Biden osniva novi ured za istraživanje NLO-a

Joe Biden - NLO
20 komentara

Joe Biden je potpisao zakon o novom uredu za NLO koji će istraživati ​​čudne susrete s tajanstvenim letjelicama.

Nova jedinica u stilu Dosjea X vodit će istrage o NLO-ima na terenu, ispitati svaku “prijetnju” koju predstavlja letjelica i nadzirati sve napore da se oni “uhvate”. Zakon, koji je bio dio paketa troškova za obranu od 770 milijardi dolara, zahtijeva od jedinice da izvješćuje Kongres o nalazima u godišnjim i dvogodišnjim brifinzima i izvješćima.

Oni su zaduženi da brzo reagiraju na vojno viđenje NLO-a i provedu istrage kroz nedavno donesene zakone. Istražit će se je li čudna letjelica čiju je snimku nedavno objavila američka vojska nepoznata tehnologija iz Rusije i Kine ili potencijalno nešto više strano.

Ured će također pružiti brifinge o “svim naporima da se zahvate ili iskoriste” fenomeni te također procijeniti “zdravstvene učinke” za ljude koji su naišli na predmete.

Javna izvješća o fenomenima također će se morati objavljivati ​​svake godine 31. listopada. Ured će biti uspostavljen zajednički između Ministarstva obrane i Ureda ravnatelja nacionalne obavještajne službe (DNI) – što je ključni spoj između obavještajne i vojne zajednice.

NLO-i su postali vruća tema u Washingtonu – od odbacivanja kao marginalne teorije zavjere do ozbiljne debate o nacionalnoj sigurnosti. Američki obavještajni dužnosnici i vojnici posljednjih su godina sve više govorili o tajanstvenim pojavama.

A povijesno izvješće Pentagona ranije ove godine otkrilo je da su 144 viđenja vojske od 2004. ostala neobjašnjena. Dolazi nakon niza procurjelih videa koji su se prvi put pojavili 2017. i prikazuju susrete pilota američke mornarice i tajanstvenih objekata kao što je TicTac.

Videozapis i naknadna otkrića tihe — ali raspuštene — istrage o njima izazvali su navalu interesa zakonodavaca i javnosti.

POTEZ SU PODRŽALI ISTRAŽIVAČI NLO POJAVA

„Lovci na NLO“ naveliko su proslavili osnivanje novog ureda. Pozivaju i Ujedinjeno Kraljevstvo da se očituje o vlastitim istragama o NLO-ima, budući da Ministarstvo obrane dosljedno govori da nema interesa za to pitanje.

Glasnogovornik UAP Media UK-a pozdravio je novu jedinicu. On je za Sun Online rekao: “S obzirom da je amandman NLO-a sada usvojen u zakon, jedno je sigurno – vlada Sjedinjenih Država službeno istražuje desetljećima staro pitanje koje je naizgled počelo tijekom rađanja američkog nuklearnog doba.“

“Oči su sada čvrsto uprte u Ujedinjeno Kraljevstvo (nakon što su odbili istražiti NLO) i ponovno će se postaviti pitanje namjeravaju li stvoriti mehanizam posvećen razumijevanju i rješavanju NLO tehnologije.“

“To ostaje za vidjeti, ali će ih izazvati UAP Media UK i drugi koji imaju neke zanimljive stvari na horizontu.”

joe bidenNLOSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kinez
2 godine prije

To će biti nešto kao Blue book. Projekt za zataškavanje ozbiljnih ufo slučajeva

GLEDAT OBAVEZNO
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/0ZK1pGdyNKoa

Prevažno!

gostgost
2 godine prije

Samo još jedna konfirmacija da će zbilja progurat prevaru zvanu NLO zbog koje ćemo izgubit još određeni postotak sloboda u budućnosti.

iiiistina
2 godine prije

Paul Hellyer, bivši kanadski ministar obrane preminuo u 98. godini  8. kolovoza 2021.
ponude ima pa koga zanima-ponuda čeka te kopiram samo ovo:
“U svojim kasnijim godinama, Hellyer je postao otvoren i utjecajan glas u globalnoj zajednici NLO entuzijasta, otvoreno govoreći o svom uvjerenju da su NLO-i vjerojatno izvanzemaljskog podrijetla i da izvanzemaljci posjećuju planet.”
+
podsjetnik………………..
1. Mojsijeva 2,21   I Gospod Bog pusti tvrd san na Adama, te zaspa; pa mu uze jedno rebro, i mjesto popuni mesom;
1. Mojsijeva 2,22   I Gospod Bog stvori ženu od rebra, koje uze Adamu, i dovede je k Adamu.
……………….(zašto baš rebro-pa piše danas da u završecima rebara čovjeka je koncentracija ljudskog DNK.)

Starina
2 godine prije

Ured će vjerojatno poslužiti za legalizaciju i javnu primjenu onoga što Cia tajno radi desetljećima u projektu nazvanim Blue beam čija će glavna uloga biti zavođenje masa. Programom će se zavoditi ljude i zastrašivati prenaglašenom snagom Sotone i demona. A dotada je svrha uglavnom na distrakciji od stvarnih problema i agendi.

Red Dog
2 godine prije

Joe veruje da se radi o rusima ili kinezima.
Zato.

Kažun
2 godine prije

Brandon lovi UFO? 🙂

nessy
2 godine prije

U visokim esalonima USA vojske i birokracije, tko treba da zna, odavno vec zna sve sto treba znati o UFO ili UAP. Kad ne bi bilo tako, to bi znacilo totalnu nesposobnost obavjestajnih agencija (a ima ih mali miljun), pogotovo vojne obavjestajne, koja bi trebala brinuti o mogucoj prijetnji. Ova nova agencija je samo novo mazanje ociju, koje treba gradjanima objasniti da strah nema osnove. Previse je bilo nedvojbenih dogadjaja i svjedocenja bezbroj pojedinaca. Ima i svjedocenja vojnih pilota, sa svih strana svijeta, koji govoreci o tome mogu imati samo stetu, ne interes. Postoji svjedocenje Belgijskog ministra obrane, Kanadskog generala avijacije, Izraelskog ministra… itd. Prije par godina sam gledao video sa konvencije ljudi koji tvrde da su bili oteti od vanzemaljaca. Odvija se u dvorani sa par stotina sjedala, i sve je popunjeno. Ustaju, jedan po jedan, i govore o tom dogadjaju, vecina prvi put pred nekim govori o tome.… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Dosjei X za senilca.

Matej
2 godine prije

To im je sad novi plan. Zastrašivanje masa sa nepostojećim vanzemaljcima. To je u planu već jako dugo, samo sada ubrzavaju sa reklamama tako da znači da nam uskoro nešto “lijepo” spremaju. Cilj je opet zastrašivanje jadnih ljudi, kontrola te naglašavanje naše krhkosti u svemiru kako bi ljude uvjerili da smo samo slučajna prašina u svemiru te da bi na taj način potisnuli Boga kao našeg Stvoritelja.

Malek
2 godine prije

Hoće li i vanzemaljci podržati obveznu vakcinaciju?

Crni Rok
2 godine prije

Bolje da su osnovali kancelariju za ispitivanje i uništenje svojih psihopatskih mozgova

Gjuro
2 godine prije

Ti NLO sluze samo za zamagljivanje situacije. Bojite se internacionalnih dionicarskih drustava i drustava s ogranicenom odgovornoscu. To su vrlo opasne kreature koje su upregnule ljude koji nemaju nikakvu odgovornost.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI