Biti slobodan

Sloboda
76 komentara

Agende i maske zlotvora padaju kada izađemo na ulice i vratimo svoju naprasno oduzetu slobodu.

Na ovom portalu mogli smo pročitati lijepu zbirku članka o korona virusu i bolesti kodnog naziva Covid-19. Od meritornih mišljenja struke preko stavova i tvrdnji znanstvenika do Hold Up, hrvatske verzije.

Ako niste našli vremena za Hold Up, nađite ga. To je verbalna enciklopedija farmaceutsko-medicinskih ubojstava u pokušaju. Kroz kazivanje raznih aktera dobili smo cjelovitu sliku istrebljenja čovjeka kroz monstruozne naume i spletke okultne oligarhije.

I nakon što ste odslušali, a i odgledali Hold Up i pročitali već spomenute članke, teorije zavjere više ne egzistiraju. Ostaje sve prisutna urota protiv čovječanstva i naša zbilja. Nedvojbeno je, da je zacrtani plan nadzora nad čovjekom u završnoj fazi. Sve je vrlo studiozno i perfidno pripremano desetke i desetke  godina. 5G mreža kuca na vrata pri čemu nas nitko nije pitao za stav i mišljenje, uvalili su nam u ruke pametne telefone i počastili nas Internetom, društvenim mrežama, „pametnim kućama“. Osigurali nam puno zabave kroz TV reality projekte, nogometne utakmice na velebnim stadionima, grandiozne glazbene koncerte. Kruha i igara. Uza sve to, nedostaje „žig zvijeri“ koji nam upravo pripremaju kroz covid-gripa cjepivo. I, čovječanstvo kao takvo više ne postoji. Kraj. Od 2030. godine čeka nas globalizam u svoj svojoj okrutnosti. Transhumanizam. Od te, 2030. godine, živjet ćemo kao gljive.

Ovakav način života je naš odabir

„Kruha i igara – nekoć samo metafora za narod koji se odrekao političke slobode te izabrao ubogu hranu i bljutavu zabavu, danas sve više naziv za vladinu politiku koja neprestano traži kratkoročna rješenja da stiša javno nezadovoljstvo“. Matica hrvatska, Vijenac 373

 Vlade zemalja diljem svijeta donose političke odluke zajedno sa nacionalnim stožerima kao da smo u biološkom ratu. Jesmo li?

Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron, francuski predsjednik, dana 16. ožujka objavljuje: „Mi smo u ratu“. Bioterorističkom? S kim i protiv koga? S nepoznatim neprijateljem, a protiv čovječanstva.

„Biološko oružje djeluje putem patogenih mikroorganizama (bakterija, virusa, toksina ili drugih organizama koji izazivaju bolesti).

Proizvodnja i skladištenje biološkog oružja zabranjeni su godine 1972. temeljem Konvencije o biološkom oružju, koju je potpisalo preko 100 država. Konvencija je još uvijek na snazi.

Kao razlog za postizanje sporazuma navodi se nastojanje da se izbjegnu strahovite posljedice uspješnog biološkog napada koje bi mogle uzrokovati smrt milijuna ljudi, odnosno poremećaje ili mogući nestanak cijelih društava i ekonomija“.

Dečki, dogovorite se

Radi li se o bioterorizmu ili pak o opakoj gripi? Ako se radi o gripi, ok. Znamo kako se prenosi zaraza, znamo da je poprilično opasna za stariju populaciju i onu koja već boluje od nekih bolesti. Međutim, Vlade svijeta silno se trude svaki od svoje države učiniti bioterorističku koncdržavu. Na gubicu nam stavili brnjice, zatvaraju puk i sve kaj se može zatvoriti, a nije u milosti vladajućih, medicinsko osoblje nosi odore propisane u biološkim opasnostima i ratovima. Postoje li elementi bioterorizma? Zapravo, za sada ne, jer bioterorizam podrazumijeva tri uvjeta: da se patogeni organizam prenosi aerogenim putem, da brzo prelazi s čovjeka na čovjeka i da ima visok stupanj smrtnosti. Dakle, ipak govorimo o gripurini jer za sada se nikako ne može govoriti o visokom stupnju smrtnosti bez obzira što Vlada sve mrtve, premrtve duše prikazuje kao umrlima od covid-gripe.

Dečki i poneka curka iz Davosa ponijeli su kući priručnike „Step by step in the corona crisis”. Vladari iz sjene, tvorci novog svjetskog poretka više ništa ne skrivaju. Čak što više, prijete nam novim strašnim virusom i nestašicom hrane kako bi nas počeli hraniti Gates-ovim laboratorijskim hamburgerima i „zelenim“ povrćem iz laboratorijskih GMO vrtova. Budući se Vlade svijeta ponašaju kao da se radi o biološkom ratu, a ne o gripi, robovlasnička oligarhija uvjerena je da smo prestrašeni svladani, pometeni, smlavljeni. Jesmo li?

S obzirom na sveprisutni svjetski kaos uzrokovan pojavom korona virusa i, na još uvijek važeću Konvenciju o biološkom oružju, rado bih spomenula slučaj sa malim boginjama.

Boginje su iskorijenjene 1980. godine međutim, posljednja dva uzorka (?) virusa čuvaju se u strogo kontroliranim vladinim laboratorijima, jedan u SAD-u i jedan u Rusiji pod navodno budnim nadzorom SZO.

SZO je 1986. godine preporučila (ne naredila) uništavanje svih uzoraka malih boginja, međutim, to nije učinjeno. Potom je odredila datum uništenja 30. prosinca 1993., ali i to je odgođeno za 30. lipnja 1999., pa ponovno za 30. lipnja 2002. g. Zbog otpora SAD-a i Rusije, te iste godine Svjetska zdravstvena skupština „dozvolila“ je privremeno zadržavanje virusa za „određene“ istraživačke svrhe.

Američki istraživač i aktivist za biološku sigurnost g. Edward Hammond tvrdi da u laboratorijima sačuvane viruse boginja treba uništavati kako bi se spriječila ponovna pojava bolesti kao i zlouporaba za stvaranje  biološkog oružja. No, g. John Agwunobi inzistira na čuvanju virusa zbog istraživanja relevantnih za globalnu sigurnost. Dotični gospodin ključna je osoba u svima nam znanom Herbalifeu, globalnoj marketinškoj korporaciji koja razvija i prodaje „otrov“ u obliku dodataka prehrani po cijeni suhog zlata.

Koje supstance osim onih navedenih na deklaraciji sadrže ti proizvodi? Samo pitam.

Ova crtica o sačuvanom virusu malih boginja govori o mnogo čemu ali i o značenju i potrebi postojanja WHO. Organizacija koja apsolutno nije u funkciji zaštite zdravlja svjetske populacije već je jedna od mnogih globalističkih organizacija koja ima za svrhu manipulirati ljudima u korist financijske i svake druge oligarhije.

1 % duboko psihološki poremećenih osoba vlada nad 7 milijardi ljudi

Zapletene u strah uvode nas u unaprijed zacrtanu recesiju dok vladari novog svjetskog poretka i njihovi podanici besramno zarađuju 40-tak milijardi dolara tjedno na svojim podvalama. Nama su zbog suludih mjera zabranili rad i na taj način otvorili vrata velikim korporacijama (bankama) da proždru naše gospodarstvo i  ekonomiju.

Predsjednik Vlade sijeva očima boje tavana dok baljezga o velikim izazovima i šilji već ionako otupjele mjere i kaže: „Žao nam je svih onih obitelji koje su izgubile svoje članove zbog covida 19“. Premijerove laži postadoše metraža od koje nam na svakodnevnoj bazi od prevara i bedastoća kroji i šije strah i prijetnje. Ipak, treba stvari ili događanja nazvati pravim imenom. Insinuacije vrlog nam premijera o smrtima povezanim uz bolest Covid-19, zapravo je grozničavo traženje opravdanja poradi nedoraslih i nepromišljenih postupaka njega i njegove političko  stožeraške svite. Ako je itko zaslužio biti protjeranim ili biti u Remetincu, onda su to oni.

ONI svojim nestručnim, nebuloznim i ispolitiziranim odlukama odnose ljudske živote. ONI, ne Covid-19. Domovi za stare i nemoćne postali su logori smrti. Gotovo cijelu godinu nemaju pojma što nas je snašlo, kako se to zove, kako se prenosi taj famozni „virus“.

Može bit se virus prenosi uvezenom robom pa i maskama iz Kine ili se širi pomoću frekvencija 3.,4. ili 5. generacije mobilnih komunikacija. Znanost je dokazala da sve što nas okružuje i što jesmo, svaki naš organ i stanica, virus ili bakterija imaju svoju frekvenciju, pak stoga ništa nije isključeno i ne treba a prióri odmahnuti rukom. Ne postoje dokazi niti za niti protiv. No, kreatori ovog užasa itekako znaju kako se prenosi virus.

A mjere Vlade i stožera? Mjere stižu vodnim valom nesuvisle političke poplave. Nema plana, nema „referentnih točaka“ utvrđenih kroz stanje nazvano korona kriza.

Neki dna pročitah na portalu index.hr kako su umrle 84 duše ali ne piše od kojih bolesti. Takva vijest jest manipulacija javnosti i „tjeranje straha u kosti“, a zabranjene autopsije znače prikrivanje istine. Zar je prestanak života kao prirodni tijek i neminovnost živih bića pa i ljudi,  postala novinska vijest?  Smišljeno izvrtati činjenice i baratati krivim podacima pak ih interpretirati sa ciljem stvaranja lažnog dojma kontrole,  nije ništa drugo do li sramotno manipuliranje smrtima ljudi.

„Nošenje maski je čin domoljublja“

Svojim ciničnim izjavama predsjednik Vlade nastoji hrvatskom narodu nametnuti grižnju savjesti. Uvodi psihosocijalni inženjering pozivajući se na domoljublje. Domoljublje je kada braniš svoju domovinu u Vukovaru ili Šakrbnji i ne donosiš ispričnicu s dijagnozom anemije. Domoljublje je hrvatski branitelj, čovjek koji je branio svoju grudu dok je premijer žvakao croissants iz Le Pain Quotidieni, 150 Avenue Victor Hugo i u toj istoj ulici nekoliko metara dalje u Café Lamartine pijuckao café ou chocolat viennois. Sad kada smo objasnili što je to domoljublje, možemo javnosti objasniti što je to psihička tortura koju provodi predsjednik Vlade zbog ne neznanja i nesposobnost organizacije korpusa koji obnaša dužnosti u izvanrednim situacijama. Dokaz u prilog ovoj tvrdnji jest činjenica da sve zemlje Europe pa i šire, imaju plan i program za postupanje u pandemiji korona virusom, jedino Hrvatska nema. Zašto? Zna se, Plenkovićeva Vlada pobijedila je virus, pak plan nije potreban. Zašto se nose maske, uvode kazne i smišljaju „mjere“ ako je Vlada pobijedila virus?

„Ima ljudi koji su sjajni manipulatori. Lagat će, varati i grozno se odnositi prema tebi i istodobno te nekako uvjeriti da je sve to tvoja krivnja“.

Kako svaki lonac ima poklopac, tako i g. Plenković ima g. Jandrokovića koji pak bez skrupula ali sa puno odvažnosti, krivce za korona kašu, raspad sistema i opći kaos, pronalazi u narodu i istovremeno izjavljuje kako nije vrijeme za preispitivanje odgovornosti. Zar stvarno? Pa g. Jandrokoviću, kada građani smiju postaviti pitanje odgovornosti za nesposobnost, neznanje, neorganiziranost i pogubljenost Vlade u prostoru i vremenu? Izgubili ste busolu ili je g. Soros bio široke ruke?

Ivan Ćelić, braneći Kradeze-ovu huntu, kaže: “Oporba je faktor nestabilnosti u upravljanju korona krizom”, a zatim poručuje: “Oporba  unosi konfuziju, pokušavajući narušiti povjerenje građana u institucije i osporiti legitimitet koji je Vlada dobila od građana 5. srpnja.”

Ipak, panika na brodu

Saborski zastupniče Ćeliću, može li se narušiti i srušiti nešto čega nije niti bilo? 600 i nešto sitno tisuća glasova na parlamentarnim izborima ne kazuje o povjerenju građana jer nas ima oko 3.859.481. Vaših jadnih 17 % nije povjerenje građana nego povjerenje HDZ-ovog legla ili gnijezda, kako Vam drago. U strahu su velike okice, kaže narodna. Čega se bojite? Ako su politika i političari dobri, služe narodu na najbolji mogući način, ne potkradaju ga, nisu drski i bezobrazni, nema straha niodkoga, pa ni od oporbe. Ali, ako su političari na vlasti i njihova politika zločesti, kriminalci, destruktivni, neznalice ili pak nepristojni spram puka, nema vam spasa. Ne treba narodu oporba za razumijevanje rasula i kaosa koji je vladajuća hunta posijala unutar granica lijepe naše.

„Kada državnik upotrebljava silu, bilo javno ili pak tiho, podmuklo, znači da je slab. Samo se slabiji mora latiti sile. A sve što je oteto silom mora se vratiti prije ili poslije s krvavim kamatama. To je sudbina svih tirana sadašnjih i budućih“. M. J. Zagorka

Pravna, politička i svaka druga odgovornost leži na plećima predsjednika Vlade za nestale osmjehe s dječjih lica i tugu u očima, za staračke domove pretvorene u logore smrti, za zatvore bez rešetaka, za brnjice koje nosimo poput agresivnih životinja, za izgubljena radna mjesta, za sva oduzeta ljudska prava. Prodao nas je Sorosu u ime novog svjetskog poretka i sotonske oligarhije. Taktizirao je sa izborima i turističkom sezonom, točnije, manipulirao zdravljem nacije i sve to za mizernih 17 %.

Poneko slovo o cjepivu ili vakcini

“Nijedna medicinska intervencija u čovječanstvu nije učinila koliko je učinilo cjepivo“, kaže g. Stipo Jonjić, vodeći hrvatski imunolog (u Hrvatskoj su svi imunolozi „vodeći“). Da, gospodine Jonjić, skoro da ste u pravu. Ali na žalost. Onog momenta kada je farmaceutska industrija počela manipulirati zdravljem ljudi radi basnoslovnog profita, vaša rečenica je obmana javnosti.

Redak, dva o učinku cjepiva u čovječanstvu

Nekolicina ljudi medicinske struke unatrag nekoliko desetaka godina počela je propitkivati uzročno posljedičnu vezu cjepiva i autizma u dječice. Kažu, nema znanstvenih dokaza. Ima itekako, ali ne za javnost jer bi takva istina uništila farmaceutsku industriju i njene lobije. Nestankom farmakomafije g. Jonjiću, čovječanstvo bi ozdravilo.

U 1975. godini od autizma bilježi se jedan slučaj od 5 tisuća djece. Povećanjem broja cijepljenja kroz 7 godina, odnosno 1982. g. oboljelo je jedno od 2,5 tisuće dječice. U 2000. obolijeva jedno dijete od njih 166, dok je ove godine oboljelo jedno dijete od njih 54.

„Čudotvorna“ činjenica g. Jonjiću koja govori kako se u periodu od 45 godine s povećanjem broja cjepiva, 100 puta povećao i broj oboljele djece od autizma. Zaokružimo priču o cjepivima i autizmu: za 15-tak godina šansa da djeca naše djece budu autistična jest, jedno od dvoje djece.

Zašto je g. Jonjiću, za 10-tak bolesti koje su na listi obaveznog cijepljenja potrebno primiti 45 doza cjepiva?

Svakako ne zbog zdravlja, nego zbog prljavog novca. Zamislite, tek što je ugledalo ovaj svijet djetešce se susreće sa injekcijom punom otrova. U prvih 6 mjeseci svog malog života dijete primi nekoliko doza cjepiva za 6 bolesti. Zbog čega? Tom istom djetetu nisu dali šansu da se organizam kao savršena kreacija prirode i univerzuma sam izbori za svoj imunitet i svoje zdravlje. Niti je progovorilo, niti učinilo prvi korak, a već je otrovano pohlepom farmakomafije.

Vaša tvrdnja g. Jonjiću o medicinskoj intervenciji cjepiva u svjetskoj populaciji zalazi u neistraženo područje. Niti se istražuje niti postoje ozbiljne studije (izvor: cochrane database). Farmaceutske korporacije točnije, fondacije u vlasništvu mentalnih degenerika u liku Williama Henrya Gatesa III i inih, prijavljuju regulatornim agencijama za hranu i lijekove (američka FDA ili europska EMA) nedostatne studije i dokaze o provedenim istraživanja, a ove pak odobravaju lijekove za široku primjenu. Zašto? Stoga što u odborima i upravama tih istih agencija sjede predstavnici farmaceutske industrije. Da li su u sukobu interesa? Pa, naravno. Ali, tko mari? Dakle, g. Jonjiću, pozitivna ocjena od strane regulatorne agencije o primjeni lijeka u pučanstvu nije garancija njegove sigurnosti i djelotvornosti jer tamo gdje se okreću basnoslovne sume novaca i zlatnih poluga, nikoga nije briga da li će i koju količinu aluminija i njegovih soli, žive, formaldehida, ostataka antibiotika, proteina jajeta ili kvasca, regulatora kiselosti i želatine populacija progutati.

Činjenica da se svake godine iz uporabe povlači veliki broj medikamenata radi toksičnosti, govori u prilog „sigurnosti“ istih.

Pojava Ebole datira iz 1976. godine, a cjepivo je odobreno tek u studenom 2019. godine. Mononukleoza se bilježi 1960. godine i još uvijek ne postoji adekvatno cjepivo; Zika virus registriran 1947. godine i nema cjepiva. Od pojave HIV-a je prošlo 37 godina i nema cjepiva, a Sars-Cov-2 pojavio se prije godinu dana i već postoji cjepivo. Wow!!!

2 + 2 = zajebavanje čovječanstva

Recite, što mislite o činjenici da je američka Moderna sa cjepivom mRNA započela svoja prva ispitivanja na ljudima 16. ožujka ove godine (istoga dana predsjednik Macron objavljuje „Mi smo u ratu.“), dok je WHO proglasio pandemiju 11. ili 12. ožujka ove godine, a u Hrvatskoj se nulti pacijent pojavio 25. veljače 2020. godine???  (izvor: horizon-magazine.eu). Kada su počeli sa proizvodnjom cjepiva i kako su mogli znati da će korona virus prerasti u epidemiju ili pandemiju???

Taj isti izvor navodi kako se razvijaju 54 različita cjepiva od kojih su dva već testirana na ljudima. Kad, prije? Vratimo se na trenutak u osnovnu školu, drugi razred. 2 + 2 = zajebavanje čovječanstva. Bez sumnje, platforme za cjepiva postavljene su istovremeno kada je zacrtan plan o provedbi biloškog rata nazvanog pandemija korona virusom kojeg je cilj odstraniti „bolesno tkivo“ čovječanstva.

Recimo da je realizacija davno zacrtanog UN-ovog plana 21 u dijelu koji se odnosi na organizaciju i provođenje pandemije, započela 2015. godine. Budući je za razvoj klasičnog cjepiva potrebno 10 do 15 godina i odvija se u fazama, ovih prvih 5 godina pokriva laboratorijska istraživanja koja traju od dvije do četiri (2 – 4) godine. Potom slijedi pretklinička faza u trajanju od godinu do dvije (1 – 2) kojom je obuhvaćeno ispitivanje na laboratorijskim životinjicama zbog procjene sigurnosti cjepiva.

Po proteku vremena od 3 do 6 godina, regulatornoj agenciji za hranu i lijekove podastiru se studije i dokumenti koji opisuju proces proizvodnje i ispitivanja. Nakon odobrenja zahtjeva, cjepivu predstoje tri faze ispitivanja. Prva je, klinička studija odnosno ispitivanje cjepiva na ljudima u grupi ispitanika od 20-80, II  faza je nekoliko stotina ispitanika, a III faza uključuje desetke tisuća ispitanika.

Da rezimiram: s obzirom na protek od 5 godina i činjenicu da je ukupna svjetska populacija zapravo zamjena za treću fazu ispitivanja koja procjenjuje sigurnost cjepiva kod velike skupine ljudi, slobodno možemo ustvrditi kako su preskočene prva i druga faza, ili se cjepivo počelo raditi još 2010. godine pa i ranije s obzirom na UN-ovu agendu 21. Prevareni smo u oba slučaja.

U New York Timesu od 26. prosinca 2020. objavljeno je, da je cjepivo mRNA Pfizer-BioNTehcha u drugoj, odnosno trećoj fazi ispitivanja.

BioNTech i Pfizer porodili su cjepivo BNT162b2, generičkog naziva tozimeran u prodaji kao „robna marka“ Comirnaty (covid+mRNA+sufiks ty). Klinička ispitivanja pokazala su učinkovitost od 95 %. Na kome ili čemu ako su tek u drugoj odnosno trećoj fazi ispitivanja? Sada nastupamo mi, zemljani. Jedan od ciljeva faze III je procijeniti sigurnost cjepiva kod velike skupine ljudi. Eksperimentalna skupina od barem 4 milijarde ljudi. A kontrolna bi bila ona koja se ne želi i neće cijepiti.

Vrlo krhku i osjetljivu molekulu mRNA zafačlali su u masne mjehuriće nanočestice lipida, pak je mRNA dobila kaputić. I, tako opremljeno cjepivo juriša na ljude.

Muči me slijedeće: da li je cjepivo mRNA u koliziji sa cjepivom protiv gripe kojim je navodno ove godine procijepljen veći broj populacije.

Od početka pojave tog nesretnog virusa do generički proizvedenog cjepiva traje nasilje nad čovječanstvom.

Nitko, nitko na ovoj kugli zemaljskoj pa i šire, ne može me uvjeriti da je virus smrtno opasan više nego i jedna gripa, bilo koji karcinom ili dijabetes, više nego plućne i ine bolesti i da je cjepivo dobro i djelotvorno, jer nije.

Sve ovo je predstava, farsa i testiranje koliko daleko i u kojem vremenu oni, robovlasnička oligarhija, mogu apsolutno pokoriti čovječanstvo.

Kada bi cjepiva bila dobra i djelotvorna (možda su nekada i bila dok farmakomafija u šprice nije počela uvlačiti novac), ne bi zadnjih 30-tak godina drastično porastao broj autistične dječice ali i drugih bolesti. Od 1982. godine, kada je farmakomafija počela divljati sa cjepivima, izrazito je povećana neplodnost kako žena tako i muškaraca.

 „Medicina je toliko napredovala da praktično više niti jedan čovjek nije zdrav“

Ukoliko ne dozvolimo da naše tijelo bude laboratorij farmakomafije pak se ne cijepimo, najgore što nam se može dogoditi je „covid-gripa“. Čuli smo, naučili smo i osvijestili da je ova bolest kako god se zvala, teška i opasna pa i sa smrtnim ishodom za osobe starije životne dobi ali i svih onih duša koje su tijekom života zakvačile neku od boleština civilizacije. Međutim, organizam sa solidnim imunološkim sustavom kojeg se dočepala covid-gripa sa težim simptomima, za 10-tak dana ipak je na nogama.

Pristanemo li da u naše tijelo zađe cjepivo za koje niti same farmaceutske tvrtke ne znaju kakve su popratne pojave jer cjepiva nisu testirana na adekvatan način, zapravo prihvaćamo živjeti u strahu i neizvjesnosti od mogućih komplikacija sa dalekosežnim posljedicama. Ako i kada se pojave prvi simptomi neke od bolesti kao posljedica cjepiva, nemate se kome žaliti jer farmaceutska industrija je izvan zakonskih okvira i nije odgovorna za učinjenu štetu bilo cjepivom bilo nekim drugim medikamentom.

https://cijepljenje.info/vrijede-li-nasa-djeca-manje-od-teladi/

Ursula von der Leyen početak cijepljenja u Europskoj uniji u subotu je prozvala “dirljivim trenutkom jedinstva”. Kojeg to jedinstva? Nametnutog, insceniranog, robovlasničkog, prijetećeg? Bože, postoji li i jedan političar koji je u stanju suvislo govoriti. To je valjda u opisu posla svih političara da govore i zvuče, priglupo.

“Prva osoba koja će se u Hrvatskoj cijepiti protiv bolesti COVID-19 bit će štićenica Doma za starije osobe Trešnjevka, (Drenovačka ulica 30, Zagreb), u nedjelju 27. listopada, u 10 sati. Tom prigodom bit će prisutni predsjednik Vlade Andrej Plenković, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović i ravnatelj Hrvatskog za javno zdravstvo Krunoslav Capak”, javljaju iz Vlade.

Prvo, ovakva objava nalik je partacetlu odnosno osmrtnici na kojoj je označeno tko je, gdje i od čega umro i tko su prisutni na sprovodu, a drugo, zar su domovi za stare i nemoćne zvjerinjak pak se stanovnike doma „pokazuje“ i izvrće ruglu, gazi dostojanstvo čovjeka na svaki način. U ovom činu nema ništa dobroga, nema morala, savjesti. Pogažen je svaki oblik etičnosti. Da li je cijepljenje u staračkim domovima bilo pod moraš ili? Imaju li ti ljudi ičiju socijalnu i pravnu zaštitu.

Od ožujka do danas nitko nije umro od srčanog ili moždanog udara, karcinom pluća ili gušteraće, od saobraćajne nesreće, možda. Sve smrti posljedica su bolesti Covid-19. No, nakon što ubogi i nezaštićeni štićenici domova za starije počinju, nedaj Bože umirati od nus pojava primljenog covid cjepiva, krivce će tražiti ne u Covidu-19 i cjepivu, nego lošem krvožilnom sustavom, dijabetesu, visokom krvnom tlakom, poliglobuliji  etc.

„Bog nas nije stvorio kako bi nas izjedala tjeskoba, nego kako bismo koračali uspravno, slobodno i bez straha, u svijetu u kojem treba obaviti zadaće, tražiti istinu i davati ljubav“. Joseph Fort Newton

Vrijeme je. Učinimo to.

Skinimo sa sebe robovlasnička odijela i lance. Skinimo zablude. Zamijenimo strah, istinom. Čega se zapravo bojimo? Utvare bez imena i prezimena?

Zbrinimo svoje očeve, majke, djedove i bake, sve one koji žive treću životnu dob. Utoplimo ih uz šalicu vrućeg čaja i blagdanske kolačiće i krenimo. S brnjicama ili bez njih zakoračimo u potragu za ljudskim dostojanstvom i slobodnim mislima. Zamijenimo društvene mreže, društveno korisnim djelovanjem za budućnost naše djece i pokrenimo jedinstvo misli i kretanja.

Odaberimo stranu. Ako odabiremo globalizam znači da smo spremni biti robovi u jednoj državi sa jednim vladarom i jednom vojskom. Globalizam znači transhumanizam. Ako pak odaberemo suvereno i nacionalno, skupimo ljude u svojim zgradama, u svojoj ulici u svom kvartu u svojoj općini i ujedinimo Hrvatsku. Skupimo razbijenu i polomljenu ljubav za svoju djecu i unuke, za obitelj, za domovinu i izađimo na ulice. Svi građani drage nam domaje u isti dan i isti sat. Ako je Hrvatska 2018. godine bila jedinstvena na ulicama u radosti zbog pobjede Vatrenih, jednako tako može biti i braneći svoj dom, svoju obitelj, svoju egzistenciju, svoje zdravlje i život.

Zar djeci i unucima ostavljamo u nasljeđe pokradenu, osakaćenu, obezglavljenu, siromašnu i na svaki način devastiranu zemlju? Gdje se krije hrvatska inteligencija? Upravo sada, jer zadnji je čas, trebamo zajedništvo, za osvajanje trgova, ulica i sokaka koji vode do vladajuće baruštine u koju smo utopljeni i ne znamo iz nje izaći.

Nije nam stalo jer uskoro ćemo put Europe? Zapravo, nećemo daleko. Ako se ne potrudimo, tamo ćemo uskoro biti etnička grupa kreatura razvrstanih u Alfe, Bete, Delet etc. kako ih zove Huxley u svojoj knjizi „Vrli novi svijet“ iz 1932. godine. Europa ništa ne nudi niti daje. Europa bezobrazno, bez pitanja, uzima.

Samo u slobodnoj nezavisnoj i suverenoj domovini možemo živjeti kao slobodnomisleće ljudsko biće dišući punim plućima bez brnjica. Vratimo svoju slobodu i svoja ljudska prava koja su stečena našim rođenjem. Skinimo odoru straha od izmišljenih smrtonosnih bolesti jer to nije naša odjeća.

Izađimo iz virtualnih svjetova. Oni su nam dani smišljeno, s ciljem uništenja naše misaone strukture. Život nam se sastoji od likam, pratim, status. Niti vidimo niti čujemo svijet oko sebe.

Portal indeks.hr  od 19. 12. ove godine: „Nekoliko  milijuna korisnika WhatsAppa do kraja ovog mjeseca ostat će bez aplikacije. …Ako imate iPhone 4 ili stariji model, nećete se moći ažurirati na noviji softver. Neki Android uređaji poput Motorole Droid Razr i Samsung Galaxy S2 također i dalje rade na zastarjelom softveru“.

Naravno da takav tekst ne prolazi bez komentara čitatelja. Većina je zaključila da se zapravo radi o pokušaju prodaje mobitela nove generacije međutim, jedan od komentatora kaže: “…pa tko ima tako prastaru verziju Androida ili iPhone 4?“ …A tih par korisnika s tim prastarim kantama ionako ne zanima zadnja verzija Whatsappa, jer imaju 90 godina ili im mobiteli stoje u ladici… Za one koji ne znaju, poput prepisivača(ice) ovog članka, Android 4 je izašao 2011, prije skoro 10 godina, a iphone 4 2010. Antičko doba u svijetu mobilne tehnologije“.

Ovaj siroti čovjek doista živi u svojoj virtualnoj stvarnosti ne shvaćaju da se danas u svijetu manipulacije i biznisa ne radi ništa besplatno. Kako natjerati zaluđene poklonike mobitela da se odluče na kupovinu najnovije generacije mobilnih uređaja potrebnih za više ciljeve robovlasničke oligarhije? Tako što ćeš im uskratiti Whatsapp ili bilo koju drugu aplikaciju na koju su cijepljeni. Uspostava kontrole uma ali i fizičke kontrole unutar novog svjetskog poretka zamišljena je putem informatičke tehnologije. Kroz mobilnu komunikaciju, PC računala i TV ekrane Big Brother sve vidi i čuje (Orwell, 1984.) I, kada iz nekih za njih valjanih razloga više ne budeš koristan, dovoljan je samo jedan enter i nema te više. Poništili su te. Nestaješ u svojoj virtualnoj stvarnosti niodkoga ispraćen. Niti voliš, niti si voljen. Nema tko plakati za tobom.

Zar ćemo zbog cjepiva mRNA i mobilnih telefona Xiaomi 10T Pro ili Samsung Galaxy S20 Ultra na koje je moguće instalirati Whatsapp, dozvoliti sebi biti potrošnom robom robovlasničke oligarhije?

Da li sam i zašto antiprotivna blagodatima tehnologije koja je hvala bogu, u mnogome olakšala i ovako „težak“ život? Nisam, jer i sama koristim dostupnu tehnologiju i zahvalna sam na tome, no, kako čovjek ima pravo izbora, odlučila sam koristiti ne ono što mi se nudi kroz „nasilje“ nego ono što je meni nužno za brzinsko prikupljanje informacija.

Diljem Europe pa i svijeta ljudi su na ulicama, samo Hrvati čuče u svojim toplim domekima, pročitaju sadržaj portala, ubace po koji suvisli komentar i dalje su priljepci na društvenim mrežama živeći tuđe živote da se ne bi morali susresti sa svojim vlastitim. Nemojte se odveć jeziti, jer to je činjenica.

A mi? Mi smo naprosto prestali koristiti svoj prirođeni intelekt za preživljavanje, zaboravili smo razmišljati i koristiti svoje male sive stanice za logično i očigledno. Umrtvljeni, pasivni i srca ispunjena strahom odlučili smo čekati kraj, jer što mi uopće možemo poduzeti i pokrenuti kada smo „mali“ i beznačajni.

Poklonimo sebi slobodu i vratimo se u život iz kojeg smo izašli prije recimo 20-ak godina.

„Trenutak kad prestanemo plesati i pjevati, prestanemo uživati u pričama i pronalaziti utjehu u tišini, bit će trenutak kad ćemo izgubiti dušu. Plesanje, pjevanje, pričanje priča i tišina naša su četiri univerzalna melema“

KoronavirusPlandemijaSilva Čikossloboda
Pretplatiti se
Obavijesti o
76 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
... ....
3 godine prije

Tko prizna pola mu se prašta, a tko prizna prvi i više od pola.
Istupite i kažite šta znate. Doći će vrijeme kada vaši nalogodavci neće stajati iza vas, niti prstom maknuti za vas, a ispred vas će stajati vaš narod i tražit će poravnanje računa. Nikakav novac, položaj, ugled, ni diplome, niti sadašnja moć neće imati značenja, čak naprotiv, bit će vam uteg i osuda.
Tko prizna pola mu se prašta, a tko prizna prvi i više od pola.

Jarilo
3 godine prije

Nisu bitni ti poltroni na vlasti, bitni smo mi. Svojim nečinjenjem dajemo im svojevoljno vlast da nam rade što hoće. Moramo ustati nitko nas neće spasiti izvana osim nas samih gospodo mi smo u ratu do istrebljenja.

DŠ...
3 godine prije

Pusti snovi. Kada propišu da je cjepivo obvezno za obavljanje normalnih djelatnosti, tada ćemo ostati bez odgovora. Narod nije dovoljno svjestan da bi se pobunio protiv toga.

Tucker carlson
3 godine prije

Svi sve znamo.i nema pomaka.ako se nismo u stanju boriti se za sebe i svoje bliznje,mozda je cabala,u biti,u pravu.treba nas se riješiti kroz godine koje dolaze i neka uspostave svoju globalnu,tehnokratsku diktaturu.novu civilizaciju za novog transhumanictickog covjeka.hvala. p.s. carsko meso na akciji,kupujemo sa osmijehom.a i na TV su jos bozicni filmovi,razveselimo se malo.

Pera Kojot
3 godine prije

Ne treba se cijepiti jer je cjepivo opasno, ali to ne znaci da i virus nije opasniji od obicne gripe. Zemlja se ne krece, ali to ne znaci da je ravna jer nije ravna. Ne upadajte u takve banalne logicke zamke. Rjesenje za krizu su hidroksiklorokin i ivermectin kao lijekovi te mjere opreza, ali to ne znaci da su stroge i proturjecne mjere zastite prihvatljive. Dakle umjerene mjere opreza su pozeljne, svedski model i to je to. Cenzura nevidena u povijesti pokazuje sama po sebi s cime smo suoceni i svako normalan bi se po tome trebao orjentirati da bi znao kojim znanstvenicima treba vjerovati. Pobuna je nuzna, ali je treba kombinirati sa kaznenim prijavama i vrsiti pritisak da se sto prije dobiju odgovori na pitanja koja se uporno izbjegava : Tko je virus napravio i zasto? Krenimo od tog pitanja i sve ce postati odmah jasno i sva ce… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Pera Kojot
markk
3 godine prije

Treba vođa.. narod sam od sebe neće uraditi nista dok ima kruha i igara.. neko da digne mase i probudi ih iz ove odvratne učmalosti i milostinje koju nam daju da prezivimo.. e to nas čeka,milostinja koju će vam davati država dok će sve ostalo postati vlasništvo banaka.. velik nam je uteg oko vrata stavljen,ako se ne budemo drzali zajedno potonućemo jedan po jedan.. ne znam ljudi,ali lakse mi je bilo u ratu.. znao sam ko je i gdje je naprijatelj. Ovo je puno teža situacija za djelovati

A neg.
3 godine prije

Zaboravite državu, zaboravite crkvu, zaboravite medije, zaboravite posao, novce, kupovnu hranu itd itd…

Tko ne razmišlja ovako upravo je cijepljen

GAME OVER

Legendarni Grk
3 godine prije

Oni unutar Kabale su PREPLAŠENI. Njihovo vrijeme je isteklo i oni se nemaju gdje sakriti. Netko će pokušati zaobići totalno izlaganje, ali im se neće dozvoliti da pobjegnu pravdi zbog zločina protiv čovječanstva. Ne samo političari, nego i svi koji su stekli vlast nad čovječanstvom bit će izvedeni pred lice pravde. Mnogi su došli na paradna kola: oni čiji su životi bili daleko od sreće i uspjeha, čiji je ego bio očajan za pažnjom, postali su plijen Kabale, i privukli pozornost radeći s njima protiv čovječanstva. Neka im Bog oprosti. Treba ih žaliti. Vama se laže, svakog dana. Sve je to igra za političare. Plan je UNIŠTITI EUROPU KAO JEDNU JEDINKU, UMJESTO DA MORAJU UNIŠTITI SVAKU ZEMLJU POJEDINAČNO. SVI PLANOVI ZA TO SU NAPRAVLJENI. ONI SE TIME IGRAJU. NEMOJTE PASTI NA TO. Politika je prljava, nepoštena igra. Vi ste njihove žrtve. Vi ne želite da vas političke stranke kontroliraju. One… Čitaj više »

Bosanac
3 godine prije

Ooodličan tekst …… ali teško je ovu danas hipnotisanu masu (TV propagandom) ubijedit da pročitaju ovakav tekst …. a ubijedit ih na totalnu pobunu? …. hm

Mali Mujica
3 godine prije

Jednostavno potrebno je nacionalizirati materijalna dobra tih 2% svijetski materijalno privilegiranih.

mnmnmn
3 godine prije

evo spanjolska vlada rekla da ce raditi liste onih koji se ne budu htjeli cjepiti i poslati ih ostalim zemljama. koji je slijedeci korak?

bumbar
3 godine prije

 “Oni koji imaju privilegiju znati imaju dužnost djelovati.”
– Albert Einstein

Biti slobodni
3 godine prije

24ur.com/novice/slovenija/nuklearno-elektrarno-krsko-po-potresu-preventivno-ustavili

Sta znaci ovo za sigurnost i bezbednost Srbije

Rat i Mir
3 godine prije

Gotovo je postajemo bijelo roblje, ubijat će nas dve-tri godine nakon odlaska u mirovinu jer ćemo biti potrošena roba, ja vidim po svome vrlo dobrom prijatelju koji svaki dan gleda 15-20 dokumentaraca i kaže da će se cijepit čim bude moguće, a takvih je idiota previše u našem društvu, i radi njih ćemo se morat cijepit svi. Ja sam jedan od rijetkih koji nije primio niti jedno cijepivo tjekom školovanja, stoga nemam namjeru ni sada. Da nas je 80-90% onih koji ne želi primit cijepivo, to bi bila drukčija priča, onda dali bi nam zabranili odlazak u trgovine i dućane, a kamoli da nemožemo na posao. Gledam sinoć dnavniki prikazuju sretnu babu kako prima prvo cijepivo i pametuje mladima da se cijepimo, trebalo joj je metak u čelo sprašit a ne dat cijepivo, stara kuja na samrti nama pametuje koja se naživila i spremna je za grob, kako da se… Čitaj više »

... ....
3 godine prije

Hop portal pise da cjepivo ne može biti obavezno jer nije niti dano pravo odobrenje za nj, nego nekakvo privremeno. Ako potpišeš ti si pokusni kunić i tko ti je kriv sto si glup.

Patriot
3 godine prije

Jedini spas će biti u rušenju interneta. Zazivam jaki sunčev EMP ili nukleus.

2 2=5
3 godine prije

“Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron, francuski predsjednik, dana 16. ožujka objavljuje: „Mi smo u ratu“. Bioterorističkom? S kim i protiv koga? S nepoznatim neprijateljem, a protiv čovječanstva.” spin je isti, kao i “war on terror” (rat protiv terorizma), onog navodno islamističkoga, kojega je prokalamirao tadašnji operativac onih 1% psihopata, George Bush mlađi, 2001., nakon agresije na Afganistan. Oni koji vuku konce, tih 1%, oni su stvorili tog “globalnog neprijatelja”- “islamistički terorizam” i tako su uvjeravli ovcoide, godinama, da taj terorizam vreba na svakom ćošku i da je nužno da svi šalju vojsku u Afganistan i Irak da se “botre protiv terorizma”. I da je organičavanje građanskih prava i sve veća kontrola nužna, da bi se spriječio “terorizam”…i ds bi nas “zaštitili”. sada je “rat protiv terorizma”, zamjenio “rat protiv virusa korone”, gdje je cijeli svijet “ujedinjen” na isti način. Ovcama se opet sugerira, da virus vreba na svakom ćošku, i da… Čitaj više »

2 2=5
3 godine prije

– inače ova slika Gejtsa podsjeća na poznate slike Adolfa H. tamo negdje 1942. godine, uzdigunte glave u zanosu, uzdignute ruke

2 i 2 =5
3 godine prije

sada stvari postaju jasnije

https://teleskop.hr/56978-2

“Što povezuje ministra Beroša i novog ravnatelja KB Dubrava: Članovi su HDZ-a i još jedne ekskluzivne organizacije”

dr. Ivica Lukšić ravnatelj Dubrave i Vili Beroš, obojica članovi Rotary kluba. Rotarijanci su kako je poznato, filijala masona.

Gozzo
3 godine prije

Mlitav kmetovski narod i pojedinci, kojima uvijek netko mora govoriti što i kako da rade, niti žive u slobodi, niti će je imati, niti je zaslužuju.
Sloboda nije za kukavice i kmetove.

KISIK
3 godine prije

“. Čudotvorna“ činjenica g. Jonjiću koja govori kako se u periodu od 45 godine s povećanjem broja cjepiva, 100 puta povećao i broj oboljele djece od autizma. Zaokružimo priču o cjepivima i autizmu: za 15-tak godina šansa da djeca naše djece budu autistična jest, jedno od dvoje djece. Zašto je g. Jonjiću, za 10-tak bolesti koje su na listi obaveznog cijepljenja potrebno primiti 45 doza cjepiva?…” Evo šta su radili u 90ima Stručnjaci!! 1993.: CDC (američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti) već je tražio nešto slično kada se to [nešto] zaista i pojavilo. Samo su čekali na to. Nadali su se da će doći do nove pošasti, jer je dječja paraliza (polio) nestala, a proračun CDC-a početkom 80-ih bio uvelike smanjen. James Curan, MD; director CDC AIDS Division 1982–92; Dean, RSPH, Emory University 1995-Present: Bila je visoka inflacija, kao i stopa nezaposlenosti, eksplozivno ubrzano vojno naoružanje i prijeteća izgradnja nacionalnih programa, uključujući i… Čitaj više »

Svi smo mi ljudi
3 godine prije

Klecimo zato jer su nas fizicki i psihicki sabili 1945. i od onda nas psihicki kuhaju.
Klecimo, zato sto smo se makli od Boga pred kojim jedino treba klecati.
Bitniji nam je konzumerizam i “in god we trust” dolar.

Farree
3 godine prije

Studija objavljena u Nature (najvažniji naučni časopis prirodnih nauka) o testiranju 10 miliuna ljudi u Wuhanu ćime je potvrđeno da su tzv. asymetrićne infekcije zapravo nemoguće (asymetrične infekcije su one kojima se pravda zatvaranje, držanje distance i
karantena i odnose se na prenos korone uz pomoć zdravih (“inficiranih”) ljudi i djece. Posljedica ove spoznaje za razne anti-korona mjere = 0.

https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

alterego
3 godine prije

Slobodni mozete da budete u jednom sistemu u kojemu vlada solidarnost sto opet znaci da nije u novcima sve.
U ovakvom sistemu sada koji je lihvarski vecina su roblje kapitala.

Drugim rijecima u jednom komunistickom drustvu bi bili slobodni ljudi.

emi
3 godine prije

Logično, svaka vam čast za sve što ste uspjeli uradit u 2020 pogotovo ono vezano za covid-1984. Čitamo se i u 2021, na žalost, bit če još puno štofa i dinamika. Lp iz Zlovenije. Sretno svima!

Max
3 godine prije

Silva pravo u sridu.

klaraneka zločinci protiv čovječnost
24 dana prije

i govno gates i tedros su za zatvora do ž i v o t n o g . zašto su zločinci na slobodi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI