Blokada od strane australskih kamiona je ZAPOČELA!

Vozači Australija
138 komentara

Ovim momcima je potrebna podrška. Vijest je cenzurirana na svim društvenim mrežama!

Kamioni su blokirali autoceste duž većine granice QLD-a, što je epicentar gde su cjepiva obvezna. Prije nego što uđu u QLD, od vozača kamiona se zahtijeva prisilno uzimanje eksperimentalnog cjepiva.

Sve informacije o ovoj blokadi strogo su cenzurirane na svim platformama osim GAB-a. Očekuje se da će se ova akcija proširiti na cijelu Australiju u sljedećih nekoliko dana. Podrška vozačima kamiona je velika i očekuje se da će im se pridružiti i motociklisti.

blokadaQLD
Pretplatiti se
Obavijesti o
138 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pravnica
2 godine prije

Podrška svima koji se bore za slobodu i pravdu!

throne
2 godine prije

Znaci pocelo je, nema povratka

tihobl
2 godine prije

Probudili se australci. Shvatili da vlast moze vrsiti teror onoliko koliko joj se dopusti.

Evo kod mene krizni stab kaze:
-Nismo mi krivi sto se povecava broj oboljelih. nabavili smo vakcine, ali nece ih niko, pa cemo baciti 50.000. Nece biti neke stete jer su iz donacija.
-Da li planirate poostriti mjere?
-Mjere su dobre, ali sta vrijedi kad ih se niko ne pridrzava.

Nije fer kriviti vlast kad su glavni krivci kolaboranti koji je podrzavaju. Onima na vlasti moze pasti na pamet svakakva budalastina, npr. mogu proglasti da su neki muskarci zene i praviti posebne wc za njih. Na narodu je da to prihvati ili odbaci.

nepoželjni
2 godine prije

Eto načina da za glad koja će im se dogoditi u vrlo kratkom roku, budu optuženi “nesavjesni” kamijonđije koji odbijaju “cjepivo”.

Max
2 godine prije

Otpor je tu

throne
2 godine prije

i jesu sa time jesu

Zorule
2 godine prije

Tek neki dan sam saznao da Australija uopce nema u ustavu garanciju osnovnih ljudskih prava

Metabaron
2 godine prije

Poruka kamiondzijama u strajku – jebite im majku !!!

Marko75
2 godine prije

Vozači kamiona ne moraju blokirati ceste,dovoljno je da budu odgovorni i OSTANU DOMA deset dana. Bolje nego se tući s policijom i vojskom.

Segota
2 godine prije

Izgleda scenario Mad Maxa ,će se realizovati u praksi….

NeBudiOvca
2 godine prije

Netko je jednom lijepo rekao “razlika izmedju slobodnog i porobljenog naroda je u njegovoj naoruzanosti”. Australce su sto se toga tiče lijepo zaj…. pred nekoliko godina.

Čudan lik
2 godine prije

A što točno poduzimaju intelektualci?
Ah, da, eno ih, ili se cijepe ili promoviraju cijepljenje ili oboje.

Kažun
2 godine prije

Nisam siguran jel to novo ili prije 2-3 dana.

Radar
2 godine prije

a za one koji nisu protestovali ?
Oni dobiju duplo, od ovih koji su izbjegli pokušaj ubojstva !

Kažun
2 godine prije

 Australia’s Controversial Spy Bill in ‘Contempt of Democracy’ IIIIIIttps://www.youtube.com/watch?v=nIP0mci6Ttg

Gost.hr
2 godine prije

Odgovor slijedi

ledeno doba
2 godine prije

dvojica velikih kaminondžija, Pajo i Čkalja, odozgo s neba, pružaju podršku australijskim kolegama i nazdravljaju uz njihovu pjesmu “Dva vozača, malo jača…”

S njima je gore i Bud Spencer… i on se pridružuje podršci

Slow motion
2 godine prije

Koji si ti sljam!!

Stipe
2 godine prije

Trebalo je to početi još 31.08 ali je kamijondžijama blokiran sav pristup međusobnoj komunikaciji te komunikaciji preko društvenih mreža.

Mali Ivica
2 godine prije

Nacistička vlada Australije će na koncu ove igre završiti u zatvoru sa litrom vode i pola kruha ddnevno zbog zasluga za sve zločine koje su počinili.

Noštromo
2 godine prije

Preporučujem svima dade raspitati koje su sredstva za osobnu samoobranu zakonom dozvoljena, pa ih pribaviti i čekati policiju da pozvoni na vrata onda ta sredstva upotrijebiti, ja sam naručio elektrošoker i sprej za blokadu ali ću još potražiti da nadjem glogov kolac i dobro ga zašiljim jer protiv sotone zašiljeni glogov kolac je najbolje sredstvo.

carls ubio dijanu
2 godine prije

i sta bi na kraju, stoje li kamioni, jel crkla elizabeta od muke ???

Dupla Kamilica
2 godine prije

Jel ima šta bolesnije od Commonwealtha, osim Vatikana? Leglo pedofilije. Bolesnici koji se međusobno karače od bar početka nama poznatog svijeta. I onda još onaj kao odmetnuti bakreni kod one crne svinje promovira kaķo nosi gumene čizme i uzgaja piliće a naučen od malih nogu da ne zna kako guzicu obrisati.

Jameson
2 godine prije

Ja mislim da je razlika velika između “obvezno” i “obavezno”.

znalac
2 godine prije

podrska svakako ovim ljudima je potrebna . Moj prvi komsija zivi u Australiji . Ja sam dugo ziveo u USA ( 31 godinu ) i u aprilu mesecu ove godine sam se zauvek vratio u jedno malo mesto nadomak Panceva . U kontaktu smo preko interneta . Dok sam ziveo u USA te mere nisu bile ni blizu stroge kao u Australiji . Oni su tamo bukvalno ko u zatvoru . Kod nas su mere daleko labavije , na TV-u oni fasisti ( Dr Kon i bratija) seru svakog dana , ali veoma se plase da pritegnu mere jer cemo izaci na ulice . A ako izadjemo na ulice , nikome vise nije nista zagarantovano pa i njima . Oni su ( medicinska mafija) jos uvek na slobodi , ali ako nas izazovu pa izadjemo na ulice , vrlo se to brzo moze promeniti . Uglavnom u Australiji su otisli… Čitaj više »

Bob
2 godine prije

Ovo se desilo skoro pre dve nedelje i nisu uradili nista malo opreznije samo

Sony
2 godine prije

Sa ovom “najnovijom vijesti”, kako piše na vašoj stranici na netu, KASNITE NEKOLIKO DANA i tako zbunjujute čitatelje. Gdje vam je članak o tome kako je ZAPOČELA, a ujedno i ZAVRŠILA akcija kamiona u Australiji? Zar ne znate da se još od ponedjeljka tamo ništa ne dešava? Da je akcija odmah prekinuta nakon razgovora između Pauline i vozača kamiona? 3.9. objavili ste ovo sa zakašnjenjem od nekoliko dana, da je započeo i da ga treba podržati, pa komentatori pišu u prazno, misleći da se akcija odvija. I ja sam vam povjerovala, mislila sam da ipak kreću, poveselila se, poslala mojima ovu vašu obavijest kao najnoviju, nakon čega sam odmah dobila odgovor: “Ovo je tebi nova vijest? To je staro. Ništa od blokade.” Pitala sam da li će se ponoviti, jer su to najavili kao nešto od presudne važnosti na razini kontinenta, a drugi će ih masovno podržati kako tko može.… Čitaj više »

Sony
2 godine prije

Dojavljeno mi je da u Engleskoj neće cijepiti zdravu djecu. To je današnja vijest.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI