Božinoviću odgovori! – Tko je napravio putovnice i za koliko para malim afrikancima kojima se trguje?

Davor Božinović - Putovnica
122 komentara

Nakon što je otkrivena zločinačka mreža trgovaca malom afričkom djecom, koja su nelegalno posjedovala hrvatske putovnice, narod postavlja jednostavno pitanje ministru Davoru Božinoviću “Tko je napravio putovnice i za koliko para?”. Umjesto odgovora, Božinović se s kontraverzim pojedincima HDZa i EUa vrti na slovensko-hrvatskoj granici.

Da podsjetimo

U Zambiji su uhićena četiri para iz Hrvatske, te se već više od tri tjedna u pritvoru nalazi osam osoba zbog sumnje na trgovinu ljudima nakon što su planirali posvojiti djecu iz Konga. Jedno dijete staro je godinu i tri mjeseca, a ostalo troje imaju po tri godine. Uhićeni su imali krivotvorene dokumente izdate od MUPa Hrvatske, što je potvrdio Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Među uhićenima su 44-godišnji Damir Magić i njegova supruga Nadica Magić (45), gitarist Hladnog piva, Zoran Subošić (52) i njegova supruga Azra Imamović Subošić (41), zaposlenica Ustavnog suda, zagrebački veterinar Ladislav Peršić (42) sa suprugom Aleksandrom (40) te LGBTIQ aktivistica i vijećnica Možemo koja je rođena pod imenom Dalija Pintarić (45) i njezina partnerica Ivona (36), pa se postavlja pitanje zašto mediji skrivaju njihove identitete, iako su zambijski mediji prenijeli izvješće policije s punim imenima i prezimenima. Dapače, Jutarnji list je isprva objavio imena no nakon nečije intervencije, odlučio ih je sakriti.

Dalija Pintarić je prvotno bila lezbijka, a zatim je odlučila napraviti tzv. “operaciju spola” te “postati muško”, stoga je promijenila ime u Noah Pintarić, a zatim u Noah Kraljević. Ona bi stoga mogla biti, nakon prvog muškarca u ženskom zatvoru i prvi slučaj žene u muškom zatvoru. Dalija Pintarić odnosno Noah Kraljević proglašen LGBTIQ osobom godine.

Mainstream mediji progovaraju kroz stisnute zube

Iako je skandal razotkriven u potpunosti i sliči mnogim drugim skandalima u svijetu, gdje poznate osobe na nelegalan, koruptivan i perfidan način “kupuju” djecu od nesretnih roditelja i odvode ih u svoje zapadne prijestolince, mainstream mediji u kojima sjede razni LGBT aktivisti, u velikoj su panici.

Posjetitelji traže izvješća, a mainstream novinari izgovore za ove gnjusne aktivnosti, jer cijela priča ruši njihovu ideološku zapadno promoviranu i financiranu agendu multikulturalnosti i globalizma.

Da se razumijemo. Ovdje se ne radi i siročadima, nego o djeci koja u većini slučajeva imaju svoje roditelje. Molimo logično objašnjenje, kako roditelji mogu dati svoju djecu na usvajanje nepoznatim stranicma? Što im je govoreno i ponuđeno? Otkuda djeci hrvatske putovnice izdate od MUPa Hrvatske? Kako su djeca prešla granice i tko je organizirao logistiku? Dio su pitanja na koje nitko ne daje konkretne odgovore. A dužni su.

Do srži korumpirani mediji pokušavaju stvoriti alibi ovoj udruženoj zločinačkoj organizaciji. Trgovci djecom su sada samo “osumnjičenici”, a neki dan je hrvatski vojnik posao zločinac u roku 24 sata, bez da smo dobili rezultate istrage.

Samo posjedovanje upitno izdanih hrvatskih putovnica afričkoj dječici Batrice (Hrvatska putovnica br. n°235045272), Marineli (Hrvatska putovnica br. 310507680), Kona Asnate (Hrvatska putovnica br. 02647339) i Jean-Val (Hrvatska putovnica br. 021104314), je teško kazneno djelo. (Izvor: Lusakatimes)

Dodamo li da su djeca iz Konga, prebačena u treću zemlju kako bi bila prebačena u Hrvatsku, mnogi su već trebali završiti u istražnom zatvoru. Od policajaca, pa do Ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića koji ne želi jasno reći o čemu se radi.

Što još možemo očekivati?

Ovo je samo kap vode u moru. Tko zna što krija opljačkana i napaćena Afrika? Ako se nekoliko “običnih” Hrvata upustilo u ova teška kaznena djela, zamislite što se sve dešava iz kulisa?

Javna je tajna da su mnogi bogataši, političari i diplomati posjećivali zemlje sjeverne Afrike, kako bi se iživljavali na malim dječacima do 5 godina. Priča se da su to radili i neki hrvatski diplomati, za što nemamo dokaza i ne želimo o tome pisati. Tajne službe Maroka o tome znaju puno više, jer su slične ugošćavali na svom teritoriju i vjerojatno posjeduju tajne snimke.

Gérard Fauré, poznati kriminalac koji je prodavao kokain francuskim političarima i istaknutim medijskim zvijezdama, detaljno je opisao strahote koje proživljavaju marokanski dječačići.

Nakon karijere međunarodnog trgovca kokainom, pljačkaša banaka i plaćenog ubojice za četiri do pet „ugovora“, Gérard Fauré je 2016. godine počeo pisati svoju autobiografiju. U svojim knjigama iznosi optužbe koje impliciraju mnoge ličnosti iz politike, predsjednike država, pravosuđa, jet seta i estrade.

Spomenute osobe najčešće su označene samo inicijalima, ali ponekad i punim imenom i prezimenom. Ozbiljne optužbe koje je iznio Gérard Fauré odnose se na pedokriminal, trgovinu djecom, te ubojstva i atentate. (Izvor:Libaration)

Gérarda Fauréa do danas 3. siječnja 2023. nije tužila niti jedna od uključenih osoba niti njihovi nasljednici.

Pametnom dosta.

Afera Afrička djecaafrikaDavor BožinovićhrvatskaKongoskandalusvajanje djece
Pretplatiti se
Obavijesti o
122 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
solo
1 godina prije

Dobra reportaza, rasturajte “demokrate” koji su svi za zatvor.

Gost
1 godina prije

Ovo je ozbiljna stvar, trgovina papirima I Djecom, objavljujte uzastopce

Metabaron
1 godina prije

Hapsi to sve , mlati pendrekom i bacaj u bajbok !!!

tihobl
1 godina prije

Zaboga takva pitanja u Sengenu se ne postavljaju. Zar nisu cuo Usrulju: dosao je Sengen i otrerao Kunu.

Person
1 godina prije

Zapadna medija sutu. Ima razloga zasto sutu. Da se ovo dogodilo u Rusiji zapadna medija bi to obilato koristila.

throne
1 godina prije

Uf gitarista hladnog piva mozda je u Zambiji imao turneju ili je bio na zimer frai, tuzno da ne moze biti tuznije pokvarena alternativska gamad prodavala je nam je politicku subkulturnu alternativnu maglu decenijama a sada zajedno s aktivisticom mozemo , pripadnikom ustavnog suda, veterinarom i drugima kupuju djecu od jadnih siromasnih roditelja (novi oblik robovlasnistva), a najgore HDZ masina ih stiti, koja dijabolicna masina. Ne ovo sto je kod nas izaslo u javnost je samo kap u moru takvih slucajeva u kojima elite EU I USA zadovoljavaju svoje prohtjeve za djecom u latinskoj americi, africi, aziji u rusiji (sada im je to zabranjeno) u svrhu adoptiranja djece, prodaje djece kao donore organa, roblja za seksualne zabave, itd… da ne nabrajam, a svjetske organizacije za zastitu djece o tome sute, jer prvo su dobro financijski podmazane, a drugo je postojeci strah od mogucih reakcija ovakvih demonskih elitnih struktura ako bi… Čitaj više »

Karma
1 godina prije

Da nije usrula von pakao dosla po male crnce na granici pa zapelo malo u Africi?

ivan
1 godina prije

bas je oce ta muska politicarka sada u muskom zatvoru do mile volje sada robe a ona ga morala sivati

C.F.
1 godina prije

Na sljedecim izborima koalicija HDZ i Mozemo.
Zataskat ce se ovo za dobru cijenu ( zetoncici).

Damir
1 godina prije

Kome da odgovori, što se farmer ima ispovijedati stoci na farmi. Što briga ovce što će farmer s njima učiniti, zna se što, na njima je da mekeću ili eventualno kada skuže da je tlo suho i da nema ispaše, da tada shvate da nisu ovce već prevareni živi ljudi.

tata mata
1 godina prije

ocel gamd u bajbokanu ili na bolju poziciju koju im sef dodijeli

Passeport man ....
1 godina prije

… alias Davor Bozinovic za vrijeme svoga HR ambasadorskog mandata u Srbiji djelio (prodavao) Hrvatske putovnice srbijanskim i crnogorskim kriminalcima kao sta Deda Mraz deli deci cokoladu….i nikom nista ..sad raste, napreduje djeluje globalno … terorizira ljude u vrijeme izmisljene plandemije i zatvara nevine (Marko Franciskovic)….

tadija
1 godina prije

Hrvatski vojnik namlatio je onog bilmeza,jer je curicama poklanjao kondome,i bonbone.
Primjetili ste kako se on i tata mu,izbjegavaju medije koji ih neüto pitaju,a oni odgovaraju sasvim drugo.
“Djed mraz” dolazi djeci i nudi im kondome,to je razbjesnilo mladiće koji su ga malo natamburali.

Nočni
1 godina prije

Hvala Bogu na ovom portalu, pa možemo istinu saznati od pravih novinara koji ustvari zaista istražuju svaku stranu priče, a ne slijede sljepo Klaus ili Uršku ili Koga već koji trenutno vlada svijetom! Prvo sam vidio vijest i nisam uopče vejrovao što čitam, toliko je bilo van svega što sam ikad čuo da nisam iz prva povjerovao! Ima toliko nepoznanica u ovoj priči, jedna od tih je, pa svi ti kvazi posvojitelji su stariji od 40??? Prvo dite sam dobio s 23, a drugo s 26 godina, sada imam skoro 40 i presretan sam jer imam mira od vike i dreke i pelena i toga da se moram brinuti dal su gladni ili ne i najvažnije nitko od druge djece ih nije zezao da su im došli deda ili baka na roditeljski! Sin 7 razred, kćer 2 srednje! Uskoro ih izbacujem iz kuće – ne onako kako vi mislite, nego… Čitaj više »

Tupko Glupko
1 godina prije

A izdavanje krivotvorenih hrvatskih putovnica u Republici Hrvatskoj je nešto novo? Na Al Jazeera portalu izašao je članak 8. travnja 2021. naziva “Hrvatske dokumente imali su i neki od članova zemunskog klana”, lako ga nađete na netu. Tamo se poimence navodi čitav niz srbijanskih kriminalaca koji su imali hrvatske putovnice i hrvatske osobne iskaznice. Krajem studenog 2019. godine akcijom “Border” uhićeno je 30 ljudi, među kojima ima i policajaca. Oni su po narudžbi nabavljali putovnice pripadnicima srpskog zemunskog klana, ali i zaraćenim crnogorskim klanovima. Navodno je cijena za dobijanje hrvatskih putovnica bila 10.000 eura. Dio putovnica koji se pojavio na tržištu, a koje su koristili razni kriminalci, nestao je krajem 90-ih godina iz konzulata Hrvatske u Mostaru. Tada se govorilo kako je nestalo oko 900 putovnica. U Jutarnjem listu izašao članak još 16. veljače 2012. naziva “Hrvatska putovnica: Kako su je dobili svi važniji srpski kriminalci”, lako ga nađete na… Čitaj više »

Tupko Glupko
1 godina prije

Davor Božinović – rođen u Puli od roditelja Bokelja (sadašnja Crna Gora, prije 2. svjetskog rata dio Hrvatske), otac bio kapetan fregate u Jugoslavenskoj ratnoj mornarici, a prvi posao nakon studija ONO i DSZ, je dobio 1987. u Sekretarijatu općenarodne obrane. Član je HDZ-a od 1990. godine.

KISIK
1 godina prije

A ufurala se ekipa da su k’o Madonna,koja kupuje šta želi po africi…jebiga ,nije svak “probran”.
Takvih,kao te spodobe ,koje kuouju djecu po Africi ,ima svugdje,i jedini stvarni virus su oni

Kako poznajem oprilično afrikanaca,nadam se da će im i suditi po njihovom zakonu,

Bit će skuplja povratna karta od sume kojom su krenuli u shopping.
DNO (pokvarenog) DNA.

baltik
1 godina prije

jesu li to prvi mali afrikanci koji su ovako dobili hr putovnicu, za koju se nekad pisalo da je popularna kod regionalnih (i sire) kriminalaca? je li bilo ranije transfera koji su uspjeli? sto pitanja..
bozinovic je izjavio da imaju dokumente, ali može reci da tada nije imao sve info. ako utvrdi da su krivotvorene ili kupljene putovnice, kaznit će neke anonimuse iz ministarstva. ovo mu je za ostavku i istragu, ali ovo je ipak zemlja čuda, u vremena još čudnija.

Gogo
1 godina prije

Nepostoji adekvatna kazna na zemlji za te ljude, to su bezumnici i ceka ih strasna kazna nakon smrti, nebi im bio u kozi kad im Bog izrekne presudu.i to nije mali broj njih koji su upetljani u tu strahotu.

NIKOLAKRAJINALOdon
1 godina prije

Da li se moze reci da su ta djeca u stvari mozda i sretna jer su – jer bi bili prodati porodicama koje bi brinule o njima . S obzirom da ne bas tako davno u hrvatskoj su jednu drugu djecu ne africku, odvodili u logore za djecu gdje su ona izmorena gladju umirala.

Tamarino
1 godina prije

Nista čudno u policiji.
Ne razumijem kako je to čudno kad se zna tko tamo posluje i kako.
U Kreativnom društvu toga nece biti.

duk
1 godina prije

božinović je 90-tih bio amb u beogradu i većina relevantnih srpskih kriminaaca je dobila hrv putovnice

Meštar
1 godina prije

Dakle ponavljam: Možemo je partner Plenkiju, jak koliko profesionalni Srbin Pupovac. To mi je nekoliko HDZovaca kazalo.

Max
1 godina prije

Takve dojumente daje MUP .

buga
1 godina prije

Hvala Bogu da Zambija nije napredna demokracija poput RH pa takav ološ će dobiti tretman kakav zaslužuje.

Mat
1 godina prije

Sta reci?Demokratski procesi, teku dalje..

Tim
1 godina prije

Otišli Lgbtq-ovci u nabavu bebetine za svoje sodomitske orgije, što drugo od njih očekivati, pa oni su to… Neka vas ne zavara šarenilo duge, slatke riječi jednakost, ljubav i sloboda. Oni time i vabe djecu. Da istinski vole djecu zagovarali bi život, obitelj, zabranu pobačaja i predavali djeci kako ne bi pošli njihovim jalovim stazama oblizanih suhih pićića, pocepanih ćmarića i pokakanih glavića. Njihova prava zastava je crno smeđe crvena trobojnica, zastava boje mraka, smrti i govana, boje njihove prave biti. Mi Hrvati im svoju djecu nedamo pa moraju uvoziti. Poštivanje zakona im nije prioritet kada moraju nahraniti demone u sebi i Đavlu dati žrtvu zahvalnicu za položaj u društvu, novce i moć. Žrtve su djeca, a kada nema naše dobra su i Afrička.

Promatrac
1 godina prije

Ispada da su ipak bili Nizozemci u pravu jer su jedini glasali protiv Hrvatske u Shengen zoni.
Još samo neka Andrej zamjeni Ursulu na mjestu šefa EK i konačno će se dogoditi ono što se kod nas zbog kukavičluka nije.

Ina
1 godina prije

Ti isti zalažu se za pobačaj djece u hrvatskoj,a onda idu po djecu u Afriku.

Jomla
1 godina prije

Služinčad išla u nabavku. Za koga? E to se ne može saznati! Samo nagađati…

gogo
1 godina prije

ma dajete, u civiliziranim europskih zemljama se to ne radi

Bruno
1 godina prije

Državu vodi pravomoćno osuđena kriminalistička skupina. U svijetu gdje postoji zakon, kada se kriminalnoj organizaciji odsiječe glava, ona propada, samo se kod nas u rvackoj razviju još tri.

tuf
1 godina prije

Pa to su vam novokomponovane europske vrijednosti. Možete biti sigurni da će svi do jednoga (pod pritiskom Bruxellesa) biti pušteni, cijela stvar zataškana a oni koji probaju čačkati o srodnim aktivnostima biti osuđivani.
Inače znate li po čemu je Ukrajina poznata? Po surogatnom majčinstvu. Pretvorili su ga u biznis. Ukrajinkama to teško ne pada jer ionako su cijelo stoljeće poznate po ‘moralnim vrijednostima’, pa nedostatak emocionalne vezanosti za djecu ne treba iznenaditi. Hrpa parova (pogotovo homoseksualnih) iz SAD-a je naručivala djecu iz Ukrajine. Jedan od motiva da Rusija upravo nedavno donese zabranu surogatnog majčinstva ako se radi o stranim ‘klijentima’.

Ivana
1 godina prije

Pohvale na članku.

goran
1 godina prije

tih 8 ljudi koji su dolje bilo bi lijepo i za pravdu i za zakon ako on uopće još postoji,neka budu gosti dr konga slijedečih 50 godina to bi bilo najpoštenije za sve.
a naše medije čemo prije ili poslije pustit kroz naše šake.

Bruno
1 godina prije

Vrlo zanimljiv slučaj. Nadam se da u Zambiji znaju kako postupati s takvima.

HEKPCT
1 godina prije

Ja sam mislio da od Bandića ne može gore, kad ono zasjeli janjičari.

Odlučan
1 godina prije

Provjerit ko je jos dobio hrvatsku putovnicu, ko je jos posvojio djecicu, i na kakav nacin, zatim sve strpat u zatvor, i to dugo dugo, tako i nasa djeca nestaju, i nikad im se ne udje u trag, kako se osjecaju roditeljo nestsle djece, ne zelim ni zamislit tako nesto.
Nisu nizasto drugo nego dugotrajan zatvor, i to tamo od kud su neduzna djeca, a ne u Hrvatsku.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Zelim im da ostanu dozivotno u tom zatvoru.
Dnovinarima i politicarima zelim da im potomci pate u ovakvome svijetu koji su ostavili iz sebe.

Marko
1 godina prije

Adrenochrome!?
Child lives matter, save the childrens!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI