od toga spremila u džep? Da li su korumpirane veze zločinačke porodice Biden u Ukrajini i komunističkoj Kini također bile smanjene? Koliko je “veliki momak”, misleći na samog Joe Bidena, lično dobio od prevare?

„Znajući da je Biden tokom čitavog života bio umešan u korupciju i laptop Huntera Bajdena sa dokazima o zločinima, iznuđivanju i podmićivanju… i dokazom da je sam Biden ‘Veliki tip’… i znajući da su Bidenovi prihvatili 10 dolara miliona od Burisme… i poznavajući kongresmena Jamesa Comera kaže da istraga njegovog komiteta pokazuje da je Biden ukrao 40 miliona dolara kao potpredsjednik u više poslova… Da li iko sumnja da su Biden i zločinačka porodica Biden dobili sve ili dio ovih 900 miliona dolara na 1,1 dolara milijarde preplaćenih?” pita Wayne Allyn Root.

“Možda je Big Guy dobio 100 miliona dolara kao proviziju od 10%. Možda ih je podijelio 50/50 s kineskom kompanijom (koja je nesumnjivo u vlasništvu KPK). Ili je možda Biden samo zadržao cijelu milijardu dolara novca poreznih obveznika za sebe. ”

“Možda je ovo jedan od mnogih vladinih ugovora koje je Biden koristio da pljačka poreske obveznike naslijepo u protekle 2 i po godine. Možda je ukrao desetine milijardi. Uostalom, on više nije potpredsjednik. Predsjednik Joe Biden je sada u Velikoj ligi! .. Ili je možda Biden zaista toliko glup i nesposoban da je jednostavno preplatio milijardu dolara vašeg novca poreskih obveznika Kini i KPK.”

Šta mislite šta se dogodilo sa dodatnih 900 miliona dolara na 1,1 milijardu dolara koji su potpuno nestali? Instinkt govori da je ono što se dogodilo s ovim kompletima za testiranje na covid “bio zločin stoljeća” i da je Komunistička partija Kine (KPK) možda odgovorna za podjelu plijena “negdje na moru”.

BidenCovid testovikinaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Darko
10 mjeseci prije

Hoće li se naći barem jedan pošteni Amerikanac koji će za milijardu štete izvršiti smrtnu kaznu nad tom ništarijom? Ili su svi gnjide kao i on?

Entoni Fauci
10 mjeseci prije

I sto sad?

Aleka
10 mjeseci prije

Tesko da je on uzeo taj novac. Oni koji vladaju svijetom i vuku konce, stampaju novac, pisu scenarije za desavanja, njih treba pitati za novac. Biden je obican glumac, neprikladan za ulogu predsjednika Amerike.Ocigledno je da se neko dobro zabavlja gledajuci narod koji je glasao za njega, koji ga podrzava. Procitah jednom post “Kad su uspjeli da nas natjeraju da vozimo po danu sa upaljenim farovima, mogu na sve da nas natjeraju.”
A kao sto vidimo iz desavanja u posljednjih 2-3 godine, apsolutno je tacno. Zatvarali su nas zbog virusa od kojeg je sve vrijeme smrtnost bila 2%, obdukcije nisu radjene, a doktori su mogli po slobodnoj procjeni da upisu razlog smrti pacijenta.
Cijeli svijet je jedno veliko pozoriste…Nadajmo se cudu koje ce nam donijeti spasenje od ovih bolesnika koji imaju moc, trenutno.

Max
10 mjeseci prije

To su ćinili svi.

Ivek
10 mjeseci prije

vidi te umjetne zube, da toga nema bio bi staro krezubalo.

roberto
10 mjeseci prije

Ma nije….
A koliko su uzeli ovi tak. naši stožeraši? I slični pandemičari… i elite..hehe

p.s:malo off,ako može;)
4.mjeseca prije tkz. eventa 201,CFR(vijeće za strane poslove) imalo je isto tako event.Pod nazivom what can zombie apocalypse ,teach us about future pandemics(otprilike)

yubito-Redacted-CDC planning for ZOMBIE APOCALYPSE?

Negdje vidjeh,predstavnika,mislim da je direktor ili jedan od direktora blackrocka,di kaže čime se oni ustvari bave.Opet je skovan takav termin,da fakat direktno veli o čem se radi.
Dakle,bave se ..forced bihevior(nametanjem,uvjetovanjem ponašanja) i kad se malo čovjek osvrne,oko sebe,ovih zadnjih 3. godine,pa i dalje u prošlost.To i je točno to,ma mislim ,taj termin,nametanje ponašanja,je samo ljepši izraz za ropstvo…

Valter
10 mjeseci prije

Ništa novo.
Kada su vidjeli koliko su ljudi zaista glupi, kroz agregaciju podataka preko društvenih mreža, podvaljivanje i pljačkanje je dubinski ubrzano.

To je povrh već višestruko preplaćenih poreza za svaku uslugu. Da li ima lijeka za tu kmetsku bolest uma ili tako mora biti?

Hrvatska je već toliko bolesna s kmetovskim mentalitetom da je već sigurno da će prestati postojati kao takva unutar 30 godina.

ForSale
10 mjeseci prije

Ukrao(li) je (su) svih 1.3 milijarde, pošto “testovi” ne vrede ništa!!

nekoime
10 mjeseci prije

Krivi su Kinezi, a ne uzorni američki djedica Biden. Diktator Xi ga je držao za vrat i tresao dok jadnik nije potpisao štetni ugovor. Inače ne bi on.

10 mjeseci prije

Tako se krade a ne ko fadil i fikro malina padoše za sitniš…
Još ispada da mi ih je žao 😂👍

Mat
9 mjeseci prije

Primjer zivotnog puta do ostvarenog “sna”.

jupiter
9 mjeseci prije

a mi se smejem dementnom prdonji….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI