Čelnici odbora češkog parlamenta podržavaju zabranu viza u EU za Ruse

Ceski parlament
24 komentara

Pavel Fischer i Marek Zenisek, šefovi odbora za vanjske poslove gornjeg i donjeg doma češkog parlamenta, podržavaju zabranu Evropske unije izdavanja šengenskih viza Rusima, objavila je radio stanica Cesky Rozhlas.

Takve mjere bi trebalo da budu uvrštene na listu sankcija EU protiv Rusije, rekli su poslanici.

“Dodavanje šengenskih viza Rusima mora biti zaustavljeno. Pravo na podnošenje zahtjeva zemljama EU za podršku i međunarodnu zaštitu treba zadržati za ruske državljane kojima je to potrebno”, rekao je Fischer, a citirala radio stanica.

Češka je obustavila izdavanje viza Rusima 24. februara do aprila 2023. godine, sa izuzetkom iz humanitarnih razloga.

Očekuje se da će ministri vanjskih poslova EU od 30. do 31. avgusta razgovarati o prestanku izdavanja šengenskih viza za Ruse.

ČeškaeurusijaSankcije
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mrdo
1 godina prije

Bravo! Bravo! Odlična odluka! Nek’ lova ostane u Rusiji. Rusima treba zakonom zabraniti da troše lovu u neprijateljskim državama koje su pod američkom čizmom.

tata mata
1 godina prije

ti isti kulturni i osvjesteni europljani koji bi zabranili rusima takodjer zasluzuju zabranu ulaza u druge drzve Eu jer su LOPINE i DIVLJACI , koji dolaze u Hr da bi se vratili kuci sa vise novaca nego sto su imali kad su krenuli . Ti isti koji sude druge upadaje u vocnjake lokalnog stanovnistva i nocu kradu smokve ,breskve ,grozde ,kruske ,,ma bilo sto samo da gladni stave nesto u guzicu dok su u hrvatskoj ,i normalno sebe nazivaju civilizovanim narodom

tihobl
1 godina prije

Sta ocekivati od kmetova koje su germani 1000 godina dresirali.
Kmetovski mentalitet im je u genima ugradjen.

Sara
1 godina prije

Ludilo se širi u svim pravcima!

Max
1 godina prije

Česi time štete sebi.

Darko
1 godina prije

Mislio sam da su Česi, Poljaci i Slovaci daleko pametniji kad tamo jedno veliko razočaranje, Pristup glupih nordijskih zemalja ne čudi ali ovi slavenski narodi su postali jednak ološ kao i ovi drugi. A petljanje u fašističku i kriminalnu Ukrajinu će im se na kraju skupo obiti o glavu..

1 godina prije

Bas su mi simpatični sa ovim brnjicama u raznim bojama i dizajnima.zbilja drze do sebe u ceskom hramu demokracije. dekuji.

1 godina prije

Super stvar za Rusiju…Ovi iz eu sta god odluče ide u korist rusiji..Jel ovo neka zajebancija 😂😂😂😂

Bruno
1 godina prije

Ovo je neka foto montaža. Kada bi zbrojili sve zastupnike Hrvatskog sabora kroz godini dana ne bi bilo ovoliko zastupnika. Nisu valjda Česi ovoliko savjesniji?

Moja malenkost
1 godina prije

Rijetko komentiram, ali kada vidim ovu fotografiju, majmuni koji još uvijek a nakon svega što je već odavno poznato, nose maske i donose bilo kakove odluke….??.!”!…

petar schroder
1 godina prije

Njemacka je tako uvela sankcije Rusiji a sada su tek vidjeli da SU SEBI UVELI SANKCIJE.Zemlja koja je totalno ovisna o Ruskom plinu kao Ceska nisu svijesni sta rade Ruski turisti svakako idu vecinom na odmor u Tursku .Time je Ceska napravila stetu vise svojoj zemlji.

Roccos
1 godina prije

Glupi vojak Švejk.

The Queen
1 godina prije

Glupi bili glupi i ostali

ANTIFŠISTA
1 godina prije

Mi sme Česi, mi se ne bojime, kad zapuca mi se razbežime.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI