Biden osniva Ured za cenzuru i na čelo postavlja Ukrajinku!

Biden - Cenzura
27 komentara

Bidenova administracija naložila je Ministarstvu domovinske sigurnosti (DHS) da osnuje “odbor za upravljanje dezinformacijama”. Novo tijelo borit će se protiv “dezinformacija” i štititi “slobodu izražavanja, privatnost i građanska prava”. Naravno da samo naivni mogu povjerovati u to, radi se zapravo o sasvim otvorenom uvođenju cenzure, vjerojatno prvi put u Američkoj povijesti.

Nova izvršna direktorica novoosnovanog američkog nadzornog tijela za borbu protiv ruskih “dezinformacija” bivša je savjetnica ukrajinske vlade. Američko ministarstvo domovinske sigurnosti imenovalo je Ninu Jankowicz, koja je prethodno također bila propagandistkinja Demokratske stranke.

Jankowicz je savjetovala ukrajinsku vladu o strateškim komunikacijama u svojoj ulozi nositeljice Fulbright-Clintonove stipendije za javnu politiku.

Međutim, Jankowicz je politički aktivist Demokratske stranke s dugom poviješću širenja lažnih vijesti. Ona je lažno opisala curenje prijenosnog računala Hunter Biden kao dezinformaciju. Jankowicz je slučajno napisala nekoliko knjiga, uključujući 2020. Kako izgubiti informacijski rat: Rusija, lažne vijesti i budućnost sukoba.

Podsjetimo, povjerljive e-mailove koje je objavio The New York Post prije prethodnih izbora demokrati su odbacili kao “rusku dezinformaciju”. Otkrilo je kako je obitelj Biden zaglibila u transakcijama u Ukrajini vrijednim milijunima dolara i mogućoj korupciji. No, New York Times je od tada potvrdio autentičnost e-mailova. U to su vrijeme demokrati tvrdili da e-poruke nisu autentične. Partijski operativci sada se suočavaju s pravnim izazovima zbog širenja laži o ruskom miješanju.

Republikanci pozivaju na raspuštanje Odbora

Republikanci su pozvali da se tijelo odmah ukloni. Senator Josh Hawley odgovorio je na tu objavu: “Može se samo pretpostaviti da će jedina svrha ovog novog Odbora za upravljanje dezinformacijama (DGB) biti usmjeriti ovlasti savezne vlade da cenzurira konzervativce i one koji se ne slažu s narativom.”

Izrazio je nevjericu: “Priznajem, prvo sam mislio da je ova objava satira. Sigurno nijedna američka administracija nikada ne bi upotrijebila ovlasti centralne vlade da prosuđuje i cenzurira govor svojih građana, kojeg garantira Prvi amandman?

“Nažalost, prevario sam se. Umjesto da zaštitite našu granicu ili američku domovinu, odlučili ste da nadzor govora Amerikanaca bude vaš prioritet. Ovaj novi odbor je gotovo sigurno neustavan i treba ga odmah raspustiti.”

Čelnik manjine u Zastupničkom domu Kevin McCarthy opisao je novo Bidenovo ministarstvo istine kao “orvelovsko”. “Demokrati misle da je sloboda govora problem, a da je veća kontrola rješenje”, rekao je McCarthy za Daily Wire. “Smiješna je ideja da ista stranka koja je provela četiri godine promovirajući prevaru o navodnoj Trumpovoj suradnji s Rusijom, potisnula priču o prijenosnom računalu Huntera Bidena i izjednačila roditelje koji se bore za prava djece u školama s domaćim teroristima, vjeruje da ima kredibilitet reći Amerikancima što je istina”, dodao je.

“Ideja da bi savezna vlada trebala kontrolirati govor zvuči neugodno blisko policiji misli. Biden mora odmah odustati od svog plana za stvaranje modernog Ministarstva istine.”

Srednji izbori su glavobolja za demokrate

Šef Ministarstva Domovinske Sigurnosti Alejandro Mayorkas tijekom saslušanja u Kongresu 27. travnja ustvrdio je da će se boriti protiv navodnog “miješanja i manipulacije američkih Srednjih izbora 2022.”. Izgledi za pobjedu demokrata izgledaju loše i mnogi stručnjaci kažu da je DGB stvoren kako bi povećao njihove izborne šanse.

“Upravo smo uspostavili panel za dezinformacije u Ministarstvu domovinske sigurnosti kako bismo se učinkovitije borili protiv ove prijetnje. Ne samo da bismo osigurali sigurnost izbora, nego i da bismo mogli nastaviti jamčiti našu unutarnju sigurnost”, rekao je Mayorkas.

Prema Mayorkasu, “bijeli ekstremisti” najveća su prijetnja terorizmu SAD-u, ali tijekom prošlotjednog saslušanja u Kongresu nije mogao navesti ni jedan slučaj koji je iz DHS-a uputio Ministarstvu pravosuđa zbog “prevlasti bijelaca ili domaćeg terorizma” .

BidenCenzuraJankowiczSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
roberto
1 godina prije

Bravo joe,tako se štiti sloboda govora..hehehe

p.s:koje bu tek ludilo kad kamila sjedne na predsjedničko mjesto..hehehe

łedeno doba
1 godina prije

pročačkao malo o ovoj Nini Janković
33 godine,
školovala se na elitnim školama,

a bila je i na “Ruskom pedagoškom gospodarstvenom sveučilištu Aleksandar Herzen” u St. Petersburgu. Inače je to sveučilišto nazvano po Aleksandru Ivanoviču Herzenu , koji je živio u 19. stoljeću i bio pisac i filozof, i važi kao “otac ruskog socijalizma”. Po “tipično ruskom prezimenu”, možete pogoditi kojoj etničkoj/religijskoj grupi je pripadao.

osim toga , ova jankovićka je bila stipendnist Instituta Fullbright i to u Kijevu, kao i centra “Woodrow Wilson International Center for Scholars” u Washingtonu – dakle tu je već lijepo dresirana za buduću karijeru. kao naravno i u Washington Postu i NY Timesu, gdje je pisala..

Da li i ona osobno ima porijeklo izabarnog i bezgrešnog naroda-nije poznato, ali je udata za Michela Steina, koji je pripadnik izabranog i bezgrešnog naroda… time je sve rečeno

1 godina prije

Bolesnici, ne liječe se a razum nemaju, ovakva nam je budućnost uz takve:
https://www.youtube.com/watch?v=Zh3Yz3PiXZw

nekoime
1 godina prije

Zna Biden da su Ukrajinke u nečemu dobre, ali se ne može sjetiti u čemu.

Max
1 godina prije

Ured za cenzuru pod vodstvom kriminalne Ukrajinske plaćenice.

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Tulsi Gabbard says — NO WAY !

Čovjek je življen
1 godina prije

Dobro se zabavljaju, jelda?
Iako je bio uvjereni ateist, riječi ovog poznatog komičara baš dobivaju na značaju iz dana u dan, baš proročanski:

”When you’re born you get a ticket to the freak show. When you’re born in America, you get a front row seat.”

George Carlin

tihobl
1 godina prije

Upravo smo uspostavili panel za dezinformacije u Ministarstvu domovinske sigurnosti

Eyo kako covjek zacas slaze. Zar nije ured za dezinformacije davno osnovan?

Legendarni Grk
1 godina prije

60 država je jučer na svjetskoj razini potpisalo da žele uvesti “ministarstvo istine” – Srbija, Kosovo, Crna Gora, Hrvatska i Bosna su na popisu:

POLICIES AGAINST “DISINFORMATION” NOW AGREED ON BY 60 NATIONS.While claiming to protect free speech, “disinformation” will not be allowed. What is disinformation? Disinformation is the wrong information, true or not. Fat chance anyone will ever be able to now point out where the root of the problems are.
jimstoneindia . com /pagesq22022/truthministry.html

It’s over folks. “Disinformation” is that which they don’t like, “interfering with elections” means telling the truth about candidates the MSM has lied about and subsequently pointing out vote fraud, and “causing harm” means pointing out the perpetrators of permitted crimes like slave trades, child sacrifice, the grove, corrupt politicians and deals – the whole 9 yards. IT IS OVER.

Schwarze Hunderte
1 godina prije

I to samo – zasluzni . Ostali – STOP !

Koks
1 godina prije

Jebeni dementni zombi!!

abc
1 godina prije

Američka bogata elita se zaželjela u USA stvoriti nacizam nalik na onog u Ukrajini. Ukrajina je poslužila kao pokusni laboratorij.

Jomla
1 godina prije

Znamo da je u usa onaj amandman o slobodi govora mrtav, ovo će biti sahrana, jbg 😛 😛

Rimtutituki
1 godina prije

1984 zar nije to jasno od 2008.?

rade iz niša
1 godina prije

spustio se ja do Zadra ovih dana i ostao preneražen voznim arsenalom Ukrajinaca. Vidjeh već 5-6 primjeraka auta reda velicine 30-50 tisuća eura. Izbjeglice?

Pera lozac
1 godina prije

Nije ukrajinka nego “bezgresnoga roda” poljakinja.

1 godina prije

kao klinac iz @Picajzl videa. mali ce moci predavati matematiku nakon sto diplomira.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI